Saol canim tekrarRica ederim canim. Gorseydim daha once yazardim. Yardimci olabildi isem sevindim
Hayiir canimm esim suan igne tedavisndee bisey beklemiyodm olursa mucize olucak anlicaann
Canim Ankaradami yasiyorsunKızlar kaan hocadan randevu almak istedik 12 Mayıs gün verdiler daha önce muayene olabilmek için bir yol bilen var mi
Canim bende bugun gorustum kaan hocayla o dedigin tarih ozel muayenesi icin biz aradigimizdada 7 mayisti en erken tarih.hocanin adina olan siteye uye ol ordan soru yaz bolumunden durumunuzu ozetle iki uc gun ust uste yaz 4 5 gune maille donus yapio.bana bigun gelin demisti ama bugun sansimi denemek icin gittik esimi ikna etmem zordu cunku.bu arada sitesinde cebeci kampusunde gorunuyo ama degil ayrilmis ibni sina hastanedinde akademisyenler binasinda canim.bi mail at doner insKızlar kaan hocadan randevu almak istedik 12 Mayıs gün verdiler daha önce muayene olabilmek için bir yol bilen var mi
Sitede guncelleme yapilmamis bu yuzden hala cebeci kampusunde gorunuyo bizim gibi bosa surunmeyin yollarda.ama gidince biraz zoraki kabul etti ama saolsun ilgilendi muayene etti.ama ufak uyardida bidaha kafaniza gore gelmeyin ne zaman burda olacagim belli olmuyo maille haberleselim gelin dedigim gun gelirsiniz mail yoluyla yurutcez tedaviyi dediCanim bende bugun gorustum kaan hocayla o dedigin tarih ozel muayenesi icin biz aradigimizdada 7 mayisti en erken tarih.hocanin adina olan siteye uye ol ordan soru yaz bolumunden durumunuzu ozetle iki uc gun ust uste yaz 4 5 gune maille donus yapio.bana bigun gelin demisti ama bugun sansimi denemek icin gittik esimi ikna etmem zordu cunku.bu arada sitesinde cebeci kampusunde gorunuyo ama degil ayrilmis ibni sina hastanedinde akademisyenler binasinda canim.bi mail at doner ins
canım hangi doktora gidiyorsunuz kaan aydos un teorisi bu istersen onunla da irtibata geç istersen
Hacettepe de engin dogantekin e muayene oldu canin ama eşime sordum da doktor tıkanıklık yok demiş muayeneyle tıkanıklık biliniyo mu onu anlayamadım bi yerde tıkanıklıgin olup olmadigi ancak ameliyatla anlasilabilinir diye okumuştum
Elle muaynede mi tikaniklik yok dedi.. kaan aydos 3 un altindaysa tikaniklik diyor.. ultrasonla anlasilabilir bnce varsa ameliyatla aciliyor cnm.
canım hangi doktora gidiyorsunuz kaan aydos un teorisi bu istersen onunla da irtibata geç istersen
Hacettepe de engin dogantekin e muayene oldu canin ama eşime sordum da doktor tıkanıklık yok demiş muayeneyle tıkanıklık biliniyo mu onu anlayamadım bi yerde tıkanıklıgin olup olmadigi ancak ameliyatla anlasilabilinir diye okumuştum
En net ameliyatla anlaşılır demişti bize emre bakircioglu muayenede net bir şey söyleyemem demişti biz ameliyat olduk ve tikaniklik değilmiş bizim fsh 5 ti kaan hocaya mail attığımızda 5le tikaniklik değildir demişti
Canim ben yurtdisindayim türkiyede nasil bilmiyorum esim burada sperm testi verdi sperm örneginden tikaniklik olup olmadi belli oluyormus bundan 5 sene önce bize soylemisti burdaki doktorAllah Allah o zaman tıkanıklık olabilir mi bizim ki ayy iyice kafam karıştııı
müfit bey eşimin doktoru cnm.Ewet canim ankarada yasiyoruz varmi bildigin bi doktor forumda kuzlar mufit beyden bahsetti ama oda op.dr esim mirin kirin ediyo valla sikistim kaldim ne yapsam olmuyo
Anladım canim teşekkür ederim bizimki sanırım varikoselden kaynaklı çok fazla ileri derecedeymis (genetikte bi problem yoksa tabi ) bakalim bu hafta içinde ne olduğunu ogrenicez inşallahCanim ben yurtdisindayim türkiyede nasil bilmiyorum esim burada sperm testi verdi sperm örneginden tikaniklik olup olmadi belli oluyormus bundan 5 sene önce bize soylemisti burdaki doktor
Canim ozel olmazsa esinin sadece varikoseli mi vardi.tup bebegi iki kere denedin varsi bebisin canimmüfit bey eşimin doktoru cnm.
