Rabbim şifa versin. Patoloji sonucundan da hiç bir şey çıkmaz inşallah. Eşinde tez zamanda sağlığına kavuşur sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. Duadan başka şeylerde gelse elimizden keşke.allahın rahmeti selamı ve şifası üzerimizde olsun arkadaşlar.
moralim çok ama çok bozuk.eşim epeydir meme ağrısından yakınıyordu.bunun için doktora gitmeyi ihmal ediyorduk.
tesede sperm çıkmadı ve şu an bir tedavimizde yok.eşimde iğneyi bıraktık bir gidelim doktora dedi.
burda bizim durumu bilen sevdiğimiz bir doktor var.hatta çok severiz.eşime kullandığın iğnelerden olur demiş zaten eşimde meme büyümesi yani jinekomasti oldu.ultrason doktoru direk sen ne kullandın demiş.oda anlatmış.
bugün eşim sonuçları aldı eve geldi.yüzü sararmış beyazlamıştı.
ultrason sonucunda
sol areola altında yaklaşık 34*6*23 mm boyutlarında fibroglandüler doku izlenmiştir.sağ areola altı tabidir.
doktor eşime patoloji önermiş ve ben ağlamaktan kendimi tutamıyorum.
kullandığın pregnly ve ovitrelle bu etkiyi yapar demiş.
bu gün bir ayet aklıma geldi.insanoğlu kendi eliyle kendini yok edecek diye bir ayet.
ve biz bunu kendimiz yaptık.bu iğnelerin bu etkiyi yapacağını bile bile.sırf sperm çıksın diye.
allahım inşallah kötü bir şey çıkmaz.içimdeki korkunun tarifi yok.
sperm çıksaydı gam yemezdim.elde ne sperm ne sağlık kaldı.şimdi ne yapacağız şaşrıdım.
bildiğim tek şey herşeyin başı sağlık.
bu doktorlar nasıl gözlerini kör ettiler.bu iğnelerin bu kadar etkili olduğunu bile bile nasıl göz yumuyorlar.
tüp bebek tedavimde eşimle hemen hemenn ayın iğnleri kullandık.düşünün ki 11 -12 günlük tedavide doktor 2-3 günde çağırıp takip yaptırıyordu.eşlerimiz ise 3 ayda anca kontrole çağrılıyorlar.
kzlar eşleriniz meme usg çektirsinler.karaciğer enzimlerine baktırsınlar.bu iğnelerin asıl etkileri bırakılınca daha şiddetli çıkıyormuş sanırım.bizde böyle oldu.tek dileğim eşimin sağlığı yerinde olsun.biz sperm olmadanda yaşamaya alıştık ve bu durumu kabullendik.
Canim cok gecmis olsun biraz arastrdim kistik bi durum galiba. Ama genelde patoloji oneriliyo siz baska bi drlada gorusun.. Rabbim sifa versinkızlar fibroglandüler doku ne.netten araştırdıkça kafayı yiyeceğim.varmı böyle birşey duyan.neyin nesidir.ben patoloji istemiyordum ama çok mu kötü.allahım beynim yerinden fırlayacak sanki.ne olur korktuklarımla sınamasın beni.
Canim bazi tahlillerde sperm bulunup bulunamayacagi belli oluyo demissin hangi tester bunlar paylasabilirmisin rica etsembize dr bulup bulunmayacağı %50 demişti tutma olsaılığı da tüp bebekte %30lardaymış inş miktotesedir dr ben parça alıyorum embriliyog bakıyor demişti
canim bu 3cü mikrotese mi olucak? en son ne zaman olmustunuz ve suan herhangi bi tedavi bitkisel gibi bisey kullaniyormusunz? hersey gonlunce olsun insallhMerhaba arkadaşlar. Tarifi münkün olmayan bir heyecan kapladı içimi şimdiden. Tedaviye Mart yada nisan da başlayacağız ama içim kıpır kıpırilk 2 denemede de basarisız olduk bu tedavi de husran olursa diyorum karmakarışık duygular içindeyim
Allah acil sifalar versin canim insallah sonuclariniz temiz cikar dualarimda olucaksin insllhkızlar fibroglandüler doku ne.netten araştırdıkça kafayı yiyeceğim.varmı böyle birşey duyan.neyin nesidir.ben patoloji istemiyordum ama çok mu kötü.allahım beynim yerinden fırlayacak sanki.ne olur korktuklarımla sınamasın beni.
Canim siz kaan beye oldunuz memnun kalmadiniz mi bizde kaan beye gittikde kafam cok karisik.kaan hoca tese ile tup bebek dedi kanallariniz gelismemis dedi diger doktor varikosel olup hormon tedavisi dedi rica etsem yardim edebilirmisinBacılar nasılsınız
Artık buralara uğramaz oldum
Bugün ani bir kararla yeniden Mtese ve tüpbebek deneyelim dedik
Şimdi emre bakırcıoğlu ve kaan Aydos haricinde Mtese olupta memnun kaldığınız dr var mı?
