Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla çok güzel olur canım çok isterim tanışmayı Celalettin hocayada aynı zamanda gitmiştik :)
Evett canimm :) bakalim mufit hoca ne diyecek elle muayenede. Biz en son hormn testi yaptrdk testesteron alt sinirda cikti hoca mailde varikoselden kaynakli dusuk cikiyo olabilir yazmis

Evett canimm :) bakalim mufit hoca ne diyecek elle muayenede. Biz en son hormn testi yaptrdk testesteron alt sinirda cikti hoca mailde varikoselden kaynakli dusuk cikiyo olabilir yazmis
Bizimde alt sınırda canım inş güzel şeyler söyler hoca size iyi haberler alalım hep beraber inş

O zaman nasil oluyo canim ya ay heycanlandim bi an.simdi o zaman esime tese yapilmadan benide mi hazirlicaklar ki.teseden alinip hemen bana mi koyacaklarki ay oluyo muki bole

O zaman nasil oluyo canim ya ay heycanlandim bi an.simdi o zaman esime tese yapilmadan benide mi hazirlicaklar ki.teseden alinip hemen bana mi koyacaklarki ay oluyo muki bole
canim benim oylw olcak insallh doktor vebi hazorliycak snra esim mikro tese ameliyatina giricek sperm cikarsa insllh cikar snra yumurtalar toplancak yani yni anda yueutulucek islermler

Biz varikosel ameliyatı olduk
Eşimi 1 gün yatırırım dedi dr eşim istemedi
Gecesine çıktık
Araba kullanamaz
Karnının altında kasık bölgesinde dikiş oluyor
Haliyle ağrıda oluyor
Aynı zamanda narkoz alındığı için
Bir uyuşukluk oluyor
Dikişler taze olduğu için atma riski çok fazla
Ama bu anlattıklarım nerden baksanız 4_5 sene öncesine ait
Şimdi teknikler ilerlemiş olabilir

Bu arada Celalettin dra gidenler de varmı gelişme
Yada bırakanlar var mı
Biz 1.5 sene tedaviden sonra bıraktık

Seni yumurta gelisimi icin onceden hazirliyorlar canim. Hastaya gore Protokol degisiyor. Uzun ve kisa protokol olarak. Senin yumurtalarin gelisince kisa protokolde bu 15-20 gunluk bir tedavi. Yumurta Catlatma igneni yapip 36 saat sonra opu ya yumurta toplamaya aliyorlar. Esini de yumurta toplandigi gun mikroteseye aliyorlar canim. 45 dk. lik bir operasyon. Insallah spermde bulunursa ve dollenirse 3 ila 5 gun arasinda insallah olusacak embriyoyu transfer ediyorlar sonra da umarim pozitif sonuc alirsin canim

Canım sizindemi azo sebebiniz inmemiş testisti varikosel kaç derecrydi fayda etmedimi hiç . Bizde 5 ay fela tedavi olduk Celalettin hocada bıraktık canım Müfit hocada varikosel ameliyatı olcaz bakalım

canim belki yazmisindir ama sizinazospermi nedeniz ne canim variakoseliniz derecesi kacc
Canim bizim hormon degerleri normal testesteron alt sinirda ama deger araliklari icinde genetik testide normal. Esim herhngi bi atesli hastalik ta gecirmemis. Varikosel de solda 2.6mm sagda 1.5mm dopplerde boyle cikti cnm. Mufit hocaya gidicez insallah. Varikosel e onunda bakmasini istiyoruz

canim solda 4,5mm sagda 2,5 var hakimizda hayirliai sizde alti ay cikis olsun die vekliyceksiniz dimi Rabbbim eyy guzel Allahim hrpimizin gonlundeki nasip etsin ins

Insallah yrn doktorda randevum var bakalm kötü bisey demesn de
canım geçmiş olsun bende senin gibi olmuştum polikistlik over olduğumu ögrendim o hormon testleriyle belli olmuyo altan ultrasyonla muayene belli oluyo.sana ya ilaç verir.demek ki bu ay yumurtlaman olmamış yani yumurtaların çatlamamış o yüzden geç adet olucan şayet gebelik yoksa.normalde 28 29 sürüyosa bu ay 35 gün sürmüş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…