Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İns canim ya ins cikmaz bisi ben evham yapiyorumdur ins.saol canim rahatlattin beni cok saol

benımde esım hazıranda tese oluyor hangı doktor sızın

Kizlar bayadir bir arastirma icerisindeydim. Tup bebek tedavisine baslamak icin adetimin gelmesini bekliyorum. Yumurta toplama gunumde esim de microtese olacak. Bu 3. Microtese. İnsallah spermler bulunur. Size soylemek istedigim su: tupbebek yaptiracaklar ve micro tese olacaklar. Bu islemler sirasinda laboratuvar cok onemliymis. Hatta microtesede spermi bulan doktor degil laboratuvarmis. Bu nedenle bir merkeze gitmeden once lutfen laboratuvari arastirin. Bizim doktorumuz Kaan bey ama tup bebek icin istanbulda bir merkezi sectik. Cunku yaptigim tum arastirmalar oranin cok iyi oldugu uzerineydi. Yazmak istedim.

Anlafmm caniimmm pekii kann hocanin tavsiye ettigi tüp bebek merkesi hangisi ankarada sen istanbulu secmissin ya begenmednmi onun tavsiye ettigi merkezii

prolaktin hormonunuz yüksekmi,bizde prolatin hormonu yüksekliği vardı doktorumuz buna bakarak hipofiz mr ı istedi ve hipofiz mr ında 3mm adenom(iyi huylu tümör)görüldü,prolaktin hormonunu bu adenom yükseltiyormuş ama korkulacak birşey değil,bir ilaç var o kullanılıyor prolaktini dengede tutmak için.

Canim ozelden mesaj atar misin hangi merkez oldugunu

Anlafmm caniimmm pekii kann hocanin tavsiye ettigi tüp bebek merkesi hangisi ankarada sen istanbulu secmissin ya begenmednmi onun tavsiye ettigi merkezii
Ben pek ankarayi arastirmadim acikcasi. Salik sektorunde calisan tanidiklar hep istanbuldaki bu klinigi soyledikleri icin oraya yogunlastimz

Kızlar bugün çocukluk arkadaşım kızını doğuruyor.. Beraber büyüdüğüm canımın içi arkadaşım.. Nasıl inanılmaz geliyor bu durum anlatamam size... Sanki boyut atlıyormuş gibi hissediyorumm... Sanki ulaşılması güç birşeymiş gibiii... Rabbim banada nasip ne olur ona da güç ver diyorummmmmmmmm... Derin bebek hayırlı uuğurlu olsun sağlıklı mutlu bi ömrü olsunn inşallah

Bu arada eşimde endoskopi oluyor biraz sonra.. Bende onu bekliyorum kızlar.. Zor bişey değilmiş herhalde eskisi gibi.. Midesi ağrıyordu.. Yedirdik pekmezleri içirdik proxeedleri yedirdik kürleri.. Acaba benim yüzümden mi oldu diyorumm.. Dokundular mı acaba midesine..

Gecmis olsun cnm

Prolaktin ucin kan verdik canim hebuz bilmiyorum ne durumda.peki ilacla dengede durunca nirmal gebelik mumkunmu yada sonrasindaki asama ne canim

Canim benim gecmis olsun Allah saglik sihhat versin

Ben pek ankarayi arastirmadim acikcasi. Salik sektorunde calisan tanidiklar hep istanbuldaki bu klinigi soyledikleri icin oraya yogunlastimz
Hangi dr. Hangi klinikte yapilacak teseniz canim? Umarim sperm bulunur bebisinize kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…