hmm anladim canim.bize hani surda burda diye bisi demedi.sadece genetik analiz icin baskent universitesine yonlendirdi testi yaptirin sonucu mail atin randevulasalim dedi.eger 3yillik evli olsaydiniz devlet tum masraflari karsiliyo tup bebegin dedi.bu hastanede yaptirirsaniz assa yukari 7 bine falan maal olur dedi zaten sadece ilaclar 3 bin tutuyomus sadece bole dedi canimKaan Aydos özel hastane de tese yapıp aldığı parçaları kendi inceliyor
Tüp bebeği de üniversite hastanesinde yada özel bir hastanede yapıyor yani seni oraya yönlendiriyor
Daha önce genart tüp bebek merkezi ile anlaşamalıydı şimdi ki son durumlar ne bilmiyorum
can nasilsin ilk onve genetik testi bekleyin dderim cnku onemlidedi doktor ama enetik temiz ciksada bazrn sperm bulunamiyo bazende gentikte problem cikanlarda sperm bulunuo Rabbim bilir Allahim hepimizin yuzu guldun inshmm anladim canim.bize hani surda burda diye bisi demedi.sadece genetik analiz icin baskent universitesine yonlendirdi testi yaptirin sonucu mail atin randevulasalim dedi.eger 3yillik evli olsaydiniz devlet tum masraflari karsiliyo tup bebegin dedi.bu hastanede yaptirirsaniz assa yukari 7 bine falan maal olur dedi zaten sadece ilaclar 3 bin tutuyomus sadece bole dedi canim
Ya kizlar bisi sorcam hani tup bebek merkezi cok onemli ya bizim tese ameliyatini kaan hoca yapacak o zaman nasil olacak.yani nerde olacak bu tese islemi eger hastanede olursa bana transfer olayi nasil olcak kafam karisti valla algilamada gucluk cekiyorum artik dusunmekten beynim uyustu
Hmm anladim canim ya saolasinKaan hoca özel güven hastanesinde yapiyo esim orda yapti sonuclarida genart tüp bebek merkezinin laboratuarina yolluyor
Amin canim ya rabbim hepimize versin.bu arada iyim sukur sen nasilsin gulum.hadi bakalim testi bi verelimde o arada mufit hocaya gidelim dedik.ondan sonra tabbim ozin verirse olur hayirlisi iste tatlimcan nasilsin ilk onve genetik testi bekleyin dderim cnku onemlidedi doktor ama enetik temiz ciksada bazrn sperm bulunamiyo bazende gentikte problem cikanlarda sperm bulunuo Rabbim bilir Allahim hepimizin yuzu guldun ins
Siz ne zaman tese oldunuz. Size özellikle söyledi mi. Genarta yolluyorum diye. Benim eşimde güvende tese oldu ama ben yine güvende bakılıyor sanıyordum. Bize bununla ilgili bilgi vermemişlerdi.Kaan hoca özel güven hastanesinde yapiyo esim orda yapti sonuclarida genart tüp bebek merkezinin laboratuarina yolluyor
Siz ne zaman tese oldunuz. Size özellikle söyledi mi. Genarta yolluyorum diye. Benim eşimde güvende tese oldu ama ben yine güvende bakılıyor sanıyordum. Bize bununla ilgili bilgi vermemişlerdi.
sizdeki sorun tam olarak neydi. Sperm bulundu mu hiç tüp bebek yaptırdınız mı.Aralikda oldu esimm lim15 testi icin genarta yolladigini söyledii sonuclarida bana genarttan geldii arayip bilgi aliyordum sürekliii
esımın tahlılı bu cnm amasonucun normal cnm benmde öyleydi:))
sizdeki sorun tam olarak neydi. Sperm bulundu mu hiç tüp bebek yaptırdınız mı.
Canim gaziden randevuhmm anladim canim.bize hani surda burda diye bisi demedi.sadece genetik analiz icin baskent universitesine yonlendirdi testi yaptirin sonucu mail atin randevulasalim dedi.eger 3yillik evli olsaydiniz devlet tum masraflari karsiliyo tup bebegin dedi.bu hastanede yaptirirsaniz assa yukari 7 bine falan maal olur dedi zaten sadece ilaclar 3 bin tutuyomus sadece bole dedi canim
Canim rica ederim. Bu arada guvenceniz varsa gazi universitesinde genetik testleri ucretsiz yapiyorlar canim aklinda olsun. Yaptirabilirseniz kromozom ve ymikrodelasyon testlerini yapiyorlarTmm anladim canim sindi.tesekkur ederim ogretmen gibi anlattin ben bole guzel anlatamamtekrar saol tatlim
İnşallah hayırlısıyla tüp bebek yapıp bebişine kavuşanlardan olursunuz. Allah yardımcınız olsunAzosperm hic sperm yok yani kuyruksuz olgunlasmamis hücre bulundu suan igne tedavisi görüyor esim hic yaptrmadik tüp bu ilk olicak inshaallah
insallh Allah herkesin gonlundeki lni versin ozel olmasa siz nrzman ogrendiniz sperm sayinuz hep sifirmi cikti ve kac yillik evlisiniz istanbuldami mufit hoca canim biz universite hastanesinde tedavi goruyoruz canim siz neredeSizinde fazlaymis cnm. Mufit hoca ameliyat derse olucak esim bilmiyorum artik ne kdr bekleriz..aminnn canimm insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?