Aslinda doktorumuz Kaan Aydos. 2 yila yakin zamandir onun verdigi tedaviyi uyguluyoruz. Teseyi ve sperm bulunursa tup bebegi bahceci kliniginde yaptiracagiz.Hangi dr. Hangi klinikte yapilacak teseniz canim? Umarim sperm bulunur bebisinize kavusursunuz
Bu arada canim esimde sag tarafli varikosel cikti arastirdigim kadariyla bu digerinden daha ciddiymis butun bunlarin sebebi bu olabilir miprolaktin hormonunuz yüksekmi,bizde prolatin hormonu yüksekliği vardı doktorumuz buna bakarak hipofiz mr ı istedi ve hipofiz mr ında 3mm adenom(iyi huylu tümör)görüldü,prolaktin hormonunu bu adenom yükseltiyormuş ama korkulacak birşey değil,bir ilaç var o kullanılıyor prolaktini dengede tutmak için.
Prolaktin ucin kan verdik canim hebuz bilmiyorum ne durumda.peki ilacla dengede durunca nirmal gebelik mumkunmu yada sonrasindaki asama ne canim
Tek tarafli varikoselin azosperm yapıcağını zannetmiyorum,sperm sayısı azlığı olurdu.Bu arada canim esimde sag tarafli varikosel cikti arastirdigim kadariyla bu digerinden daha ciddiymis butun bunlarin sebebi bu olabilir mi
bu arada eğer genetik test yaptırmadıysanız onlarıda yaptırın muhakkakTek tarafli varikoselin azosperm yapıcağını zannetmiyorum,sperm sayısı azlığı olurdu.
Şimdi ben nedesem yalan olur,bütün sonuçlarınız çıktıktan sonra sonuçları burada paylaşırsan daha iyi yardımcı olabiliriz canım
Bana da oluyor aynen boyle. OffffffffffKızlar bugün öyle mutsuzumki. 6 günüm geçti adet olmadım içimizde bir umut belki hamile kalmıştırım doğal yoldan diye umutlandık hele eşim kız olursa kapısına pembe kapı süsü alacagm erkek olursa mavi beşiği beyaz kendi kendine hayaller kuruyor 2 gündür normalde hiç böyle hayallar kurmaz ve konuşmaz. Sadece doktor ve tedavi hakkında konuşuruz. Test almış bugün yaptm tabi herzamanki gibi negafit olmayacak kendiliğinden biliyorum ama bi umuttu işte...
ben eşim için üzülüyorm. inşallah. İkiz ikiz yüp bebeklermiz olurBana da oluyor aynen boyle. Offffffffff
Amin canim insallah...ben eşim için üzülüyorm. inşallah. İkiz ikiz yüp bebeklermiz olur
Duani okudum canim. Rabbim muradini ve dularimizi kabul etsin insallahSlm arkadaslar nasip olursa yarin dua sirasi bende rabbim birbirimize ettigimiz dualari kabuletsin buna vesile olan tülay ablamdan allahrazi olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin .ikisi ayni güne denk geldi yarin ilk kan tahlilini alcaz dualarinizi ederken ismimi söylerseniz cok sevinirim ismim (sezen)herkese öpücükler
Genetik yesti bizmi dicez yoksa doktorunmu istemesi lazim canim bese her halde yaptirayim ben. Sobuclar ciksin yazarim canim tesekkur ederim cok saolbu arada eğer genetik test yaptırmadıysanız onlarıda yaptırın muhakkak
Kızlar bugün öyle mutsuzumki. 6 günüm geçti adet olmadım içimizde bir umut belki hamile kalmıştırım doğal yoldan diye umutlandık hele eşim kız olursa kapısına pembe kapı süsü alacagm erkek olursa mavi beşiği beyaz kendi kendine hayaller kuruyor 2 gündür normalde hiç böyle hayallar kurmaz ve konuşmaz. Sadece doktor ve tedavi hakkında konuşuruz. Test almış bugün yaptm tabi herzamanki gibi negafit olmayacak kendiliğinden biliyorum ama bi umuttu işte...
genetik test araştırma hastanelerinde ve üniversite hastnelerinde yaptırılıyor,araştırma hastanesinde mhrs sistemden direk tıbbi genetik bölümüne randevu alıp,doktora durumu anlatıp testleri yaptırabilirsiniz,üniversite hastanelerindede üroloji bölümüne randevu alıyorsunuz doktor sevk ediyor,Genetik yesti bizmi dicez yoksa doktorunmu istemesi lazim canim bese her halde yaptirayim ben. Sobuclar ciksin yazarim canim tesekkur ederim cok saol
Sabret canım zaman herşeyin ilacı eşinde bebek sahibi olmak istiyordur muhakkak ama sorun onlarda olduğu için biraz daha hassas oluyorlar inşallah onlarda düzelecek sabret ve dua etCanım napacagım bilmiyorum Dr olmaz diyor cok uğraştım bitkiseller kullandık ilaçlar daha üstüne eşimle aramızda açıldı
O erkek ailelerini allah islah etsin ben baska bisey diyemiyorum. Eger bir umut kalmazsa bende bir cocugu alip buyutmek, sevgimi vermek istiyorum. Belkide bizim bu dunyaya gelisimiz bir cocugun mutlu olmasi icindir. Eger siz boyle bir karari verirseniz herkese susmak duser. Bisey siyleyeni allaha havale et. O gerekeni yapar canim. Kendini boyle sevgi yoksunu icini kotuluk kaplamis insanlar icin de uzme.Iyi aksamlqr kizlar
Benimde bi maruzatim vqr esim burnu icin hastaneye gitmisti hemsireyle konusurken nasil fark ettin uykuda nefes qlamadigini kim soylesi demis esimde hanim fark etti deyince ne güzel ne sqnsli iyi bi esin var onu niye ugrastiriyon evlatlik alsana demis esimin aklijna girmis
Ben bi kere soylemistim olmaz demisti ..
Simdi tutturdu bizde alalim diyo
Ailesi cok farkli kqbuil edermi anne babasi bilmiorum .abileriyle ortaklar oda ayri bi konu napcam bilmiorum .ameliyatlarinda bile annesi hep beni sucluyo benle konusmuo oglumu bicak altina yatiriyo die.boyle bi durumda herkes bana donecek demekki karin srni zorluyo huzursuz ediyor diycekler yuvamiza bise olcqk diye korkiuyorum esime soyluyorum dogru hqklisin diyo ama bi taraftanda ben baba olmqk istiyorum oyle ywda böyle dio icim yanio kuyunun dibinde gibiyim dio ..napcqz bilmiom.hatta ilk defa fsh si normal degere distu c.perudayiz.niye böyle her şey iyiye gidirken evlqtlik diyorum ..
Bilmiorum arada kaldik napsak ..dua edin nolur rabbim kimselerin eline koymasin bizi seytan bazen tepemize biniyo umitsizlige götüruyo allahim ona birakmasin bizi
Hmm anladim canim ya cok tesekkur ederm cok saol valla yardimlarin icingenetik test araştırma hastanelerinde ve üniversite hastnelerinde yaptırılıyor,araştırma hastanesinde mhrs sistemden direk tıbbi genetik bölümüne randevu alıp,doktora durumu anlatıp testleri yaptırabilirsiniz,üniversite hastanelerindede üroloji bölümüne randevu alıyorsunuz doktor sevk ediyor,
kendi doktorunuza söylesin,oda yönlendirir sizi
Aminnn insallahDuani okudum canim. Rabbim muradini ve dularimizi kabul etsin insallah
Aminnnn allah razi olsunDuani okudum canim. Rabbim muradini ve dularimizi kabul etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?