İns canim ya ins cikmaz bisi ben evham yapiyorumdur ins.saol canim rahatlattin beni cok saolCanim baska bi rahatsizliginiz yoksa takma kafana baska bi doktorlada konus. Cunku benim esimde sebepsiz azospermi. Butun tetkikleri testleri normal kanallar var varikosel yok. Sebepsiz yani doktor sebep soyleyemiyo... ilaclik bi durum da yok. Direk m.tese olacak... bikac urologla da gorus. Zaten cuma gunu sonuc alicaksin anladigim kadariyla... hersey yoluna girer insallah.... icini ferah tut. Bu kadar bunaltma kendini.
Nasılsın bugün kuzummm iyimisin bira dahaGunaydin canim
Ilac aliyorum sağol canim daha iyiceyimNasılsın bugün kuzummm iyimisin bira daha
benımde esım hazıranda tese oluyor hangı doktor sızınAmin canim amin.... bende hergun duzenli okuyorum hepiniz aklimdasin her duamda. Sayfayi cok mesgul etmek istemiyorum ama yazilan her mesaji okuyup takip ediyorum. Mayis sonu haziran basi mikrotese olcak esim beklemedeyiz aslinda subatta yada martta yapicaktik ama mayista kardesimin dugunu var diye ertedim. Kismett... hersey yolunda giderse paylasirim sizlerle... hepinizi opuyorum
dikat et biraz kendine olur mu bu aralar..Ilac aliyorum sağol canim daha iyiceyim
Tansel bey yapicak canim sizinkini kim yapicak tedavide mi beklemede misinizbenımde esım hazıranda tese oluyor hangı doktor sızın
evet beklemedeyız emre bakırcıoglu yapıcak hazıranda sperm bulunursa hemen tedavıye baslayacam ınsTansel bey yapicak canim sizinkini kim yapicak tedavide mi beklemede misiniz
Kizlar bayadir bir arastirma icerisindeydim. Tup bebek tedavisine baslamak icin adetimin gelmesini bekliyorum. Yumurta toplama gunumde esim de microtese olacak. Bu 3. Microtese. İnsallah spermler bulunur. Size soylemek istedigim su: tupbebek yaptiracaklar ve micro tese olacaklar. Bu islemler sirasinda laboratuvar cok onemliymis. Hatta microtesede spermi bulan doktor degil laboratuvarmis. Bu nedenle bir merkeze gitmeden once lutfen laboratuvari arastirin. Bizim doktorumuz Kaan bey ama tup bebek icin istanbulda bir merkezi sectik. Cunku yaptigim tum arastirmalar oranin cok iyi oldugu uzerineydi. Yazmak istedim.
prolaktin hormonunuz yüksekmi,bizde prolatin hormonu yüksekliği vardı doktorumuz buna bakarak hipofiz mr ı istedi ve hipofiz mr ında 3mm adenom(iyi huylu tümör)görüldü,prolaktin hormonunu bu adenom yükseltiyormuş ama korkulacak birşey değil,bir ilaç var o kullanılıyor prolaktini dengede tutmak için.Arkadaslar meraba ben bizim doktor neden mr istemis olabilir diye arastirirken birsuru seyle karsilastim okuduklarimda tumor falan yaziyodu.kafam allak bullak oldu ogrendigim tum seyler dondu kafamda.ne dusunecegimi sasirdim.aranizda me istenilen var mi bana bi yol gosterin lutfen.bi umut diye sarildigim seyleri yerle bir etti bu okuduklarim
Canim ozelden mesaj atar misin hangi merkez oldugunuKizlar bayadir bir arastirma icerisindeydim. Tup bebek tedavisine baslamak icin adetimin gelmesini bekliyorum. Yumurta toplama gunumde esim de microtese olacak. Bu 3. Microtese. İnsallah spermler bulunur. Size soylemek istedigim su: tupbebek yaptiracaklar ve micro tese olacaklar. Bu islemler sirasinda laboratuvar cok onemliymis. Hatta microtesede spermi bulan doktor degil laboratuvarmis. Bu nedenle bir merkeze gitmeden once lutfen laboratuvari arastirin. Bizim doktorumuz Kaan bey ama tup bebek icin istanbulda bir merkezi sectik. Cunku yaptigim tum arastirmalar oranin cok iyi oldugu uzerineydi. Yazmak istedim.
Tesekkur ederim canim elimden geldigince dikkat ediyorumdikat et biraz kendine olur mu bu aralar..
Ben pek ankarayi arastirmadim acikcasi. Salik sektorunde calisan tanidiklar hep istanbuldaki bu klinigi soyledikleri icin oraya yogunlastimzAnlafmm caniimmm pekii kann hocanin tavsiye ettigi tüp bebek merkesi hangisi ankarada sen istanbulu secmissin ya begenmednmi onun tavsiye ettigi merkezii
Ben pek ankarayi arastirmadim acikcasi. Salik sektorunde calisan tanidiklar hep istanbuldaki bu klinigi soyledikleri icin oraya yogunlastimz
Gecmis olsun cnmBu arada eşimde endoskopi oluyor biraz sonra.. Bende onu bekliyorum kızlar.. Zor bişey değilmiş herhalde eskisi gibi.. Midesi ağrıyordu.. Yedirdik pekmezleri içirdik proxeedleri yedirdik kürleri..Acaba benim yüzümden mi oldu diyorumm.. Dokundular mı acaba midesine..
Prolaktin ucin kan verdik canim hebuz bilmiyorum ne durumda.peki ilacla dengede durunca nirmal gebelik mumkunmu yada sonrasindaki asama ne canimprolaktin hormonunuz yüksekmi,bizde prolatin hormonu yüksekliği vardı doktorumuz buna bakarak hipofiz mr ı istedi ve hipofiz mr ında 3mm adenom(iyi huylu tümör)görüldü,prolaktin hormonunu bu adenom yükseltiyormuş ama korkulacak birşey değil,bir ilaç var o kullanılıyor prolaktini dengede tutmak için.
Canim benim gecmis olsun Allah saglik sihhat versinBu arada eşimde endoskopi oluyor biraz sonra.. Bende onu bekliyorum kızlar.. Zor bişey değilmiş herhalde eskisi gibi.. Midesi ağrıyordu.. Yedirdik pekmezleri içirdik proxeedleri yedirdik kürleri..Acaba benim yüzümden mi oldu diyorumm.. Dokundular mı acaba midesine..
Hangi dr. Hangi klinikte yapilacak teseniz canim? Umarim sperm bulunur bebisinize kavusursunuzBen pek ankarayi arastirmadim acikcasi. Salik sektorunde calisan tanidiklar hep istanbuldaki bu klinigi soyledikleri icin oraya yogunlastimz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?