Anladim canim benim ya cok saolCanım kaan hoca microtese yapıyor. Tese artık eski bir yöntem.
Canim dualarımdasınız. Insallah Rabbim'in izniyle iyi cıkacak sonuçlarınız canım benim. Inanıyorum buna.Evet canım ama eşim ayın 17 sine randevu aldı sonucuda alıp dr gösterecek inşallah sonucu temiz çıkar dualarınızla da yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim
slm canm bence mufit guneli prof olmadigi icin hemen eleme bi gorusun derim. bizim ilk mikroteseyi mufit hoca yapti ve Allah var cok ugrasti spermde buldu. ikinci mikroteseyi baskent univst. levent piskincioglu yapti oda sperm bulmadi. yani sana diyecegim o ki benimde prof takintim vardi ama tecrubelerimden gordumki prof olunca en iyisi olunmuyor sen yinede arastir canim fikir olsun diye yazdim. Allah yarimdiciniz olsun..Kizlar iyi aksamlar ankarada mufit hocanin disinda onereceginiz bi isim yokmu??mufit hocayi arastirdim ozellikle mikrotesede cok iyiymis ama neden egitimini ilerletmemis anladim op.dr hala.esim takti bi prof bulalim yoksa gitmem diye.kafayi yemek uZereyim her asamada bi sorun cikariyo.bana yardim edermisiniz.bisiden anladigi yok arastirmalari hep ben yapiorum ama doktor begendiremiyorum.yardim edin bana lutfen
canım Allah senden ve okuyan bütün arkadaşlarımızdan razı olsun. hepimize evlatlarımızı bir an önce nasip etsin...GÜLERİM duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH
Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle
Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin
cnm inşlh sonucu tertemiz çıkacak için ferahlayıp tedavine başlayacaksın hee arkandayımEvet canım ama eşim ayın 17 sine randevu aldı sonucuda alıp dr gösterecek inşallah sonucu temiz çıkar dualarınızla da yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim
Saol canim allah razi olsun.simdi mufit hoca iyi diyosunuz yani neyse gidelim bari en azindan bi muayene eder.tekrar saol canimslm canm bence mufit guneli prof olmadigi icin hemen eleme bi gorusun derim. bizim ilk mikroteseyi mufit hoca yapti ve Allah var cok ugrasti spermde buldu. ikinci mikroteseyi baskent univst. levent piskincioglu yapti oda sperm bulmadi. yani sana diyecegim o ki benimde prof takintim vardi ama tecrubelerimden gordumki prof olunca en iyisi olunmuyor sen yinede arastir canim fikir olsun diye yazdim. Allah yarimdiciniz olsun..
arkadasim sizin varskoseleen dolayimi zazospermi derexeniz kac xanim dizin ultrasonda ileri derexeden mi?bide cemremle btd den galiba variskoselden snsnrasperm xikmisti onlarin dereceso neydi olumlu sobuc aldilar bize yazabilirler mi umut olurlar bize insAminnn insallah yaa fsh evet normalmis doktor en iyi ihtimal tüp bebek dedi eger tam azospermi degilse varikosel düzelirse ameliyatla neden tüp bebek dedii onu da anlamadimm çok kötü bi durumdayiz heralde çok ümitli komusmamis nedense sadece sonucu bekleyelim demiş
Selam canim. Yalnız burada sana katilmadigim bir yorumun var. Levent bey sperm olabilecek bolgelerden mikroskop ile bakarak doku ornegi aliyor. Onun yapabildigi sadece bu sende biliyorsun. Burada is tamamen tup bebek merkezindeki embriyologa dusuyor. Laboratuvar sartlarindan maalesef bihaberiz. Genis acidan tüm merkez sartlariyla dusunebilmebiliyiz benceslm canm bence mufit guneli prof olmadigi icin hemen eleme bi gorusun derim. bizim ilk mikroteseyi mufit hoca yapti ve Allah var cok ugrasti spermde buldu. ikinci mikroteseyi baskent univst. levent piskincioglu yapti oda sperm bulmadi. yani sana diyecegim o ki benimde prof takintim vardi ama tecrubelerimden gordumki prof olunca en iyisi olunmuyor sen yinede arastir canim fikir olsun diye yazdim. Allah yarimdiciniz olsun..
Günaydnn kizlaaar bugüündee test yapdmm negatiiif ama adetim hala yok 8.gün oldu bugn
arkadasim sizin varskoseleen dolayimi zazospermi derexeniz kac xanim dizin ultrasonda ileri derexeden mi?bide cemremle btd den galiba variskoselden snsnrasperm xikmisti onlarin dereceso neydi o
lumlu sobuc aldilar bize yazabilirler mi umut olurlar bize ins
sitresten olmamışsındır bende öyle oluyorum beni 1,5 ay geçmişti
Canim sende polikistik over cikolata kisti var mi? Bu sebepten 2-3 ay adet olmayanlari biliyorum. Streste gecikmesine neden olabiliyor. Ama yine de insallah hamilesindir canimGünaydnn kizlaaar bugüün test yapdmm negatiiif ama adetim hala yok 8.gün oldu bugn
canim ben levent hocayi kötulemiyorum ben sadece arkadasa biri prof biri op. diye ayirt etme dedim. bizde burda kendi tecrubelerimizi anlatmaliyiz diye düsunuyorum. sana iyi gelmis olabilir ama bana gelmedi, bizim durum cok hassas ince eleyip sık dokumaliyiz karar yine sizin. ama ben üroloğun aksine de tup yapan doktorumu sevdim keske bugun normal yolla cikisimiz olsada gidip orda tekrar denesem.Selam canim. Yalnız burada sana katilmadigim bir yorumun var. Levent bey sperm olabilecek bolgelerden mikroskop ile bakarak doku ornegi aliyor. Onun yapabildigi sadece bu sende biliyorsun. Burada is tamamen tup bebek merkezindeki embriyologa dusuyor. Laboratuvar sartlarindan maalesef bihaberiz. Genis acidan tüm merkez sartlariyla dusunebilmebiliyiz bence
Canim sende polikistik over cikolata kisti var mi? Bu sebepten 2-3 ay adet olmayanlari biliyorum. Streste gecikmesine neden olabiliyor. Ama yine de insallah hamilesindir canim
ınsallah hamılesındır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?