Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yani canım testiste kitle vcanım varsa bu illaki tümör markerlerimarkerleriini etkileyecek diye b
nasıl yani canım ben anlamadım benim eşimde testis kanseri
nasıl yani canım ben anlamadım benim eşimde testis kanseri
canım öncelikle geçmiş olsun bizde kitle var ama kanser olup olmadığı kesin değil ama beta hcg alfa fetoprotein ve ldh testleri yapılıyor ya onlar temiz çıkmıştı bizde ama doktor bu kesin sonbuç vermez dedi siz nasıl anladınız kanser olduğunu ve nasıl bir süreç izledizniz

biz başka sebepten gittik dr bizi acil ürolojiye sevketti ordan anlaşıldı
belirtileri
bir testis diğerin biraz büyük olması
sıcak suda banyo ederken hafif testis çevirirken beze tarzında gelmesi evde muayene bu

dr ultrasyonla bakıyor ordan anladı galiba inş. korkulacak bişey çıkmaz canım merak ediyorum

CANLAR HEPİNİZE SELAM
cumartesi günü brüksele gittik tüp bebek sürecimiz başladı ilaçlı rahim filmi çekildi ki bu duruma sadece aman allahım diyorum adetin ikinci günü gideceğiz eşimle kan tehlilleri de normal çıkarsa hazırlanacağım OPU günü eşim tese olacak aynı anda kitle alınıp patolojiye gönderilecek eşim testisini aldırmıyor risk alacağım diyor hayırlısı artık birden çok hızlı gelişti herşey eşimin ameliyatını bülent alıcı yapacak memorıalden vazgeçti çok endişeliyim ama ısrar edemiyorum onu tercihi sonuçta benim için dua edin

yani bize ultrasona göre bir şey diyemediler hatta murat başar testisi alıp bakalım dedi ama eşim kabul etmiyor tek kitle alınacak o yüzden ısrarla soruyorum nasıl anlaşıldı diye siz ameliyatı kime oldunuz testis alındı mı

biz uzun 1 yıl önce öğrenmiştik celalettin hoca önemsiz demişti bizde öyle olduğuna inandık 1 yılda hiç büyüme yok ama söylediğin durumlar eşimde de var hatta yetkili bir yakınımız bizi bir üniversite hastanesine gönderdi orda bülent alıcı doğru karar dedi bize doktor ve dedi ki 1 yıl boyunca hayatınız üzerine kumar oynayıp kazanmışsınız biz şoka girdik hala şoktayız insan hayatı söz konusu olduğunda daha ince düşünülmeli

Aman allahim bukadar onemli birseyi nasil atliyolar biz kime guvencez yarabbim

Canım bir şey soracaktım. Siz sperm testi yapınca iki tane ölü sperm çıktı mı demiştin yanlış hatırlamıyorsan.
Evet canim ilk sperm testindr iki olu sper hucresi vardi ikincide hic yoktu sorduk kaan hocayada o sperm degildir labaratuar ole sanmistir dedi gulerek

Kizlar merhaba biz bugun genetik tedt icin baskent universitesini gitmistik ya diktor yokmus tandevu verdiler tek kisi 533 liraymis test.yanlis hatirlamiyosam biriniz gazide ucretsiz demisti.dogru mu hatirliyorum orda yaptirsam guvenebilir miyim yaptiran var mi bana bi yardim etsrniz canlar

Hayırlısı ne ise o olsun canım
Zaten bu tür işler hesapta planda yokken başlıyor
Acele etmekle iyi yapmışsınız
Rabbim emeklerimizin karşılığını tez zamanda versin inşALLAH

Üniversite hastanesinde ücretsiz yapılıyo
Ayrıca acıbadem tüp bebek merkezi 350 tl ye yapıyormuş

Canim ben demistim. Bizde gazide yaptirdik ucretsiz. Doktorlar da cok ilgili ayrica. Genetik bolumu randevulu calisiyor. 20 gun ya da bir ay sonraya veriyorlar ama. Cok aceleniz yoksa tavsiye ederim. Ayrica istersen ozelden telefonunu yazabilirim canim. Sonuclari da 25 gune cikiyordu hatirladigim kadariyla. Sonuca guvenebilirsiniz tabiiki, universite hastanesi. Bu kadar onemli bir konuyu hic riske atabilirler mi canim?

Evet canim ilk sperm testindr iki olu sper hucresi vardi ikincide hic yoktu sorduk kaan hocayada o sperm degildir labaratuar ole sanmistir dedi gulerek
sonradan aklıma geldi nasıl olur diye düşünüyorum. hem sperm çıkacak hemde meni kanalları gelişmemiş olacak. O zaman birinden biri yanılmış gibi oluyor sanırım. Diğer doktora da gidecektiniz o doktora gidince size neler söylediğini özellikle bana yazarsan çok sevinirim. Hakkında hayırlısı olsun. Bu arada kaan hocanın bulunduğu üniversite hastanede yapmıyorlar mı eşim önce oraya gitmişti. Ama malzeme yok çok beklersiniz diye başkente gitmiştik.

Canım bir şey soracaktım. Siz sperm testi yapınca iki tane ölü sperm çıktı mı demiştin yanlış hatırlamıyorsan.
arkadaslr olmqdi esimin ameliyati haftaya kaldi Rabbim yardimcimiz olsunn gec olsun guc olmasin ins.esim aksam evde yiktu onu cok ozlesim derdi veren Allah dermanida versin eaimden once vir tane adam vardi ameliyat oldu genc viri prostat kanseri isi uzun surdugu icin alinamamis.esim sagligimiza cok sukur kizlar eslerimiz saglikli cok sukurr

Canim ozelden atarsan cok sevinirim bitanem ya zahmet olmazsa

canim ecrin sizmi dediniz biyopsi yaoilsin.die biz universite hastanesinde olucaz ameliyati sol taraf4,5mm sag taraf2,5 sizin kactida uc damar baglandi canim yani bizimkide onemlimi kafam cok karisk bu arada bugunki amrlyat hafta ici yada haftaya ertelendi hakkimizda hayirlisi sizin adiniza sevindim yani sperm var ins.cikis baslar amelyatan.snra test nean bide azo sebebiniz ne

Canim gazi genetik bolumu tekefonunu ozelden gonderdim sana

C
canim o hocayada once maille bildirmek gerekiyimus sonuclarimizi degerlerimiZi gonderdik iki doktorunda dediklerini yazdik adam direk elle muayene ortaya cikar bu durumun varikoselle atlatilacagi palavlalarina inanmayin yazmis ayben bu tabirleri kullanmis tup bebekten baska sansiniz yok demis kaan hoca gibi

Canim hayırlı aksamlar şu palavra dedigi şey ne onu anlamadım

Tatlim kaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…