Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aaa ozel
aaa caniiim ozeldedemi bu kadar bekleniyoo canim benim valla sabir sabir bizim isimizolsun bebislerimiz olsunda raziyiz bir aylti ay beklemeye
Evet canim ya ozeldede bekleniyo alinan kani bi sure bekletiyolar bu yuzden bukadar suruyomus sonu guzel olsun da canim dedigin gibi raziyiz

Peki ilk iki tedavinde neden olmadı hangi sebepten dolayı ve tup bebek nasil yapildi sizde micro teseyle mi? merakımi hoş gör lütfen burda da böyle sormasak evin içinde kafayı yeriz heralde düşünmekten
Canim sormussun bana.okudum yazamadim kac gundur kusura bakma oncelikle....
Canim bizde kendiliginden (varikosel ameliyati sonrasi)cikis basladi.cikis basladigi ay hemen tedaviye basladik.ben 2 tedavidede gebe kaldim.ama kaybettik bebekleri.ilkinde 9.haftadi yavrumun kalbi durdu.genetik bir rahatsizlik olabilir dendi.2.de pgt yaptirdik.bu kezde 7.haftada dusuk yaptim.
Hic tese olmadi esim.
Simdi 3.tedavi icin hazirlaniyoruz.

Hakki
Hakkiniza hayırlısı olsun canim bizde oyle olmazsa evlat ediniriz dedik ama tabiki olması onceligimiz biz istiyroruZ rabbimden bir hadisi serifte Allahtan isteyince çok isteyin vereceği hiç birşey ona çok gelmez diyordu tedaviler vesile ancak duayla olur bu iş ona inanıyorum

canim insallh iyi gelir kilolar saglik acisinsanda onemli neguzel keske bizde esimle baslasakRabbim yar ve yardimcimiz olsun

Ayy canim o kadarını bilmiyorum inan ki sen bi internetten araştır ama kizlar haklı nolur nolmaz aç gidin siz bilmeden yanlış bişey demiş olmim

Canım cevabın için teşekkür ederim unutmamissin bunu da öğrenmiş oldum demek çıkış olunca micro teseye gerek yok ama çıkanlar sağlıklı mi çıkıyodu ne bilim ben biraz olsun bitsine getirmek istiyorum zor bi süreç yaa

canim insallh iyi gelir kilolar saglik acisinsanda onemli neguzel keske bizde esimle baslasakRabbim yar ve yardimcimiz olsun
Ayy canim o kadarını bilmiyorum inan ki sen bi internetten araştır ama kizlar haklı nolur nolmaz aç gidin siz bilmeden yanlış bişey demiş olmim
esimm gecen ay hacamat yaptiedi kizlar galiba oda kan dolasimina iyi geliomus hattarahasizligini soyluyosun ona gore o bolgeye yapuolar ufak bi bilgi mon ame canimin ici insallh hepimiz tez zamanda kavusuruz amin

Saol canim ins hepimuz birden kavusuruz ard arda hanilelik haberlerimizi veririz burdan

Canım cevabın için teşekkür ederim unutmamissin bunu da öğrenmiş oldum demek çıkış olunca micro teseye gerek yok ama çıkanlar sağlıklı mi çıkıyodu ne bilim ben biraz olsun bitsine getirmek istiyorum zor bi süreç yaa

Canim ben buralardayim surekli olmasada yaziyorum. Sen nerelerdesn :) Allah hepimizin yardimcisi olsun. saglik acisindn onemli kilo vermek cnm. Biz plan yapsakta olmuyo cnm. Erteleniyo hep.. Allah insallah hepimizin emeklernin sonucunda bizlerede evlat nasip eder

evet canim ama ordaki kanlalardan da testise fidenler varya biyobsi yapildigini okumustium sperm hucresi varmi die bakilabilir mi acaba arkadaslardan yapanlar varmiki acaba sena fatma kac yasindasin canim kac yillik evlisniz

Canim ben elimden geldiğince yardim edeyim.biz 28 kasimda varikosel ameliyati olduk tek tarafli sperm hic yoktu.uc koca damar bağlanmış biopside yapıldı sonucumuzda her alinan parça da spermatozoa bulundu yazior sizede yapilsin konus doktorunuzla insllh ameliyat ii gelir canim

kizlar nutlu pazarlar yarin v cift tarafli ariskosel ameliyati olucak esim lutfen dua edin insallh ciksimiz baslar Rabbim yuzumuze baksin hepimizin

E="mutluluk yakin, post: 39442973, member: 659279"]kizlar agrilimi oluyo bu ameliyat esleri variskosel ameliyati olanlar bilgilendirir mi lutfen[/QUOTE]

Canim varikosel ameliyati 40 dkka suruo eger narkozlu olacaksa ve biopsi yapılacaksa. Agri sizi cok olmuo sadece narkoz etksii oluo dort gun dus yasaktı mesela insllh Allah bian once şifa versin eşine

NESEGE duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

UMUT151 duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

merhabalar
esim test vermeye gidecek celalettin hocaya cuma gunu gorusecekmis
bakalim sonuclar nasil nerdeyse 4 ay oldu kontrol e gitmeyeli
Insaallah bu sefer yuzumuz guler
dua edin ins arkadslar kurtulalim artik su dertten

merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum
eşim cuma günü test verecek ve Celalettin hocayla görüşecek sonuçları yazarım

Canım kader arkadaşlarım inşallah hayırlısıyla halaylık haberlerle gelirsiniz duam sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…