Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben de kimseyi övmüyorum canim. Tabiki ince eleyip sık dokuyoruz hepimizin durumu cok hassas. Bize de cok iyi geldigi soylenemez oyle olsaydi simdi bebegimiz olurdu. Merkez tumuyle degerlendirilmeli ben bunu vurgulamak istedim. Hepimiz merkez sartlarini cok iyi degerlendirmeliyiz dogru karar vermeliyiz

arkadaşlar murat başara email atmıştım tese ameliyatından sonra nebido iğne kullandık diye kesinlikle kullanılmaması gerekiyo yazmış.ne yapcam şimdi biz 19aralıkta kullandık ama yaa offfffff
ins
Günaydnn kizlaaar bugüündee test yapdmm negatiiif ama adetim hala yok 8.gün oldu bugn
ins hayirli haberdir canim

merhaba arkadasim insallh variskoseldendir bizimde bizim genetik normal testis boylari normal hormonlar normal aralikta ama uc kere test verdik sperm sifir cilti kanlalarda normal variskosel elle anlasilmis sol grade uc ileri derecede reflulu sagda 2,5genisleme vat solda4,5var insallh variskoselden snra cikisimiz olur canim haftaya ameliyat olucak alti ay beklenilcek Rabbbim buyuk siz genetik sonucunumu bekliosunuzRabbim hepimizin yardimcisi olsun ins

arkadaslar iyi aksamlar viz universite hastanesinde tahlileri yaptiesik ama orda nikro tese yaptiralim mi hic universite hastanesinde mikro tese yaptiran arkadaslar yokmu bilgisi olan yazarsa mutlu olurum

cabim belki variskoseldendir bizimde doktor pek olmulu konusmamis yani tum testler bormal ama sperm olmadigi icin variskoselden kaynakli olmayabilir demisti ama yuzde on ihtimal var esimde yuzde vir ihtimalde olaa denemk istiorum demis genetik teniz ciktigi icin yapiolar eger o kotu ciksaydi variskosel gerek olmuycakti genetiginiz temiz cikarsa vizim gibi bu varsikoseli denyin drrim evet cemrem ve bui arakadasinda cikmisti adini hatirliyamioom umut iste canim insallh herkse kavisir bebislere inss amin

cnm bizim varikosel ameliyatından sonra çıkış oldu evet bizde solda 5.3 grade 2 tane
sağda 3.8 grade 1 tane vardi eşim ameliyat oldu hemen ...inşlh hepimiz bol kaliteli spermler görürüz hep

cnm bizim varikosel ameliyatından sonra çıkış oldu evet bizde solda 5.3 grade 2 tane
sağda 3.8 grade 1 tane vardi eşim ameliyat oldu hemen ...inşlh hepimiz bol kaliteli spermler görürüz hep
cemrem sizi. kesin variskoselden dedimi doktor olabilir mi dedi yani cikis olabilirde olmayabilirde dedi doktor bode genetok temizmiydi sizinde herseyiniz normal variskoselmi vardi sadece canim k.bakma kafani sisirdim cok soru sordumbizim solda 4,5mm 3 grade reflulu yazio sagda 2,5 var insllh cikis olur ama umutlanmk istiom ins

Arkadaşım lokosit in kökünü araştırdınız mi? bana araştırin dediler. ... yani naptinn lokosit için? ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…