Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ankarada mufit gunel var birde.. biz baska bi sehirdeyiz ya ona yada.kaan aydosa gidicez.
Anladim canim cok saolasin bu arada kaan hocaya gitmek icin once kendi sitesine uye olup durumunu anlatan bi mail atman gerekiyo israrla atarsan 3 4 gune donus yapiyor.bu arada nette cebeci tip fakultesinde olarak gorunuyo ama biz gittik ordan ayrilmis sihiyedeki ibni sinada Akademisyenler binasinda aklinda bulunsun canim.israr uzerine bize bakti ama bidaha bole kafaniza gore gelmeyin bundan sonra maille haberlesicez ben randevu vericem geliceksiniz dedi.aklinda bulunsun canim

korkmakta haklısın cnm kim kormaz ki ama sen dua ve güzel düşüncelerle inşlh güzel günlerini göreceksin....
inşlh korktuklarının hepsi boşa çıkacak allahın izniyle....

Canim sizde azospermi nedeni nedir? Hic belli olmuyor ki Allah'ım bilir. Ne zaman nerede tese olacaksınız? Umarım bir sürü spermenler bulunur da hamiş kalırsın Rabbim hepimizin kalbindekini nasip etsin insallah
cnm genetik çıktı ama almadık sonucu telde de bilgi vermiyorlar izmr tepecikte olcaz tese yi sebebi belli değil ama hormon tahlilleri genelde iyi çıkıyor inş olumlu sonuçlar alırız

belli değil cnm sebebi belli olursa ona göre ne yapıyorlar ki sonuç yine tese değil mi b de sizce tese mi miktitesemi yaparlar oce hangisi daha iyi acaba
Bazı tahlillerde belli oluyor galiba sperm bulunup bulunmayacağı o yüzden sormuştum. Microtese tabiki daha iyi ama artık tese olarak yapmazlar herhalde. aslında ikiside aynı ama microtese de daha özel mikroskoplar kullanılıyor. Dokuya daha az zarar verilerek daha az doku alınıp sperm bulma şansı daha da artıyor.

Kizlar iyi aksamlar ankarada mufit hocanin disinda onereceginiz bi isim yokmu??mufit hocayi arastirdim ozellikle mikrotesede cok iyiymis ama neden egitimini ilerletmemis anladim op.dr hala.esim takti bi prof bulalim yoksa gitmem diye.kafayi yemek uZereyim her asamada bi sorun cikariyo.bana yardim edermisiniz.bisiden anladigi yok arastirmalari hep ben yapiorum ama doktor begendiremiyorum.yardim edin bana lutfen

Baskent universitesi Levent Peskircioğlu var canim. Prof. Bir araştırın bakalim

cemrem geçmişolsun.sonucuna üzüldüm.benim anlamadığım o noktaya gelip neden sadece donmuşlar kullanıldı.
sizde doğal çıkış yokmuydu canım.veya herşeye rağmen ogün tese için konuşmamışmıydınız merkezle.
üzülme umudun devam ediyor en azından.ama o kadar zorki seni en iyi sanırım ben anlarım.hala ağlarım ogün yaşadıklarım hala film şeridi gibi sürekli gözümün önünde canlanıyor.rabbim yardımcımız olsun.

Canim neden kaan hocayla gorusmedin oda prof..
Gorustum bugun canim.valla yuzsuzluk edip gittim bi sekilde girdik yanina elle muayene etti ama kanallar dogustan gelismemis dedi kistik fibrozis mutasyon testi istedi ikimizdende sonra gelin tup bebek tedavisine baslayalim dedi tup bebek disinda sansiniz yok yuzde50 60 tutar tup bebek dedi.esim sok oldu cunku lokman hekimdeki doktor varikosel yaicaz hormon tedasi olcan dogal yolla olmazsa tup bebek olcak dedi.kaan beye guvenmek istiyorum ama esim sikinti cikariyo iste.

Bence kaan hocaya güvenin ama kafanin rahatlamasi icin baska bi doktorada gorussun esin

Siz ankaradami yasiyorsunuz

Slm arkadaşlar eşimi ikna ettim bugün spor salonuna yazıldı başladı bugün sporunda faydası olacagını düşünüyorum. Bide eşimin arkadaşı var ankarada onun çok yakın arkadaşı ankara özel tüp bebek merkezinin sahibi Buraya gelin yardımcı olurum demiş. Eşim şuan tedavi oluyor. İğne için cellattin hocada eşimse tedavi bitince ankarada yaptıralım diyor hem yakın diyor. Ama benim için doktor labaratuvar önemli yani istnbulda istyrm ben bilmiyorum ne yapacagız.

Ewet canim ankarada yasiyoruz varmi bildigin bi doktor forumda kuzlar mufit beyden bahsetti ama oda op.dr esim mirin kirin ediyo valla sikistim kaldim ne yapsam olmuyo
Canim ben yurtdisindayim burdan ankaraya kaan hoca icin gittik öyle bildigim bi doktor yok .ama üniversite hastanesinde prof var oda kaan hocayla calisiyor ismi aklima gelmedi simdi

Bunu bilmiyodum yani 2.17 olmasi tıkanıklığa da bağlı olabilir ama doktor bu konuda hiç bişey demedi bu tıkanıklık varsa hangi aşamada gundeme gelir acaba?

canım hangi doktora gidiyorsunuz kaan aydos un teorisi bu istersen onunla da irtibata geç istersen[/QUOTE]

Hacettepe de engin dogantekin e muayene oldu canin ama eşime sordum da doktor tıkanıklık yok demiş muayeneyle tıkanıklık biliniyo mu onu anlayamadım bi yerde tıkanıklıgin olup olmadigi ancak ameliyatla anlasilabilinir diye okumuştum[/QUOTE]

En net ameliyatla anlaşılır demişti bize emre bakircioglu muayenede net bir şey söyleyemem demişti biz ameliyat olduk ve tikaniklik değilmiş bizim fsh 5 ti kaan hocaya mail attığımızda 5le tikaniklik değildir demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…