Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbim şifa versin. Patoloji sonucundan da hiç bir şey çıkmaz inşallah. Eşinde tez zamanda sağlığına kavuşur sıkıntılarınızdan kurtulursunuz. Duadan başka şeylerde gelse elimizden keşke.

Canim cok gecmis olsun biraz arastrdim kistik bi durum galiba. Ama genelde patoloji oneriliyo siz baska bi drlada gorusun.. Rabbim sifa versin

canim bu 3cü mikrotese mi olucak? en son ne zaman olmustunuz ve suan herhangi bi tedavi bitkisel gibi bisey kullaniyormusunz? hersey gonlunce olsun insallh

Allah acil sifalar versin canim insallah sonuclariniz temiz cikar dualarimda olucaksin insllh

Canim siz kaan beye oldunuz memnun kalmadiniz mi bizde kaan beye gittikde kafam cok karisik.kaan hoca tese ile tup bebek dedi kanallariniz gelismemis dedi diger doktor varikosel olup hormon tedavisi dedi rica etsem yardim edebilirmisin

Çok sevindim adıniza :))) sana ayrı bi dua etmiştim yaa çok içimden gelmişti Rabbim bebisine kavustursunn inşallah

canim bu 3cü mikrotese mi olucak? en son ne zaman olmustunuz ve suan herhangi bi tedavi bitkisel gibi bisey kullaniyormusunz? hersey gonlunce olsun insallh
Evet canim 3 üncü mikrotesemiz olacak. En son ekimde olduk.ilk iki teseden once bir sure keci boynuzu kürü uyguladık. Sonra azospermi icin saracoglunun nohut kırk kilit bitkisi kurlerini uyguladik. Onlardan mi tese de sperm bulundu yoksa varmiydi Allah bilir artik. Bu tedavi surecinde birsey kullanmayacagiz sanirim. Allah razi olsun,hepimizin gonlune gore versin insallah Rabbim

Peki ilk iki tedavinde neden olmadı hangi sebepten dolayı ve tup bebek nasil yapildi sizde micro teseyle mi? merakımi hoş gör lütfen burda da böyle sormasak evin içinde kafayı yeriz heralde düşünmekten

Son düzenleme:
hosgeldin canım
bu kararına hem cok şaşırdım hemde cok sevindim.
yıllardır mücadele ediyorsun biz ilk öğrendimizde burda sizin yazılarınızla cok şey öğrenmiştik
arada senin diğer topiğe gelip acaba zamanın sırası düştümü diye merakla okuyup dua ediyordum
Rabbim hayırlısını nasip etsin yüreyindekileri karşına hemencecik çıkarsın canım.
burda emre ve kaan beyden başka
Prof. Dr. Mehmet Murad BAŞAR dan bahsediyorlar yaza bir kaç arkadaşda hatta bu doktorda tese olacak.
bir araştır istersen memorildeymiş. güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Canim siz kaan beye oldunuz memnun kalmadiniz mi bizde kaan beye gittikde kafam cok karisik.kaan hoca tese ile tup bebek dedi kanallariniz gelismemis dedi diger doktor varikosel olup hormon tedavisi dedi rica etsem yardim edebilirmisin
Kaan hoca da tedavi olduk
Çok da memnun kaldık
Tabi bizde bir gelişme olmadı
Şimdi başka dr a Mtese olalım dedik
Aslında sadece can sıkıntısından Olalım dedik
Belki bu sefer olur
Kurum dan da haber yok
Sadece can sıkıntısı yani

Kurum da 4 aydır aynı sıradayız
Bizde acaba napsak diye düşünürken
Bir kere daha denesek nolur dedik
Dediğin dr u araştırcam
Teşekkürler

Ca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…