Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bende doktor araştırıyorum zaman,inşallah hakkında istediğin gibi olur bizde kaan hocanın hastasıydık acaba tekrar tese olmak için kaan beyemi gitsek yoksa murat beyemi kafam çok karışık

her ikisinde de bulunduysa sanlslisiniz umarim bu defada bulunur ve son olur bebeklerinize kavusursunuz. bizimde ilkinde bulundu, ikincide bulunmadi o yuzden merak ettim. bu arada ekimde olmussunuz en son daha erken degilmi 3cüsu icin?

Kızlar mrb bişey sorcam varikosel ameliyatı sonrası eşim araba kullanabilirmi 3 saat kadar sürer memlekete dönmemiz otobüslemi gitsek acaba sizler ne yaptınız

her ikisinde de bulunduysa sanlslisiniz umarim bu defada bulunur ve son olur bebeklerinize kavusursunuz. bizimde ilkinde bulundu, ikincide bulunmadi o yuzden merak ettim. bu arada ekimde olmussunuz en son daha erken degilmi 3cüsu icin?
Mart sonu nisan basi 6 ay doluyor canim. Insallah Rabbim buyuk kismetse verecek meleklerimizi. Vermezse de hayirlisi diyecegiz vardir bir bildigi Rabbimin. Kismetse olucak insallah canim. Sizinde gonlunuze gore versin Allah'ım. Isteyen tum kullarina versin kucagimizi bos birakmasin insallah

hayır ilk tesyi 2011 de kaan aydosta olduk ikinci tesemiz olcak
Ya kizlar bisi sorcam bu tese her defasinda tekrarlaniyo mu.ben ilkine ikna edemiyom adami digerlerine nasil ikna etcem.bi sefer olup sperm alip dondursalar bidaha olmasa tese olmuyomu

Sizin doktor kim canım arabasız oluncaya çok zor oluyo problem olmaz inş
cabim biz marmara universitesinde olucaz prof.doktor adini bilmiom tam tum testleimiz normal testislerde bormal cift tarafli variskosel var insallh cikis olur alti ay bekliycez cikis olcakmi die siz mikro teseyi kimde oldunuz canim hucre cikmadimi

Ya kizlar bisi sorcam bu tese her defasinda tekrarlaniyo mu.ben ilkine ikna edemiyom adami digerlerine nasil ikna etcem.bi sefer olup sperm alip dondursalar bidaha olmasa tese olmuyomu
Canim bulunacak sperm kalitesi iyi ise donduruyorlar. Ama doktor genelde sıcagı sıcagına kullanmayi tercih ediyorlar. Bir de dondurulup cozülünce sperm kalitesi düsüyor diyorlar genelde. Insallah ilkinde bulunur yumurtaniz döllenir transferiniz olur da ikinciye gerek kalmaz, bu soruyu sadece sordugunla kalırsın canim

cabim biz marmara universitesinde olucaz prof.doktor adini bilmiom tam tum testleimiz normal testislerde bormal cift tarafli variskosel var insallh cikis olur alti ay bekliycez cikis olcakmi die siz mikro teseyi kimde oldunuz canim hucre cikmadimi
Kaan aydos yaptı çıkmadı canım maalesef inş varikosel sonrası görürüz hepimiz spermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…