Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
DOĞADANDEVA duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

E="Mon ame, post: 39339593, member: 631037"]Canim bende bugun gorustum kaan hocayla o dedigin tarih ozel muayenesi icin biz aradigimizdada 7 mayisti en erken tarih.hocanin adina olan siteye uye ol ordan soru yaz bolumunden durumunuzu ozetle iki uc gun ust uste yaz 4 5 gune maille donus yapio.bana bigun gelin demisti ama bugun sansimi denemek icin gittik esimi ikna etmem zordu cunku.bu arada sitesinde cebeci kampusunde gorunuyo ama degil ayrilmis ibni sina hastanedinde akademisyenler binasinda canim.bi mail at doner ins[/QUOTE]
Canim

canım biz istanbuldan geleceğiz randevusuz gittiğimizde görüsemezsek boşuna gitmiş olacağız ben dediğin gibi bir kaç mail atayım bakalım ne diyecek çok sağol canim aAllah hepimizin yardımcısı olsun

MAVİMENEKŞE duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

Canım sana tavsiyem her Prof bu konuda Prof değil adı duyulmuş tecrübesi bu konuda fazla olan doktorlarla görüşmeden ciddi adım atmayın allah yardımcın olsun

Canim ozel olmazsa esinin sadece varikoseli mi vardi.tup bebegi iki kere denedin varsi bebisin canim
merhaba arkadaslarim kader arjadaslarim bebim esimde azosperm uc kere test verdikk ve sperm hic cikmadi universitede testlerimizi yaptik genetik testimiz temiz hormonlar normal kanallar var ama mon ame gibi variskosel cikti ve diger ay variskosel ameliyati yapilcak genetik temiz ciktigi icin doktor yasiniz genc deniyelim dedi testislerde normal boyuta benin merak ettigim variskoselin derecesi kacti arkadadim sizde benzer durumdayiz iki taraflimi

Valla canim biz daha genetik test yaptirmadik esim komiser benim bu yuzden izinleri kapali bi tek gececi oldugunda doktorlara gidebiliyoruz.haftaya pazartesi vericez daha genetik testi.senin esin gibi benim esiminde hormonlari normal testis boylari normal sag tarafta varikosel varmis ama derecesini bilmiyorum ole bisi yazmiyo ultrason sonucunda.ama kaan hica kanallari gelismemis dedi tese olup tup bebek yapcaz dedi.bende anlamdim kime inanacagimi.esimi ikna etmek cok zor zaten kaan beyde ole diyince iyice karamsar oldu baska bi doktor diyo illa.suzin hormon testleriniz basil canim

Bu arada diger doktor sag tarafta varikosel var ama iki tarafli varikosel ameliyati yapicaz sonra hormon tedavisi dedi 6 ayda bi kontrole geliceksiniz dogal gebelik olmazsa tup benek denicez dedi ama kaan bey kanallari gelismemis varikosel olmasinin bi mantigi yok dedi ama hormon degerleri iyi tek seger tese yapariz ondada sperm buluruz yuzde 50 60 ilk seferde olur dedi bilmiyorum valla allah yarimcimiz olsun canim

R
Canim

canım biz istanbuldan geleceğiz randevusuz gittiğimizde görüsemezsek boşuna gitmiş olacağız ben dediğin gibi bir kaç mail atayım bakalım ne diyecek çok sağol canim aAllah hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTE]
rica ederim canim ins bi yardimim dokunmustur ne sormak istersen yardim ederim bildigim konuda sen bi at mail ins doner canim ona gore gelirsin ama sehir disinda oldugunuda belirt mailinda allah yardimcimiz olsun canim

canim bizim tum araliklar normal fsh filan normal aralikta dedigim gubi testis notmal kanallar normal variskosrl elle anlasilfi ve dolpler ultrasonla bizmde iki tarafli ameliyat olucak alti ay bekliycez ileri derece variskosel canim tek tarafi daha az kanlalarin gelismedigi nqsil bakildi cabimin ici yasin kac Rabbim tum ummetin yuzune baksin herkese cifter cifter verrsin ins

szi dolpler ultrason cekildinizmi canim variskosel nasil anlasildi peki sizin

bize dr bulup bulunmayacağı %50 demişti tutma olsaılığı da tüp bebekte %30lardaymış inş miktotesedir dr ben parça alıyorum embriliyog bakıyor demişti

Mikro tesedit caniim tese farkli bir islem Siringaylami ne yapiyolarmis basitmis ama mikro tesede narkoz altinda yapiliyor orayi aciolar sorasnda dikiyolar esim mikro tese olmusdu ordan biliyormm 35 dk fln sürüoo uzun degil yani parca alip laboratuvarda bakiliyoo canli cansiz sperm varmi diye

normal tesede testisi açıp bir çok bölgeden parça alıp laboratuarda o parçalarda sperm arıyorlar
ancak mikrotesede ameliyat anında mikroskopla arama yapıyolar ameliyat anında bulunmazsa bir iki parça alıp patolojiye gönderiyorlar hücre olup olmadığına baklıyor

Canim o zaman hangi yontem daha iyi kaan hoca bize tese dedi.mikrotese mi daha iyi anlamadim ben canim ya

Canim o zaman hangi yontem daha iyi kaan hoca bize tese dedi.mikrotese mi daha iyi anlamadim ben canim ya
tese eski bir yöntem,kaan aydos tese yapmaz mikrotese yapar ancak sizde kanal gelişmediği için sperm çıkışı olmuyorsa mikroteseye gerk kalmadan direk testise iğneyle girip sperm alabilirler diye düşünüyorum

Canim nasilsin? Esinin biyopsi sonuclari bugun cikacak ti cikti mi? nasil? Insallah iyi sonuclar almissinizdir canim benim
Evet canım ama eşim ayın 17 sine randevu aldı sonucuda alıp dr gösterecek inşallah sonucu temiz çıkar dualarınızla da yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim

H
tese eski bir yöntem,kaan aydos tese yapmaz mikrotese yapar ancak sizde kanal gelişmediği için sperm çıkışı olmuyorsa mikroteseye gerk kalmadan direk testise iğneyle girip sperm alabilirler diye düşünüyorum
hmm anladim canim cok tesekkur ederim saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…