Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlaaar günaydnnn adetiimmm tam 6 gün gecikdii gecen test yapdigimda negatif cikdi bi umut yapmsdmm ama hala gelmedi ilk defa bu kadar gec geliyo adetm hic gecikmezdi bniiimm düzenliydiii neyden kaynaklanio olabiliirr korkuorumdaaa
Ayyy canim hadi insallah hamilesindir

Yok canim hicbisey yapdirmadiimm bu haftada gelmesse kadin doktorumla görüseyim bakalmm burda öyle hemen gidipde kan aldiramiyosn kadin doktorunun yazmadi lazm anca öyle insh öyledir normalde adet belirtilermde oluyodu hicbiri yok
İnşallah hamilesindir canım normalde bir hafta gecikmeden gecikti denilmiyomus eger yarını da gecirirsen bi kan testi yaptır hadi inşallah dua edelim de olsun :)))

Arkadaslar yardim edin esimin prolaktin hormonu 55.8 cikti cok yuksekmis napabilirim normali kac oluyor

günaydın cnm ahh onu bi bıraksa o kadar şansınız artacak ki ..
inşşlh teseye kadar herşey daha rahat gelir geçer sonucunuzda bol kaliteli spermler olur cnm...
Cemrem öyle korkuyorum kii.. Hiç rahat değilim.. Çok heyecanlıyım.. Hayal kuruyorum sürekli.. Umudumu kaybetmemeye calışıyorum.. Hayal kurma yıkımın büyük olur düşüncesinin aksine hayal kurdukça iyi olacak gibi geliyor... Rabbim kardım etsinnn çok tedirginim..

Kizlaaar günaydnnn adetiimmm tam 6 gün gecikdii gecen test yapdigimda negatif cikdi bi umut yapmsdmm ama hala gelmedi ilk defa bu kadar gec geliyo adetm hic gecikmezdi bniiimm düzenliydiii neyden kaynaklanio olabiliirr korkuorumdaaa

Bence hamile olabilirsin canım.. Ayy hadi inşallah öylesindir yaaaa

E="sena_fatma, post: 39319648, member: 623159"]Canim testinizin referans aralığına bak o önemli ve kaan aydos der ki tikaniklik sebebli azosperm de fsh en fazla 3 olur yani siz de tikaniklik da söz konusu olabilir ki 100 de yüz sperm bulunur tikaniklik hastalarinda[/QUOTE]

Bunu bilmiyodum yani 2.17 olmasi tıkanıklığa da bağlı olabilir ama doktor bu konuda hiç bişey demedi bu tıkanıklık varsa hangi aşamada gundeme gelir acaba?[/QUOTE]
Canim

canım hangi doktora gidiyorsunuz kaan aydos un teorisi bu istersen onunla da irtibata geç istersen

Hayirlisi olsun canim. Evet bu haftayi da gecir garanti olsun. Insallah testin pozitiftir hamilesindir

Insallaah caniimm yaa cokda ümitlenmek istemiyormm negatif olunca yine üzülcem biliyoruumm hayirlisi olsn rabbim dualarmzi hayrlisiyla kabul etsn insh saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin bizlere

Insallaah caniimm yaa cokda ümitlenmek istemiyormm negatif olunca yine üzülcem biliyoruumm hayirlisi olsn rabbim dualarmzi hayrlisiyla kabul etsn insh saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin bizlere
Amin canim benim insallah. Iyi dusun iyi olsun

Kizlar merhaba bisi sormak istiyorum ankara da olupda kaan aydosdan baska bi doktorla gorusen yada ankarada baska bi doktor onerebilecek bi ismi olan varmi.bugun kaan beye gittik diger doktorun aksine kanallar dogustan gelismemis dedi tup bebek disinda baska sansiniz yok dedi.bide bu tup bebek sureci toplam ne kadar suruyo bilenler bana yardim ederseniz cok sevinirim

kaan aydos ultason sonucuna göre yorum yapmıştır,yani öyle dediye doğrudur çok büyük ihtimalle ama bence yinede çok şanslısınız içerde sperm var demekki sperm alınıp tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsiniz,sonuçları görmediğimiz için yazdıklarına göre yorum yapıyorum,sen yinede başka doktorlarlada görüş.Doktor murat başara bütün sonuçlarını mail yoluyla gönder,gerekli bilgiyi verir

Bunu bilmiyodum yani 2.17 olmasi tıkanıklığa da bağlı olabilir ama doktor bu konuda hiç bişey demedi bu tıkanıklık varsa hangi aşamada gundeme gelir acaba?[/QUOTE]

canım hangi doktora gidiyorsunuz kaan aydos un teorisi bu istersen onunla da irtibata geç istersen[/QUOTE]

Hacettepe de engin dogantekin e muayene oldu canin ama eşime sordum da doktor tıkanıklık yok demiş muayeneyle tıkanıklık biliniyo mu onu anlayamadım bi yerde tıkanıklıgin olup olmadigi ancak ameliyatla anlasilabilinir diye okumuştum

Son düzenleme:
Anladim canim peki bu murat bey ankarada mi canim

Canim ankarada mufit gunel var birde.. biz baska bi sehirdeyiz ya ona yada.kaan aydosa gidicez.

Bunu bilmiyodum yani 2.17 olmasi tıkanıklığa da bağlı olabilir ama doktor bu konuda hiç bişey demedi bu tıkanıklık varsa hangi aşamada gundeme gelir acaba?

canım hangi doktora gidiyorsunuz kaan aydos un teorisi bu istersen onunla da irtibata geç istersen[/QUOTE]

Hacettepe de engin dogantekin e muayene oldu canin ama eşime sordum da doktor tıkanıklık yok demiş muayeneyle tıkanıklık biliniyo mu onu anlayamadım bi yerde tıkanıklıgin olup olmadigi ancak ameliyatla anlasilabilinir diye okumuştum[/QUOTE]
Elle muaynede mi tikaniklik yok dedi.. kaan aydos 3 un altindaysa tikaniklik diyor.. ultrasonla anlasilabilir bnce varsa ameliyatla aciliyor cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…