Diger degerleriniz nasildiki canim sizinAnladmm iyi güzel cikdiysa problem yok demekdir biz hic prolaktin istenmedi bizddeen niye acabaa
Boyuda normal canim 175 boyu var tuyu pek yok yani biyik sakal var ama cok yogun degil.testislerinin boyuda normal genetik testide verdik.bu arada ilk spermiogramda iki tane ölü sperm hucresi vardi ikincide hic cikmadi canimCanim hic cikis oluyomu sizde testislerinin boyutlari nasil genetik testler yapilmali bnce tuysuzluk problemi var galiba boyu uzunmu esinin
Sey canim yarin sana yazarim test sinuclarini suan annemlerdeyim bu gece burda kalcam sonuclar evde annemler bilmiyoya hani.yarin eve gecince yazarim sana canimmerhaba fsh lh ve testesteron tahlil sonuçlarını paylaşman mümkünmü?
eğer bir sebep bulunamadıysa tekrar ediyorum ama genetik tahlilleride yaptırın
Canim ne kadar guzel bir siir. Cok duygulandimBir gün gelirsin,
Anne dediğinde sızlamaz artık… ağlar yüreğim…
Bir gün gelirsin
Ben sana ağlarken de gülerim bebeğim…
Belki zaman telaşlandırır bizi
Yetişmeye çalışırız sana bebeğim
Tebessümüne kahkaha atarız
Dudağını büktüğünde dünyaları yıkarız..
Baban sana aşkım kızım der belki..
Annen paşa oğlum diye sever kimbilir..
Sen gelene kadar birikir yüreğimizde
Gelirsin sararız seni katmer katmer biriktirdiklerimizle..
Hoplatır atarız seni bulutlara
Sonra almayız.. bırakırız orada
Yıldızlarla oynarsın akşam olunca
Onlar senin olur.. Sen bizim olursun bebeğim..
Seni beklerken de şükreder annen..
Şükreder baban…
Bir gün gelirsin…
Yuvamız olur bebeğim…
Cumanız mübarek olsun canlarım.. Allahım affetsin bizi sonra dualarımzıı kabul etsin inşallah..
Ozmn uretim var demek canimm. Genetik test yaptrin insallah sonucu iyi.cikarBoyuda normal canim 175 boyu var tuyu pek yok yani biyik sakal var ama cok yogun degil.testislerinin boyuda normal genetik testide verdik.bu arada ilk spermiogramda iki tane ölü sperm hucresi vardi ikincide hic cikmadi canim
Doktorda uretim var dedi canim bakalim genetik de iyi cikarsa rabbim nasip eder belki.Ozmn uretim var demek canimm. Genetik test yaptrin insallah sonucu iyi.cikar
Diger degerleriniz nasildiki canim sizin
Hmm anladim canim ne kadardir hormon tedavisi goruyosunuz varikoseliniz varmiydi rabbim buyuk ins kavusuruz bebislerimuzeHepsi yüksek bitek testesteron normaal hormon tedavisi görüyoo bakalmm
Hmm anladim canim ne kadardir hormon tedavisi goruyosunuz varikoseliniz varmiydi rabbim buyuk ins kavusuruz bebislerimuze
Canim sevindim adina iyi cok sukur insallah hersey yolunda giderArkadaslarmeraba simdi doktordon geldik.mutlu olsammi olmasammi bilemedim ama sizlerle paylasayim istedim.tum hormon degerlerimiz renkli dopplerimiz normal.testis kanallarimiz var prolaktinimiz normal seviyede.sag tarafta varikosel vardi doktor cift tarafli varikosel ameliyati yapalim sonra hormon tedavisine baslayalim dedi hem sakallarin falanda cikar dedi.bu arada esim kösedir de.biyopsi yapmaya gerek yok dedi.bakalim ondan sonra normal gebelik olurmu bilemem ama olmazsa tup bebekle kesin bebeginiz olur dedi
Hadi ins canim rabbim hepimuze cabucak derman verir.Yeni basladik daha pazartesi basladik 1 ay kullancaz sora tahlillleri tekrarlicaz varikosel yok amiinn inshh rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinn
İns canim cok saol.ins sende bende isteyen herkesde hamileleik haberlerini verir burda tez zamandaCanim sevindim adina iyi cok sukur insallah hersey yolunda gider
Cnm sanırım eşinde hipogonadizm eğer öyleyse azospremi de en sanşlı grup. Doğru ni tedavi olursa çok iyi sonuçlar alırsınız inş. Herşey şey istediğin gibi olurArkadaslarmeraba simdi doktordon geldik.mutlu olsammi olmasammi bilemedim ama sizlerle paylasayim istedim.tum hormon degerlerimiz renkli dopplerimiz normal.testis kanallarimiz var prolaktinimiz normal seviyede.sag tarafta varikosel vardi doktor cift tarafli varikosel ameliyati yapalim sonra hormon tedavisine baslayalim dedi hem sakallarin falanda cikar dedi.bu arada esim kösedir de.biyopsi yapmaya gerek yok dedi.bakalim ondan sonra normal gebelik olurmu bilemem ama olmazsa tup bebekle kesin bebeginiz olur dedi
Bu hipoginadizm ne oluyo canim neye gore bu teshis konuluyo ki.bu arada cok saol canimCnm sanırım eşinde hipogonadizm eğer öyleyse azospremi de en sanşlı grup. Doğru ni tedavi olursa çok iyi sonuçlar alırsınız inş. Herşey şey istediğin gibi olur
Sakalları az dedin hormollarıda düşükse hipogonadizm oluyor. Cnm tedaviyle çok iyi sonuçlar alınıyorBu hipoginadizm ne oluyo canim neye gore bu teshis konuluyo ki.bu arada cok saol canim
Yok canim hirmonlarinin hepsi normal kanallarida var doktor varikosel yapalim sonra hormon tedavisi dedi hem bu arada sakallarinda cikar dediSakalları az dedin hormollarıda düşükse hipogonadizm oluyor. Cnm tedaviyle çok iyi sonuçlar alınıyor
Iyi Akşamlar canlar,
Paylaştığınız yazıyı okudum kafam karıştı zaten aklıma takılmıştı şu testosteron meselesi. Bizim tese öncesi 4.2 imiş
Iyi Akşamlar canlar,
Paylaştığınız yazıyı okudum kafam karıştı zaten aklıma takılmıştı şu testosteron meselesi. Bizim tese öncesi 4.2 imiş testosteron tese sonrası 2.80 lere düştü. Pregnly e başlayınca yükselmesi gerekirken iyice düştü son tahlilde 1.50 falan oldu sanırımniye böyle oldu anlamadım şimdi de arimidex tablet başlattı Dr ama ağır bir ilaç çok yanetkisi var 6 hafta sonra tekrar tahlil .
Balım siz uzun süredir iğne kullanıyorsunuz sizdeki değişim nasıl oldu?[/QU
bizimde öle olmuştu biz onu 2 ay kullandık sonra merional diye bi iğneye başladık oda biraz testesteronu düşürdü.bide bişey yazmak istedim kızlar bu hormon igneleri fsh lh ve testesteron hormonu nu sıfırlara düşüyosa bu bile sorun sonra onları normal degerlere yükseltmeye çalışıyo ya buda ne oluyo tekrar hormon yükle.ben artık 1ayda hormon tahlili yaptırıyorum eşime sizde yaptırın takip edin kendiniz.
Anldm cnm inş. İyi sonuçlar alırsınYok canim hirmonlarinin hepsi normal kanallarida var doktor varikosel yapalim sonra hormon tedavisi dedi hem bu arada sakallarinda cikar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?