Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ohh iyi tatlim valla bende seni dusunup duruyodum bol bol dinlen rabbim ins muradini tamamina erdirirde bebegin tutunurda iyi haberlerini verirsin.

kaan hoca cevap yazmış kızlar .. 'Sizde FSH hormonu yüksek gelmiş. Bu durumda sorun, testislerde sperm üretiminde bozukluk olması. Tedavi ile sperm elde edilip, çocuk sahibi olmak mümkün. Ama mutlaka tüp bebek gerekir' demiş.. diğer doktor hormonlar normal demişti gerizekalı

Cnm fsh kac sizin. Bnde yazmistm kaan hocaya bizm fsh 7 diydi bizede yuksek demisti. Yuksek demesinden kasit 3 veya 4 lerde olmasini normal ve iyi diye kabul ediyolr. Normal deger araliklarnda olabilir ama doktorlarn istedigi aralikta olmamasindan dolayi boyle yorum yapiliyo cnm. Ama fsh bnce belirtec degil emre beyde oyle diyor. Cunku bnde okudgma gore fsh yuksek.olup dogal yoldan cikan kisiler var.

Kizlar bugun cok heyecanliyim. Esim yarin 3. Microtese ameliyatini olacak. Bende hazirlandim. Sperm cikarsa yumurtalarim toplanacak. Bizim icin dua edin lutfen. Cok ihtiyacimiz var. İnsallah iyi haberler yazmayi nasip eder Allahim.
Canim Allah yardimciniz olsun insallahh.. Rabbim yoktan varedendir yoktan var eder insallahh Insallahh.yarin insallahh sperm bulunur.Allahin izniyle ve sende evladina kavusursun

Kizlar bugun cok heyecanliyim. Esim yarin 3. Microtese ameliyatini olacak. Bende hazirlandim. Sperm cikarsa yumurtalarim toplanacak. Bizim icin dua edin lutfen. Cok ihtiyacimiz var. İnsallah iyi haberler yazmayi nasip eder Allahim.
Hadi ins sende eylulde gel gibi mutlu bi haber verirsin bize rabbim yuzune gulsun gonlundekini hakkinda hayirli eylesin.ins rabbim nasip eder dualarimdasin,dualarimdasiniz allah hepinize icinde banada tattirsin anneligi

9 küsur canim bizim fsh .. Simdi bize ne gibi bi tedavi uygulayacak acaba arayip randevu alcam.. Hakkimizda hayirlisi

Hadi insallah caniiimm allah yardimciniz olsun hang doktordaydiniz esin tedavi gördümü hic ?

Guzel haberlerini bekliyoruz insallah burdaki tum arkadaslar dua ediyoruz sizlere canim :)

İnşallah iyi haberlerini alırızz canımm benim.. Bende heyecanlıyım senin adına..

Canim rabbim hayirla sonuclandirsin inşallah yüzünüzü güldürsun sizde ciksin ki bizde de umut olsun burda hiç kimse birbirini tanımıyo ve hic bir menfaat yok inşallah dualarimiz çabucak ulaşır sahibine muminin mumine ettigi dua kabuldur rabbim bebegine kavustursun imtihanini sonlandirsin inşallah

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar ve geçmiş olsun...Bize de 2 ay kadar önce azospermi teşhisi kondu. Önce yıkıldık tabi herkes gibi sonra internetten araştırmalarımız sonunda Kaan Hoca'dan randevu aldık mayıs ayı için. Sitesine üye olup mail attık o da fsh hormonu yüksek gelmiş sperm üretiminde bozukluk olabilir gibi bir mail attı. Tabi iki haftalık soğuk algınlığında kullanılan ilaç verdi sonunda tekrar sperm testi yaptırıp sonucuna göre tedavi belirleyelim dedi. Eşim ilaçları kullandı bugün tekrar test yaptırdık sonuçta değişiklik yok bakalım ne diyecek Kaan Bey. Bizi neler bekliyor hiç bilmiyorum ve gerçekten çok çok moralsizim öyle şaşkınım ki ne yapsam bilmiyorum sanırım beklemekten ve dua etmekten başka çare yok

Amin arkadasim. Tez zamanda Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…