Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu arada canim esimde sag tarafli varikosel cikti arastirdigim kadariyla bu digerinden daha ciddiymis butun bunlarin sebebi bu olabilir mi

Prolaktin ucin kan verdik canim hebuz bilmiyorum ne durumda.peki ilacla dengede durunca nirmal gebelik mumkunmu yada sonrasindaki asama ne canim
Bu arada canim esimde sag tarafli varikosel cikti arastirdigim kadariyla bu digerinden daha ciddiymis butun bunlarin sebebi bu olabilir mi
Tek tarafli varikoselin azosperm yapıcağını zannetmiyorum,sperm sayısı azlığı olurdu.
Şimdi ben nedesem yalan olur,bütün sonuçlarınız çıktıktan sonra sonuçları burada paylaşırsan daha iyi yardımcı olabiliriz canım

bu arada eğer genetik test yaptırmadıysanız onlarıda yaptırın muhakkak

Kızlar bugün öyle mutsuzumki. 6 günüm geçti adet olmadım içimizde bir umut belki hamile kalmıştırım doğal yoldan diye umutlandık hele eşim kız olursa kapısına pembe kapı süsü alacagm erkek olursa mavi beşiği beyaz kendi kendine hayaller kuruyor 2 gündür normalde hiç böyle hayallar kurmaz ve konuşmaz. Sadece doktor ve tedavi hakkında konuşuruz. Test almış bugün yaptm tabi herzamanki gibi negafit olmayacak kendiliğinden biliyorum ama bi umuttu işte...

Bana da oluyor aynen boyle. Offffffffff

Duani okudum canim. Rabbim muradini ve dularimizi kabul etsin insallah

Anliiooruumm senii benimde 2 gün geciktii adetm normaldee gününde gelir heep gelmeden önce belirtileri olurdu gögüsüm hassaslasirdi karnim belim agrirdii ama bu sefer yok umutla makda istemiyoruuumm esim test yap diyo ama sonuc biliyormm gibii o yüzdn yapmakda istemiyoruum strese bagliyorm gecikmesiniii

Genetik yesti bizmi dicez yoksa doktorunmu istemesi lazim canim bese her halde yaptirayim ben. Sobuclar ciksin yazarim canim tesekkur ederim cok saol
genetik test araştırma hastanelerinde ve üniversite hastnelerinde yaptırılıyor,araştırma hastanesinde mhrs sistemden direk tıbbi genetik bölümüne randevu alıp,doktora durumu anlatıp testleri yaptırabilirsiniz,üniversite hastanelerindede üroloji bölümüne randevu alıyorsunuz doktor sevk ediyor,
kendi doktorunuza söylesin,oda yönlendirir sizi

BALIM1904 duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

Canım napacagım bilmiyorum Dr olmaz diyor cok uğraştım bitkiseller kullandık ilaçlar daha üstüne eşimle aramızda açıldı
Sabret canım zaman herşeyin ilacı eşinde bebek sahibi olmak istiyordur muhakkak ama sorun onlarda olduğu için biraz daha hassas oluyorlar inşallah onlarda düzelecek sabret ve dua et

Iyi aksamlqr kizlar
Benimde bi maruzatim vqr esim burnu icin hastaneye gitmisti hemsireyle konusurken nasil fark ettin uykuda nefes qlamadigini kim soylesi demis esimde hanim fark etti deyince ne güzel ne sqnsli iyi bi esin var onu niye ugrastiriyon evlatlik alsana demis esimin aklijna girmis
Ben bi kere soylemistim olmaz demisti ..
Simdi tutturdu bizde alalim diyo
Ailesi cok farkli kqbuil edermi anne babasi bilmiorum .abileriyle ortaklar oda ayri bi konu napcam bilmiorum .ameliyatlarinda bile annesi hep beni sucluyo benle konusmuo oglumu bicak altina yatiriyo die.boyle bi durumda herkes bana donecek demekki karin srni zorluyo huzursuz ediyor diycekler yuvamiza bise olcqk diye korkiuyorum esime soyluyorum dogru hqklisin diyo ama bi taraftanda ben baba olmqk istiyorum oyle ywda böyle dio icim yanio kuyunun dibinde gibiyim dio ..napcqz bilmiom.hatta ilk defa fsh si normal degere distu c.perudayiz.niye böyle her şey iyiye gidirken evlqtlik diyorum ..
Bilmiorum arada kaldik napsak ..dua edin nolur rabbim kimselerin eline koymasin bizi seytan bazen tepemize biniyo umitsizlige götüruyo allahim ona birakmasin bizi

O erkek ailelerini allah islah etsin ben baska bisey diyemiyorum. Eger bir umut kalmazsa bende bir cocugu alip buyutmek, sevgimi vermek istiyorum. Belkide bizim bu dunyaya gelisimiz bir cocugun mutlu olmasi icindir. Eger siz boyle bir karari verirseniz herkese susmak duser. Bisey siyleyeni allaha havale et. O gerekeni yapar canim. Kendini boyle sevgi yoksunu icini kotuluk kaplamis insanlar icin de uzme.

Hmm anladim canim ya cok tesekkur ederm cok saol valla yardimlarin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…