Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim sizin azoserpmi sebebiniz var mi yani insallh genetiginiz nornal icin dua edicem cabim nezman sonucu alicaksiniz biz bir ay bekledik kromozon sonucuyla temiz cikti cok sukur cok dua etmistim Rabbim hepimizi sevindirsin
Azospermi sebebi belli değil canım hormonlar normal aralikta testisler iyi sadece bi kist ve Varikosel var ileri derecede genetik sonucumuz aslında zamaniydi aradik on gün sonra dediler biz ilk testte bi tane sperm hücresi gördük ikincide hic yoktu azospermmi degil mi anlamadik genetik sonucundan sonra belli olacak ama eşim küçükken kabakulak hastalığı geçirmiş on onbir yaşlarında onun etkisi var mı hiç bilmiyorum

canim bizde boyle kararlar almaya baslamistik esimle tabiki dogurmak obemli degil mesela.annemiz bizi dogurup biraksaydi ona anne diyebilirmiydik dogurmus olucakti sadece annelik cok ozel bi duygu onu buyutmek canindan once saymak dogurmakla olmaz.sadece ama vunlari dusunmek.icin erken bak genetiginizde temizk ciksin ins.biz elimizden geleni yapicaz ins.snrasi taktiri ilahi suan iyi durumdayiz canim bunada sukur belki rabbim sevindircek buzi bu ameliyatan snra canim

bizdede hep sperm sayisi sifir ama inaniyorum olucak insallh Rabbim yardimiyyla ....viz hep yalvaralim semaya acalim ellerimizi Rabbim verecek ins

canim kabakulak yapiomus ama genelde bulunuo sperm die okumustum sizi. cemrem arkadasimiz gibi hatta uretim var sizde canim olur ins.bizim hep sifir cikti bizimde hersey bormal esim kucukken ateslenmis ama atlatmis havale boyutumda bile degilmis ama boyle oldu yani

bizdede hep sperm sayisi sifir ama inaniyorum olucak insallh Rabbim yardimiyyla ....viz hep yalvaralim semaya acalim ellerimizi Rabbim verecek ins
Iyiki Rabbimiz var kendimi çok şanslı hissediyorum anne olmasam değerli bir kul hissedicem kendimi imtihanimdan dolayı,anne olursam da kolaylıkla eline geçen annelerden farkliyim sabırla bekledigimden dolayı.. bir tek bişey anladim ki Allah var gam yok elhamdulillah herşeyin hayırlısı diyip yoluma bakıyorum yolunda (c.c) yetistirecegim salih kulu için bunun için söz verdim olursa yolunda yetistirecegim inşallah

Allah hepmize salih kullarindan hayirli sihatli evlatlar nasip etsin amin iyi geceler canim ve kaderdaslarim

Merhaba arkadaşlar. Tarifi münkün olmayan bir heyecan kapladı içimi şimdiden. Tedaviye Mart yada nisan da başlayacağız ama içim kıpır kıpır ilk 2 denemede de basarisız olduk bu tedavi de husran olursa diyorum karmakarışık duygular içindeyim

Rabim yuzunu guldursun insallhcanim heycenin mutluluk goz yaslariyla taclanie.

Canim kusura bakma bide şunu merak ediyorum kritik yaş sınırı kaç? Sizin yaşınız kaçtı eşinle,bende önceden öğrenerek bazi şeyleri doktorun şimdiden ne diyeceğini tahmin edip rahatlamak istiyorum
canım bayanda 35 yaş üzeri tüp bebekte risk içeriyor diyor doktorlar.yani yumurta sayısı ve kalitesi için.
ben şuan 32 eşim 35 yaşında...
Canim siz tüp bebek falan yaptınız mi peki normal yolla mi olur dendi?
canım normal yolla olma ihtimali yok,kesinlikle tüp bebek tedavisi ile.
doktorumda tıpta imkansız diye bişey yoktur ama çok çok zor bir ihtimal.hiç umutlanmayın dedi.
bizde çıkış başlayalı 13 ay oldu ve biz hiç korunmadık.olmadı.zaten öyle büyük hallerim yok benim.olsunda tedaviyle olsun.hiç önemli değil.3.tedavimin hazırlığı içindeyiz.eşim şuan sperm hareketliliği için tedavi görüyor.

aaa ne emek canım.öyle güzel bir andı ki her yazışımda her anımsayışımda duygulanırım ben.hele yazarken hepinizde yaşayın diye heveslenirim.
elden gelen bu kadar yardımcı olmak.keşke birbirimiz için daha fazla bişey yapabilsek.
total testosteron hormonu canım.fsh la birlikte çıkış için önemli.
sağlıcakla kal canım ve umudunu hiç yitirme...güzel günler yakın inşallah...

