Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımmm bizde başladık artık diyebilirimm.. Çoook şükürr.. Emre beyle görüşük.. nisanda mikrotese olacak eşim.. bende başlıyorum birdahaki regli dönemimden sonra hazırlanmaya inşallah.. hem heyecan hem tedirginlik ve endişeyi birarada yaşıyorumm..

Evet canim 2 aydan fazladir biraktik. Mufit hocaya daha cok varikosele baktrmak icin gidicez..zaten varikosel yoksa microtese canim.
Canım hayırlı olsun öncelikle bizim için doğru olanı yaptigimizyaptigimizza inanmak istiyorum
bende öyleyim geceleri uyuyamiyorum iki hafta içinde olup bitecek inşallah tek hormon testlerim kaldı onlarda sa sorun yoksa eğer güzel haberler verelim

Hadi hayirli olsun tedaviniz canim rabbim yar ve yardimciniz olsun

kuzummm hayırlısı olsunn.. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.. Güzel haberlerini alalımmmmmmmm inş canım benimm

Canim siz de biraktniz dimi onceki dru. Tedaviniz hayirli olsun . Rabbim yardimcimz olsun

kuzummm hayırlısı olsunn.. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.. Güzel haberlerini alalımmmmmmmm inş canım benimm

Canim siz de biraktniz dimi onceki dru. Tedaviniz hayirli olsun . Rabbim yardimcimz olsun
Evet canım bıraktık zaten kist nedeniyle mecburduk o esnada tese de olacak hepimize hayırlı olsun mufit hocayı çok okumuştum iyi bir doktor diye güzel haberler ver bize

Evet canım bıraktık zaten kist nedeniyle mecburduk o esnada tese de olacak hepimize hayırlı olsun mufit hocayı çok okumuştum iyi bir doktor diye güzel haberler ver bize
Allahim sifa versin canim. insallah cok yakinda hayalimin de seninde Diger arkadaslarn da guzel haberlernzi alirz. Evet mufit hoca iyi bi dr ama varikosel yoksa teseyi onda yaptirsakmi bilmiyorum

Canim genetik testler universite hastanelerinde 1 ay civari ozellerde 15 gunde.cikiyo.ozellerde ucretli biraz fazla yani
Ya biz kucuk bi sehirdeyiz suan.. memleket de kayseri izin alip oraya gidiyoruz doktora.. yani test icin iki uc gun gitmek yeterli mi diye sormustum canim

bızım durumda öyle oldu kaynana gıdın gıdın dıyp durudu gttık azosperm cktı tese falan yapıyolar tatlım kac sene oldu evleneli
Aynen valla ben deyince yok diyodu en son ailesi ısrar edince mecbur kaldi suan 2.5 sene oldu .. Azospermi oldugunu tam da evlilik yıldönümümuzde ogrendik

Allahim sifa versin canim. insallah cok yakinda hayalimin de seninde Diger arkadaslarn da guzel haberlernzi alirz. Evet mufit hoca iyi bi dr ama varikosel yoksa teseyi onda yaptirsakmi bilmiyorum
Canım kısmet allah çıkardı diyorum ben biz brüksel e tavsiye üzerine gittik ama ürolog için oraya karar verdik Namık Kemal Üniversitesinde ki doktor çok doğru bir karar dedi aksi halde merkez soru işareti hatta Bülent hocanın adını bile duymamıştım inşallah sonucu da hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…