Kaan hocanin yonlendirdigi yerde ucretli mi canim.saglik guvencemiz var cok sukurCanim gaziden randevu
Canim rica ederim. Bu arada guvenceniz varsa gazi universitesinde genetik testleri ucretsiz yapiyorlar canim aklinda olsun. Yaptirabilirseniz kromozom ve ymikrodelasyon testlerini yapiyorlar
Baskent ucretlidir canim. Ama guvencenizin kapsamini bilemiyorum. Onu hastane yada kaan hocaya sormalisin canimKaan hocanin yonlendirdigi yerde ucretli mi canim.saglik guvencemiz var cok sukur
İnşallah hayırlısıyla tüp bebek yapıp bebişine kavuşanlardan olursunuz. Allah yardımcınız olsun
aminn amin yuzlerce binlercee aminnnAllahım bizlere kıştan sonra baharı görmeyi,
Sıkıntıdan sonra mutluluğu görmeyi,
Dertten sonra devayı görmeyi nasip et
Canim bizim mayista 2 yil olacak evliligimiz evliligmzn 9.ayinda ogrendik hep sifir cikti cnm. Biz once 6 ay istanbulda c.peruda tedavi gorduk igne tedavisi. Hersey normaldi hormonlar genetik. istanbulda ilk testte hic hucre cikmadi spermi olusturn oncul hucreler yani. Sonra ignelerle fsh dusurulp testestrn yukseldi en son gidismzde germ hucreler azda olsa cikti. Fakat yan etkileri oldu ignelerin bizde biraktik. mufit hocaya gitmye karar verdik varikosel icin ne.diyecegini merak ettik en cokta. Maillerle gorustm hocayla. Mufit hoca Ankarada canim. Daha gitmedik mart gibi gideriz herhlde.Rabbim yardimcimz olsun hepimizininsallh Allah herkesin gonlundeki lni versin ozel olmasa siz nrzman ogrendiniz sperm sayinuz hep sifirmi cikti ve kac yillik evlisiniz istanbuldami mufit hoca canim biz universite hastanesinde tedavi goruyoruz canim siz nerede
Hmm anladim canim biz kamu gorevlisiyiz aman neyse gidince ogrenicez nasil olsa rabbim nasip etsinde hepimize cabalarimizi bosa cikarmasinda gerisi onenli degil tatlim ya cok saol bu arada ilgin icinBaskent ucretlidir canim. Ama guvencenizin kapsamini bilemiyorum. Onu hastane yada kaan hocaya sormalisin canim
merhaba, ben sizin durumu merak edıyorum . Azospermi sorunu vardı yanlış hatırlamıyorsam, merak ettim güzel gelişmler goruldumu sızde ?herkese karlı bir sabahtan ve buz gibi havadan merhabalar......
Anladim canim gexmis olsumn bizumde mayista iki yil olucak aiz mikro tese oldubuz yani dimi canim bizimde hersey normal sperm yokk herseyin hayirlisi olsun ins.col zor gunler insan evliliginin mutlulugunu yasiyamio :-(Canim bizim mayista 2 yil olacak evliligimiz evliligmzn 9.ayinda ogrendik hep sifir cikti cnm. Biz once 6 ay istanbulda c.peruda tedavi gorduk igne tedavisi. Hersey normaldi hormonlar genetik. istanbulda ilk testte hic hucre cikmadi spermi olusturn oncul hucreler yani. Sonra ignelerle fsh dusurulp testestrn yukseldi en son gidismzde germ hucreler azda olsa cikti. Fakat yan etkileri oldu ignelerin bizde biraktik. mufit hocaya gitmye karar verdik varikosel icin ne.diyecegini merak ettik en cokta. Maillerle gorustm hocayla. Mufit hoca Ankarada canim. Daha gitmedik mart gibi gideriz herhlde.Rabbim yardimcimz olsun hepimizin
Canim benim uzulme ve sakin umidini yitirme allah nelere kadir.benim dirumum seninkinden farkli bizim tup bebek disinda bi ihtimalimiz yokmus.duydugunda edimin yikimini gormeliydin ama yinede binlerce sukur gene azindan tup bebeklede olsa bi sansimiz var rabbim nasip ederse.burda hepimizin tek ortak yonu bu iste eslerimize sabirla ddestek olcaz.ben su aralar cok zorlaniyorum bu konuda is cigrindan cikti esim dipte tahammul edemiyorum inancli biri oldugu halde sukursuzce davraniyo buda beni delirtiyo.ama napalim onunda ici aciyo biliyorum.rabbim hayirlisini versin herkes icin.ama uzulme lutfen vardir rabbimin bi bildigimerhaba arkadaşlar aylar once hatta tam bır yıl once buraya yazmıştım. varıkosel amelıyatımızı yapalı 6 ay oldu olacak bugun tahlıl sonucumuzun gene sıfır olduğunu ogrendık .ıkımızde yıkıldık ve maalesef kı yan yana degılız eşim yurtdışında.
