Canim bizdede pregnyl kullarirken diger hormonlar normale gelirken testisteronda dusme oldu. Bizdeki problem igneyi karindan yapmaya baslayinca oldu. Pregnyl igneyi karindan yapinca etkinligi azaliyormus. O nedenle igneyi degistirdi doktorumuz ve tekrar hersey normale dondu.Slm arkadaşlar nasılsınız , Edebal çok sevindim cnm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin , bizim için çok dua et olurmu .
Cemrem çok geçmiş olsun cnm inş ikincide mutlu son olur. Bir çok arkadaş sordu gözünden kaçtı sanırım vermedin bende çok merak ediyorum neden dondurulmuş sperm kullandınız Yada normal çıkış vardı sizde birde spermlerin problemi ne yani Şekil mi Hız mı? Birçok arkadaş iğne kullanıyoruz yani ayni yoldayız bu Yüzden meraktayızbir de yumurta dondurma işlemi nasıl oluyor, maliyeti ne kadar?
Bize gelince pregnly 5000 e devam ediyoruz , yalnız bizde bir sıkıntı oldu fsh lh gibi düşmesi hedeflenen Değerler Düşerken , testosteron beklenin aksine Düşüş gösterdi Dr tahlili tekrarlattı son tahlilde 1.80 e düştü ki ameliyat sonrası 3 civarıydı öncesi ise 4 . İğne kullanan Arkadaşlarım böyle bir durum yaşayan var mı aramızda ? Dr bu durum sonrası arimidex tablet verdi . Elim kullanmaya başladı ama yan etkileri çok fazla yaralar oluştu ve şiddetli baş ağrısı Dr a soracağız bakalım
Oyle cnm insa belirsizlikle basladigi seyin sonunu dusunup heppp aklinda kac fikirle kuruyo insl sonu ii olsun.
Hast.guzel yani cok ilgi alaka var cnm tavsiye ederim..
Bizim sperm testi çıkmış sperm yok ama hoca bize davul zurna calsaniz yeridir hücreler çıkmış tedavi cok güzel demis biz)bu kadar cabuk beklemiyorduk mutluyum kızlar saat 3 gibi c.peruda randevumuz var bakalim hoca ne diyecek.
Hadi gözün aysin canim nezamandir kullaniyor esin igneyi baska birsey kullaniyormu bizleri habersiz birakma:)Bizim sperm testi çıkmış sperm yok ama hoca bize davul zurna calsaniz yeridir hücreler çıkmış tedavi cok güzel demis biz)bu kadar cabuk beklemiyorduk mutluyum kızlar saat 3 gibi c.peruda randevumuz var bakalim hoca ne diyecek.
Ya beyinde hormon salgilayan yere bi baski varmi bisi var mi diye bakabiliriz demis canim ya sizlerden isteyen oldu muBeyinden niye istiyor anlamadmm??
Canim biz 3 ay oldu tedaviye baslayali igne birde ersel beyin verdigi ilaçları kullandikCok sevindiiimm caniimmm hadii bakaalmmm güzel haberler devam ver bize insallah bide kay aydir tedavideydiniz cabuk beklemiodum yazmissin ya ne kullaniyofunuz igne mi ?
AMin amin canim inşallahSlm arkadaslar nasip olursa yarin dua sirasi bende rabbim birbirimize ettigimiz dualari kabuletsin buna vesile olan tülay ablamdan allahrazi olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin .ikisi ayni güne denk geldi yarin ilk kan tahlilini alcaz dualarinizi ederken ismimi söylerseniz cok sevinirim ismim (sezen)herkese öpücükler
Ya beyinde hormon salgilayan yere bi baski varmi bisi var mi diye bakabiliriz demis canim ya sizlerden isteyen oldu mu
Bize kalçadan yapıyorlar canimpregnly igne kullananlar igneyi nerden yapiyorsunuz? eczaci esime diz kapagınin 5 parmak üstunde yap demis, bacak kasından yani ama esim her yaptiginda kanıyor acaba yalnis yerden mi vuruyoruz??
Canim biz 3 ay oldu tedaviye baslayali igne birde ersel beyin verdigi ilaçları kullandik
Biz kalcadan yaptirirken cok iyi sonuc aldik sonra edim kendisi karindan yapmaya basladi hormonlarda dusus oldu.pregnly igne kullananlar igneyi nerden yapiyorsunuz? eczaci esime diz kapagınin 5 parmak üstunde yap demis, bacak kasından yani ama esim her yaptiginda kanıyor acaba yalnis yerden mi vuruyoruz??
Bize kalçadan yapıyorlar canim[/QUOT
kim yapiyor ignenizi? biz haftanin iki gunu kullaniuoruz 20 gun oldu tedaviye basliyali acaba esime ben mi vursam kalcadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?