Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Azospermi genetik teste AZFC delesyonu varmis yani bazi bolgelerde silinmi varmis bizde yeni basladik tedaviye
Allah allah. Ne ya ilk kez sende duydum canim yani kanallatiniz falan varmi sizdemi tese olacaksiniz bide genetik testi ikinizmi verdiniz yoksa sadece esinmi verdi

Allah allah. Ne ya ilk kez sende duydum canim yani kanallatiniz falan varmi sizdemi tese olacaksiniz bide genetik testi ikinizmi verdiniz yoksa sadece esinmi verdi
Evet kanallar var varikosel yok tikaniklik yok genetik testi 8 sene once yaptirdik sadece esime yapildi vala 2 tese ameliyati oldu bundan sonra nolur bilmiyorum zaman gostercek daha dogrusu kaan hoca karar vercek

kizlar agrilimi oluyo bu ameliyat esleri variskosel ameliyati olanlar bilgilendirir mi lutfen
Hayırlı pazarlar canım bugun herkes eşiyle sanırım kimse buraya ugramiyo
Benim eşim ameliyat olmadi ama bende çok araştırdım bu ameliyat çok zor bi ameliyat degil aynı gun taburcu olunuyo ama nihayetinde tabiki bir zorluğu vardır ufacik bi yerimiz kesilse kaç gün acısını cekiyoruz bi dönem kendini zorlayacak şeylerden kaçacak sonra düzeliyo zaten her ameliyat olan gibi

teselkurler canim cevapin icin ever herkes eslweiyle.herlde mutlu anlar yasasin herkea ins.canim esleriyle.bizde yarin ameliyat olcaz diye sters var insallh cikiwimiz.olur die sua edion Rabbim eneklerimizi bosa cikaemqsin hicbirimizin sizin nezamn olcak ameliyat sena fatma

Biz daha genetik sonucu bekliyoruz eger genetik temiz çıkarsa ona göre tedavi şekli belirlenecek ama nedense ben varikosel ameliyati yerine Micro tese ameliyatini istiyorum sanırım alti ay bekleyip sonucu hüsran görmek beni yikacagi için sonradan yapacağım şeyi önce yapmak istiyorum geneldr böyle hastaların önce bir tüp bebek denemesi yapip sonra varikosel ameliyatı olmasi tercih ediliyomus malum hiç birimiz 19 20 yaşında değiliz kimimiz otuza yaklaşmış kimimiz otuzu geçiyo onun için benim tahamullum yok ama Rabbim bilir herşeyi hakkimiza hayırlı olacak tüm şeyleri doktora Allah soyletsin bakalım doktor ne derse onu yapacagiz

bilmiom ki canim doktor ne derse onu yapioz alti ay brklerim canim sabredip sonu mutlulul olsunda yani tum testler bormal cikinca bitanem sabir vu iste cok onemli yani burda arkadaslr vardi zan arkadasimizda bahsetmisti variskosel mikrodan once olmasi lazim die cemremde cikmis btd cikmis belki bi ihtimal canim ne yapalim nasipimiz neyse o olur...

zaman arkadasta bahsetmisti ya variskosel le ilgili paylasimi bak oku istersen cnm

Evet evet biliyorum varikoselin Micro tese ye bile faydası var benim ki de sabirsizlik işte bakalım doktor ne diyecek paylaşırım burda zaten inşallah
Bu ameliyatların ikisi birden aynı anda yapılamıyor mu acaba bu soru kafama takıldı birden. Canım Rabbim sabrımızın sonunda mükafatlarımızı meleklerimizi versin inşallah hepimize

Bu ameliyatların ikisi habirden aynı anda yapılamıyor mu acaba bu soru kafama takıldı birden. Canım Rabbim sabrımızın sonunda mükafatlarımızı meleklerimizi versin inşallah hepimize
canim ben yapilmio die biliyorum ama bilmiom ki ne diycekler aslinda yapilsa keske ama yapilip alti ay bekleyon dwdi doktor cunku testise giden toplardamardan kan akimi olmasa testisler zayif kaliomus ve spermler yasamiomus bildigim bu variskoseli yapip alti ay sperm cikisi olup olmadigini bakilicak snra mikroretese canim ins.gerek kalmaz mikroteseye

Hmmm ogrenmiş oldum canim tesekkur ederim. Insallah mikroteseye gerek kalmadan cikisiniz olur ve hamiş kalırsın ve güzel haberlerini aliriz buradan Allah gonlune gore versin canim

Canlar size bisi sorcam bu genetik test vericezde biz yarin ne yapiolar kan mi veriyoruz sadece yada ac mi gidiyoz tok mu yaptiranlar beni bi aydinlatabilirmi rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…