Evet canim ya ozeldede bekleniyo alinan kani bi sure bekletiyolar bu yuzden bukadar suruyomus sonu guzel olsun da canim dedigin gibi raziyizaaa ozel
aaa caniiim ozeldedemi bu kadar bekleniyoo canim benim valla sabir sabir bizim isimizolsun bebislerimiz olsunda raziyiz bir aylti ay beklemeye
Canim sormussun bana.okudum yazamadim kac gundur kusura bakma oncelikle....Peki ilk iki tedavinde neden olmadı hangi sebepten dolayı ve tup bebek nasil yapildi sizde micro teseyle mi? merakımi hoş gör lütfen burda da böyle sormasak evin içinde kafayı yeriz heralde düşünmekten
Hakkiniza hayırlısı olsun canim bizde oyle olmazsa evlat ediniriz dedik ama tabiki olması onceligimiz biz istiyroruZ rabbimden bir hadisi serifte Allahtan isteyince çok isteyin vereceği hiç birşey ona çok gelmez diyordu tedaviler vesile ancak duayla olur bu iş ona inanıyorumbitanem olmasada mikroda olur cikisimiz insallh biz elimizden geleni yapalimda takdiri Allahin canim bizim mayista iki yil olcak esimde brnde 89luyuz canim benim dort ay once agrendik esimle sekiz yildir tanisioruz ve severek evlendik evlat esinmeyi dusunuoz xabim biz olmasa izim gibi anneyr babaya hasret sevgisiz buyuyen cocuklar var bizim onlara onlarin bize ihtiyaci var iyi bir ebebeyin olabilirz insallah herkesin gonlundeki nasip olsun Rabbim kimsenin elini bos birakmasin gionlunu hos etsin
canim insallh iyi gelir kilolar saglik acisinsanda onemli neguzel keske bizde esimle baslasakRabbim yar ve yardimcimiz olsunHerkese iyi Akşamlar malesef Aramıza yeni katılanlar olmuş Allah yardımcıları olsun sabır ve güç versin eskiler hiç Görünmez olmuş feraheymen buralarda sadece biz hala tekrar tedaviye başlamadık eşim hoca ümreden gelsin gidelim diyordu şimdi ise pek gönlü yok erteliyor sürekli ben de üstüne gitmemeye Karar verdim şu aralar hiçbirşey yapmıyoruz sadece spora başladık beraber kilo fazlalığını atalım diyorum eşim çok kilolu belki zayıflaması tedaviye yardımcı olur inşallah yakın zamanda da tedaviye tekrar başlarız hepinizi öpüyorum
canim insallh iyi gelir kilolar saglik acisinsanda onemli neguzel keske bizde esimle baslasakRabbim yar ve yardimcimiz olsunHerkese iyi Akşamlar malesef Aramıza yeni katılanlar olmuş Allah yardımcıları olsun sabır ve güç versin eskiler hiç Görünmez olmuş feraheymen buralarda sadece biz hala tekrar tedaviye başlamadık eşim hoca ümreden gelsin gidelim diyordu şimdi ise pek gönlü yok erteliyor sürekli ben de üstüne gitmemeye Karar verdim şu aralar hiçbirşey yapmıyoruz sadece spora başladık beraber kilo fazlalığını atalım diyorum eşim çok kilolu belki zayıflaması tedaviye yardımcı olur inşallah yakın zamanda da tedaviye tekrar başlarız hepinizi öpüyorum
Herkese iyi Akşamlar malesef Aramıza yeni katılanlar olmuş Allah yardımcıları olsun sabır ve güç versin eskiler hiç Görünmez olmuş feraheymen buralarda sadece biz hala tekrar tedaviye başlamadık eşim hoca ümreden gelsin gidelim diyordu şimdi ise pek gönlü yok erteliyor sürekli ben de üstüne gitmemeye Karar verdim şu aralar hiçbirşey yapmıyoruz sadece spora başladık beraber kilo fazlalığını atalım diyorum eşim çok kilolu belki zayıflaması tedaviye yardımcı olur inşallah yakın zamanda da tedaviye tekrar başlarız hepinizi öpüyorum
