Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canım ama eşim ayın 17 sine randevu aldı sonucuda alıp dr gösterecek inşallah sonucu temiz çıkar dualarınızla da yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim
Canim dualarımdasınız. Insallah Rabbim'in izniyle iyi cıkacak sonuçlarınız canım benim. Inanıyorum buna.

slm canm bence mufit guneli prof olmadigi icin hemen eleme bi gorusun derim. bizim ilk mikroteseyi mufit hoca yapti ve Allah var cok ugrasti spermde buldu. ikinci mikroteseyi baskent univst. levent piskincioglu yapti oda sperm bulmadi. yani sana diyecegim o ki benimde prof takintim vardi ama tecrubelerimden gordumki prof olunca en iyisi olunmuyor sen yinede arastir canim fikir olsun diye yazdim. Allah yarimdiciniz olsun..

canım Allah senden ve okuyan bütün arkadaşlarımızdan razı olsun. hepimize evlatlarımızı bir an önce nasip etsin...

Evet canım ama eşim ayın 17 sine randevu aldı sonucuda alıp dr gösterecek inşallah sonucu temiz çıkar dualarınızla da yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim
cnm inşlh sonucu tertemiz çıkacak için ferahlayıp tedavine başlayacaksın hee arkandayım unutma inşlh güzel günler gelecek.

Saol canim allah razi olsun.simdi mufit hoca iyi diyosunuz yani neyse gidelim bari en azindan bi muayene eder.tekrar saol canim

arkadaşlar murat başara email atmıştım tese ameliyatından sonra nebido iğne kullandık diye kesinlikle kullanılmaması gerekiyo yazmış.ne yapcam şimdi biz 19aralıkta kullandık ama yaa offfffff

arkadasim sizin varskoseleen dolayimi zazospermi derexeniz kac xanim dizin ultrasonda ileri derexeden mi?bide cemremle btd den galiba variskoselden snsnrasperm xikmisti onlarin dereceso neydi olumlu sobuc aldilar bize yazabilirler mi umut olurlar bize ins

ARKADAŞDLAR GÜNAYDIN LUTFEN KAAN HOCANIN CEP NUMARASINI BILEN VARSA BANA ÖZELDEN YAZSIN LÜTFEN HOCA ILACIN ISMINI VERCEK BEN YURTDISINDAYIM BABAM SUAN TRDE BUGUN GELCEK ONDAN GETITTIRCEM LUTFEN YARDIM EDIN

Selam canim. Yalnız burada sana katilmadigim bir yorumun var. Levent bey sperm olabilecek bolgelerden mikroskop ile bakarak doku ornegi aliyor. Onun yapabildigi sadece bu sende biliyorsun. Burada is tamamen tup bebek merkezindeki embriyologa dusuyor. Laboratuvar sartlarindan maalesef bihaberiz. Genis acidan tüm merkez sartlariyla dusunebilmebiliyiz bence

Son düzenleme:

Canim bizim degerlerimiz böyleydi fotograf attim sana ,azospermi olup olmadigini genetik testinden sonra ogrenicez inşallah ,sanırım cemrem de sperm bulunmuştu ama denemede tutmamisti öyle hatırlıyorum bi kaç sayfa öncesinde yazmıştı

Eklentiler

• 20150211_105832.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 134
Günaydnn kizlaaar bugüün test yapdmm negatiiif ama adetim hala yok 8.gün oldu bugn
Canim sende polikistik over cikolata kisti var mi? Bu sebepten 2-3 ay adet olmayanlari biliyorum. Streste gecikmesine neden olabiliyor. Ama yine de insallah hamilesindir canim

Büşra1990 canım duanı okudum. Hatta kendimi kaptırıp 100 kez okumuşum Rabbim sana ikiz üçüz sağlıklı sıhhatli evlatlar versin. Dularimizi da kabul etsin insallah

c canim ben levent hocayi kötulemiyorum ben sadece arkadasa biri prof biri op. diye ayirt etme dedim. bizde burda kendi tecrubelerimizi anlatmaliyiz diye düsunuyorum. sana iyi gelmis olabilir ama bana gelmedi, bizim durum cok hassas ince eleyip sık dokumaliyiz karar yine sizin. ama ben üroloğun aksine de tup yapan doktorumu sevdim keske bugun normal yolla cikisimiz olsada gidip orda tekrar denesem.

Canim sende polikistik over cikolata kisti var mi? Bu sebepten 2-3 ay adet olmayanlari biliyorum. Streste gecikmesine neden olabiliyor. Ama yine de insallah hamilesindir canim

Hayiir caniimm yok testlerm temiz cikmisdii sanirimm strees pek ümidim yok yarn randevum var kadin diktorumda bakalm ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…