- 23 Şubat 2015
- 23
- 39
- 8
- 43
HayirlisI olsun Allah yardimciniz olsun insaallahAzosperm hic sperm yok aralikda mikro tese oldu esim olgunlasmamis hücre bulundu suan igne tedavisi görüyo esim olgunlasmasi icin doktorumuz kaan aydos cok iyi bi doktoor
canim nezman olcaksiniz mikro tesyi hakkimia hayirlisi Rabbim dualarimizi karsiliksiz birakmaz elbette Rabbim cok buyukk yeteeki dua edelim siginalim yalvaralimCanim hiç varikoselden bahsetmemiş doktor bizimki de ileri derecede direk micro tese demiş
Canim şimdilik bilmiyorum ya nerde nasil olur Bahçeci çok iyi diyorlar laboratuvar olarak,ama doktorda emre ve kaan hoca iyi,kafam karıştı biraz randevusuz gorusecegini sanmiyodum ama bugün kaan hocayla görüşmüş belgelerini gonder gereken herşeyi yaparız demiş bilemiyorum artık burdaki yorumlar benim için önemli sizlerle karar vericem artik neresi olsun diyecanim nezman olcaksiniz mikro tesyi hakkimia hayirlisi Rabbim dualarimizi karsiliksiz birakmaz elbette Rabbim cok buyukk yeteeki dua edelim siginalim yalvaralim
Canim şimdilik bilmiyorum ya nerde nasil olur Bahçeci çok iyi diyorlar laboratuvar olarak,ama doktorda emre ve kaan hoca iyi,kafam karıştı biraz randevusuz gorusecegini sanmiyodum ama bugün kaan hocayla görüşmüş belgelerini gonder gereken herşeyi yaparız demiş bilemiyorum artık burdaki yorumlar benim için önemli sizlerle karar vericem artik neresi olsun diye
Canimm hazır bulmusken sana soru sorim o zaman,benim kaan aydostan hiç şüphem yok da ama tüp bebegi yapan doktor için hangisi kim iyi onu bilmiyorum kaan hoca hallederiz demiş eşim sorunca ama ben tüp bebegi yapanin bayan olmasını istiyorum senin bilgin var mi tüp bebeği nerde kim yapiyo bide siz de bulundu mu canim micro tese deCaniim esim kaan hocada mikro tese oldu biz cok memnun kaldiik herkese tavsiye ederim yani
evet canım kaan hoçada 6 ay boyunca görecez Rabbım herkesın kalbındekı gönlundkını versın ıns.sız göruyomusunz tedavı falanAmin insaallah cumlemizin. .siz tedavi goruyor musunuz
bızde kaan hocada tedavı göruyoz bızm hucrelerde olgunlasmamıs böyle olupta sperm cıkısı olan arkadaslar varmıkıHayirlisI olsun Allah yardimciniz olsun insaallah
Canimm hazır bulmusken sana soru sorim o zaman,benim kaan aydostan hiç şüphem yok da ama tüp bebegi yapan doktor için hangisi kim iyi onu bilmiyorum kaan hoca hallederiz demiş eşim sorunca ama ben tüp bebegi yapanin bayan olmasını istiyorum senin bilgin var mi tüp bebeği nerde kim yapiyo bide siz de bulundu mu canim micro tese de
bızımkıde öyleymıs çanım ilaclarla besleyeceklermıs o yuvarlak hücrelerıHmm anladmm smdi senii benim bildigim kadar genartta yapiyo tüp bebegi yani bizde esimde olgunlasmamis hücre bulundu onu genartin labaratuvarina gönderdi sanirim orayla baglantili ama emin degilim ben hic sormadm acikcasi önce bi bulunsunda dedim ama iste kuyruksuz hücre bulundu
bızımkıde öyleymıs çanım ilaclarla besleyeceklermıs o yuvarlak hücrelerı
Anladım canim cok sagol genarti arastirmam lazım o zaman,karar verme aşamasını hiç düşünmedim ama zormuşHmm anladmm smdi senii benim bildigim kadar genartta yapiyo tüp bebegi yani bizde esimde olgunlasmamis hücre bulundu onu genartin labaratuvarina gönderdi sanirim orayla baglantili ama emin degilim ben hic sormadm acikcasi önce bi bulunsunda dedim ama iste kuyruksuz hücre bulundu
Anladım canim cok sagol genarti arastirmam lazım o zaman,karar verme aşamasını hiç düşünmedim ama zormuş
Genart tüp bebek merkezi canım :)genart ne oluyorkı canım
Amin canim insaallah , evet esim pregnyl 1500× 2, puregon 150×3 haftada ,, ignelerini vuruyorum 6 ay oldu bizim mayisa kadar devam dedi Dr belki mayisa mikrotese olacak, bize Istanbul cerrahpasada bi Dr vermisti bu tedaviyI suan yurtdisinda devam ediyoruz ..hayirlisi bakalim nasibimiz ne olacak..evet canım kaan hoçada 6 ay boyunca görecez Rabbım herkesın kalbındekı gönlundkını versın ıns.sız göruyomusunz tedavı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?