Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AMin amin canim inşallah
Canim sizin de prolaktin yuksekmis kac cikiyo.. bizimde 35 lerde cikiyodu hipofiz mr inda 5mm mikroadenom cikmisti 2 ay fln dostinex kullandi ben emre bakirciogluyla gorustum cok yuksek degil dedi prolaktin.. esim yeni test yaptrdi 19 a dusmus

merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

biz eğe üniversitesinde tedaviye başlamıştık eşim azospermi. enetik testleri temiz çıktı.hipoonadizm teşhisi konuldu.2 ay arimidex kullandı.daha sonra mikro tese oldu.sonuç 0.patoloji sonucunda sperm yapımnı sağlayan hücre bulundu ama oda bir işe yaramıyor.şu an bıraktık tedaviyi eşi hipolu olup daha sonra sperm çıkışı olan varmı aranızda yada bana nereyi önerebilirsiniz.izmirde oturuyorum.

merhaba eşiniz seconder hipogonadizm hastasımı yani fsh lh testesteron normalin altındamı eğer öyleyse doğru tedaviyle sperm çıkışı olur,

Ya beyinde hormon salgilayan yere bi baski varmi bisi var mi diye bakabiliriz demis canim ya sizlerden isteyen oldu mu
hormon sonuçlarınız nasıl,hipogonadizm hastalarında hipofiz kaynaklı sorun olduğu için hipofize baklıyor yada prolaktin hormonu yüksekliği varsa hipofizde adenom olup olmadığına bakılıyo hipofiz mr ıyla

merhaba eşiniz seconder hipogonadizm hastasımı yani fsh lh testesteron normalin altındamı eğer öyleyse doğru tedaviyle sperm çıkışı olur,
doktorlar hiçbirşey söylemedi ki hipoonadizm yazıyodu tanı olarak fsh düşük diye biliyorum 2 ay ilaç kullandı normale döndü dediler ama sperm çıkışı olmadı hemen ameliyat yaptılar

Hayiir caniimm ilk kez senden duyduum burdada hic rastlamadm böyle isteyen arkadaslardan gariipp
Allah allah ya bak bende supheye dustum simdi acaba gereksuz buseyken sirf maddiyat icinmi yapiyoku.gerci daha belli degil muayenede kanallari hissedemedim demusti ultrason istedi yaptirdi ama bisi demedi bugun ikinci kez emin olmak icin hormon testi istedi hepsini gorelim ona gore cuma konusalim demis.ne diyosun yani mr derse yaptirmayalimni canim ya.esim beni goturmuyoki ben sorayim bunlari kendide korkuyo aklina bisi gelmiyo. Ole gidio gelio.neyse canim saol

Yani
yani dediklerinin hepsi hormon seviyelerinin hepsi normal canim ya ama sperm cikisi yok.zaten doktorda demis hormon testlerine gore sperm uretimin var demis.senin o dedigin sey hangi ihtimal icin yapiliyoki canim.sonucunda dogal gebelikmi oluyo tup bebekmi biliyosan beni aydinlatirsan sevinirim

pregnly igne kullananlar igneyi nerden yapiyorsunuz? eczaci esime diz kapagınin 5 parmak üstunde yap demis, bacak kasından yani ama esim her yaptiginda kanıyor acaba yalnis yerden mi vuruyoruz??
kas iç olması daha etkili (kalça,bacak kası)kendisi yapıcaksa eczacının dediği gibi yapması doğru ancak damara gelmemesi gerekiyor iğneyi soktuktan sonra enjektörü biraz geri çekip kontrol edin eğer içine kan gelirse damara gelimiş demektir çıkartp başka yerden tekrar yapın,

Caniim ben smdi seni etkilemek istemem ama bana gereksiz gibi geldii ama yanlisda konusmak istemem istersen bi baska doktorlada mail at dor bakalm onlar ne diycek cünki ilk kez duydum böyle bisey esinide ikna et birlikde gidin aklindaki herseyi sor ama baska larina danismadan da yaptirmayn ya eger pahaliysaa maddi yönden ztn cöküosuunn

hormonlar normal olupta üretim olmayanda olabiliyor,genetik tahliller yapıldımı?tıkanıklık , ve kanallar varmı birsürü sebep olabilr oyüzden bütün hepsi belli olduktan sonra kesin birşey söylenebilir

hormonlar normal olupta üretim olmayanda olabiliyor,genetik tahliller yapıldımı?tıkanıklık , ve kanallar varmı birsürü sebep olabilr oyüzden bütün hepsi belli olduktan sonra kesin birşey söylenebilir
Hmm anladim canim hormonlar normal ultrason yapildi ama cuma belli olacak yani hersey bakalim o zaman yine danisirim sana canim tesekkurler

Hmm anladim canim ya bakalum bi cuma olsunda be dicek doktor ina gore baska doktorada sorarim canim.tesekkur ederim canim benim ilgilendigin icin

canım bir önceki sonuçla bunun arasında maşallah çok güzel bir ilerleme var öncekinde %100 spermatosid yazmışsın şimdikinde %12 spermadit bu çok büyük bir ilerleme. test tarihleri arasında çok zaman da yok sahsen biz 1 yıl tedaviden sonra spermatidlerimiz bu seviyelere geldi. inş daha çabuk ilerlersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…