- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canimm bizde mart ta gitmeyi dusunuyoruz insallahh :)Aminn canım inş siz naptınız
insallh cabim insallh kaan beymi variskoseli yapicak sizdede cift taraflimi cnm Rabbim yuzunuzu guldursun canimKaan aydos yaptı çıkmadı canım maalesef inş varikosel sonrası görürüz hepimiz spermi
bizde marttaCanimm bizde mart ta gitmeyi dusunuyoruz insallahh :)
Hmm :)) tarihi bellimi karşılaşırız belkiCanimm bizde mart ta gitmeyi dusunuyoruz insallahh :)
Yok canım Müfit günel yapacak tek taraflıinsallh cabim insallh kaan beymi variskoseli yapicak sizdede cift taraflimi cnm Rabbim yuzunuzu guldursun canim
Canim tam olarak belli degil mart ortasi olabilir.. ay ne guzel olur karsilassakHmm :)) tarihi bellimi karşılaşırız belki
Valla çok güzel olur canım çok isterim tanışmayı Celalettin hocayada aynı zamanda gitmiştik :)Canim tam olarak belli degil mart ortasi olabilir.. ay ne guzel olur karsilassak
Evett canimm :) bakalim mufit hoca ne diyecek elle muayenede. Biz en son hormn testi yaptrdk testesteron alt sinirda cikti hoca mailde varikoselden kaynakli dusuk cikiyo olabilir yazmisValla çok güzel olur canım çok isterim tanışmayı Celalettin hocayada aynı zamanda gitmiştik :)
Bizimde alt sınırda canım inş güzel şeyler söyler hoca size iyi haberler alalım hep beraber inşEvett canimm :) bakalim mufit hoca ne diyecek elle muayenede. Biz en son hormn testi yaptrdk testesteron alt sinirda cikti hoca mailde varikoselden kaynakli dusuk cikiyo olabilir yazmis
Insallahhh canimm insallahhh. Rabbim guzel haberler almayi nasip etsin..Bizimde alt sınırda canım inş güzel şeyler söyler hoca size iyi haberler alalım hep beraber inş
O zaman nasil oluyo canim ya ay heycanlandim bi an.simdi o zaman esime tese yapilmadan benide mi hazirlicaklar ki.teseden alinip hemen bana mi koyacaklarki ay oluyo muki boleCanim bulunacak sperm kalitesi iyi ise donduruyorlar. Ama doktor genelde sıcagı sıcagına kullanmayi tercih ediyorlar. Bir de dondurulup cozülünce sperm kalitesi düsüyor diyorlar genelde. Insallah ilkinde bulunur yumurtaniz döllenir transferiniz olur da ikinciye gerek kalmaz, bu soruyu sadece sordugunla kalırsın canim
canim belki yazmisindir ama sizinazospermi nedeniz ne canim variakoseliniz derecesi kaccInsallahhh canimm insallahhh. Rabbim guzel haberler almayi nasip etsin..
canim benim oylw olcak insallh doktor vebi hazorliycak snra esim mikro tese ameliyatina giricek sperm cikarsa insllh cikar snra yumurtalar toplancak yani yni anda yueutulucek islermlerO zaman nasil oluyo canim ya ay heycanlandim bi an.simdi o zaman esime tese yapilmadan benide mi hazirlicaklar ki.teseden alinip hemen bana mi koyacaklarki ay oluyo muki bole
Seni yumurta gelisimi icin onceden hazirliyorlar canim. Hastaya gore Protokol degisiyor. Uzun ve kisa protokol olarak. Senin yumurtalarin gelisince kisa protokolde bu 15-20 gunluk bir tedavi. Yumurta Catlatma igneni yapip 36 saat sonra opu ya yumurta toplamaya aliyorlar. Esini de yumurta toplandigi gun mikroteseye aliyorlar canim. 45 dk. lik bir operasyon. Insallah spermde bulunursa ve dollenirse 3 ila 5 gun arasinda insallah olusacak embriyoyu transfer ediyorlarO zaman nasil oluyo canim ya ay heycanlandim bi an.simdi o zaman esime tese yapilmadan benide mi hazirlicaklar ki.teseden alinip hemen bana mi koyacaklarki ay oluyo muki bole
Canım sizindemi azo sebebiniz inmemiş testisti varikosel kaç derecrydi fayda etmedimi hiç . Bizde 5 ay fela tedavi olduk Celalettin hocada bıraktık canım Müfit hocada varikosel ameliyatı olcaz bakalımBiz varikosel ameliyatı olduk
Eşimi 1 gün yatırırım dedi dr eşim istemedi
Gecesine çıktık
Araba kullanamaz
Karnının altında kasık bölgesinde dikiş oluyor
Haliyle ağrıda oluyor
Aynı zamanda narkoz alındığı için
Bir uyuşukluk oluyor
Dikişler taze olduğu için atma riski çok fazla
Ama bu anlattıklarım nerden baksanız 4_5 sene öncesine ait
Şimdi teknikler ilerlemiş olabilir
Canim bizim hormon degerleri normal testesteron alt sinirda ama deger araliklari icinde genetik testide normal. Esim herhngi bi atesli hastalik ta gecirmemis. Varikosel de solda 2.6mm sagda 1.5mm dopplerde boyle cikti cnm. Mufit hocaya gidicez insallah. Varikosel e onunda bakmasini istiyoruzcanim belki yazmisindir ama sizinazospermi nedeniz ne canim variakoseliniz derecesi kacc
canim solda 4,5mm sagda 2,5 var hakimizda hayirliai sizde alti ay cikis olsun die vekliyceksiniz dimi Rabbbim eyy guzel Allahim hrpimizin gonlundeki nasip etsin insCanim bizim hormon degerleri normal testesteron alt sinirda ama deger araliklari icinde genetik testide normal. Esim herhngi bi atesli hastalik ta gecirmemis. Varikosel de solda 2.6mm sagda 1.5mm dopplerde boyle cikti cnm. Mufit hocaya gidicez insallah. Varikosel e onunda bakmasini istiyoruz
canım geçmiş olsun bende senin gibi olmuştum polikistlik over olduğumu ögrendim o hormon testleriyle belli olmuyo altan ultrasyonla muayene belli oluyo.sana ya ilaç verir.demek ki bu ay yumurtlaman olmamış yani yumurtaların çatlamamış o yüzden geç adet olucan şayet gebelik yoksa.normalde 28 29 sürüyosa bu ay 35 gün sürmüş oluyoInsallah yrn doktorda randevum var bakalm kötü bisey demesn de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?