ınsan ıster ıstemez ümitleniyo bende oyleyım ama benım en fazla iki gun gecıkıyo onda bıle hemen acaba dıyorum ıns sende vardır allahtan ümit kesılmez allahın ne zaman vereceqı bellı mi olurInsallah da ümitli degilim canim
Ben de kimseyi övmüyorum canim. Tabiki ince eleyip sık dokuyoruz hepimizin durumu cok hassas. Bize de cok iyi geldigi soylenemez oyle olsaydi simdi bebegimiz olurdu. Merkez tumuyle degerlendirilmeli ben bunu vurgulamak istedim. Hepimiz merkez sartlarini cok iyi degerlendirmeliyiz dogru karar vermeliyizc
canim ben levent hocayi kötulemiyorum ben sadece arkadasa biri prof biri op. diye ayirt etme dedim. bizde burda kendi tecrubelerimizi anlatmaliyiz diye düsunuyorum. sana iyi gelmis olabilir ama bana gelmedi, bizim durum cok hassas ince eleyip sık dokumaliyiz karar yine sizin. ama ben üroloğun aksine de tup yapan doktorumu sevdim keske bugun normal yolla cikisimiz olsada gidip orda tekrar denesem.
Hakkinda hayirlisi canim. Test belki erken donem oldugu icin yanlis cikmis olabilir. Hamile degilsende vardir bir hayır.Hayiir caniimm yok testlerm temiz cikmisdii sanirimm strees pek ümidim yok yarn randevum var kadin diktorumda bakalm ne diycek
Galibaa öylee olduu bi umut umutlanmsdmmm
insarkadaşlar murat başara email atmıştım tese ameliyatından sonra nebido iğne kullandık diye kesinlikle kullanılmaması gerekiyo yazmış.ne yapcam şimdi biz 19aralıkta kullandık ama yaa offfffff
ins hayirli haberdir canimGünaydnn kizlaaar bugüündee test yapdmm negatiiif ama adetim hala yok 8.gün oldu bugn
ınsan ıster ıstemez ümitleniyo bende oyleyım ama benım en fazla iki gun gecıkıyo onda bıle hemen acaba dıyorum ıns sende vardır allahtan ümit kesılmez allahın ne zaman vereceqı bellı mi olur
Hakkinda hayirlisi canim. Test belki erken donem oldugu icin yanlis cikmis olabilir. Hamile degilsende vardir bir hayır.
ins
ins hayirli haberdir canim
merhaba arkadasim insallh variskoseldendir bizimde bizim genetik normal testis boylari normal hormonlar normal aralikta ama uc kere test verdik sperm sifir cilti kanlalarda normal variskosel elle anlasilmis sol grade uc ileri derecede reflulu sagda 2,5genisleme vat solda4,5var insallh variskoselden snra cikisimiz olur canim haftaya ameliyat olucak alti ay beklenilcek Rabbbim buyuk siz genetik sonucunumu bekliosunuzRabbim hepimizin yardimcisi olsun insCanim bizim degerlerimiz böyleydi fotograf attim sana ,azospermi olup olmadigini genetik testinden sonra ogrenicez inşallah ,sanırım cemrem de sperm bulunmuştu ama denemede tutmamisti öyle hatırlıyorum bi kaç sayfa öncesinde yazmıştı
Hadi ins canim rabbim gonlune gore werir ins korktuguna ugratmazInsallah yrn doktorda randevum var bakalm kötü bisey demesn de
cabim belki variskoseldendir bizimde doktor pek olmulu konusmamis yani tum testler bormal ama sperm olmadigi icin variskoselden kaynakli olmayabilir demisti ama yuzde on ihtimal var esimde yuzde vir ihtimalde olaa denemk istiorum demis genetik teniz ciktigi icin yapiolar eger o kotu ciksaydi variskosel gerek olmuycakti genetiginiz temiz cikarsa vizim gibi bu varsikoseli denyin drrim evet cemrem ve bui arakadasinda cikmisti adini hatirliyamioom umut iste canim insallh herkse kavisir bebislere inss aminarkadasim sizin varskoseleen dolayimi zazospermi derexeniz kac xanim dizin ultrasonda ileri derexeden mi?bide cemremle btd den galiba variskoselden snsnrasperm xikmisti onlarin dereceso neydi olumlu sobuc aldilar bize yazabilirler mi umut olurlar bize ins
Hadi ins canim rabbim gonlune gore werir ins korktuguna ugratmaz
cnm bizim varikosel ameliyatından sonra çıkış oldu evet bizde solda 5.3 grade 2 tanearkadasim sizin varskoseleen dolayimi zazospermi derexeniz kac xanim dizin ultrasonda ileri derexeden mi?bide cemremle btd den galiba variskoselden snsnrasperm xikmisti onlarin dereceso neydi olumlu sobuc aldilar bize yazabilirler mi umut olurlar bize ins
cemrem sizi. kesin variskoselden dedimi doktor olabilir mi dedi yani cikis olabilirde olmayabilirde dedi doktor bode genetok temizmiydi sizinde herseyiniz normal variskoselmi vardi sadece canim k.bakma kafani sisirdim cok soru sordumbizim solda 4,5mm 3 grade reflulu yazio sagda 2,5 var insllh cikis olur ama umutlanmk istiom inscnm bizim varikosel ameliyatından sonra çıkış oldu evet bizde solda 5.3 grade 2 tane
sağda 3.8 grade 1 tane vardi eşim ameliyat oldu hemen ...inşlh hepimiz bol kaliteli spermler görürüz hep
hangi ünv hastanesi cnmarkadaslar iyi aksamlar viz universite hastanesinde tahlileri yaptiesik ama orda nikro tese yaptiralim mi hic universite hastanesinde mikro tese yaptiran arkadaslar yokmu bilgisi olan yazarsa mutlu olurum
Arkadaşım lokosit in kökünü araştırdınız mi? bana araştırin dediler. ... yani naptinn lokosit için? ??amin canım inşallah hepimizin eşileri bu rahatsızlıktan kurtulur.. sperm kanalında lökosit var o da sperm kanallarını birbirine yapıştırıyor tıkalı yani kortizona rağmen kurumuyor çok canım sıkılıyor tüp bebek tedavisine başladık o yüzden olurda tıkanır diye tıkanırsa da ameliyatla parça alınıyormuş bu sefer
marmara universitesi cnm istanbulhangi ünv hastanesi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?