- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Allah yonlendrmis canim insallahh sifaniz ordadir.Canım kısmet allah çıkardı diyorum ben biz brüksel e tavsiye üzerine gittik ama ürolog için oraya karar verdik Namık Kemal Üniversitesinde ki doktor çok doğru bir karar dedi aksi halde merkez soru işareti hatta Bülent hocanın adını bile duymamıştım inşallah sonucu da hayırlı olur
Hmm .. Biz memorial e gitmistik kayseride ama hic memnun kalmadik.. Doktor zorla muayene etti sanki sinir etti bizi dogru duzgun açıklama yapmadi .. Varikosel var ama cok etkilemez demisti o kafama takiliyo şimdilerde varikosel ameliyatindan sonra çıkış olanlar oluyormuş çünküCanim 1 gun yeter kan vericek esin sadece
Allah yonlendrmis canim insallahh sifaniz ordadir.
evet canim azda olsa varikosel kaynakli azospermi olabiliyor cikis olanlar var. Bizdede solda 2.6mm cikti. sizin kactiHmm .. Biz memorial e gitmistik kayseride ama hic memnun kalmadik.. Doktor zorla muayene etti sanki sinir etti bizi dogru duzgun açıklama yapmadi .. Varikosel var ama cok etkilemez demisti o kafama takiliyo şimdilerde varikosel ameliyatindan sonra çıkış olanlar oluyormuş çünkü
aminnn canimmmm insallahhhCanım inşallah sizin için de öyledir ard arda haberleri veririz
Allahim sifa versin canim. insallah cok yakinda hayalimin de seninde Diger arkadaslarn da guzel haberlernzi alirz. Evet mufit hoca iyi bi dr ama varikosel yoksa teseyi onda yaptirsakmi bilmiyorum
evet canim azda olsa varikosel kaynakli azospermi olabiliyor cikis olanlar var. Bizdede solda 2.6mm cikti. sizin kacti
İnşallah hepimizin sonucu hayırlı olurda tez zamanda evlatlarımızı kucaklarız canım.
Canim diyorum ya uyuz doktor zorla muayene etti o kadar para döktük muayenesine testlerine ama doktor hormon sonuclarina bakti hmm beklediğimden iyi geldi dedi ee yani ne olacak simdi diyoruz düzgün bi açıklama yapmiyo sonra esim dedi bi fiziki muayene etseniz diye oylelikle etti agzindan zorla aldik kelimeleri
Adını bile hatırlamıyorum ki memorial tup bebek merkezinde sperm testini vermistik sonuc azosperm çıkınca kendi urologlarina yonlendirdilerhangi hoca o canım?
Canimmm insallahhhhh ya oyledirr. Sizinde tedaviniz hayirli olsun bebisle sonuclansinkuzummm hayırlısı olsunnn inşallah.. iyi bir dr müfit hoca gerçekten.. varikosellik bişey sizinki hep söylüyorum ben sadece tıkanıklık vardır diye düşünüyorum sizde.. inşallah basit bir şey çıkacak diye umuyorum..
serapcımmm kist tesenize vesile oldu.. bir musibette bin hayır vardır.. inşallah hayır cıkacak sonunda.. spermler bulunur da Allahın izni ile halayını çekeriz kuzum
Canim butun urologlr erkek infertilitesinde iyi Olamayabiliyo dogru doktoru bulmak.onemli ben.bunu anladim cunku bu surecte Allah dogru ve iyi doktorlarla karsilastirsnCanim diyorum ya uyuz doktor zorla muayene etti o kadar para döktük muayenesine testlerine ama doktor hormon sonuclarina bakti hmm beklediğimden iyi geldi dedi ee yani ne olacak simdi diyoruz düzgün bi açıklama yapmiyo sonra esim dedi bi fiziki muayene etseniz diye oylelikle etti agzindan zorla aldik kelimeleri
Adını bile hatırlamıyorum ki memorial tup bebek merkezinde sperm testini vermistik sonuc azosperm çıkınca kendi urologlarina yonlendirdiler
Canimmm insallahhhhh ya oyledirr. Sizinde tedaviniz hayirli olsun bebisle sonuclansin
Canim butun urologlr erkek infertilitesinde iyi Olamayabiliyo dogru doktoru bulmak.onemli ben.bunu anladim cunku bu surecte Allah dogru ve iyi doktorlarla karsilastirsn
hmm anladım canım.. geçmiş olsun.. bende yakın dönemde söz konusu hastanede kötü bi tecrübe yaşadığım için seni çok ii anlıyorum.. insan sinir oluyor.. şimdi deselerki gel tüm imkanlarımızla sana destek olalımm ücret verme bişey yapma.. inan mümkün değil benim için artık.. öyle nefret ettim.. ki çok istiyordum ben orası olsun laboratuvarı ii diye.. ama kısmet değil demekki yada hayırlı değil.. sizde inşallah gönlünüze göre bir yer bulabilirsiniz canım..
Amin canım insallah..
Insallah bulabiliriz ama suanda nereye gideceğimizi bilmiyoruz hic
Evet zor maalesefCanım araştır biraz bakalım.. Karar vermek öyle kolay değil.. Benim için de zordu herkes içinde zor oluyor..
Canimmm insallahhhhh ya oyledirr. Sizinde tedaviniz hayirli olsun bebisle sonuclansin
Canım sagol sırayla inşallah benim de aklım sizin bahsettiğiniz yerde kalmıştı biraz rahatladımAmin canım insallah..
Insallah bulabiliriz ama suanda nereye gideceğimizi bilmiyoruz hic
Memorial i mi diyosun canim ?Canım sagol sırayla inşallah benim de aklım sizin bahsettiğiniz yerde kalmıştı biraz rahatladım
Canim bizde kayseriye yakin biyerdeyiz ve ilk ogrendigimizde kayseriye gittik prof oguz ekmekciogluna gitmez olsaydik aglayarak ciktik yanindan yuzumuze bile bakmadi mikrotese olcaksinuz cikarsa cikar cikmazsa yapilcak bisey yok dedi bi kelime etmedi baskaHmm .. Biz memorial e gitmistik kayseride ama hic memnun kalmadik.. Doktor zorla muayene etti sanki sinir etti bizi dogru duzgun açıklama yapmadi .. Varikosel var ama cok etkilemez demisti o kafama takiliyo şimdilerde varikosel ameliyatindan sonra çıkış olanlar oluyormuş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?