Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah yonlendrmis canim insallahh sifaniz ordadir.

Canim 1 gun yeter kan vericek esin sadece
Hmm .. Biz memorial e gitmistik kayseride ama hic memnun kalmadik.. Doktor zorla muayene etti sanki sinir etti bizi dogru duzgun açıklama yapmadi .. Varikosel var ama cok etkilemez demisti o kafama takiliyo şimdilerde varikosel ameliyatindan sonra çıkış olanlar oluyormuş çünkü

evet canim azda olsa varikosel kaynakli azospermi olabiliyor cikis olanlar var. Bizdede solda 2.6mm cikti. sizin kacti

Canım inşallah sizin için de öyledir ard arda haberleri veririz
aminnn canimmmm insallahhh

Allahim sifa versin canim. insallah cok yakinda hayalimin de seninde Diger arkadaslarn da guzel haberlernzi alirz. Evet mufit hoca iyi bi dr ama varikosel yoksa teseyi onda yaptirsakmi bilmiyorum

kuzummm hayırlısı olsunnn inşallah.. iyi bir dr müfit hoca gerçekten.. varikosellik bişey sizinki hep söylüyorum ben sadece tıkanıklık vardır diye düşünüyorum sizde.. inşallah basit bir şey çıkacak diye umuyorum..

serapcımmm kist tesenize vesile oldu.. bir musibette bin hayır vardır.. inşallah hayır cıkacak sonunda.. spermler bulunur da Allahın izni ile halayını çekeriz kuzum

evet canim azda olsa varikosel kaynakli azospermi olabiliyor cikis olanlar var. Bizdede solda 2.6mm cikti. sizin kacti

Canim diyorum ya uyuz doktor zorla muayene etti o kadar para döktük muayenesine testlerine ama doktor hormon sonuclarina bakti hmm beklediğimden iyi geldi dedi ee yani ne olacak simdi diyoruz düzgün bi açıklama yapmiyo sonra esim dedi bi fiziki muayene etseniz diye oylelikle etti agzindan zorla aldik kelimeleri

İnşallah hepimizin sonucu hayırlı olurda tez zamanda evlatlarımızı kucaklarız canım.

öyle olur inşallah.. dualarımızı artıralımm.. bol bol namaz kılalımm şükür için.. Biliyorum ki Rabbim isteyince olacak.. Ona yalvaralım istesin diye.. İnşallah ister de olur kuzummmmmm

hangi hoca o canım?

Canimmm insallahhhhh ya oyledirr. Sizinde tedaviniz hayirli olsun bebisle sonuclansin

Canim butun urologlr erkek infertilitesinde iyi Olamayabiliyo dogru doktoru bulmak.onemli ben.bunu anladim cunku bu surecte Allah dogru ve iyi doktorlarla karsilastirsn

Adını bile hatırlamıyorum ki memorial tup bebek merkezinde sperm testini vermistik sonuc azosperm çıkınca kendi urologlarina yonlendirdiler

hmm anladım canım.. geçmiş olsun.. bende yakın dönemde söz konusu hastanede kötü bi tecrübe yaşadığım için seni çok ii anlıyorum.. insan sinir oluyor.. şimdi deselerki gel tüm imkanlarımızla sana destek olalımm ücret verme bişey yapma.. inan mümkün değil benim için artık.. öyle nefret ettim.. ki çok istiyordum ben orası olsun laboratuvarı ii diye.. ama kısmet değil demekki yada hayırlı değil.. sizde inşallah gönlünüze göre bir yer bulabilirsiniz canım..

Canim butun urologlr erkek infertilitesinde iyi Olamayabiliyo dogru doktoru bulmak.onemli ben.bunu anladim cunku bu surecte Allah dogru ve iyi doktorlarla karsilastirsn

Amin canım insallah..

Insallah bulabiliriz ama suanda nereye gideceğimizi bilmiyoruz hic

Canim sela
Canim bizde kayseriye yakin biyerdeyiz ve ilk ogrendigimizde kayseriye gittik prof oguz ekmekciogluna gitmez olsaydik aglayarak ciktik yanindan yuzumuze bile bakmadi mikrotese olcaksinuz cikarsa cikar cikmazsa yapilcak bisey yok dedi bi kelime etmedi baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…