Azospermi sebebi belli değil canım hormonlar normal aralikta testisler iyi sadece bi kist ve Varikosel var ileri derecede genetik sonucumuz aslında zamaniydi aradik on gün sonra dediler biz ilk testte bi tane sperm hücresi gördük ikincide hic yoktu azospermmi degil mi anlamadik genetik sonucundan sonra belli olacak ama eşim küçükken kabakulak hastalığı geçirmiş on onbir yaşlarında onun etkisi var mı hiç bilmiyorumcanim sizin azoserpmi sebebiniz var mi yani insallh genetiginiz nornal icin dua edicem cabim nezman sonucu alicaksiniz biz bir ay bekledik kromozon sonucuyla temiz cikti cok sukur cok dua etmistim Rabbim hepimizi sevindirsin
canim bizde boyle kararlar almaya baslamistik esimle tabiki dogurmak obemli degil mesela.annemiz bizi dogurup biraksaydi ona anne diyebilirmiydik dogurmus olucakti sadece annelik cok ozel bi duygu onu buyutmek canindan once saymak dogurmakla olmaz.sadece ama vunlari dusunmek.icin erken bak genetiginizde temizk ciksin ins.biz elimizden geleni yapicaz ins.snrasi taktiri ilahi suan iyi durumdayiz canim bunada sukur belki rabbim sevindircek buzi bu ameliyatan snra canimİnşallah cemrem ümidim çok ama olmazsa da uzulmicem inşallah eşimle de karar aldik olmazsa bi yetimi sevindiririz ona aile oluruz inşallah herşey dogurmak degil paylaşım önemli bu da benim tesellim işte Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu versin canim hayırsızsa da hayra çevirsin inşallah
bizdede hep sperm sayisi sifir ama inaniyorum olucak insallh Rabbim yardimiyyla ....viz hep yalvaralim semaya acalim ellerimizi Rabbim verecek inscanim bizde boyle kararlar almaya baslamistik esimle tabiki dogurmak obemli degil mesela.annemiz bizi dogurup biraksaydi ona anne diyebilirmiydik dogurmus olucakti sadece annelik cok ozel bi duygu onu buyutmek canindan once saymak dogurmakla olmaz.sadece ama vunlari dusunmek.icin erken bak genetiginizde temizk ciksin ins.biz elimizden geleni yapicaz ins.snrasi taktiri ilahi suan iyi durumdayiz canim bunada sukur belki rabbim sevindircek buzi bu ameliyatan snra canim
canim kabakulak yapiomus ama genelde bulunuo sperm die okumustum sizi. cemrem arkadasimiz gibi hatta uretim var sizde canim olur ins.bizim hep sifir cikti bizimde hersey bormal esim kucukken ateslenmis ama atlatmis havale boyutumda bile degilmis ama boyle oldu yaniAzospermi sebebi belli değil canım hormonlar normal aralikta testisler iyi sadece bi kist ve Varikosel var ileri derecede genetik sonucumuz aslında zamaniydi aradik on gün sonra dediler biz ilk testte bi tane sperm hücresi gördük ikincide hic yoktu azospermmi degil mi anlamadik genetik sonucundan sonra belli olacak ama eşim küçükken kabakulak hastalığı geçirmiş on onbir yaşlarında onun etkisi var mı hiç bilmiyorum
Iyiki Rabbimiz var kendimi çok şanslı hissediyorum anne olmasam değerli bir kul hissedicem kendimi imtihanimdan dolayı,anne olursam da kolaylıkla eline geçen annelerden farkliyim sabırla bekledigimden dolayı.. bir tek bişey anladim ki Allah var gam yok elhamdulillah herşeyin hayırlısı diyip yoluma bakıyorum yolunda (c.c) yetistirecegim salih kulu için bunun için söz verdim olursa yolunda yetistirecegim inşallahbizdede hep sperm sayisi sifir ama inaniyorum olucak insallh Rabbim yardimiyyla ....viz hep yalvaralim semaya acalim ellerimizi Rabbim verecek ins
Allah hepmize salih kullarindan hayirli sihatli evlatlar nasip etsin amin iyi geceler canim ve kaderdaslarimIyiki Rabbimiz var kendimi çok şanslı hissediyorum anne olmasam değerli bir kul hissedicem kendimi imtihanimdan dolayı,anne olursam da kolaylıkla eline geçen annelerden farkliyim sabırla bekledigimden dolayı.. bir tek bişey anladim ki Allah var gam yok elhamdulillah herşeyin hayırlısı diyip yoluma bakıyorum yolunda (c.c) yetistirecegim salih kulu için bunun için söz verdim olursa yolunda yetistirecegim inşallah
Sana da canımherkese güzel günler..
