Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
siz her ihtimape karsi ac gidin canim esim yaptirdi kan almislar iki tup galiba biri.kromozon biride xy testi ikiside normapdi cok sukur sizinde ins.iyi cikar canim benim sendemi yaptircan genetiktesti
Valla canim kaan hocadan onceki doktora ben demistim genetik testte yapalim die oda gataya yonlendirdi ayni dedigin gibi sadece esimden iki tup kan alinmisti ama kaan hoca ikinizinde gen analizini istiyorum dedi.kistik fibrozis gen mutasyonu testi yaptirin dedi canim ya.neyse gerci anca ogleden sonra gidebiliriz o zaman ac gidelim biz canim

Bu ameliyatların ikisi birden aynı anda yapılamıyor mu acaba bu soru kafama takıldı birden. Canım Rabbim sabrımızın sonunda mükafatlarımızı umeleklerimizi versin inşallah hepimize

Aaa güzel bi fikir ama malesef kendi fikrimizle kalıyoruz mutluluk yakin haklı testise giden damarda kan akimi olmasa testisler zayif kaliyomus ama böyle bişey ihtimal tabi belkide sperm hücreleri vardır ve iki ameliyat olmak zorunda kalacağız bide şu var ama varikosel kasiktan olunurken microtese direk testislerden olunuyo

sadece kan veriyosun xanim bildigim esim kan vermisti genetikte sorun cikicagini dusunmuom cabin sizin ki kanal gelismemesi varsa sebep o olabilir xabim sizin azo sebebiniz canim universite hastanesindemi verceksiniz canim

evet canim ama ordaki kanlalardan da testise fidenler varya biyobsi yapildigini okumustium sperm hucresi varmi die bakilabilir mi acaba arkadaslardan yapanlar varmiki acaba sena fatma kac yasindasin canim kac yillik evlisniz

evet canim ama ordaki kanlalardan da testise fidenler varya biyobsi yapildigini okumustium sperm hucresi varmi die bakilabilir mi acaba arkadaslardan yapanlar varmiki acaba sena fatma kac yasindasin canim kac yillik evlisniz
canim variskoselde cikis olursa olmamiza gerk yok ki diger ameliyati ihtimal tabi canim iki kere amelyata yatmiycaz bide variskoseli ileri derece saglik acisindanda yapilmali agri yapio esime

Onu hiç duymamistim yapan varsa bbizi de bilgilendirsin...ben 15 aylik evliyim 27 yaşındayım siz bizden kıdemli misiniz?

Onu hiç duymamistim yapan varsa bbizi de bilgilendirsin...ben 15 aylik evliyim 27 yaşındayım siz bizden kıdemli misiniz?

canim variskoselde cikis olursa olmamiza gerk yok ki diger ameliyati ihtimal tabi canim iki kere amelyata yatmiycaz bide variskoseli ileri derece saglik acisindanda yapilmali agri yapio esime
Bizde ağrı yapmiyo bu yaşa kadar hiç hissetmemis bile keske ağrı olsaydi da daha onceden doktora gitseydi zamanla varikosel ileri dereceye gelmiş keşke her Varikosel tedavisi olanda çıkış olsa ama malesef çıkış olmayıp microtese olan bir çok insan var bende kötü ihtimali düşünüyorum ki hayal kırıklığına ugramiyim

bitanem olmasada mikroda olur cikisimiz insallh biz elimizden geleni yapalimda takdiri Allahin canim bizim mayista iki yil olcak esimde brnde 89luyuz canim benim dort ay once agrendik esimle sekiz yildir tanisioruz ve severek evlendik evlat esinmeyi dusunuoz xabim biz olmasa izim gibi anneyr babaya hasret sevgisiz buyuyen cocuklar var bizim onlara onlarin bize ihtiyaci var iyi bir ebebeyin olabilirz insallah herkesin gonlundeki nasip olsun Rabbim kimsenin elini bos birakmasin gionlunu hos etsin

Dogrudur canim varikosel ameliyati kasıktan digeri testisten biliyorum. Ama safra kesesi alinan birine ayni anda gobek fitigi ameliyati da yapilabiliniyor tek ameliyatta ikisi birden yapılabilir mi diye düşündüm. Baska bir alternatif yoksa hakkinizda hayirlisi olsun

bitanem universitede bir ay viz genetik sonucunu bekledi bilgin olsun yarin variskoslide bizde marmara universitesinde olcaz
Hadi hayirli haberlerni aliriz ins canibenim rabbim yardimcimiz olsun ins varikoselle gecip gider hersey bol bol sperm cikarda birsuru bebislerimiz olur hepimizin.bu arada canim ozelde yaptirsakda ayni bekliyoruz 21 gun ile 30 gun arasinda cikiyomus canim hayirlisi iste bapalim beklicez

aaa ozel aaa caniiim ozeldedemi bu kadar bekleniyoo canim benim valla sabir sabir bizim isimizolsun bebislerimiz olsunda raziyiz bir aylti ay beklemeye

Herkese iyi Akşamlar malesef Aramıza yeni katılanlar olmuş Allah yardımcıları olsun sabır ve güç versin eskiler hiç Görünmez olmuş feraheymen buralarda sadece biz hala tekrar tedaviye başlamadık eşim hoca ümreden gelsin gidelim diyordu şimdi ise pek gönlü yok erteliyor sürekli ben de üstüne gitmemeye Karar verdim şu aralar hiçbirşey yapmıyoruz sadece spora başladık beraber kilo fazlalığını atalım diyorum eşim çok kilolu belki zayıflaması tedaviye yardımcı olur inşallah yakın zamanda da tedaviye tekrar başlarız hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…