- 26 Şubat 2015
- 138
- 63
- 43
Bende anlamıyorum ki tamam giderim diyor ama hep erteliyor. Kaç kere söyledim ama gitmedi. geçen hafta bugün yumurtalar çatlasın diye iğne yaptırdı doktorum yarın da kontrole çagırdı sence yumurta döllenmiş mi diye mi bakacakCanim ne guzel sizde canli sperm var sizin isiniz daha kolay esin neden doktora gitmiyorki anlamadim
Canim kuzlarinda dedigi gibi galiba icimizde en sanslisi sensin 5 milyon canli spermden bahsediyosun biz bi tane icin ne dualar ediyoruz.oncelikle esini anla derim o asamalardan bende gectim ikinci testi verdirene kadar gobegim catladi ne kavgalar ettik ne cok agladim.erkeklik gururu denen seye yediremiyolar onlara daha agir geliyo o yuzden tatlilikla guzel guzel asamalarin bizlere gore kolayligini anlat.cok sansli oldugundan bahset ertelenerek olmicani soyle.rabbim hepimizin yardimcisi olsunCanim ne guzel sizde canli sperm var sizin isiniz daha kolay esin neden doktora gitmiyorki anlamadim
Hadi insallah oyle olurBende anlamıyorum ki tamam giderim diyor ama hep erteliyor. Kaç kere söyledim ama gitmedi. geçen hafta bugün yumurtalar çatlasın diye iğne yaptırdı doktorum yarın da kontrole çagırdı sence yumurta döllenmiş mi diye mi bakacak
canım 5 milyon canlı sperm var ama yapışık işte. Allah hepimizin yardımcısı olsunHad
Hadi insallah oyle olur
Bende anlamıyorum ki tamam giderim diyor ama hep erteliyor. Kaç kere söyledim ama gitmedi. geçen hafta bugün yumurtalar çatlasın diye iğne yaptırdı doktorum yarın da kontrole çagırdı sence yumurta döllenmiş mi diye mi bakacak
Canim dualarim seninle. Allah yardimci olsun. Bebegine de kuvvet versin sana tutunmasi icin.Canim bugun suan klinikteyiz ama ben cok kotu grip oldum
Canim bugun suan klinikteyiz ama ben cok kotu grip oldum
Sagol canim allah hepimize yardim etsin.eylulde gel arkadasım Rabbim yardimcin olsun 12 dun sonra mucizen seninle olur insallah. yarın yyy1907 arkadasin esinin m.tesesi var bu mubarek cumanin hurmetine rabbim yüzunu güldursun dua edelim arkadaslar. insallah guzel haberlerle gelirler
Canim bizim de fsh yuksekti bu durumda iki kere microtese oldu esim. Sperm bulunamadi. Daha sonra igne tedavisi uyguladik hem fsh dustu hem de testisteron yuksrldi. Cumartesi gunu tekrar micro tese olacak esim. Hakkimizda hayirlisi.
canim Rabbim hamileligi de nasip etsin. 5. gun transferi sanirim 10 gun sonra belli olur insallah hamileyim dersin. Kac embriyo transferi yapildi canim? kalanlar donduruldu mu? bu islemler icin ne kadar ucret aliyorlar? ayy hadi insallahKizlar ben ciktim suan eve donuyorum bir kirkbes de aldilar yarim saat yattim doktorum eve gidebilirsin dedi ciktik biz kasiklarimda agri var sadece yürüyorum ediyorum iyiyim yani simdilik hepinize cok tesekkur ediyorum beni dualarinizdan ayirmadiginiz ve yalniz birakmadiginiz icin.
Canimmm hayirli ugurlu olsun transferin ve bebisli olsun sonucu Rabbime duam insallahh sana tutunur bebisin hamileyimmm diye yazarsin insallahh tatlim.. Rabbim biz3de nasip etsinKizlar ben ciktim suan eve donuyorum bir kirkbes de aldilar yarim saat yattim doktorum eve gidebilirsin dedi ciktik biz kasiklarimda agri var sadece yürüyorum ediyorum iyiyim yani simdilik hepinize cok tesekkur ediyorum beni dualarinizdan ayirmadiginiz ve yalniz birakmadiginiz icin.
arkadaşlar kaan hocaya mail atmıştım cewap geldi. ışın tedavisi gördüğünüz tarihten 2 sene sonra olmalı çocuk diyor çıkacak sperm ışının etkisinde kaldığı iiçin çocukta problem olabilrmiş. bu süredede proxeed kullansın eşin yazmış ne ilacı bu bileniniz var mı ama adam hakikaten iyi bi doktor para için deil amacı belli yoksa gelin başlayalım derdi yani 2 sene bekleyin diyo adam bize ayy 2 seneye kadar inşallah ölmez :)
inşallah canım geçer 2 senede yeter ki sağlık olsun eşim iyi olsun mutlu olsun ben beklerimAh canım evleneli 2 sene oldu demişsin dün gibi dimi bir 2 sene daha ALLAHIM zamanı hemen geçirir inş.
inşallah canım geçer 2 senede yeter ki sağlık olsun eşim iyi olsun mutlu olsun ben beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?