Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar gunaydin sabah sabah rahatsiz ediyorum ama bisi sorcam kaan bey maille donus yaptiginda bazi test isimleri yazmis bunlari yaptirin bigun gelin tedavinize baslayalimyazmis.ulasmaya calisiyorum amabasaramadim bugun oyle zort diye cikip gitsem gorusme sansim olabilirmi

eşim bugün sigarayı bırakmak için hastaneye gittiii çoooook mutluyummmm inşallah bırakabilir de teseye kadar içmez
günaydın cnm ahh onu bi bıraksa o kadar şansınız artacak ki ..
inşşlh teseye kadar herşey daha rahat gelir geçer sonucunuzda bol kaliteli spermler olur cnm...

Frdnuman duanı okudum canım. Rabbim gölünün muradını versin. Dualarımızı kabul etsin inşallah

cnm bizde tese olacağız ama çok telaştayım çıkarmı çıkmaz mı diye acaba çıkıp çıkmayacağı tahlillere göre felan belli eder mi kendini
Canim sizde azospermi nedeni nedir? Hic belli olmuyor ki Allah'ım bilir. Ne zaman nerede tese olacaksınız? Umarım bir sürü spermenler bulunur da hamiş kalırsın Rabbim hepimizin kalbindekini nasip etsin insallah

Kizlaaar günaydnnn adetiimmm tam 6 gün gecikdii gecen test yapdigimda negatif cikdi bi umut yapmsdmm ama hala gelmedi ilk defa bu kadar gec geliyo adetm hic gecikmezdi bniiimm düzenliydiii neyden kaynaklanio olabiliirr korkuorumdaaa

Kizlaaar günaydnnn adetiimmm tam 6 gün gecikdii gecen test yapdigimda negatif cikdi bi umut yapmsdmm ama hala gelmedi ilk defa bu kadar gec geliyo adetm hic gecikmezdi bniiimm düzenliydiii neyden kaynaklanio olabiliirr korkuorumdaaa
Herhangi bir test yaptirdin mi bu aralar canim? Adet gectikten 12 gun kadar sonra kan tahlilinde cikiyor diye biliyorum ama istersen bir tahlil yaptir. Kimbilir belki de

Herhangi bir test yaptirdin mi bu aralar canim? Adet gectikten 12 gun kadar sonra kan tahlilinde cikiyor diye biliyorum ama istersen bir tahlil yaptir. Kimbilir belki de

Yok canim hicbisey yapdirmadiimm bu haftada gelmesse kadin doktorumla görüseyim bakalmm burda öyle hemen gidipde kan aldiramiyosn kadin doktorunun yazmadi lazm anca öyle insh öyledir normalde adet belirtilermde oluyodu hicbiri yok

Yok canim hicbisey yapdirmadiimm bu haftada gelmesse kadin doktorumla görüseyim bakalmm burda öyle hemen gidipde kan aldiramiyosn kadin doktorunun yazmadi lazm anca öyle insh öyledir normalde adet belirtilermde oluyodu hicbiri yok
Neredesin ki sen canim? Biz istersek devlet yada universite hastanesinde tahlilimizi hemen yaptiriyoruz hadi bakalim insallah guzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…