saolsun biz kendisinden çok memnunuz.2013 kasımda gittik ilk defa.
2013 aralık ayında eşimin varikosel ameliyatını o yaptı.2014 yılında 2 tüp bebek tedavimizde tedaviye dahil oldu.
cumartesi yine yanındaydık.eşim hala tedavi oluyor onda.
allah razı olsun biz memnun kaldık.
Hadi canim insallah iyi haberler alirsinizAnladım canim teşekkür ederim bizimki sanırım varikoselden kaynaklı çok fazla ileri derecedeymis (genetikte bi problem yoksa tabi ) bakalim bu hafta içinde ne olduğunu ogrenicez inşallah
eşim azospermdi.ama varikoselde vardı.müfit bey eşim azolu olmasına ragmen gittiğimizde hemen tese hiç demedi bize.varikosel ameliyatı şart dedi önce.2013 aralıkta ameliyat oldu eşim.2014 ocakta ilk kontrolde çıkış başladı bizde.Canim ozel olmazsa esinin sadece varikoseli mi vardi.tup bebegi iki kere denedin varsi bebisin canim
İnşallah hayirlisiyla.. aradık on gün sonra arayın dediHadi canim insallah iyi haberler alirsiniz
Ha anladim yani sizde sperm cikisi var ama hareketli degiller.benim esimin kanallari dogustan gelismemis yani dun ilk kez kaan hoca soyledi.digeri azda olsa elime gelio kanal cift tarafli varikoselden sonra hormon tedavisine baslicaz demisti.kaan hoca tup bebek disinda bi sansiniz yokdedi varikosel ameliyati gereksiz olur cunku kanallarin gelismemis dedi.bende ne yapacagimi kime inanacagimi sasirdim.eşim azospermdi.ama varikoselde vardı.müfit bey eşim azolu olmasına ragmen gittiğimizde hemen tese hiç demedi bize.varikosel ameliyatı şart dedi önce.2013 aralıkta ameliyat oldu eşim.2014 ocakta ilk kontrolde çıkış başladı bizde.
2014 yılında 2 kez tüp bebek tedavisi oldum.2sindede hamile kaldım.ilkinde 9.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.2.de kimyasal gebelik oluştu.7.haftada düşük yaptım.
şimdi 3.denememiz için hazırlanıyoruz.ilk 2 denemede hareketli spermler vardı.hatta 2.denemede ileri hareketli bile vardı.şuan sayı yine az ve %100 hareketsiz.hareket için tedavi görüyor eşim.bi aksilik olmaz rabbim nasip ederse bikaç aya kadar 3.tedaviyi planlıyoruz.
bize dr bulup bulunmayacağı %50 demişti tutma olsaılığı da tüp bebekte %30lardaymış inş miktotesedir dr ben parça alıyorum embriliyog bakıyor demiştiBazı tahlillerde belli oluyor galiba sperm bulunup bulunmayacağı o yüzden sormuştum. Microtese tabiki daha iyi ama artık tese olarak yapmazlar herhalde. aslında ikiside aynı ama microtese de daha özel mikroskoplar kullanılıyor. Dokuya daha az zarar verilerek daha az doku alınıp sperm bulma şansı daha da artıyor.
Canim Ankaradami yasiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?