Gittinizmi hoca umrede demişlerdi geldimi acabaBizim sperm testi çıkmış sperm yok ama hoca bize davul zurna calsaniz yeridir hücreler çıkmış tedavi cok güzel demis biz)bu kadar cabuk beklemiyorduk mutluyum kızlar saat 3 gibi c.peruda randevumuz var bakalim hoca ne diyecek.
Gelmiş canimGittinizmi hoca umrede demişlerdi geldimi acaba
canım benim güzel şavaşçı anne adayım yumurtalar tamam supermenlere çok yakın kavuşması yarın bebek görmeye arkadaşıma gidiyorum tüp bebekle bile olmaz denilen ama doğal yoldan 38 yaşında gelen mucizeyi biz hepimiz rabbimin izniyle meleklerimize kavuşacağızHerkese hayirli cumalar kizlar beni merak edip bol dua etmisiniz alalh razi olsun hepinizden...
Evt dun sabah opum oldu 10 tan yumurtam toplandi ve ardindan donmus spermleri cozdurmeye basladilar ve sonuc spermler ileri gidemedi tedavim iptal oldu uzgunum cok uzgunum ama olsun rabbimin takdiri bu .elbet bugunler gecip daha da guzl gunlerim olacak .iptal olan tedavimde tek sevindigim yumurtalarimin kalitesi iyi olup onlarin dondurulmasi oldu..insl rabbim bana daha hayirli ve daha guzel gunler gosterir....
Aminn canim Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah. Herkesin gonlune gore versin. Umarim sonuclariniz iyi cikarSlm arkadaslar nasip olursa yarin dua sirasi bende rabbim birbirimize ettigimiz dualari kabuletsin buna vesile olan tülay ablamdan allahrazi olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin .ikisi ayni güne denk geldi yarin ilk kan tahlilini alcaz dualarinizi ederken ismimi söylerseniz cok sevinirim ismim (sezen)herkese öpücükler
Saol canim allah razi olsunAminn canim Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah. Herkesin gonlune gore versin. Umarim sonuclariniz iyi cikar
Senden de hepinizden de razi olsun canim. Rabbim tez vakitte kavustursun hepimizi insallah meleklerimizeSaol canim allah razi olsun
Aminnnn insallahSenden de hepinizden de razi olsun canim. Rabbim tez vakitte kavustursun hepimizi insallah meleklerimize
Aminnnn hepimize insallah canimArkadaşlar dualarınızı okuyorum düzenli şekilde inşaallah rabbim dualarımızı kabul eder. Önce bu sayfadakiler evlat için çaba gösterenlere sonrada bana hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Allah razi olsun dedigin sekilde deniycez. her yaptiginda cok kaniyo ben üzuluyorum diye benim yapmamada izin vermiyor. bide boyle deniyelim insllh...kas iç olması daha etkili (kalça,bacak kası)kendisi yapıcaksa eczacının dediği gibi yapması doğru ancak damara gelmemesi gerekiyor iğneyi soktuktan sonra enjektörü biraz geri çekip kontrol edin eğer içine kan gelirse damara gelimiş demektir çıkartp başka yerden tekrar yapın,
Amin canim amin.... bende hergun duzenli okuyorum hepiniz aklimdasin her duamda. Sayfayi cok mesgul etmek istemiyorum ama yazilan her mesaji okuyup takip ediyorum. Mayis sonu haziran basi mikrotese olcak esim beklemedeyiz aslinda subatta yada martta yapicaktik ama mayista kardesimin dugunu var diye ertedim. Kismett... hersey yolunda giderse paylasirim sizlerle... hepinizi opuyorumArkadaşlar dualarınızı okuyorum düzenli şekilde inşaallah rabbim dualarımızı kabul eder. Önce bu sayfadakiler evlat için çaba gösterenlere sonrada bana hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Insallah hersey yolunda gider canim. Bende hepimize duaciyim. Herkese iyi gecelerAmin canim amin.... bende hergun duzenli okuyorum hepiniz aklimdasin her duamda. Sayfayi cok mesgul etmek istemiyorum ama yazilan her mesaji okuyup takip ediyorum. Mayis sonu haziran basi mikrotese olcak esim beklemedeyiz aslinda subatta yada martta yapicaktik ama mayista kardesimin dugunu var diye ertedim. Kismett... hersey yolunda giderse paylasirim sizlerle... hepinizi opuyorum
Canim baska bi rahatsizliginiz yoksa takma kafana baska bi doktorlada konus. Cunku benim esimde sebepsiz azospermi. Butun tetkikleri testleri normal kanallar var varikosel yok. Sebepsiz yani doktor sebep soyleyemiyo... ilaclik bi durum da yok. Direk m.tese olacak... bikac urologla da gorus. Zaten cuma gunu sonuc alicaksin anladigim kadariyla... hersey yoluna girer insallah.... icini ferah tut. Bu kadar bunaltma kendini.Arkadaslar meraba ben bizim doktor neden mr istemis olabilir diye arastirirken birsuru seyle karsilastim okuduklarimda tumor falan yaziyodu.kafam allak bullak oldu ogrendigim tum seyler dondu kafamda.ne dusunecegimi sasirdim.aranizda me istenilen var mi bana bi yol gosterin lutfen.bi umut diye sarildigim seyleri yerle bir etti bu okuduklarim
Gunaydin canimGünaydınlarr canlarımm..
pregnly igne kullananlar igneyi nerden yapiyorsunuz? eczaci esime diz kapagınin 5 parmak üstunde yap demis, bacak kasından yani ama esim her yaptiginda kanıyor acaba yalnis yerden mi vuruyoruz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?