Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
UMUT99 duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

MUCİZEM80 duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

mrb.burda kaan aydosta tedavı goren varmı
Canim biz daha bir kez gorustk kaan hocayla genetik test istedi ciksin sonra onda devam edicez tedavi
Canim biz daha bir kez gorustk kaan hocayla genetik test istedi ciksin sonra onda devam edicez tedaviye
bu arda kizlar ankarada onerebileceginiz bi tup bebek merkezi varmi yada kaan hoca bi yer onerirse guvenebilirmiyimki o merkeze

Canim biz daha bir kez gorustk kaan hocayla genetik test istedi ciksin sonra onda devam edicez tedavi

bu arda kizlar ankarada onerebileceginiz bi tup bebek merkezi varmi yada kaan hoca bi yer onerirse guvenebilirmiyimki o merkeze
Canim ankarada genart ve novaart varmis iyi olan baska varsa bilmiyorum

Esselamualeykum ve rahmetullahi ve beraketuh,
Arkadaslar ben dün katildim araniza daha once ziyaret etmistim sadece ...
benim esimde de azosperm teshisi kondu 10 yildir alistim ben artik, 2 kez mikrotese oldu hic sperm cikmadi, son tese uzerinden 7 yil gecmis, bu yil tedaviye basladik pregnyl 1500×2 puregon 150×3 haftada ignemiz var, 2014 agustos ayinda basladik, almanyada yasiyorum tedavi tr de basladi ama mecburen burda devam ediyoruz ve burdaki Dr lar mayis haziran gibi tese yapmak istiyolar ama biz ne yapacagimizi bilmiyoruz karar veremiyoruz daha erken gibi geliyo.. esimde problem cok cunku tedaviye bu kadar erken cevap verecegini dusunmuyorum. .

Merhaba,
benim bildigim 1.lik odulu almis ankalive var, kokhucre de yapiliyor orda (tabii inmemiş testiste olmuyo)
Sadece tel gorusmem oldu gitmek nasip olmadi. .

Selam canim bizde avusturyadayiz burda sadece tese var mikro tese yok ordaya öylemi eger öyleyse ben trde olun mikro teseyi derim daha detayli bakiliyo teseyi artk pek kimse yspmiyo trde en iisi direk mikro tse bence trde olmanizi tavsiye ederdim biz öyle yapiyoruz cünki yurtdisindakiler hic önem göstermiyo yabancilarda pek önem vermiyo evlat sahibi olmaya bize hic ümit yok dediler sagolsun trdeki doktorumuz cok güzel konusdu icimizi ferahlatti bunada sükür

Eşim ankaraya gitti genetik sonucu nu gostermek ve tedavi için çok heyecanliyim ne diyecek diye de ben kaan hocanın yanına gitmesini de istedim ama randevu alamadık randevuyu çok sonraya mi veriyorlar ya şimdi eşim gitse gorusemez mi sonuclarini gostermek için

Canim hangi doktora gidiyo esin

Canim normalde kaan hoca cok dolu randevuyu gec verebilio randevusuz bakmio normalde keske randevu alip gitseydiniizz

Canım hangi iğneyi kullanıyo eşin şuan bize de kaan hoca menagon verdi 3 aydır eşim kullanıyo fsh yükselme var testesteron cok az yükseldi neredeyse aynı
canım Choriomon verdi. bizim testesteron normal.. biraz yükseltmek istedi hoca. 3 adet 5000 vurulacak.. inşallah istediğiniz değerlere kavuşursunuz canım benim.. biraz sabredin bakalım ne olacak.

A.selam
7 yil önce tese ama simdi mikrotese dediler , tr de mikrotese yaptilardi. .bende buraya guvenmiyorum tr de istiyorum ama bakalim nerde nasip olcak:) valla o negatif sonucu almak varya berbat bisey inanin hic kaldircak gucum yoktu. .sizin cocugunuz olmayak sozunu duymaktansa boyle bos bos beklemeyi tercih ediyorum sanki. .

kızlar folik asit yazılmış bana bi folic trio var birde folic 1 var.. Hangisi daha mantıklı kızlar farkı bilen var mı??

eylül de gel canımm sana folic verilmişmiydi?

Allah yardimciniz olsun , istanbulda tedavinizi nerde oluyorsunuz

Canim hangi doktora gidiyo esin
Hacetteppe de engin dogantekin di canim şimdi hatırladım

Canim normalde kaan hoca cok dolu randevuyu gec verebilio randevusuz bakmio normalde keske randevu alip gitseydiniizz
Ne bilim bizi bağladı bu genetik sonucu alamadik düşünmedim de aslında denk getiremezdikte sanırım dün aklima geldi normal hastane gibi düşündüm ama tabiki bu kadar hastasi varken nasil musait olabilir ki ,sonuç göstermek için de olsa bakmıyo demek boşuna gitmesin o zaman

Ayneen bana esimin yaninda baskasindan alalim sperm dedi doktor kesin olmaz dedi yikildik ama doktorumuz icimizi ferahlatti sagolsun keske trde olabilseniz olma ihtimali yokmuu ?

Sansini denesin ama cok zor gercekden cok dolu smdi arasan nisana belki randevu verir o derece cünki cok iyi bi doktor dalinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…