- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Canim benimkinin adi decavitcanım folic trio nun içinde de aynı şekilde vitaminler var.. folic trio alcam bende.
Canım hayırlı olsun öncelikle bizim için doğru olanı yaptigimizyaptigimizza inanmak istiyorumEvet canim 2 aydan fazladir biraktik. Mufit hocaya daha cok varikosele baktrmak icin gidicez..zaten varikosel yoksa microtese canim.
bende öyleyim geceleri uyuyamiyorum iki hafta içinde olup bitecek inşallah tek hormon testlerim kaldı onlarda sa sorun yoksa eğer güzel haberler verelimcanımmm bizde başladık artık diyebilirimm.. Çoook şükürr.. Emre beyle görüşük.. nisanda mikrotese olacak eşim.. bende başlıyorum birdahaki regli dönemimden sonra hazırlanmaya inşallah.. hem heyecan hem tedirginlik ve endişeyi birarada yaşıyorumm..
Hadi hayirli olsun tedaviniz canim rabbim yar ve yardimciniz olsuncanımmm bizde başladık artık diyebilirimm.. Çoook şükürr.. Emre beyle görüşük.. nisanda mikrotese olacak eşim.. bende başlıyorum birdahaki regli dönemimden sonra hazırlanmaya inşallah.. hem heyecan hem tedirginlik ve endişeyi birarada yaşıyorumm..
hmmm benimki normal folic trio canım.. decaviti bilmiyorum ben kuzum.. baktım şimdi evet o da güzel bişey gibi..Canim benimkinin adi decavit
sağol birtanemmm inşallah güzel olur sonu inşallahh..Hadi hayirli olsun tedaviniz canim rabbim yar ve yardimciniz olsun
kuzummm hayırlısı olsunn.. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.. Güzel haberlerini alalımmmmmmmm inş canım benimmCanım hayırlı olsun öncelikle bizim için doğru olanı yaptigimizyaptigimizza inanmak istiyorum
bende öyleyim geceleri uyuyamiyorum iki hafta içinde olup bitecek inşallah tek hormon testlerim kaldı onlarda sa sorun yoksa eğer güzel haberler verelim
esınız tese falan oldumuIyi aksamlar herkese .. Biz 6 ay once doktora gittik ve azosperm dendi ondan sonra esim tekrar gidelim demedi ben de hic ustelemedim.. Simdi tekrar gitmeyi düşünüyoruz hangi testler isteniyo neler uygulaniyo tecrubeli olanlar yazabilir mi ?
Hayir sadece cocuk istediğimiz icin doktora gittik onu da 2 yilda zor ikna etmistim zaten sonra azosperm çıktı gitmedik tekraresınız tese falan oldumu
Hormon testi yapılmıştı canim hormonlar gayet iyiydi cok şükür.. Ama digerleri yapılmadı henuz kac gun suruyo bu testler ?Canim hormon testi ▶ fsh,lh,testesteron vb. Genetik testler ▶ y kromozm mikrodelesyon ve karyotip analizi canim
Canim siz de biraktniz dimi onceki dru. Tedaviniz hayirli olsun . Rabbim yardimcimz olsunCanım hayırlı olsun öncelikle bizim için doğru olanı yaptigimizyaptigimizza inanmak istiyorum
bende öyleyim geceleri uyuyamiyorum iki hafta içinde olup bitecek inşallah tek hormon testlerim kaldı onlarda sa sorun yoksa eğer güzel haberler verelim
Canim genetik testler universite hastanelerinde 1 ay civari ozellerde 15 gunde.cikiyo.ozellerde ucretli biraz fazla yaniHormon testi yapılmıştı canim hormonlar gayet iyiydi cok şükür.. Ama digerleri yapılmadı henuz kac gun suruyo bu testler ?
kuzummm hayırlısı olsunn.. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.. Güzel haberlerini alalımmmmmmmm inş canım benimm
Evet canım bıraktık zaten kist nedeniyle mecburduk o esnada tese de olacak hepimize hayırlı olsun mufit hocayı çok okumuştum iyi bir doktor diye güzel haberler ver bizeCanim siz de biraktniz dimi onceki dru. Tedaviniz hayirli olsun . Rabbim yardimcimz olsun
bızım durumda öyle oldu kaynana gıdın gıdın dıyp durudu gttık azosperm cktı tese falan yapıyolar tatlım kac sene oldu evleneliHayir sadece cocuk istediğimiz icin doktora gittik onu da 2 yilda zor ikna etmistim zaten sonra azosperm çıktı gitmedik tekrar
İnşallah hepimizin sonucu hayırlı olurda tez zamanda evlatlarımızı kucaklarız canım.canım Choriomon verdi. bizim testesteron normal.. biraz yükseltmek istedi hoca. 3 adet 5000 vurulacak.. inşallah istediğiniz değerlere kavuşursunuz canım benim.. biraz sabredin bakalım ne olacak.
Allahim sifa versin canim. insallah cok yakinda hayalimin de seninde Diger arkadaslarn da guzel haberlernzi alirz. Evet mufit hoca iyi bi dr ama varikosel yoksa teseyi onda yaptirsakmi bilmiyorumEvet canım bıraktık zaten kist nedeniyle mecburduk o esnada tese de olacak hepimize hayırlı olsun mufit hocayı çok okumuştum iyi bir doktor diye güzel haberler ver bize
Ya biz kucuk bi sehirdeyiz suan.. memleket de kayseri izin alip oraya gidiyoruz doktora.. yani test icin iki uc gun gitmek yeterli mi diye sormustum canimCanim genetik testler universite hastanelerinde 1 ay civari ozellerde 15 gunde.cikiyo.ozellerde ucretli biraz fazla yani
Aynen valla ben deyince yok diyodu en son ailesi ısrar edince mecbur kaldi suan 2.5 sene oldu .. Azospermi oldugunu tam da evlilik yıldönümümuzde ogrendikbızım durumda öyle oldu kaynana gıdın gıdın dıyp durudu gttık azosperm cktı tese falan yapıyolar tatlım kac sene oldu evleneli
Canim 1 gun yeter kan vericek esin sadeceYa biz kucuk bi sehirdeyiz suan.. memleket de kayseri izin alip oraya gidiyoruz doktora.. yani test icin iki uc gun gitmek yeterli mi diye sormustum canim
Canım kısmet allah çıkardı diyorum ben biz brüksel e tavsiye üzerine gittik ama ürolog için oraya karar verdik Namık Kemal Üniversitesinde ki doktor çok doğru bir karar dedi aksi halde merkez soru işareti hatta Bülent hocanın adını bile duymamıştım inşallah sonucu da hayırlı olurAllahim sifa versin canim. insallah cok yakinda hayalimin de seninde Diger arkadaslarn da guzel haberlernzi alirz. Evet mufit hoca iyi bi dr ama varikosel yoksa teseyi onda yaptirsakmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?