Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hadi yaa biz de ona gitmeyi dusunuyodukk

C
Suan kırıkkale deyiz canım.. Ankaraya da gitmeyi düşündük aslında ama kalacak yer yok ankarada :/
Ankarada kaan aydos ve mufit gunel varmis canim onlarda tedavi gorenler var bizde uygun bi zamanda ikisindrn birine gitmeyi dusunuyoruz ama hangisine gitcegimize karar veremedik ankara size daha yakin aslinda bende nevsehirdeyim

C

Ankarada kaan aydos ve mufit gunel varmis canim onlarda tedavi gorenler var bizde uygun bi zamanda ikisindrn birine gitmeyi dusunuyoruz ama hangisine gitcegimize karar veremedik ankara size daha yakin aslinda bende nevsehirdeyim
Kaan aydosu ben de cok duydum bayagi yogun bi doktormus sanırım 1 ay sonrasına randevu veribiliyomus.. Siz ankaraya gelseniz nerde kalacaksınız ? Tese den sonra araba kullanmak sıkıntı olursa

arkadaşlar bugün sonuç göstermeye gittik fsh 20 çıktı dr direkt tese diyor fsh duşurulemez mi dedim hayır dedi duşuren nasıl duşuruyo ya yardım edin lütfen nasıl düşer bu :'(
Canim bizim de fsh yuksekti bu durumda iki kere microtese oldu esim. Sperm bulunamadi. Daha sonra igne tedavisi uyguladik hem fsh dustu hem de testisteron yuksrldi. Cumartesi gunu tekrar micro tese olacak esim. Hakkimizda hayirlisi.

Canim bizim de fsh yuksekti bu durumda iki kere microtese oldu esim. Sperm bulunamadi. Daha sonra igne tedavisi uyguladik hem fsh dustu hem de testisteron yuksrldi. Cumartesi gunu tekrar micro tese olacak esim. Hakkimizda hayirlisi.
İNŞLH AMELİYATTA SPERMLERİNİZ BULUNUR BOLCA DONDURULUR...

Microteseden sonra cok rahatsızlığı oldu mu esinin canim ? Bir de kac kez denenebiliyo microtese?

Kaan aydosu ben de cok duydum bayagi yogun bi doktormus sanırım 1 ay sonrasına randevu veribiliyomus.. Siz ankaraya gelseniz nerde kalacaksınız ? Tese den sonra araba kullanmak sıkıntı olursa
Otelde falan kaliriz bizimde kalcak yerimiz yok ama napalim mecbur olunca biyerler ayarlicaz artik

Otelde falan kaliriz bizimde kalcak yerimiz yok ama napalim mecbur olunca biyerler ayarlicaz artik
Öğrendiğimizden beri hic düşünmemiştim üstüne düşmemiştim şimdi tekrar doktora gitmeyi düşününce korkuyorum o kadar cok aşaması var ki ... Allahim hepimizin yardımcısı olsun ..

Öğrendiğimizden beri hic düşünmemiştim üstüne düşmemiştim şimdi tekrar doktora gitmeyi düşününce korkuyorum o kadar cok aşaması var ki ... Allahim hepimizin yardımcısı olsun ..
Cok zor gercekten biz gecen senede istanbula gitmistik celalettin peru ya ama tedaviyi biraktik yaklasık bir senedir hicbisey kullanmadik simdide bu iki doktordan birine gitmeyi dusunuyoruz Allah hepimizin yardimcisi olsun en onemliside iyi doktorlarla karsilastirsin insallah..

Amiinn.. Neden bıraktınız tedaviyi canim ?

Evet orayı çok istemiştim eşim brüksel e karar verdi
Baska şehirlerdeki hastanelerine yorum yapamam ama kayseridekinden hic memnun kalmadim ben ne hastanesinden ne de tup bebek merkezinden .. Tup bebek merkezinde ilk sperm testini vermeye gittiğimizde daha ortada hic bi sonuc yokken doktor bize bi sorun varsa tup bebek yapariz falan diye en kotu senaryoyu anlatmıştı

tedaviniz hayirli olsun. Rabbi yardimciniz olsun insallah bol bol sperm bulunur bu son olur dualarimiz sizinle olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…