bizede 2bucuk sene oldu canım hayırlısı olsun inş.Rabbım yardmcmız olsun hepımızn aılenızn haberı varmi durumdanAynen valla ben deyince yok diyodu en son ailesi ısrar edince mecbur kaldi suan 2.5 sene oldu .. Azospermi oldugunu tam da evlilik yıldönümümuzde ogrendik
Hadi yaaCanim sela
Canim bizde kayseriye yakin biyerdeyiz ve ilk ogrendigimizde kayseriye gittik prof oguz ekmekciogluna gitmez olsaydik aglayarak ciktik yanindan yuzumuze bile bakmadi mikrotese olcaksinuz cikarsa cikar cikmazsa yapilcak bisey yok dedi bi kelime etmedi baska
Amin canim amiinn.. Esimin ailesinin haberi var ama benim aileme soylemedim esim bilmelerini istemedibizede 2bucuk sene oldu canım hayırlısı olsun inş.Rabbım yardmcmız olsun hepımızn aılenızn haberı varmi durumdan
Canim hic tavsiye etmem adam konusurken yuzune bile bakmiyo soru soruyoruz cevap vermiyo hangi sehirdesin canim senHadi yaabiz de ona gitmeyi dusunuyodukk
Tansel bey ve Erbil bey cnmbende ilk orayı düşüyorum canım, dr hangisi sizin
Suan kırıkkale deyiz canım.. Ankaraya da gitmeyi düşündük aslında ama kalacak yer yok ankarada :/Canim
Canim hic tavsiye etmem adam konusurken yuzune bile bakmiyo soru soruyoruz cevap vermiyo hangi sehirdesin canim sen
Ankarada kaan aydos ve mufit gunel varmis canim onlarda tedavi gorenler var bizde uygun bi zamanda ikisindrn birine gitmeyi dusunuyoruz ama hangisine gitcegimize karar veremedik ankara size daha yakin aslinda bende nevsehirdeyimSuan kırıkkale deyiz canım.. Ankaraya da gitmeyi düşündük aslında ama kalacak yer yok ankarada :/
Kaan aydosu ben de cok duydum bayagi yogun bi doktormus sanırım 1 ay sonrasına randevu veribiliyomus.. Siz ankaraya gelseniz nerde kalacaksınız ? Tese den sonra araba kullanmak sıkıntı olursaC
Ankarada kaan aydos ve mufit gunel varmis canim onlarda tedavi gorenler var bizde uygun bi zamanda ikisindrn birine gitmeyi dusunuyoruz ama hangisine gitcegimize karar veremedik ankara size daha yakin aslinda bende nevsehirdeyim
Canim bizim de fsh yuksekti bu durumda iki kere microtese oldu esim. Sperm bulunamadi. Daha sonra igne tedavisi uyguladik hem fsh dustu hem de testisteron yuksrldi. Cumartesi gunu tekrar micro tese olacak esim. Hakkimizda hayirlisi.arkadaşlar bugün sonuç göstermeye gittik fsh 20 çıktı dr direkt tese diyor fsh duşurulemez mi dedim hayır dedi duşuren nasıl duşuruyo ya yardım edin lütfen nasıl düşer bu :'(
İNŞLH AMELİYATTA SPERMLERİNİZ BULUNUR BOLCA DONDURULUR...Canim bizim de fsh yuksekti bu durumda iki kere microtese oldu esim. Sperm bulunamadi. Daha sonra igne tedavisi uyguladik hem fsh dustu hem de testisteron yuksrldi. Cumartesi gunu tekrar micro tese olacak esim. Hakkimizda hayirlisi.
Microteseden sonra cok rahatsızlığı oldu mu esinin canim ? Bir de kac kez denenebiliyo microtese?Canim bizim de fsh yuksekti bu durumda iki kere microtese oldu esim. Sperm bulunamadi. Daha sonra igne tedavisi uyguladik hem fsh dustu hem de testisteron yuksrldi. Cumartesi gunu tekrar micro tese olacak esim. Hakkimizda hayirlisi.
Otelde falan kaliriz bizimde kalcak yerimiz yok ama napalim mecbur olunca biyerler ayarlicaz artikKaan aydosu ben de cok duydum bayagi yogun bi doktormus sanırım 1 ay sonrasına randevu veribiliyomus.. Siz ankaraya gelseniz nerde kalacaksınız ? Tese den sonra araba kullanmak sıkıntı olursa
Öğrendiğimizden beri hic düşünmemiştim üstüne düşmemiştim şimdi tekrar doktora gitmeyi düşününce korkuyorumOtelde falan kaliriz bizimde kalcak yerimiz yok ama napalim mecbur olunca biyerler ayarlicaz artik
Cok zor gercekten biz gecen senede istanbula gitmistik celalettin peru ya ama tedaviyi biraktik yaklasık bir senedir hicbisey kullanmadik simdide bu iki doktordan birine gitmeyi dusunuyoruz Allah hepimizin yardimcisi olsun en onemliside iyi doktorlarla karsilastirsin insallah..Öğrendiğimizden beri hic düşünmemiştim üstüne düşmemiştim şimdi tekrar doktora gitmeyi düşününce korkuyorumo kadar cok aşaması var ki ... Allahim hepimizin yardımcısı olsun ..
Sagol canim insallah.İNŞLH AMELİYATTA SPERMLERİNİZ BULUNUR BOLCA DONDURULUR...
Amiinn.. Neden bıraktınız tedaviyi canim ?Cok zor gercekten biz gecen senede istanbula gitmistik celalettin peru ya ama tedaviyi biraktik yaklasık bir senedir hicbisey kullanmadik simdide bu iki doktordan birine gitmeyi dusunuyoruz Allah hepimizin yardimcisi olsun en onemliside iyi doktorlarla karsilastirsin insallah..
Evet orayı çok istemiştim eşim brüksel e karar verdiMemorial i mi diyosun canim ?
Baska şehirlerdeki hastanelerine yorum yapamam ama kayseridekinden hic memnun kalmadim ben ne hastanesinden ne de tup bebek merkezinden .. Tup bebek merkezinde ilk sperm testini vermeye gittiğimizde daha ortada hic bi sonuc yokken doktor bize bi sorun varsa tup bebek yapariz falan diye en kotu senaryoyu anlatmıştıEvet orayı çok istemiştim eşim brüksel e karar verdi
tedaviniz hayirli olsun. Rabbi yardimciniz olsun insallah bol bol sperm bulunur bu son olur dualarimiz sizinle olacak insallahCanim bizim de fsh yuksekti bu durumda iki kere microtese oldu esim. Sperm bulunamadi. Daha sonra igne tedavisi uyguladik hem fsh dustu hem de testisteron yuksrldi. Cumartesi gunu tekrar micro tese olacak esim. Hakkimizda hayirlisi.
Sagol canim. Hepinizin dualarina ihtiyacimiz var. allah herkesin yuzunu guldursun tez zamanda.tedaviniz hayirli olsun. Rabbi yardimciniz olsun insallah bol bol sperm bulunur bu son olur dualarimiz sizinle olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?