saol canim anladım hayırlısı olur Rabbım yardımcnz olur ins.Genart tüp bebek merkezi canım :)
İnşallah canım teşekkür ederim hepimiz rabbimin indirecegi hayra muhtaciz hayırlı cumalar diliyorum herkese dualarda buluşalım inşallah. .saol canim anladım hayırlısı olur Rabbım yardımcnz olur ins.
Allah yardimcilari olsun. insallah hamilelik haberlerini de alirizarkadaşlar hepinize günaydın,hayırlı cumalarımız olsun inşallah.bugün EYLÜL DE GEL arkadaşımızın saat 11 de transferi olacak Allah nasip ederse.şu mübarek cuma gününün hürmetine dualarımızı eksik etmeyelim,Rabbim hepimizin gönlündeki yakın zamanda nasip etsin,hepimizin dualarını kabul etsin...
Canim bugun suan klinikteyiz ama ben cok kotu grip oldumEylulde gel canim embriyolr ne durumda transfrrin nezMan Rabbim bu cuma gununun hurmetine senin ve hepimizn dualarini kabul etsin Amin
cnm inşlh beneğin sNa tutunur dr una söyle cnm gribi kafanı onunla yorma inşlh bi sorun olmaz..Canim bugun suan klinikteyiz ama ben cok kotu grip oldum
Canimm transferin simdi gerceklesmistir Rabbim yardimcinz olsun insallah bebislerin sana tutunur. Tek embriyomu yerlestirdilerCanim bugun suan klinikteyiz ama ben cok kotu grip oldum
Ayyy hadi insallah iyi gecer transferin hayirli mubarek gunde allah yardimcin olsunCanim bugun suan klinikteyiz ama ben cok kotu grip oldum
Allah isterse olur canım bu saatten sonra sadece duayla istemek lazım Rabbim nasip etsin inşallahCanim bugun suan klinikteyiz ama ben cok kotu grip oldum
Canim ne guzel sizde canli sperm var sizin isiniz daha kolay esin neden doktora gitmiyorki anlamadimarkadaşlar soruma cvp verecek kimse yok mu?
Canim ne guzel sizde canli sperm var sizin isiniz daha kolay esin neden doktora gitmiyorki anlamadimarkadaşlar soruma cvp verecek kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?