Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Suan benim eşimde cok kotu, moralı sıfır en kotu yanıda yurtdısında kendısı yalnız basına ne kadar ıyıyım desede ıyı değil biliyorum. Haksız degıller kii bende cok inançlı olduğum halde artık hiçbirşeye inanmıyorum. üzülmeden olmuyor malesefff rabbım nasıp etsinnnn ...

canimin ici bencede ara vak vardir vi yolu insallh olur cabim ya cikis Rabbim hersetin hatirlisini versin Allahim eslerimiz korusun hayat kinin aklina gelirdi bu durum hic birimizin inancini kaybetme neolur Rabvim buyukk cabim olurmu moralin yuksek olsun bizi bizden baskasi anlamaz dostlar

Katiliyorum canimin ici allahtan bura sizler varsinizda dertlesiyoruz.dun esimle tartistik bizde sperm cikmaz ciksada bebek tutmaz falan dedi.deli oldum patladim artik evet bi erkek olarak onlarin yasadigi cok agir olabilir ama bu sadece onlarin degil bizimde sorunumuz.olmuyosa bizimde olmuyo cocugumuz.cikistim biraz sonrada aglayinca dayanamadin umutlanip yere dusmek heveslenip kursagimda kaldin istemiyorum dedi icim parcalandi.allah hepimize yardim etsin

Evet arkadasim onlar icin dahada zor benim esimde öyle bana belli etmemeye calisiyor ama cok üzülüyor bizim destegimeze cok ihtiyaclari 11 sene oldu dile kolay

Evet arkadasim onlar icin dahada zor benim esimde öyle bana belli etmemeye calisiyor ama cok üzülüyor bizim destegimeze cok ihtiyaclari 11 sene oldu dile kolay
Rabbim bize bi sinavlardan sabirla basariyla gecmeyi nasip etsin.hepimizin sabrini selamete erdirsin hepimizi kucuk meleklerimizle mukafatlandirdin.eslerimize dayanma gucu umut isigi gondersin.ne diyelim duadan destek vermekten baska caremiz yaradanda baska siginacak kimsemiz yok.rabbim be verirse hayirlisini versin canim uzulme nolur

Hmm anladim canim biz kamu gorevlisiyiz aman neyse gidince ogrenicez nasil olsa rabbim nasip etsinde hepimize cabalarimizi bosa cikarmasinda gerisi onenli degil tatlim ya cok saol bu arada ilgin icin
Ewet hakkimizda hayirlisi canim. Emeklerimizi bosa cikarmasin. Rica ederim yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana

Öyle canim buda bizlerin imtihani sükürler olsun yapabilcegimiz tek sey bir birimize due etmek ondan gelen herseye raziyiz doktor ilac hastane hersey vesile o isterse olacak

Arkadaşım lokosit in kökünü araştırdınız mi? bana araştırin dediler. ... yani naptinn lokosit için? ??

canım kusura bakma yeni gördüm mesajını.. Hayır canım araştırmadık maalesef mi desem bilemiyorum tese ameliyatı oldu eşim.o konuda nereye gideciğimizi de bilmiyoruz senin tavsiyen varsa yazarsan sevinirim yada herhangi bir ilaç yada sonuç

Öyle canim buda bizlerin imtihani sükürler olsun yapabilcegimiz tek sey bir birimize due etmek ondan gelen herseye raziyiz doktor ilac hastane hersey vesile o isterse olacak
Aynen ole canim benim rabbim ol dicek olacak alla umudumuzu nanma gucunuzu sabrimizi elimizden almasin ondan baskasinin kapisinda derman aratmasin.derdi o veriyo dermanimizi tezelden buldursun

Aminnn canim insallah .siz tedavidemisin suan
Valla canim biz suan karisigiz.bi hoca varikosel sonra 6aylik hormon tedavisi dedi zor bela kaan hocaya gorunduk oda dogustan kanallar gelismemis tup bebek dedi.genetik test istedi kaan hoca pazartedi onu yaptircaz sonra onu beklerken bide mufit hocayi yakalayip gorunursek bi netlescez.yani anlican suan uygulanan bi tedavi yok ole yani canimin ici

Sperm üretimi var ozaman kaan hoca tup bebek dediyse evet genetik test onemli kac yillik evlisin canim yenimi ogrendiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…