Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bizdede pregnyl kullarirken diger hormonlar normale gelirken testisteronda dusme oldu. Bizdeki problem igneyi karindan yapmaya baslayinca oldu. Pregnyl igneyi karindan yapinca etkinligi azaliyormus. O nedenle igneyi degistirdi doktorumuz ve tekrar hersey normale dondu.

Oyle cnm insa belirsizlikle basladigi seyin sonunu dusunup heppp aklinda kac fikirle kuruyo insl sonu ii olsun.
Hast.guzel yani cok ilgi alaka var cnm tavsiye ederim..

hayırlısı olsun canım ALLAHIM HAYIRLISIYLA HAMİLELİĞİNİ TAMAMLAYIP DOGURMANI NASİP EDER İNŞ. :):):)

Eselam kizlar...
Herkese guzel bi gun diliyorum ..
Celalettin hocaya gidenler biraz bahsedebilirmi herkes ne durumda sperm cikisi olan varmi
Hormonlari duzelen varmi
Fsh yillardir dusmezken simdi dusmesi iyi biseymi ..
Bilgilerinize arz ederim yardim beklerim

Cok sevindiiimm caniimmm hadii bakaalmmm güzel haberler devam ver bize insallah bide kay aydir tedavideydiniz cabuk beklemiodum yazmissin ya ne kullaniyofunuz igne mi ?

pregnly igne kullananlar igneyi nerden yapiyorsunuz? eczaci esime diz kapagınin 5 parmak üstunde yap demis, bacak kasından yani ama esim her yaptiginda kanıyor acaba yalnis yerden mi vuruyoruz??

H
Hadi gözün aysin canim nezamandir kullaniyor esin igneyi baska birsey kullaniyormu bizleri habersiz birakma:)

Slm arkadaslar nasip olursa yarin dua sirasi bende rabbim birbirimize ettigimiz dualari kabuletsin buna vesile olan tülay ablamdan allahrazi olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin .ikisi ayni güne denk geldi yarin ilk kan tahlilini alcaz dualarinizi ederken ismimi söylerseniz cok sevinirim ismim (sezen) herkese öpücükler

AMin amin canim inşallah

pregnly igne kullananlar igneyi nerden yapiyorsunuz? eczaci esime diz kapagınin 5 parmak üstunde yap demis, bacak kasından yani ama esim her yaptiginda kanıyor acaba yalnis yerden mi vuruyoruz??
Biz kalcadan yaptirirken cok iyi sonuc aldik sonra edim kendisi karindan yapmaya basladi hormonlarda dusus oldu.

Alinti ile cevplamayi beceremiyorum ama heralde#MON AME#arkadasim sormus beyinde hipofiz emari istiyodur muhtemelen hipofiz bezinemi baski var diye sizin fsh lh dusukmu cikio canim ondan olabilir testislerde normal butyuklukte ise problem beyindenmi diye arastiricaktr bi yerde rastlamistim bubilgiye

Canlarım bende Alıntı yapamıyorum , eşimin Dr U Murat Başar . Biz de iğneyi kalçadan yaptırıyoruz en başından beri. Bu arada Dr inhibin b testi istemişti daha önce çok iyi hatırlamıyorum ama 14 gibi birşey çıkmıştı sanırım 6 haftalık iğne kullanımı sonrasında 24 çıkmış iğnenin inhibine de etkisi var mı acaba bilemedim . Biz iğneler dışında hiçbir şey yapmıyoruz saraçoplunun kürlerini düşünüyorum ama emin Değilim birde arginmax ve proxeed plus a başlayalım diyorum ama eşim hiç düzenli içmiyor yoruldum bende artık Rabbim yardım etsin hepimize ne bilim boşa Kürek çekiyoruz gibi geliyor ama Hakkımızda Hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…