esimm gecen ay hacamat yaptiedi kizlar galiba oda kan dolasimina iyi geliomus hattarahasizligini soyluyosun ona gore o bolgeye yapuolar ufak bi bilgi mon ame canimin ici insallh hepimiz tez zamanda kavusuruz aminAyy canim o kadarını bilmiyorum inan ki sen bi internetten araştır ama kizlar haklı nolur nolmaz aç gidin siz bilmeden yanlış bişey demiş olmim
Saol canim benim tesekku ederimAyy canim o kadarını bilmiyorum inan ki sen bi internetten araştır ama kizlar haklı nolur nolmaz aç gidin siz bilmeden yanlış bişey demiş olmim
Saol canim ins hepimuz birden kavusuruz ard arda hanilelik haberlerimizi veririz burdancanim insallh iyi gelir kilolar saglik acisinsanda onemli neguzel keske bizde esimle baslasakRabbim yar ve yardimcimiz olsun
esimm gecen ay hacamat yaptiedi kizlar galiba oda kan dolasimina iyi geliomus hattarahasizligini soyluyosun ona gore o bolgeye yapuolar ufak bi bilgi mon ame canimin ici insallh hepimiz tez zamanda kavusuruz amin
Canim sormussun bana.okudum yazamadim kac gundur kusura bakma oncelikle....
Canim bizde kendiliginden (varikosel ameliyati sonrasi)cikis basladi.cikis basladigi ay hemen tedaviye basladik.ben 2 tedavidede gebe kaldim.ama kaybettik bebekleri.ilkinde 9.haftadi yavrumun kalbi durdu.genetik bir rahatsizlik olabilir dendi.2.de pgt yaptirdik.bu kezde 7.haftada dusuk yaptim.
Hic tese olmadi esim.
Simdi 3.tedavi icin hazirlaniyoruz.
Canim ben buralardayim surekli olmasada yaziyorum. Sen nerelerdesn :) Allah hepimizin yardimcisi olsun. saglik acisindn onemli kilo vermek cnm. Biz plan yapsakta olmuyo cnm. Erteleniyo hep.. Allah insallah hepimizin emeklernin sonucunda bizlerede evlat nasip ederHerkese iyi Akşamlar malesef Aramıza yeni katılanlar olmuş Allah yardımcıları olsun sabır ve güç versin eskiler hiç Görünmez olmuş feraheymen buralarda sadece biz hala tekrar tedaviye başlamadık eşim hoca ümreden gelsin gidelim diyordu şimdi ise pek gönlü yok erteliyor sürekli ben de üstüne gitmemeye Karar verdim şu aralar hiçbirşey yapmıyoruz sadece spora başladık beraber kilo fazlalığını atalım diyorum eşim çok kilolu belki zayıflaması tedaviye yardımcı olur inşallah yakın zamanda da tedaviye tekrar başlarız hepinizi öpüyorum
evet canim ama ordaki kanlalardan da testise fidenler varya biyobsi yapildigini okumustium sperm hucresi varmi die bakilabilir mi acaba arkadaslardan yapanlar varmiki acaba sena fatma kac yasindasin canim kac yillik evlisniz
kizlar nutlu pazarlar yarin v cift tarafli ariskosel ameliyati olucak esim lutfen dua edin insallh ciksimiz baslar Rabbim yuzumuze baksin hepimizin
Canım bir şey soracaktım. Siz sperm testi yapınca iki tane ölü sperm çıktı mı demiştin yanlış hatırlamıyorsan.Saol canim ins hepimuz birden kavusuruz ard arda hanilelik haberlerimizi veririz burdan
merhabalar
esim test vermeye gidecek celalettin hocaya cuma gunu gorusecekmis
bakalim sonuclar nasil nerdeyse 4 ay oldu kontrol e gitmeyeli
Insaallah bu sefer yuzumuz guler
dua edin ins arkadslar kurtulalim artik su dertten
merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum
eşim cuma günü test verecek ve Celalettin hocayla görüşecek sonuçları yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?