- 23 Şubat 2015
- 23
- 39
- 8
- 43
Evet banada teklif ettiler oyle bahceci tup bebek merkezinde sacmalik..Tr de olabilir tabii ama iste karar veremiyoruz istanbulu çok iyi biliyorum ordan gelin geldim bebek yogun bakim hemsiresiydim bahcelievlerde bi hastanede, benim kardesim ve esI çok ilgileniyo bizimle sagolsunlar hastanede calisiyo onlar..onlar bizi cerrahpasaya gonderdilerdi igne tedavisine orda basladilar ama tese icin kardesimle daha konusmadim bi goruseyim bakalim nereyi aYarlayacaklar bilmiyorumAyneen bana esimin yaninda baskasindan alalim sperm dedi doktor kesin olmaz dedi yikildik ama doktorumuz icimizi ferahlatti sagolsun keske trde olabilseniz olma ihtimali yokmuu ?
Evet banada teklif ettiler oyle bahceci tup bebek merkezinde sacmalik..Tr de olabilir tabii ama iste karar veremiyoruz istanbulu çok iyi biliyorum ordan gelin geldim bebek yogun bakim hemsiresiydim bahcelievlerde bi hastanede, benim kardesim ve esI çok ilgileniyo bizimle sagolsunlar hastanede calisiyo onlar..onlar bizi cerrahpasaya gonderdilerdi igne tedavisine orda basladilar ama tese icin kardesimle daha konusmadim bi goruseyim bakalim nereyi aYarlayacaklar bilmiyorum
Amin insaallah çok tesekkur ederim bilmukabil, sizin problem neydi nerde tedavi goruyorsunuzCok iyi canim insallah güzel sonuclar alirsiniz istanbuldada iyi doktorlar var karar sizin hakkinizda hayrlisi olsuun insallh
Anladim canim benimde aklimda ikisi varda hangisi daha iyi labaratuar olarak bilemedim saol yinede tatlimCanim ankarada genart ve novaart varmis iyi olan baska varsa bilmiyorum
Amin insaallah çok tesekkur ederim bilmukabil, sizin problem neydi nerde tedavi goruyorsunuz
Canim rica ederm. Ikiside iyi artik sizin kararnz. Biz genart a gidcez mufit hocayla gorusmek icinAnladim canim benimde aklimda ikisi varda hangisi daha iyi labaratuar olarak bilemedim saol yinede tatlim
Hmm anladim gecmis olsun. Rabbim yardimciniz olsun herseyin hayrlisi. .Azosperm hic sperm yok aralikda mikro tese oldu esim olgunlasmamis hücre bulundu suan igne tedavisi görüyo esim olgunlasmasi icin doktorumuz kaan aydos cok iyi bi doktoor
Mufit hoca genarttami nette novart ta gorunuyo canimCanim rica ederm. Ikiside iyi artik sizin kararnz. Biz genart a gidcez mufit hocayla gorusmek icin
Genarttada muayene ediyor canim ikisindede calisiyoMufit hoca genarttami nette novart ta gorunuyo canim
Canim bana folik asit degilde icinde folik asit ve diger vitaminlerun de oldugu genel bir ilac verdikızlar folik asit yazılmış bana bi folic trio var birde folic 1 var.. Hangisi daha mantıklı kızlar farkı bilen var mı??
eylül de gel canımm sana folic verilmişmiydi?
sıznkidemı azosperm canımCanim biz daha bir kez gorustk kaan hocayla genetik test istedi ciksin sonra onda devam edicez tedavi
bu arda kizlar ankarada onerebileceginiz bi tup bebek merkezi varmi yada kaan hoca bi yer onerirse guvenebilirmiyimki o merkeze
Evet tatlim dogustan kanallarimizgelismemis yani kan hoca ole dedisıznkidemı azosperm canım
Rabbım yardımcnz olsun bızdede var o durumdanEsselamualeykum ve rahmetullahi ve beraketuh,
Arkadaslar ben dün katildim aranizadaha once ziyaret etmistim sadece ...
benim esimde de azosperm teshisi kondu 10 yildir alistim ben artik, 2 kez mikrotese oldu hic sperm cikmadi, son tese uzerinden 7 yil gecmis, bu yil tedaviye basladik pregnyl 1500×2 puregon 150×3 haftada ignemiz var, 2014 agustos ayinda basladik, almanyada yasiyorum tedavi tr de basladi ama mecburen burda devam ediyoruz ve burdaki Dr lar mayis haziran gibi tese yapmak istiyolar ama biz ne yapacagimizi bilmiyoruz karar veremiyoruz daha erken gibi geliyo.. esimde problem cok cunku tedaviye bu kadar erken cevap verecegini dusunmuyorum. .
canım folic trio nun içinde de aynı şekilde vitaminler var.. folic trio alcam bende.Canim bana folik asit degilde icinde folik asit ve diger vitaminlerun de oldugu genel bir ilac verdi
Canım hayırdır sizde mi doktor değiştiriyorsunuz hayırlı olsun şimdidenCanim rica ederm. Ikiside iyi artik sizin kararnz. Biz genart a gidcez mufit hocayla gorusmek icin
Bu gün bahçeci fulyadaydım kızlar.. Az önce eve geldim.. Bi arkadaşım opu oldu.. Yumileriiii toplandı.. Çok mutluydu.. Erbil hoca falan geldi.. 3 adet yumurtası toplandı rezerv sorunu olmasına rağmen.. Ama bayağı kalabalıktı h.içi birde üstelik.. İlgililer beğendim vallahi.. Bir kadın da opu.dan çıkmıştı ağlıyordu sevinçten bulundu bulundu diye.. Muhtemelen eşi tese olmuştu.. Onu dinlemekten arkadaşımın çıktığını görmemişim ameliyattan.. Ağrısı falan hiç bişeyi yoktu maaşallah.. espriler bile yapıyordu[/QUOT
Canım senin ne zaman inşallah
Evet canim 2 aydan fazladir biraktik. Mufit hocaya daha cok varikosele baktrmak icin gidicez..zaten varikosel yoksa microtese canim.Canım hayırdır sizde mi doktor değiştiriyorsunuz hayırlı olsun şimdiden
Canim hormon testi ▶ fsh,lh,testesteron vb. Genetik testler ▶ y kromozm mikrodelesyon ve karyotip analizi canimIyi aksamlar herkese .. Biz 6 ay once doktora gittik ve azosperm dendi ondan sonra esim tekrar gidelim demedi ben de hic ustelemedim.. Simdi tekrar gitmeyi düşünüyoruz hangi testler isteniyo neler uygulaniyo tecrubeli olanlar yazabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?