sizlerden bi yardım fikir istiyorum arkadaşlar.bugün 2. aşılama için hastaneye gittim muayenemi oldum çıakrken merak ettim ilk aşılamada eşimin sperm sonucu ne diye baktım ama gözlerime inanamadım.zaten tamam sorunuz elimin değerlerinin biraz düşük olmasıydı ama eski sonuçlarında 106 milyon spermi ve ileri hızı biraz yavaş demişti doktor aşılama yapalım demişti bizi ileri hızı %25 di... ama bugün baktığımda aşılama günü verilen test sonucunda 52 milyon sayı ileri hızıda %1 .bu nasıl olur.okadar proxeed plus kullandık,takviye gıdalar ilaçlar... keçibonuzu içerdi bunlarmı geriletti ozaman?uada karıştımı diye aklmıa gelmiyor değil. peki madem sonumuz bu kadar vahim neden ısrarlar bütün doktorlar aşılama ile olur tüpe gerek yok bu sonuca göre demişlerdi.nolur bilgi verin

allahın rahmeti selamı ve şifası üzerimizde olsun arkadaşlar.
moralim çok ama çok bozuk.eşim epeydir meme ağrısından yakınıyordu.bunun için doktora gitmeyi ihmal ediyorduk.
tesede sperm çıkmadı ve şu an bir tedavimizde yok.eşimde iğneyi bıraktık bir gidelim doktora dedi.
burda bizim durumu bilen sevdiğimiz bir doktor var.hatta çok severiz.eşime kullandığın iğnelerden olur demiş zaten eşimde meme büyümesi yani jinekomasti oldu.ultrason doktoru direk sen ne kullandın demiş.oda anlatmış.
bugün eşim sonuçları aldı eve geldi.yüzü sararmış beyazlamıştı.
ultrason sonucunda
sol areola altında yaklaşık 34*6*23 mm boyutlarında fibroglandüler doku izlenmiştir.sağ areola altı tabidir.
doktor eşime patoloji önermiş ve ben ağlamaktan kendimi tutamıyorum.
kullandığın pregnly ve ovitrelle bu etkiyi yapar demiş.
bu gün bir ayet aklıma geldi.insanoğlu kendi eliyle kendini yok edecek diye bir ayet.
ve biz bunu kendimiz yaptık.bu iğnelerin bu etkiyi yapacağını bile bile.sırf sperm çıksın diye.
allahım inşallah kötü bir şey çıkmaz.içimdeki korkunun tarifi yok.
sperm çıksaydı gam yemezdim.elde ne sperm ne sağlık kaldı.şimdi ne yapacağız şaşrıdım.
bildiğim tek şey herşeyin başı sağlık.
bu doktorlar nasıl gözlerini kör ettiler.bu iğnelerin bu kadar etkili olduğunu bile bile nasıl göz yumuyorlar.
tüp bebek tedavimde eşimle hemen hemenn ayın iğnleri kullandık.düşünün ki 11 -12 günlük tedavide doktor 2-3 günde çağırıp takip yaptırıyordu.eşlerimiz ise 3 ayda anca kontrole çağrılıyorlar.
kzlar eşleriniz meme usg çektirsinler.karaciğer enzimlerine baktırsınlar.bu iğnelerin asıl etkileri bırakılınca daha şiddetli çıkıyormuş sanırım.bizde böyle oldu.tek dileğim eşimin sağlığı yerinde olsun.biz sperm olmadanda yaşamaya alıştık ve bu durumu kabullendik.

Canim cok gecmiş olsun. Umarim bir an evvel sagliginiza kavusursunuz. Biz belki onunda faydasi olur bununda faydasi olur diye her duydugumuzu uyguluyoruz yada onerileri dikkate aliyoruz. Ne kadar zorluyoruz eşlerimizi istemeden hata yapıyoruz belki de Veren de vermeyen de Rabbim. Onun takdirine boynumuz kıldan ince. Rabbim senin ve topikte bulunan tüm kaderdaşlarımın güzel gönüllerine göre versin insallah

slm kızlar,uzun zamandır aranızda yoktum.hayalimm77,ucubırarada,demet1973,eylül de gel,saydin78,tosbag,8sevgi8,1nur86,balım,burcu,cielo,ervae,gülerim,doğadandeva,mavimenekşe,ilkbaharilkbahar,çağlacansu,yase2,nesege,umut151,frdnuman2,tülay20 hepinizin dualarını okudum,Allah hepimizinki kabul etsin,hepimize hayırlısıyla sağlıklı,sıhhatli,uzun ömürlü,hayırlı evlatlar nasip etsin...

kızlar fibroglandüler doku ne.netten araştırdıkça kafayı yiyeceğim.varmı böyle birşey duyan.neyin nesidir.ben patoloji istemiyordum ama çok mu kötü.allahım beynim yerinden fırlayacak sanki.ne olur korktuklarımla sınamasın beni.

Rabbim herseyin hayirlisini nadip etsin herseyin basi saglik burdaki arkadaslarin tumunun sinin sperm sayisi sifir benim eiminde bende kabulendim ona destek olmak icin elimden geleni yapiom ama elimizden ne gleri Rabbim ilk once huzur saglik nasip etsin hepimie.doktoelar ne dese kullaniozbiz sifa ariyoz onlarda neden kotu etkisi oldugunu bilerek bunu yapiolar anlamadim Rabbim dogru doktorla karsilastirisn hepimizi uzulme canim esine destek ol sagliginiza kavusmaniz dilegiyle

Bengusu duanı okudum canım. Rabbim gölünün muradını nasip etsin dualarımizi da kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…