Canim fsh Lh dusmus testrtoren yukselmis az once paylasmistim hepsini yazdimcanım hangi hormonların düştü.acaba
çok düşmüş ama şimdide normal seviyeye getirmeye çalışcan aynı bizim gibi fsh lh testesteron bizim 4.86.hap olarakta klomen kullancak eşin biz kullanıyoruz bize verdi.Eskisi FSH 23.57 YENISI 0.4 LH ESKI 6.01 YENISI 0.6 ESKISI TESTOSTERON 229 YENISI 921
pardon yeni gördüm.Canim fsh Lh dusmus testrtoren yukselmis az once paylasmistim hepsini yazdim
Arkadaslar biz igneyi degistirdik artik choriomon kullaniyoruz. Elimde 10 kutu pregnyl 5000 5 kutu pregnyl 1500 var. ihtiyaci olan varsa verebilirim. Bulmanin cok zor oldugunu biliyorum. Istanbuldayim.
Igneyi neden degistirdiniz canim neye gore verdi dr .
Evet sonuclari detayli bisekilde inceledikten sonra hap yazcam dedi kaan hocadan haber bekliyozçok düşmüş ama şimdide normal seviyeye getirmeye çalışcan aynı bizim gibi fsh lh testesteron bizim 4.86.hap olarakta klomen kullancak eşin biz kullanıyoruz bize verdi.
Pendikte bir yerdeymiş canımCanim bu test nasil bir test nerede yapiliyor?
duam bitmiş Allah hepinizden razı olsun,ağzınıza yüreğinize sağlık,Tülaycım Allah sendende razı olsun dualara vesile olduğun için,Allah hepimizin ettiği duaları kabul etsin inşallahBALIM1904 duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH
Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle
Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin
Arkadaslarmeraba simdi doktordon geldik.mutlu olsammi olmasammi bilemedim ama sizlerle paylasayim istedim.tum hormon degerlerimiz renkli dopplerimiz normal.testis kanallarimiz var prolaktinimiz normal seviyede.sag tarafta varikosel vardi doktor cift tarafli varikosel ameliyati yapalim sonra hormon tedavisine baslayalim dedi hem sakallarin falanda cikar dedi.bu arada esim kösedir de.biyopsi yapmaya gerek yok dedi.bakalim ondan sonra normal gebelik olurmu bilemem ama olmazsa tup bebekle kesin bebeginiz olur dedi
Canim ben onu arastirmistim eger prolaktin hormonu yuksek cikarsa isteniyornus.prolaktin yuksek cikarsa orda baska yapan tumor falan olabiliyomus o yuzden isteniyormus mr.oda cok sukur normal cikti istemedi.acaba bole olupda hormon alan kisiler varmiki bu tedavi be kadar suruyo kiInsallaah caniim kötü bisey dememis en azindan peki beyin icin mr istioduu ona ne dedi
Canim ben onu arastirmistim eger prolaktin hormonu yuksek cikarsa isteniyornus.prolaktin yuksek cikarsa orda baska yapan tumor falan olabiliyomus o yuzden isteniyormus mr.oda cok sukur normal cikti istemedi.acaba bole olupda hormon alan kisiler varmiki bu tedavi be kadar suruyo ki
merhaba fsh lh ve testesteron tahlil sonuçlarını paylaşman mümkünmü?Arkadaslarmeraba simdi doktordon geldik.mutlu olsammi olmasammi bilemedim ama sizlerle paylasayim istedim.tum hormon degerlerimiz renkli dopplerimiz normal.testis kanallarimiz var prolaktinimiz normal seviyede.sag tarafta varikosel vardi doktor cift tarafli varikosel ameliyati yapalim sonra hormon tedavisine baslayalim dedi hem sakallarin falanda cikar dedi.bu arada esim kösedir de.biyopsi yapmaya gerek yok dedi.bakalim ondan sonra normal gebelik olurmu bilemem ama olmazsa tup bebekle kesin bebeginiz olur dedi
Canim hic cikis oluyomu sizde testislerinin boyutlari nasil genetik testler yapilmali bnce tuysuzluk problemi var galiba boyu uzunmu esininArkadaslarmeraba simdi doktordon geldik.mutlu olsammi olmasammi bilemedim ama sizlerle paylasayim istedim.tum hormon degerlerimiz renkli dopplerimiz normal.testis kanallarimiz var prolaktinimiz normal seviyede.sag tarafta varikosel vardi doktor cift tarafli varikosel ameliyati yapalim sonra hormon tedavisine baslayalim dedi hem sakallarin falanda cikar dedi.bu arada esim kösedir de.biyopsi yapmaya gerek yok dedi.bakalim ondan sonra normal gebelik olurmu bilemem ama olmazsa tup bebekle kesin bebeginiz olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?