Çok sevindim adıniza :))) sana ayrı bi dua etmiştim yaa çok içimden gelmişti Rabbim bebisine kavustursunn inşallahBacılar nasılsınız
Şimdi emre bakırcıoğlu ve kaan Aydos haricinde Mtese olupta memnun kaldığınız dr var mı?
Evet canim 3 üncü mikrotesemiz olacak. En son ekimde olduk.ilk iki teseden once bir sure keci boynuzu kürü uyguladık. Sonra azospermi icin saracoglunun nohut kırk kilit bitkisi kurlerini uyguladik. Onlardan mi tese de sperm bulundu yoksa varmiydi Allah bilir artik. Bu tedavi surecinde birsey kullanmayacagiz sanirim. Allah razi olsun,hepimizin gonlune gore versin insallah Rabbimcanim bu 3cü mikrotese mi olucak? en son ne zaman olmustunuz ve suan herhangi bi tedavi bitkisel gibi bisey kullaniyormusunz? hersey gonlunce olsun insallh
Peki ilk iki tedavinde neden olmadı hangi sebepten dolayı ve tup bebek nasil yapildi sizde micro teseyle mi? merakımi hoş gör lütfen burda da böyle sormasak evin içinde kafayı yeriz heralde düşünmektencanım bayanda 35 yaş üzeri tüp bebekte risk içeriyor diyor doktorlar.yani yumurta sayısı ve kalitesi için.
ben şuan 32 eşim 35 yaşında...
canım normal yolla olma ihtimali yok,kesinlikle tüp bebek tedavisi ile.
doktorumda tıpta imkansız diye bişey yoktur ama çok çok zor bir ihtimal.hiç umutlanmayın dedi.
bizde çıkış başlayalı 13 ay oldu ve biz hiç korunmadık.olmadı.zaten öyle büyük hallerim yok benim.olsunda tedaviyle olsun.hiç önemli değil.3.tedavimin hazırlığı içindeyiz.eşim şuan sperm hareketliliği için tedavi görüyor.
aaa ne emek canım.öyle güzel bir andı ki her yazışımda her anımsayışımda duygulanırım ben.hele yazarken hepinizde yaşayın diye heveslenirim.
elden gelen bu kadar yardımcı olmak.keşke birbirimiz için daha fazla bişey yapabilsek.
total testosteron hormonu canım.fsh la birlikte çıkış için önemli.
sağlıcakla kal canım ve umudunu hiç yitirme...güzel günler yakın inşallah...
Canim bugun doktora gidecektin gittin mi? merak ettim seniYani öyle biliyormm duyduumm dogrumu yNlismi bilmiyorumm
hosgeldin canımBacılar nasılsınız
Canim bugun doktora gidecektin gittin mi? merak ettim seni
Kaan hoca da tedavi oldukCanim siz kaan beye oldunuz memnun kalmadiniz mi bizde kaan beye gittikde kafam cok karisik.kaan hoca tese ile tup bebek dedi kanallariniz gelismemis dedi diger doktor varikosel olup hormon tedavisi dedi rica etsem yardim edebilirmisin
Kurum da 4 aydır aynı sıradayızhosgeldin canım
bu kararına hem cok şaşırdım hemde cok sevindim.
yıllardır mücadele ediyorsun biz ilk öğrendimizde burda sizin yazılarınızla cok şey öğrenmiştik
arada senin diğer topiğe gelip acaba zamanın sırası düştümü diye merakla okuyup dua ediyordum
Rabbim hayırlısını nasip etsin yüreyindekileri karşına hemencecik çıkarsın canım.
burda emre ve kaan beyden başka
Prof. Dr. Mehmet Murad BAŞAR dan bahsediyorlar yaza bir kaç arkadaşda hatta bu doktorda tese olacak.
bir araştır istersen memorildeymiş. güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Amin inşallah hep beraber kavuşuruzÇok sevindim adıniza :))) sana ayrı bi dua etmiştim yaa çok içimden gelmişti Rabbim bebisine kavustursunn inşallah
Kaan hoca da tedavi olduk
Çok da memnun kaldık
Tabi bizde bir gelişme olmadı
Şimdi başka dr a Mtese olalım dedik
Aslında sadece can sıkıntısından Olalım dedik
Belki bu sefer olur
Kurum dan da haber yok
Sadece can sıkıntısı yani[/QUOTE canim sizin sorun neydi ozel degilse bi anlatirmisin? Bu arada kurum ne.aptalca olabilir bu sorum ama bilmedigim icin soruyorum canim.rabbim gonlune gore wersin
Hayirlisi olsun canim zamani var demek kiYok cniimm gitmedmm maluumm dün bana geldileer maaleseeef
Hayirlisi olsun canim zamani var demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?