Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ne guzel sizde canli sperm var sizin isiniz daha kolay esin neden doktora gitmiyorki anlamadim
Bende anlamıyorum ki tamam giderim diyor ama hep erteliyor. Kaç kere söyledim ama gitmedi. geçen hafta bugün yumurtalar çatlasın diye iğne yaptırdı doktorum yarın da kontrole çagırdı sence yumurta döllenmiş mi diye mi bakacak

Canim ne guzel sizde canli sperm var sizin isiniz daha kolay esin neden doktora gitmiyorki anlamadim
Canim kuzlarinda dedigi gibi galiba icimizde en sanslisi sensin 5 milyon canli spermden bahsediyosun biz bi tane icin ne dualar ediyoruz.oncelikle esini anla derim o asamalardan bende gectim ikinci testi verdirene kadar gobegim catladi ne kavgalar ettik ne cok agladim.erkeklik gururu denen seye yediremiyolar onlara daha agir geliyo o yuzden tatlilikla guzel guzel asamalarin bizlere gore kolayligini anlat.cok sansli oldugundan bahset ertelenerek olmicani soyle.rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Rabbi Yessir Duası Arapça Okunuşu

"Bismillahirrahmanirrahim"

• Rabbi Yessir ve la tuassir
  • Sehhil aleyne bi fadlike ye muyessir
  • Rabbi zidne ilmen ve fehmen nafian
  • Ve temmim bil hayri
Rabbi Yessir Duası Türkçe Anlamı

• Rabbim! Kolaylaştır zorlaştırma!
  • Fazlınla bize kolaylaştır en kolaylaştıran.
  • Rabbim! İlmimi artır, Anlayışımızı faydalı kıl ve Hayırla bitir.
  • Ey Alemlerin Rabbi olan Allah..

SONUCUNUN OLUMSUZ OLACAĞINDAN KORKUYOR GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEK İSTEMİYOR...

Dünyadaki bütün hastalıklar için şifa duasını okuyabilirsiniz. Hastalıklar için edeceğimiz dua ayrıdır. Adı şifa duasıdır. Hasta olanın başında okuyabileceğimiz dualardan bazıları:

Birinci dua: ”Bismillahi yübrike min külli yesfike ve min şerri hasidin, ve min şerri külli zi ayn.”
Duanın anlamı: Allah’ın adıyla. Allah sana bütün hastalıklardan şifa versin. Hasettiği zaman hasetçilerin ve bütün nazarı değen kimselerin şerrinden korusun.”

İkinci dua: ”Bismillah,erkike min külli şey’in yü’zike,ve min şerri külli nefsin ev aynin hasidin,Allahu yeşfike, Bismillahi erkike".
Duanın anlamı: “Allah’ın adıyla seni rahatsız eden herşeydeniher türlü kötü nefisten ve kem gözden, sana koruma diliyorum. Allah sana şifa versin. Sana Allah adıyla koruma diliyorum.”

Bu duaların yanında birde peygamber efendimizin duası vardır.

Dua: Aişe (r.a.)”den rivayete göre Rasûllah (s.a.v.) kendilerine bir hasta getirildiğin de söyle duâ ederlerdi;

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”

(Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! şifa ver, çünkü şifa verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifa yoktur. Öyle şifa ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.)

Allah’ım bana vermiş olduğun bu hastalık sana şükür vesilemdir.

Hiçbir kuluna dayanamayacağı yükü yüklemezsin, Bana ve Ummeti Muhamme’de de şifalar nasip eyle yarabbim Amin

Kizlar ben ciktim suan eve donuyorum bir kirkbes de aldilar yarim saat yattim doktorum eve gidebilirsin dedi ciktik biz kasiklarimda agri var sadece yürüyorum ediyorum iyiyim yani simdilik hepinize cok tesekkur ediyorum beni dualarinizdan ayirmadiginiz ve yalniz birakmadiginiz icin.

Sagol canim allah hepimize yardim etsin.

arkadaşlar kaan hocaya mail atmıştım cewap geldi. ışın tedavisi gördüğünüz tarihten 2 sene sonra olmalı çocuk diyor çıkacak sperm ışının etkisinde kaldığı iiçin çocukta problem olabilrmiş. bu süredede proxeed kullansın eşin yazmış ne ilacı bu bileniniz var mı ama adam hakikaten iyi bi doktor para için deil amacı belli yoksa gelin başlayalım derdi yani 2 sene bekleyin diyo adam bize ayy 2 seneye kadar inşallah ölmez :)

Canim bizim de fsh yuksekti bu durumda iki kere microtese oldu esim. Sperm bulunamadi. Daha sonra igne tedavisi uyguladik hem fsh dustu hem de testisteron yuksrldi. Cumartesi gunu tekrar micro tese olacak esim. Hakkimizda hayirlisi.

Canım inşallah sperm bulunur ve bu stres biter.Allah bebeklerine kavuşmak nasip etsin hayırlı ameliyatlar olsun.

canim Rabbim hamileligi de nasip etsin. 5. gun transferi sanirim 10 gun sonra belli olur insallah hamileyim dersin. Kac embriyo transferi yapildi canim? kalanlar donduruldu mu? bu islemler icin ne kadar ucret aliyorlar? ayy hadi insallah dersin Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin canim

Canimmm hayirli ugurlu olsun transferin ve bebisli olsun sonucu Rabbime duam insallahh sana tutunur bebisin hamileyimmm diye yazarsin insallahh tatlim.. Rabbim biz3de nasip etsin

Ah canım evleneli 2 sene oldu demişsin dün gibi dimi bir 2 sene daha ALLAHIM zamanı hemen geçirir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…