Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim hic cikis oluyomu sizde testislerinin boyutlari nasil genetik testler yapilmali bnce tuysuzluk problemi var galiba boyu uzunmu esinin
Boyuda normal canim 175 boyu var tuyu pek yok yani biyik sakal var ama cok yogun degil.testislerinin boyuda normal genetik testide verdik.bu arada ilk spermiogramda iki tane ölü sperm hucresi vardi ikincide hic cikmadi canim

merhaba fsh lh ve testesteron tahlil sonuçlarını paylaşman mümkünmü?
eğer bir sebep bulunamadıysa tekrar ediyorum ama genetik tahlilleride yaptırın
Sey canim yarin sana yazarim test sinuclarini suan annemlerdeyim bu gece burda kalcam sonuclar evde annemler bilmiyoya hani.yarin eve gecince yazarim sana canim

Canim ne kadar guzel bir siir. Cok duygulandim Rabbim bu guzel gunde tum dualarimizi kabul etsin insallah

Boyuda normal canim 175 boyu var tuyu pek yok yani biyik sakal var ama cok yogun degil.testislerinin boyuda normal genetik testide verdik.bu arada ilk spermiogramda iki tane ölü sperm hucresi vardi ikincide hic cikmadi canim
Ozmn uretim var demek canimm. Genetik test yaptrin insallah sonucu iyi.cikar

Iyi Akşamlar canlar,
Paylaştığınız yazıyı okudum kafam karıştı zaten aklıma takılmıştı şu testosteron meselesi. Bizim tese öncesi 4.2 imiş testosteron tese sonrası 2.80 lere düştü. Pregnly e başlayınca yükselmesi gerekirken iyice düştü son tahlilde 1.50 falan oldu sanırım niye böyle oldu anlamadım şimdi de arimidex tablet başlattı Dr ama ağır bir ilaç çok yanetkisi var 6 hafta sonra tekrar tahlil .
Balım siz uzun süredir iğne kullanıyorsunuz sizdeki değişim nasıl oldu?

Yase2 canım duani okudum. Rabbim muradını ve dualarımızı kabul etsin inşallah

Hmm anladim canim ne kadardir hormon tedavisi goruyosunuz varikoseliniz varmiydi rabbim buyuk ins kavusuruz bebislerimuze

Yeni basladik daha pazartesi basladik 1 ay kullancaz sora tahlillleri tekrarlicaz varikosel yok amiinn inshh rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinn

Canim sevindim adina iyi cok sukur insallah hersey yolunda gider

Cnm sanırım eşinde hipogonadizm eğer öyleyse azospremi de en sanşlı grup. Doğru ni tedavi olursa çok iyi sonuçlar alırsınız inş. Herşey şey istediğin gibi olur

Cnm sanırım eşinde hipogonadizm eğer öyleyse azospremi de en sanşlı grup. Doğru ni tedavi olursa çok iyi sonuçlar alırsınız inş. Herşey şey istediğin gibi olur
Bu hipoginadizm ne oluyo canim neye gore bu teshis konuluyo ki.bu arada cok saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…