allah razı olsun agzına yüregine sağlıkNesege duani okudum canim. Rabbim gonlunun muradını versin. Dualarımızı kabul etsin inşallah
Senden de razi olsun canim benim.Rabbim gonlunun muradini versin insallahallah razı olsun agzına yüregine sağlık
Amin inşallah rabbim sanada evlat hasreti çeken herkesin muradlarını versin.Senden de razi olsun canim benim.Rabbim gonlunun muradini versin insallah
Aminnnn canim insallah hepimizin kucagini doldursun RabbimAmin inşallah rabbim sanada evlat hasreti çeken herkesin muradlarını versin.
Canim ne kadar guzel bir siir. Cok duygulandimRabbim bu guzel gunde tum dualarimizi kabul etsin insallah
Aminnn canim benim insallahSaol birtanemm.. Amin Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..
Insallah canim musmutlu olsungünaydın kızlar.. Mutlu bir hafta olsun inşallahhh
Aminnn canim benim insallah
Ayyy hadi insallah birakir canim benimeşim bugün sigarayı bırakmak için hastaneye gittiii çoooook mutluyummmminşallah bırakabilir de teseye kadar içmez
günaydın cnm ahh onu bi bıraksa o kadar şansınız artacak ki ..eşim bugün sigarayı bırakmak için hastaneye gittiii çoooook mutluyummmminşallah bırakabilir de teseye kadar içmez
Ayyy hadi insallah birakir canim benim
Sizin sıkıntınız nedir belli mi azosperm nedeninizcnm bizde tese olacağız ama çok telaştayım çıkarmı çıkmaz mı diye acaba çıkıp çıkmayacağı tahlillere göre felan belli eder mi kendini
Canim sizde azospermi nedeni nedir? Hic belli olmuyor ki Allah'ım bilir. Ne zaman nerede tese olacaksınız? Umarım bir sürü spermenler bulunur da hamiş kalırsıncnm bizde tese olacağız ama çok telaştayım çıkarmı çıkmaz mı diye acaba çıkıp çıkmayacağı tahlillere göre felan belli eder mi kendini
Herhangi bir test yaptirdin mi bu aralar canim? Adet gectikten 12 gun kadar sonra kan tahlilinde cikiyor diye biliyorum ama istersen bir tahlil yaptir. Kimbilir belki deKizlaaar günaydnnn adetiimmm tam 6 gün gecikdii gecen test yapdigimda negatif cikdi bi umut yapmsdmm ama hala gelmedi ilk defa bu kadar gec geliyo adetm hic gecikmezdi bniiimm düzenliydiii neyden kaynaklanio olabiliirr korkuorumdaaa
Herhangi bir test yaptirdin mi bu aralar canim? Adet gectikten 12 gun kadar sonra kan tahlilinde cikiyor diye biliyorum ama istersen bir tahlil yaptir. Kimbilir belki de
Neredesin ki sen canim? Biz istersek devlet yada universite hastanesinde tahlilimizi hemen yaptiriyoruzYok canim hicbisey yapdirmadiimm bu haftada gelmesse kadin doktorumla görüseyim bakalmm burda öyle hemen gidipde kan aldiramiyosn kadin doktorunun yazmadi lazm anca öyle insh öyledir normalde adet belirtilermde oluyodu hicbiri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?