sanırım aç gidiyorsunuz. Öyle hatırlıyorum.Canlar size bisi sorcam bu genetik test vericezde biz yarin ne yapiolar kan mi veriyoruz sadece yada ac mi gidiyoz tok mu yaptiranlar beni bi aydinlatabilirmi rica etsem
siz her ihtimape karsi ac gidin canim esim yaptirdi kan almislar iki tup galiba biri.kromozon biride xy testi ikiside normapdi cok sukur sizinde ins.iyi cikar canim benim sendemi yaptircan genetiktestisanırım aç gidiyorsunuz. Öyle hatırlıyorum.
Sadece kan mi veriyoruz canim pekisanırım aç gidiyorsunuz. Öyle hatırlıyorum.
Valla canim kaan hocadan onceki doktora ben demistim genetik testte yapalim die oda gataya yonlendirdi ayni dedigin gibi sadece esimden iki tup kan alinmisti ama kaan hoca ikinizinde gen analizini istiyorum dedi.kistik fibrozis gen mutasyonu testi yaptirin dedi canim ya.neyse gerci anca ogleden sonra gidebiliriz o zaman ac gidelim biz canimsiz her ihtimape karsi ac gidin canim esim yaptirdi kan almislar iki tup galiba biri.kromozon biride xy testi ikiside normapdi cok sukur sizinde ins.iyi cikar canim benim sendemi yaptircan genetiktesti
Bu ameliyatların ikisi birden aynı anda yapılamıyor mu acababu soru kafama takıldı birden. Canım Rabbim sabrımızın sonunda mükafatlarımızı umeleklerimizi versin inşallah hepimize
sadece kan veriyosun xanim bildigim esim kan vermisti genetikte sorun cikicagini dusunmuom cabin sizin ki kanal gelismemesi varsa sebep o olabilir xabim sizin azo sebebiniz canim universite hastanesindemi verceksiniz canimValla canim kaan hocadan onceki doktora ben demistim genetik testte yapalim die oda gataya yonlendirdi ayni dedigin gibi sadece esimden iki tup kan alinmisti ama kaan hoca ikinizinde gen analizini istiyorum dedi.kistik fibrozis gen mutasyonu testi yaptirin dedi canim ya.neyse gerci anca ogleden sonra gidebiliriz o zaman ac gidelim biz canim
Ewe tatlim kaan hoca baskent universitesine yonlendirdisadece kan veriyosun xanim bildigim esim kan vermisti genetikte sorun cikicagini dusunmuom cabin sizin ki kanal gelismemesi varsa sebep o olabilir xabim sizin azo sebebiniz canim universite hastanesindemi verceksiniz canim
evet canim ama ordaki kanlalardan da testise fidenler varya biyobsi yapildigini okumustium sperm hucresi varmi die bakilabilir mi acaba arkadaslardan yapanlar varmiki acaba sena fatma kac yasindasin canim kac yillik evlisnizAaa güzel bi fikir ama malesef kendi fikrimizle kalıyoruz mutluluk yakin haklı testise giden damarda kan akimi olmasa testisler zayif kaliyomus ama böyle bişey ihtimal tabi belkide sperm hücreleri vardır ve iki ameliyat olmak zorunda kalacağız bide şu var ama varikosel kasiktan olunurken microtese direk testislerden olunuyo
bitanem universitede bir ay viz genetik sonucunu bekledi bilgin olsun yarin variskoslide bizde marmara universitesinde olcazEwe tatlim kaan hoca baskent universitesine yonlendirdi
Canim sadece kan veriliyo ve tam bir ay yada bir buçuk ay bekleniyo aç gitmeye de gerek yokmus eşim dedi :)))Sadece kan mi veriyoruz canim peki
canim variskoselde cikis olursa olmamiza gerk yok ki diger ameliyati ihtimal tabi canim iki kere amelyata yatmiycaz bide variskoseli ileri derece saglik acisindanda yapilmali agri yapio esimeevet canim ama ordaki kanlalardan da testise fidenler varya biyobsi yapildigini okumustium sperm hucresi varmi die bakilabilir mi acaba arkadaslardan yapanlar varmiki acaba sena fatma kac yasindasin canim kac yillik evlisniz
