Ohh iyi tatlim valla bende seni dusunup duruyodum bol bol dinlen rabbim ins muradini tamamina erdirirde bebegin tutunurda iyi haberlerini verirsin.Kizlar ben ciktim suan eve donuyorum bir kirkbes de aldilar yarim saat yattim doktorum eve gidebilirsin dedi ciktik biz kasiklarimda agri var sadece yürüyorum ediyorum iyiyim yani simdilik hepinize cok tesekkur ediyorum beni dualarinizdan ayirmadiginiz ve yalniz birakmadiginiz icin.
nasıl ihtimal yok canım ? size ne dedi kaan hoca ?canım sen yıne kaan hocaya bak en azından tüp bebek ıhtımalın varmıs bızde oda yok
Cnm fsh kac sizin. Bnde yazmistm kaan hocaya bizm fsh 7 diydi bizede yuksek demisti. Yuksek demesinden kasit 3 veya 4 lerde olmasini normal ve iyi diye kabul ediyolr. Normal deger araliklarnda olabilir ama doktorlarn istedigi aralikta olmamasindan dolayi boyle yorum yapiliyo cnm. Ama fsh bnce belirtec degil emre beyde oyle diyor. Cunku bnde okudgma gore fsh yuksek.olup dogal yoldan cikan kisiler var.kaan hoca cevap yazmış kızlar .. 'Sizde FSH hormonu yüksek gelmiş. Bu durumda sorun, testislerde sperm üretiminde bozukluk olması. Tedavi ile sperm elde edilip, çocuk sahibi olmak mümkün. Ama mutlaka tüp bebek gerekir' demiş.. diğer doktor hormonlar normal demişti gerizekalı
Sagol canim insallah cok heyecanliyim.Canım inşallah sperm bulunur ve bu stres biter.Allah bebeklerine kavuşmak nasip etsin hayırlı ameliyatlar olsun.
Canim Allah yardimciniz olsun insallahh.. Rabbim yoktan varedendir yoktan var eder insallahh Insallahh.yarin insallahh sperm bulunur.Allahin izniyle ve sende evladina kavusursunKizlar bugun cok heyecanliyim. Esim yarin 3. Microtese ameliyatini olacak. Bende hazirlandim. Sperm cikarsa yumurtalarim toplanacak. Bizim icin dua edin lutfen. Cok ihtiyacimiz var. İnsallah iyi haberler yazmayi nasip eder Allahim.
Hadi ins sende eylulde gel gibi mutlu bi haber verirsin bize rabbim yuzune gulsun gonlundekini hakkinda hayirli eylesin.ins rabbim nasip eder dualarimdasin,dualarimdasiniz allah hepinize icinde banada tattirsin anneligiKizlar bugun cok heyecanliyim. Esim yarin 3. Microtese ameliyatini olacak. Bende hazirlandim. Sperm cikarsa yumurtalarim toplanacak. Bizim icin dua edin lutfen. Cok ihtiyacimiz var. İnsallah iyi haberler yazmayi nasip eder Allahim.
9 küsur canim bizim fsh .. Simdi bize ne gibi bi tedavi uygulayacak acaba arayip randevu alcam.. Hakkimizda hayirlisiCnm fsh kac sizin. Bnde yazmistm kaan hocaya bizm fsh 7 diydi bizede yuksek demisti. Yuksek demesinden kasit 3 veya 4 lerde olmasini normal ve iyi diye kabul ediyolr. Normal deger araliklarnda olabilir ama doktorlarn istedigi aralikta olmamasindan dolayi boyle yorum yapiliyo cnm. Ama fsh bnce belirtec degil emre beyde oyle diyor. Cunku bnde okudgma gore fsh yuksek.olup dogal yoldan cikan kisiler var.
Kizlar bugun cok heyecanliyim. Esim yarin 3. Microtese ameliyatini olacak. Bende hazirlandim. Sperm cikarsa yumurtalarim toplanacak. Bizim icin dua edin lutfen. Cok ihtiyacimiz var. İnsallah iyi haberler yazmayi nasip eder Allahim.
Guzel haberlerini bekliyoruz insallah burdaki tum arkadaslar dua ediyoruz sizlere canim :)Kizlar bugun cok heyecanliyim. Esim yarin 3. Microtese ameliyatini olacak. Bende hazirlandim. Sperm cikarsa yumurtalarim toplanacak. Bizim icin dua edin lutfen. Cok ihtiyacimiz var. İnsallah iyi haberler yazmayi nasip eder Allahim.
Kizlar bugun cok heyecanliyim. Esim yarin 3. Microtese ameliyatini olacak. Bende hazirlandim. Sperm cikarsa yumurtalarim toplanacak. Bizim icin dua edin lutfen. Cok ihtiyacimiz var. İnsallah iyi haberler yazmayi nasip eder Allahim.
Canim rabbim hayirla sonuclandirsin inşallah yüzünüzü güldürsun sizde ciksin ki bizde de umut olsun burda hiç kimse birbirini tanımıyo ve hic bir menfaat yok inşallah dualarimiz çabucak ulaşır sahibine muminin mumine ettigi dua kabuldur rabbim bebegine kavustursun imtihanini sonlandirsin inşallahKizlar bugun cok heyecanliyim. Esim yarin 3. Microtese ameliyatini olacak. Bende hazirlandim. Sperm cikarsa yumurtalarim toplanacak. Bizim icin dua edin lutfen. Cok ihtiyacimiz var. İnsallah iyi haberler yazmayi nasip eder Allahim.
Amin canim insallah.Canim Allah yardimciniz olsun insallahh.. Rabbim yoktan varedendir yoktan var eder insallahh Insallahh.yarin insallahh sperm bulunur.Allahin izniyle ve sende evladina kavusursun
Amin arkadasim. Tez zamanda Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.Canim rabbim hayirla sonuclandirsin inşallah yüzünüzü güldürsun sizde ciksin ki bizde de umut olsun burda hiç kimse birbirini tanımıyo ve hic bir menfaat yok inşallah dualarimiz çabucak ulaşır sahibine muminin mumine ettigi dua kabuldur rabbim bebegine kavustursun imtihanini sonlandirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?