Rabim yuzunu guldursun insallhcanim heycenin mutluluk goz yaslariyla taclanie.Merhaba arkadaşlar. Tarifi münkün olmayan bir heyecan kapladı içimi şimdiden. Tedaviye Mart yada nisan da başlayacağız ama içim kıpır kıpırilk 2 denemede de basarisız olduk bu tedavi de husran olursa diyorum karmakarışık duygular içindeyim
canım bayanda 35 yaş üzeri tüp bebekte risk içeriyor diyor doktorlar.yani yumurta sayısı ve kalitesi için.Canim kusura bakma bide şunu merak ediyorum kritik yaş sınırı kaç? Sizin yaşınız kaçtı eşinle,bende önceden öğrenerek bazi şeyleri doktorun şimdiden ne diyeceğini tahmin edip rahatlamak istiyorum
canım normal yolla olma ihtimali yok,kesinlikle tüp bebek tedavisi ile.Canim siz tüp bebek falan yaptınız mi peki normal yolla mi olur dendi?
aaa ne emek canım.öyle güzel bir andı ki her yazışımda her anımsayışımda duygulanırım ben.hele yazarken hepinizde yaşayın diye heveslenirim.canim Allah en yakin zamanda anne baba olmayi nasip etsin ins.yardimci olmaya calisiosunuz sen cemremde valla xanim bizimde hepsi normal ne test isteniosa hepsi normal cikti eveliAllah bizimde solda 4,5 mm genisleme olup grade 3 var sgda 2,5 genislem var vizimde elle muayenede anlasildi cabim insallh ya umutlanmak istiom bir umuut iste xanim dua edin lutfen bizde alti ay bekliycez doktor yasiniz genc dedi bekleyin dedi universite hastanesunde olucaz variskoseli.canim duygulandin yazarken k.bakma Allah bin kere razi olsun sitedeki tum arkadaslardanda sendende canim bu arada total dedigin ne xanim bilgilendirisen sevinirim
rabbım yuzunu guldursun ınsallah dualarımız senınleRabim yuzunu guldursun insallhcanim heycenin mutluluk goz yaslariyla taclanie.
Aminnnn canim hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim. Aminnnn hepimiz mutluluk gözyaşları dökelim insallahRabim yuzunu guldursun insallhcanim heycenin mutluluk goz yaslariyla taclanie.
Canim cok gecmiş olsun. Umarim bir an evvel sagliginiza kavusursunuz. Biz belki onunda faydasi olur bununda faydasi olur diye her duydugumuzu uyguluyoruz yada onerileri dikkate aliyoruz. Ne kadar zorluyoruz eşlerimizi istemeden hata yapıyoruz belki deallahın rahmeti selamı ve şifası üzerimizde olsun arkadaşlar.
moralim çok ama çok bozuk.eşim epeydir meme ağrısından yakınıyordu.bunun için doktora gitmeyi ihmal ediyorduk.
tesede sperm çıkmadı ve şu an bir tedavimizde yok.eşimde iğneyi bıraktık bir gidelim doktora dedi.
burda bizim durumu bilen sevdiğimiz bir doktor var.hatta çok severiz.eşime kullandığın iğnelerden olur demiş zaten eşimde meme büyümesi yani jinekomasti oldu.ultrason doktoru direk sen ne kullandın demiş.oda anlatmış.
bugün eşim sonuçları aldı eve geldi.yüzü sararmış beyazlamıştı.
ultrason sonucunda
sol areola altında yaklaşık 34*6*23 mm boyutlarında fibroglandüler doku izlenmiştir.sağ areola altı tabidir.
doktor eşime patoloji önermiş ve ben ağlamaktan kendimi tutamıyorum.
