Canim varikosel kaynakli azospermi var nekdr yok denilsede hastalarin az bi.bolumunde sebep varikosel den olabiliyor . Yani cikis olanlari okudum ben.. burada btd arkadsmz ve.cemremlerde varikosel ameliyatindn sonra cikti. esinin fsh si kac cnm kaan aydos bana fsh yuksekse tikaniklik.yoktur dedi. Tikaniklikta fsh daha dusuk.oluyormus. eger tikaniklik.varsa.varikosel.ameliyati olurken onunda yapilmasni isteyebilirsnz.Kizlar gunaydin dun geceden beri aklima takildi arastirdiklarima gore varikosel hic sperm cikmamasina yok acmazmis sadece az cikmasinda ve hareketsiz olmasinda etkiliymis.ama spermiogramda labaratuarin basarisida onemliymis.testi yaptirdigimiz yerede doktorada lanet olsun hic guvenmiyorum.eger varikoselden kaynaklanmiyorsa kanallarda tikaniklik varsa varikosel ameliyati yapilirken orada duzeltiliyormu.benim gibi olan var mi bana bi yol gosterseler ricavetsem
Fsh degerleri normal canim bakalim bide kaan beye gidicez.saol canim umutlandirdin ins varikoselsen sonra cikar spermde rabbim nasip eder cok saol canimCanim varikosel kaynakli azospermi var nekdr yok denilsede hastalarin az bi.bolumunde sebep varikosel den olabiliyor . Yani cikis olanlari okudum ben.. burada btd arkadsmz ve.cemremlerde varikosel ameliyatindn sonra cikti. esinin fsh si kac cnm kaan aydos bana fsh yuksekse tikaniklik.yoktur dedi. Tikaniklikta fsh daha dusuk.oluyormus. eger tikaniklik.varsa.varikosel.ameliyati olurken onunda yapilmasni isteyebilirsnz.
Canim varikosel kaynakli azospermi var nekdr yok denilsede hastalarin az bi.bolumunde sebep varikosel den olabiliyor . Yani cikis olanlari okudum ben.. burada btd arkadsmz ve.cemremlerde varikosel ameliyatindn sonra cikti. esinin fsh si kac cnm kaan aydos bana fsh yuksekse tikaniklik.yoktur dedi. Tikaniklikta fsh daha dusuk.oluyormus. eger tikaniklik.varsa.varikosel.ameliyati olurken onunda yapilmasni isteyebilirsnz.
Pregnyli karindan yapinca bir fayda goremedik. O nedenle degisti igne.Igneyi neden degistirdiniz canim neye gore verdi dr .
Canim nasilsin? Esinin biyopsi sonuclari bugun cikacak ti cikti mi? nasil? Insallah iyi sonuclar almissinizdir canim benimSabret canım zaman herşeyin ilacı eşinde bebek sahibi olmak istiyordur muhakkak ama sorun onlarda olduğu için biraz daha hassas oluyorlar inşallah onlarda düzelecek sabret ve dua et
3 LE 10 ARASı galibaFsh kaç olduğunda normal oluyor arkadaşlar
canim varikosel kaynakli.oldgu hakkinda kesin bir yargiya varilamaz eger siddetli varikosel varsa ameliyat olunur 3 ay 6 ay 1yil kadr bekleniyo ara ara spermiogram yapilir cikis varsa diye.. eger cikis.olursa sperm sayisi.da.cok.sa.Allah isterse neden olmasn dogal gebelik . Ama varikosel kaynakli azosperm orani az yani.Şimdi benim de kafama takıldı eger varikoselden dolayı ise bizim hiç sperm çıkmaması, ameliyattan hemen sonra düzeliyo mu peki normal yolla hamile kalınabilinir mi yoksa yine de tüp bebek mi olmali?
canim varikosel kaynakli.oldgu hakkinda kesin bir yargiya varilamaz eger siddetli varikosel varsa ameliyat olunur 3 ay 6 ay 1yil kadr bekleniyo ara ara spermiogram yapilir cikis varsa diye.. eger cikis.olursa sperm sayisi.da.cok.sa.Allah isterse neden olmasn dogal gebelik . Ama varikosel kaynakli azosperm orani az yani.
Insallah iyi sonuclar alirsinz. Sperm cikmis olmasi uretimn oldgnu gosterir fsh niz normalmi. biz hic sperm gormedik bence bu acidn bile sanslisinz :) insallah hepimiz guzel sonuclar.aliriz.. Rabbim hepimize evlat nasip etsin..Genetik sonucu bekliyoruz azospermmi degil mi diye bugün yarin haber alırız inşallah, aslında ilk spermiogram testinde bi tane hareketli sperm hücresi görüldü diyodu ama ikinci Hacettepe de oldu ve hiç yok yaziyodu onun için de kafamiz karıştı
Aminnn insallah yaa fsh evet normalmis doktor en iyi ihtimal tüp bebek dedi eger tam azospermi degilse varikosel düzelirse ameliyatla neden tüp bebek dedii onu da anlamadimm çok kötü bi durumdayiz heralde çok ümitli komusmamis nedense sadece sonucu bekleyelim demişInsallah iyi sonuclar alirsinz. Sperm cikmis olmasi uretimn oldgnu gosterir fsh niz normalmi. biz hic sperm gormedik bence bu acidn bile sanslisinz :) insallah hepimiz guzel sonuclar.aliriz.. Rabbim hepimize evlat nasip etsin..
Aminnn insallah yaa fsh evet normalmis doktor en iyi ihtimal tüp bebek dedi eger tam azospermi degilse varikosel düzelirse ameliyatla neden tüp bebek dedii onu da anlamadimm çok kötü bi durumdayiz heralde çok ümitli komusmamis nedense sadece sonucu bekleyelim demiş
Esinin degeri normal canimFsh degerleri 2.17 esimin,normal deger (1.5-12.4) olmali diyo da bi arkadaş 3 ila 10 arasi galiba demis normal degerler degismiyodur heralde şimdi bizimki normal mi degil mi?
Aminnn insallah yaa fsh evet normalmis doktor en iyi ihtimal tüp bebek dedi eger tam azospermi degilse varikosel düzelirse ameliyatla neden tüp bebek dedii onu da anlamadimm çok kötü bi durumdayiz heralde çok ümitli komusmamis nedense sadece sonucu bekleyelim demiş
Bu genetikte problem cikmazsa eger şansımız ne olur acaba varikosel ileri derecede hormonlar normal sperm sayısı yokEsinin degeri normal canim
Canım E="sena_fatma, post: 39312194, member: 623159"]Fsh degerleri 2.17 esimin,normal deger (1.5-12.4) olmali diyo da bi arkadaş 3 ila 10 arasi galiba demis normal degerler degismiyodur heralde şimdi bizimki normal mi degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?