Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayneen bana esimin yaninda baskasindan alalim sperm dedi doktor kesin olmaz dedi yikildik ama doktorumuz icimizi ferahlatti sagolsun keske trde olabilseniz olma ihtimali yokmuu ?
Evet banada teklif ettiler oyle bahceci tup bebek merkezinde sacmalik..Tr de olabilir tabii ama iste karar veremiyoruz istanbulu çok iyi biliyorum ordan gelin geldim bebek yogun bakim hemsiresiydim bahcelievlerde bi hastanede, benim kardesim ve esI çok ilgileniyo bizimle sagolsunlar hastanede calisiyo onlar..onlar bizi cerrahpasaya gonderdilerdi igne tedavisine orda basladilar ama tese icin kardesimle daha konusmadim bi goruseyim bakalim nereyi aYarlayacaklar bilmiyorum

Cok iyi canim insallah güzel sonuclar alirsiniz istanbuldada iyi doktorlar var karar sizin hakkinizda hayrlisi olsuun insallh

Rabbım yardımcnz olsun bızdede var o durumdan

Iyi aksamlar herkese .. Biz 6 ay once doktora gittik ve azosperm dendi ondan sonra esim tekrar gidelim demedi ben de hic ustelemedim.. Simdi tekrar gitmeyi düşünüyoruz hangi testler isteniyo neler uygulaniyo tecrubeli olanlar yazabilir mi ?

Canim hormon testi ▶ fsh,lh,testesteron vb. Genetik testler ▶ y kromozm mikrodelesyon ve karyotip analizi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…