Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gittinizmi hoca umrede demişlerdi geldimi acaba

Ilkbahar_ilkbahar canım duani okudum. Rabbim gönlünün muradını versin. Dualarimizi kabul etsin inşaallah

canım benim güzel şavaşçı anne adayım yumurtalar tamam supermenlere çok yakın kavuşması yarın bebek görmeye arkadaşıma gidiyorum tüp bebekle bile olmaz denilen ama doğal yoldan 38 yaşında gelen mucizeyi biz hepimiz rabbimin izniyle meleklerimize kavuşacağız

Aminn canim Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah. Herkesin gonlune gore versin. Umarim sonuclariniz iyi cikar

Allah razi olsun dedigin sekilde deniycez. her yaptiginda cok kaniyo ben üzuluyorum diye benim yapmamada izin vermiyor. bide boyle deniyelim insllh...

Kızlar bu lokositin nereden geldiğini araştırmak gerekiyorMuş araştıran var mı? Yani vücudun bu iltihabı nereden üretiyor? ? Gibi araştıran kullandığımız antibiyotikler çok zararlıymis içerikleri çok agirmis araştıran var mı lokositin kokunu...

Arkadaşlar dualarınızı okuyorum düzenli şekilde inşaallah rabbim dualarımızı kabul eder. Önce bu sayfadakiler evlat için çaba gösterenlere sonrada bana hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Amin canim amin.... bende hergun duzenli okuyorum hepiniz aklimdasin her duamda. Sayfayi cok mesgul etmek istemiyorum ama yazilan her mesaji okuyup takip ediyorum. Mayis sonu haziran basi mikrotese olcak esim beklemedeyiz aslinda subatta yada martta yapicaktik ama mayista kardesimin dugunu var diye ertedim. Kismett... hersey yolunda giderse paylasirim sizlerle... hepinizi opuyorum

Insallah hersey yolunda gider canim. Bende hepimize duaciyim. Herkese iyi geceler

Arkadaslar meraba ben bizim doktor neden mr istemis olabilir diye arastirirken birsuru seyle karsilastim okuduklarimda tumor falan yaziyodu.kafam allak bullak oldu ogrendigim tum seyler dondu kafamda.ne dusunecegimi sasirdim.aranizda me istenilen var mi bana bi yol gosterin lutfen.bi umut diye sarildigim seyleri yerle bir etti bu okuduklarim

Canim baska bi rahatsizliginiz yoksa takma kafana baska bi doktorlada konus. Cunku benim esimde sebepsiz azospermi. Butun tetkikleri testleri normal kanallar var varikosel yok. Sebepsiz yani doktor sebep soyleyemiyo... ilaclik bi durum da yok. Direk m.tese olacak... bikac urologla da gorus. Zaten cuma gunu sonuc alicaksin anladigim kadariyla... hersey yoluna girer insallah.... icini ferah tut. Bu kadar bunaltma kendini.

pregnly igne kullananlar igneyi nerden yapiyorsunuz? eczaci esime diz kapagınin 5 parmak üstunde yap demis, bacak kasından yani ama esim her yaptiginda kanıyor acaba yalnis yerden mi vuruyoruz??

Canım ben kalçadan yapıyorum eşime. Kalçayı dörde bölüp sonra dış üst kadranı da ortadan çapraz ikiye bölüyorum ve çizgiye yakın üst kısımdan yapıyorum. Çok kanama ya da acı olmuyor. Bir de siyah uç kullanın. Yeşil uç daha kalın olduğu için acı ve kanama daha fazla oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…