Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amiinn.. Neden bıraktınız tedaviyi canim ?
Esime ilaclar allerji yapti canim karaciger enzimkerini falan yukseltti bizde daha buyuk sorunlara yol acar diye korkup tedaviyi biraktik gecen kasim ayinda mersinde selahattin cayana gittik o da hemen mikrotese olun dedi esimde olmak istemedi simdi de ne yapcamiza karar veremedik birde ankaradaki doktrlarla goruscez

Sizide gecmis olsun ne kadar kullandi esin igne bence kaan hocaya gidin bizde orada tedavi goruyoruz bende cok aradtirdim 2 ay oldu baslayali insallah guzel sonuclar aliriz

Sizide gecmis olsun ne kadar kullandi esin igne bence kaan hocaya gidin bizde orada tedavi goruyoruz bende cok aradtirdim 2 ay oldu baslayali insallah guzel sonuclar aliriz
Tesekkur ederim 6 ay kullandik fsh yuksekti dustu ama devam edemedik igneleri birakinca tekrar yukseldi insallah sizde guzel sonuclar alirsiniz

cnm bundan sonra tedavi süreciniz sağlıklı ve spermli olur arkadaşım....

Tesekkur ederim cnm sende insallah bu tedavinde guzel sonuclar alirsin
inşlh cnm ya sperm oluncada olmuyo baksana zamanı gelmeden hiçbir sey olmuyor işte...
burdaki herkesin artık zamanı gelmiştir inşlh
güzel haberlerini alırız seninde cnm...

Insallah bundan sonraki tedaviniz guzel spermler getirir size .. Ben de kararsızım dun sen ankarada kaan aydos ve mufit gunel demistin ya canim gece 3 e kadar netten onlara baktım ve sanırım kaan aydos a gitmek istiyorum ben de :)

Merhaba kızlarr eşim doktorla görüşmüş genetikte bi problem yok Micro tese ol demiş, bende aslında emre bakircioglunu istiyorum ama orda tüp bebegi yapacak bayan doktor olmadığı için bahceci tansel beyi istiyorum orda bayan doktor var tansel bey nasil micro tese de, oraya giden var mi,ve randevuyu ne zamana veriyorlar bilen varsa bana soyleyinn lütfennn şimdi sira micro tese için merkez seciminde yorumlarınızı bekliyorummm

Bilmiyorum ki .. Bu konuda kimle ne kadar konusulabilir sizin kimse bilmiyo mu canim ?
benım ailem bılmıyoda onun aılesde pek bılmyo gbi görumcem bızdn snra evlendı bebegı olckta kaynana bızde bakp duru olsun dıye laf sokup duruyo zatn Rabbım buyuk napalm kı dua etmekten baska napablrz

canim variskosel olmiycaksiniz yani biz yarin variskoselden ameliyat ilcaz arkadaslar insallh Rabbim yardimximiz olsun hepimizin sizin galiba derecesimi dusuk dikkate almiolarbutun trstleriniz de temiz ama esinin yasindan dolayimi sena fatma beklemek istemiosunuz arkadasim

benım ailem bılmıyoda onun aılesde pek bılmyo gbi görumcem bızdn snra evlendı bebegı olckta kaynana bızde bakp duru olsun dıye laf sokup duruyo zatn Rabbım buyuk napalm kı dua etmekten baska napablrz
sanki biz istemiyomuşuz gibi bi de sorarlar ya hani sizde bişi yok mu derler ya :/ benim eşimin ailesi bildiği için üstümüze gelmiyolar .. ama kaynım evlendi bizden iki yıl sonra şimdi eşi hamile :/

sanki biz istemiyomuşuz gibi bi de sorarlar ya hani sizde bişi yok mu derler ya :/ benim eşimin ailesi bildiği için üstümüze gelmiyolar .. ama kaynım evlendi bizden iki yıl sonra şimdi eşi hamile :/
valla canim bende cok kızıyorum Rabbım nasl bilıyosa onlarda öyle yapsn ne diyelimki ama üstmuze gelselerde gelmeselerde basına gelen bilır bu durumlari zaten imalî imalı konusuyolar bide

Allah yardımcınız olsun sizde hem varikosel hemde azosperm mi var

Canım belkide sperm çıkışını bu etkiliyor olabilir tatlım amelşyat olduktan 6 ay içersinde toparlayıp bebişe kavuşabilirsinizz

Allah yardımcınız olsun sizde hem varikosel hemde azosperm mi var

canım bu kadar telaşlanma her şey olacağına varır bu sabah düşündüm bazıların herşeyi normal ama olmuyor sebepsiz yere ama bizim sebebimiz var umut var yada yok tedavimiz sonuçladıracak burdan anladım ki ALLAHIM İZİN VERDİĞİ ZAMAN HERŞEY OLACAK hakkımızdaki en hayırlısı olur inş. ALLAHIM ŞİFA VERECEK DOKTORLAR NASİP EDER İNŞ.

Canim hiç varikoselden bahsetmemiş doktor bizimki de ileri derecede direk micro tese demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…