iyi aksamlar kizlar igneyi kullandigmizdan beri bugün ilk tahlil sonucumuzu aldik rabbime sukurler olsun cok iyi cikti kaan hocayla telde konustuk bekledigimden daha iyi dedi insallah böyle devam eder
Canim bizde azospermi basarisiz tesa ameliyatimiz var kaan aydosta tedaviye basladik 1.5 ay oldu sperm uretmesi icin hormon ignesi bunlar hocanin sitesinden arastirabilirsin gecmis olsuncnm bu iğneleri ne gibi durumlarda kullanıyorsunuz şu kan tahlillerinde fsh lh testestoran bunlar bozuk çıkarsa mı başlanıyor bz de azospermliyiz
Amin cnmIyi aksamlqr kizlar
Benimde bi maruzatim vqr esim burnu icin hastaneye gitmisti hemsireyle konusurken nasil fark ettin uykuda nefes qlamadigini kim soylesi demis esimde hanim fark etti deyince ne güzel ne sqnsli iyi bi esin var onu niye ugrastiriyon evlatlik alsana demis esimin aklijna girmis
Ben bi kere soylemistim olmaz demisti ..
Simdi tutturdu bizde alalim diyo
Ailesi cok farkli kqbuil edermi anne babasi bilmiorum .abileriyle ortaklar oda ayri bi konu napcam bilmiorum .ameliyatlarinda bile annesi hep beni sucluyo benle konusmuo oglumu bicak altina yatiriyo die.boyle bi durumda herkes bana donecek demekki karin srni zorluyo huzursuz ediyor diycekler yuvamiza bise olcqk diye korkiuyorum esime soyluyorum dogru hqklisin diyo ama bi taraftanda ben baba olmqk istiyorum oyle ywda böyle dio icim yanio kuyunun dibinde gibiyim dio ..napcqz bilmiom.hatta ilk defa fsh si normal degere distu c.perudayiz.niye böyle her şey iyiye gidirken evlqtlik diyorum ..
Bilmiorum arada kaldik napsak ..dua edin nolur rabbim kimselerin eline koymasin bizi seytan bazen tepemize biniyo umitsizlige götüruyo allahim ona birakmasin bizi
Bnde okudum duanı cnmiyi aksamlar kizlar igneyi kullandigmizdan beri bugün ilk tahlil sonucumuzu aldik rabbime sukurler olsun cok iyi cikti kaan hocayla telde konustuk bekledigimden daha iyi dedi insallah böyle devam eder
Canım gözünüz aydın. Bizde kaan hoca da tedavideyiz azospermin sebebi belli mi eşinin genetik ve hormon değerleri nasıl ? Bu arada sperm testimi yoksa hormon testimi yaptırdınız. Şimdiden teşekkür ederim.Canim bizde azospermi basarisiz tesa ameliyatimiz var kaan aydosta tedaviye basladik 1.5 ay oldu sperm uretmesi icin hormon ignesi bunlar hocanin sitesinden arastirabilirsin gecmis olsun
Saol canim sizede gecmis olsun igneden sonra ilk hormon testini yaptirdik kaan hocayla gorustum cok iyi dedi dusmesi gerekenken hormonlar baya dusmus tedavi ye cevap veriyor dedi.siz nezamandir kullaniyonuz igneyiCanım gözünüz aydın. Bizde kaan hoca da tedavideyiz azospermin sebebi belli mi eşinin genetik ve hormon değerleri nasıl ? Bu arada sperm testimi yoksa hormon testimi yaptırdınız. Şimdiden teşekkür ederim.
Sebebi AZFC delesyonuymusSaol canim sizede gecmis olsun igneden sonra ilk hormon testini yaptirdik kaan hocayla gorustum cok iyi dedi dusmesi gerekenken hormonlar baya dusmus tedavi ye cevap veriyor dedi.siz nezamandir kullaniyonuz igneyi
Canım bizde 2 aydır kullanıyoruz iğneyi menagon ve bunun dışında neofortil tablet 10 gün sonra sperm fish testi istedi hoca bizim fsh 3-4-5 aralığında değişiyordu iğnelerden sonra 8.60 olmuş testesteron da 3 civarında onda fazla değişiklik olmadı ama bakalım fish testi sonucunu merak ediyoruz inşallah hayırlı haberler alırız. Siz hangi iğneyi kullanıyorsunuz?Saol canim sizede gecmis olsun igneden sonra ilk hormon testini yaptirdik kaan hocayla gorustum cok iyi dedi dusmesi gerekenken hormonlar baya dusmus tedavi ye cevap veriyor dedi.siz nezamandir kullaniyonuz igneyi
Senden de hepinizden de Allah razi olsun canim. Rabbim kucagimizi bos birakmasinAminnnn allah razi olsun
AminnnnnSenden de hepinizden de Allah razi olsun canim. Rabbim kucagimizi bos birakmasin
Canim biz haftada 3 kere choriomon kullaniyoz esim kendi vuruyor gobekten biz yurtdisindayiz ama bu tahlilden sonra hapda vercekmis galiba .yaptirdinizmi fisch testiniCanım bizde 2 aydır kullanıyoruz iğneyi menagon ve bunun dışında neofortil tablet 10 gün sonra sperm fish testi istedi hoca bizim fsh 3-4-5 aralığında değişiyordu iğnelerden sonra 8.60 olmuş testesteron da 3 civarında onda fazla değişiklik olmadı ama bakalım fish testi sonucunu merak ediyoruz inşallah hayırlı haberler alırız. Siz hangi iğneyi kullanıyorsunuz?
10 gün sonra yaptırmayı düşünüyoruzCanim biz haftada 3 kere choriomon kullaniyoz esim kendi vuruyor gobekten biz yurtdisindayiz ama bu tahlilden sonra hapda vercekmis galiba .yaptirdinizmi fisch testini
Canim bu test nasil bir test nerede yapiliyor?10 gün sonra yaptırmayı düşünüyoruz
Bazen bendede oluyor genelikle iliskiden sonra oluyoray kızlar bırsey sorucann saq tarafımda bel bosluqumda bazen bazende kalca ustume vuran bı aqrım basladı ıkı saattır aralıksız aqırıo yumurtlama gunlerım ama boyle aqrım hıc olmamıstı hıc reqlımede henuz var ama bıan sankı hasta olacakmısım gıbı oluyo sızde boyle aqrısı olan var mı
canım hangi hormonların düştü.acabaSaol canim sizede gecmis olsun igneden sonra ilk hormon testini yaptirdik kaan hocayla gorustum cok iyi dedi dusmesi gerekenken hormonlar baya dusmus tedavi ye cevap veriyor dedi.siz nezamandir kullaniyonuz igneyi
esım amelıyatlı ondan pek ılıskı olmuyo arada sıradaBazen bendede oluyor genelikle iliskiden sonra oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?