Burdaki doktorumuzu aradım tup bebek merkezıne başvurun testıslerınden ornek alınsın uretım varsa tup bebek yaptırın dedı,okadar basıt mı hersey yaNe yapacam ben bırınız bana bır yol gostersınnn. yolun basındamıyım mucedele etmek için bir umudumuz var mı yoksa yolun sonuna mı geldık hıc ilmiyorum. tek bildiğim eşimin bana ihtiyacı varr onun karşısında guclu olmam için bana birşeyler onerinn ...
Hadi canim insallah rabbim yardimciniz olsun hangi doktorda olcaniz teseyi bellimiHerkese merhaba kaderdaslarimben ani bir kararla tedaviye basladim bu ay sonu gibi de ilk mikrotesemizi olacagiz. Dualariniza cok ihtiyacim var. cok korkuyorum olumsuz olur diye.... bekleyip gorecegim insallah...
Herkese merhaba kaderdaslarimben ani bir kararla tedaviye basladim bu ay sonu gibi de ilk mikrotesemizi olacagiz. Dualariniza cok ihtiyacim var. cok korkuyorum olumsuz olur diye.... bekleyip gorecegim insallah...
Canim esim hic microtese olmadi Rabbim boyle istemis napalim canim sabirla beklemek gerekiyo sukur ki erken ogrendik. icimemi dogmustu ne esime ben israr ettim test yaptirmasini yoksa drlar evlilign baslarinda test fln istemiyo.. gerci bi yandanda evliligmzin ilk aylari boyle geciyo iste.. Rabbim dualarimizi kabul edip bizlere nasip etsin insallah anne baba olmayiAnladim canim gexmis olsumn bizumde mayista iki yil olucak aiz mikro tese oldubuz yani dimi canim bizimde hersey normal sperm yokk herseyin hayirlisi olsun ins.col zor gunler insan evliliginin mutlulugunu yasiyamio :-(
Canim bahcecide tansel bey yapicak ameliyati hazirana ertelemistik planli bi sekilde ama birden adetin ikinci gunu basladik cok hizli gelisti bende anlamadim hayirlisiHadii insallaaah caniimm hayrlisii olssuuun dualarmmm seninleee güzel haberler ver bizede umut ol insallaaah nerdeee oluyosunuz tedavi canim hangi doktor
Evet canim yazdim az onceHadi canim insallah rabbim yardimciniz olsun hangi doktorda olcaniz teseyi bellimi
canim sizin azosperm olmanizin sebebi ne bizim hersey normal bizde hafyaya variskosel ameliyati olucaz iki tarafli ve alti ay bekliycez bi umut iste ama canim daha yolun baisndasin burdaki tum arkadaslar bu yoldan gecmis yikilmak yok hrpimiz hep sifiri goruyoruz canim guclu ol guzelmikrotesenizi olun esine destek ol bizde mikrotese olucaz yani hepimiz ayniyiz yalniz degilsin guclu ol canim benim yikilmak yokk yolun basinsasinizmerhaba arkadaşlar aylar once hatta tam bır yıl once buraya yazmıştım. varıkosel amelıyatımızı yapalı 6 ay oldu olacak bugun tahlıl sonucumuzun gene sıfır olduğunu ogrendık .ıkımızde yıkıldık ve maalesef kı yan yana degılız eşim yurtdışında.
Burdaki doktorumuzu aradım tup bebek merkezıne başvurun testıslerınden ornek alınsın uretım varsa tup bebek yaptırın dedı,okadar basıt mı hersey yaNe yapacam ben bırınız bana bır yol gostersınnn. yolun basındamıyım mucedele etmek için bir umudumuz var mı yoksa yolun sonuna mı geldık hıc ilmiyorum. tek bildiğim eşimin bana ihtiyacı varr onun karşısında guclu olmam için bana birşeyler onerinn ...
canim bizimde mayista iki yil olucak ama biz dort ay once ogrendik ben hic tahmin etmiodum sokk oldum ama nasip buymus insallh hepimizin variskosepden snra az da olsa cikisa raziyiz yeterki olsunn azada raziyiz Rabbim sperm cikislari versin hepimize insCanim esim hic microtese olmadi Rabbim boyle istemis napalim canim sabirla beklemek gerekiyo sukur ki erken ogrendik. icimemi dogmustu ne esime ben israr ettim test yaptirmasini yoksa drlar evlilign baslarinda test fln istemiyo.. gerci bi yandanda evliligmzin ilk aylari boyle geciyo iste.. Rabbim dualarimizi kabul edip bizlere nasip etsin insallah anne baba olmayi
Bız varıkoselden dıye dusunuyorduk ilk sorunu ortadan kaldıralım dedıler , bızde ıkı taraflı olduk.p
canim sizin azosperm olmanizin sebebi ne bizim hersey normal bizde hafyaya variskosel ameliyati olucaz iki tarafli ve alti ay bekliycez bi umut iste ama canim daha yolun baisndasin burdaki tum arkadaslar bu yoldan gecmis yikilmak yok hrpimiz hep sifiri goruyoruz canim guclu ol guzelmikrotesenizi olun esine destek ol bizde mikrotese olucaz yani hepimiz ayniyiz yalniz degilsin guclu ol canim benim yikilmak yokk yolun basinsasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?