kullandığın pregnly ve ovitrelle bu etkiyi yapar demiş.
bu gün bir ayet aklıma geldi.insanoğlu kendi eliyle kendini yok edecek diye bir ayet.
ve biz bunu kendimiz yaptık.bu iğnelerin bu etkiyi yapacağını bile bile.sırf sperm çıksın diye.
allahım inşallah kötü bir şey çıkmaz.içimdeki korkunun tarifi yok.
sperm çıksaydı gam yemezdim.elde ne sperm ne sağlık kaldı.şimdi ne yapacağız şaşrıdım.
bildiğim tek şey herşeyin başı sağlık.
bu doktorlar nasıl gözlerini kör ettiler.bu iğnelerin bu kadar etkili olduğunu bile bile nasıl göz yumuyorlar.
tüp bebek tedavimde eşimle hemen hemenn ayın iğnleri kullandık.düşünün ki 11 -12 günlük tedavide doktor 2-3 günde çağırıp takip yaptırıyordu.eşlerimiz ise 3 ayda anca kontrole çağrılıyorlar.
kzlar eşleriniz meme usg çektirsinler.karaciğer enzimlerine baktırsınlar.bu iğnelerin asıl etkileri bırakılınca daha şiddetli çıkıyormuş sanırım.bizde böyle oldu.tek dileğim eşimin sağlığı yerinde olsun.biz sperm olmadanda yaşamaya alıştık ve bu durumu kabullendik.
allahın rahmeti selamı ve şifası üzerimizde olsun arkadaşlar.
moralim çok ama çok bozuk.eşim epeydir meme ağrısından yakınıyordu.bunun için doktora gitmeyi ihmal ediyorduk.
tesede sperm çıkmadı ve şu an bir tedavimizde yok.eşimde iğneyi bıraktık bir gidelim doktora dedi.
burda bizim durumu bilen sevdiğimiz bir doktor var.hatta çok severiz.eşime kullandığın iğnelerden olur demiş zaten eşimde meme büyümesi yani jinekomasti oldu.ultrason doktoru direk sen ne kullandın demiş.oda anlatmış.
ultrason sonucunda
sol areola altında yaklaşık 34*6*23 mm boyutlarında fibroglandüler doku izlenmiştir.sağ areola altı tabidir.
bu gün bir ayet aklıma geldi.insanoğlu kendi eliyle kendini yok edecek diye bir ayet.
ve biz bunu kendimiz yaptık.bu iğnelerin bu etkiyi yapacağını bile bile.sırf sperm çıksın diye.
sperm çıksaydı gam yemezdim.elde ne sperm ne sağlık kaldı.şimdi ne yapacağız şaşrıdım.
bu doktorlar nasıl gözlerini kör ettiler.bu iğnelerin bu kadar etkili olduğunu bile bile nasıl göz yumuyorlar.
tüp bebek tedavimde eşimle hemen hemenn ayın iğnleri kullandık.düşünün ki 11 -12 günlük tedavide doktor 2-3 günde çağırıp takip yaptırıyordu.eşlerimiz ise 3 ayda anca kontrole çağrılıyorlar.
kzlar eşleriniz meme usg çektirsinler.karaciğer enzimlerine baktırsınlar.bu iğnelerin asıl etkileri bırakılınca daha şiddetli çıkıyormuş sanırım.bizde böyle oldu.tek dileğim eşimin sağlığı yerinde olsun.biz sperm olmadanda yaşamaya alıştık ve bu durumu kabullendik.
Rabbim herseyin hayirlisini nadip etsin herseyin basi saglik burdaki arkadaslarin tumunun sinin sperm sayisi sifir benim eiminde bende kabulendim ona destek olmak icin elimden geleni yapiom ama elimizden ne gleri Rabbim ilk once huzur saglik nasip etsin hepimie.doktoelar ne dese kullaniozbiz sifa ariyoz onlarda neden kotu etkisi oldugunu bilerek bunu yapiolar anlamadim Rabbim dogru doktorla karsilastirisn hepimizi uzulme canim esine destek ol sagliginiza kavusmaniz dilegiyleallahın rahmeti selamı ve şifası üzerimizde olsun arkadaşlar.
ultrason sonucunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?