Onu hiç duymamistim yapan varsa bbizi de bilgilendirsin...ben 15 aylik evliyim 27 yaşındayımevet canim ama ordaki kanlalardan da testise fidenler varya biyobsi yapildigini okumustium sperm hucresi varmi die bakilabilir mi acaba arkadaslardan yapanlar varmiki acaba sena fatma kac yasindasin canim kac yillik evlisniz
Onu hiç duymamistim yapan varsa bbizi de bilgilendirsin...ben 15 aylik evliyim 27 yaşındayımevet canim ama ordaki kanlalardan da testise fidenler varya biyobsi yapildigini okumustium sperm hucresi varmi die bakilabilir mi acaba arkadaslardan yapanlar varmiki acaba sena fatma kac yasindasin canim kac yillik evlisniz
Bizde ağrı yapmiyo bu yaşa kadar hiç hissetmemis bile keske ağrı olsaydi da daha onceden doktora gitseydi zamanla varikosel ileri dereceye gelmiş keşke her Varikosel tedavisi olanda çıkış olsa ama malesef çıkış olmayıp microtese olan bir çok insan var bende kötü ihtimali düşünüyorum ki hayal kırıklığına ugramiyimcanim variskoselde cikis olursa olmamiza gerk yok ki diger ameliyati ihtimal tabi canim iki kere amelyata yatmiycaz bide variskoseli ileri derece saglik acisindanda yapilmali agri yapio esime
bitanem olmasada mikroda olur cikisimiz insallh biz elimizden geleni yapalimda takdiri Allahin canim bizim mayista iki yil olcak esimde brnde 89luyuz canim benim dort ay once agrendik esimle sekiz yildir tanisioruz ve severek evlendik evlat esinmeyi dusunuoz xabim biz olmasa izim gibi anneyr babaya hasret sevgisiz buyuyen cocuklar var bizim onlara onlarin bize ihtiyaci var iyi bir ebebeyin olabilirz insallah herkesin gonlundeki nasip olsun Rabbim kimsenin elini bos birakmasin gionlunu hos etsinBizde ağrı yapmiyo bu yaşa kadar hiç hissetmemis bile keske ağrı olsaydi da daha onceden doktora gitseydi zamanla varikosel ileri dereceye gelmiş keşke her Varikosel tedavisi olanda çıkış olsa ama malesef çıkış olmayıp microtese olan bir çok insan var bende kötü ihtimali düşünüyorum ki hayal kırıklığına ugramiyim
Dogrudur canim varikosel ameliyati kasıktan digeri testisten biliyorum. Ama safra kesesi alinan birine ayni anda gobek fitigi ameliyati da yapilabiliniyorAaa güzel bi fikir ama malesef kendi fikrimizle kalıyoruz mutluluk yakin haklı testise giden damarda kan akimi olmasa testisler zayif kaliyomus ama böyle bişey ihtimal tabi belkide sperm hücreleri vardır ve iki ameliyat olmak zorunda kalacağız bide şu var ama varikosel kasiktan olunurken microtese direk testislerden olunuyo
Anladim canim da esinde ayni testtenmi verdi sen vermedinmi.kistikfibrozis gen mutasyonu testimi?Canim sadece kan veriliyo ve tam bir ay yada bir buçuk ay bekleniyo aç gitmeye de gerek yokmus eşim dedi :)))
Hadi hayirli haberlerni aliriz ins canibenim rabbim yardimcimiz olsun ins varikoselle gecip gider hersey bol bol sperm cikarda birsuru bebislerimiz olur hepimizin.bu arada canim ozelde yaptirsakda ayni bekliyoruz 21 gun ile 30 gun arasinda cikiyomus canim hayirlisi iste bapalim beklicezbitanem universitede bir ay viz genetik sonucunu bekledi bilgin olsun yarin variskoslide bizde marmara universitesinde olcaz
aaa caniiim ozeldedemi bu kadar bekleniyoo canim benim valla sabir sabir bizim isimizolsun bebislerimiz olsunda raziyiz bir aylti ay beklemeyeHadi hayirli haberlerni aliriz ins canibenim rabbim yardimcimiz olsun ins varikoselle gecip gider hersey bol bol sperm cikarda birsuru bebislerimiz olur hepimizin.bu arada canim ozelde yaptirsakda ayni bekliyoruz 21 gun ile 30 gun arasinda cikiyomus canim hayirlisi iste bapalim beklicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?