Allah razi olsun hepinizdenHadi ins sende eylulde gel gibi mutlu bi haber verirsin bize rabbim yuzune gulsun gonlundekini hakkinda hayirli eylesin.ins rabbim nasip eder dualarimdasin,dualarimdasiniz allah hepinize icinde banada tattirsin anneligi
Canim Doktorumuz kaan aydos. Esim 2 yildir igne tedavisi goruyordu. Tup bebek icin bahceci klinigini sectik. Esimin doktoru tansel bey benimki erbil beyHadi insallah caniiimm allah yardimciniz olsun hang doktordaydiniz esin tedavi gördümü hic ?
Siz tedavi gördünüz mü malesef o kadar çok kişi var ki herkesin kini akılda tutmak çok zor belkide yazdin ama hatirlayamadim canım ne yaşadın sen direk mi micro tese oluyorsunuz ve hangi doktora olacak esin ?Amin arkadasim. Tez zamanda Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
Canim Doktorumuz kaan aydos. Esim 2 yildir igne tedavisi goruyordu. Tup bebek icin bahceci klinigini sectik. Esimin doktoru tansel bey benimki erbil bey
Canim esimin 3. Microtesesi olacak. İlk iki tesede hic tedavi olmamisti. Bu sefer 2 sene igne tedavisi gordu. Doktorumuz kaan aydos.Siz tedavi gördünüz mü malesef o kadar çok kişi var ki herkesin kini akılda tutmak çok zor belkide yazdin ama hatirlayamadim canım ne yaşadın sen direk mi micro tese oluyorsunuz ve hangi doktora olacak esin ?
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar ve geçmiş olsun...Bize de 2 ay kadar önce azospermi teşhisi kondu. Önce yıkıldık tabi herkes gibi sonra internetten araştırmalarımız sonunda Kaan Hoca'dan randevu aldık mayıs ayı için. Sitesine üye olup mail attık o da fsh hormonu yüksek gelmiş sperm üretiminde bozukluk olabilir gibi bir mail attı. Tabi iki haftalık soğuk algınlığında kullanılan ilaç verdi sonunda tekrar sperm testi yaptırıp sonucuna göre tedavi belirleyelim dedi. Eşim ilaçları kullandı bugün tekrar test yaptırdık sonuçta değişiklik yok bakalım ne diyecek Kaan Bey. Bizi neler bekliyor hiç bilmiyorum ve gerçekten çok çok moralsizim öyle şaşkınım ki ne yapsam bilmiyorum sanırım beklemekten ve dua etmekten başka çare yok
Biz yurtdisinda yasiyoruz. İstanbulda kalacak yerimiz vardi. Ve cok arastirdim. Saglik sektorunde tanidiklarim da vardi burayi tavsiye ettiler. Kaan hocanin onerdigi yer mutlaka vardir ama biz ankarada bu kadar uzun kalamayacagimuz icin istanbulu tercih ettik.Anlafm canim peki teseyi kaan hoca yapmicak yani kaan hocanin önerdigi tüp bebek merkezi varmi peki yoksa size mi birakti
Anlafm canim peki teseyi kaan hoca yapmicak yani kaan hocanin önerdigi tüp bebek merkezi varmi peki yoksa size mi birakti
Bizim sertoly cell only. Daha once hic sperm goremedik maalesef. Sadece fish testinde %2 haploid gorduk.Bide caniim tam olarak problem beydi kusura bakma cok soruyorm ama bizde igne tedavisindeyiz korkuyormm acikcasi en az 6 ay dedi cünki uzar diye korkuyormm
Bizim sertoly cell only. Daha once hic sperm goremedik maalesef. Sadece fish testinde %2 haploid gorduk.
Ilk once emre bakirciogluna gittik. Direk microtese dedi. Bir sonuc alamadik. Yapacak bisey yok dedi. Sonra kaan hocayi buldum bu forum sayesinde. Gorustuk igne tedavisi onerdi. Bizde son kez denemeye karar verdik.Hakkınıza hayırlısı olsun neden kaan aydosu tercih etmediniz bizde araştırma asamasindayiz da
btusss canım micro tese için hemen randevu verdi mi size? Sanırım bizimki genetik eşimin bir dayısının 8 yıl sonra çocuğu olmuş bir dayısı da tüp bebekle çocuk sahibi oldu..
Bizim microteseyi kaan hoca yapmiyor. Istanbul da tansel bey yapacak. Randevuyu hemen verdiler bir problem olmadi.btusss canım micro tese için hemen randevu verdi mi size? Sanırım bizimki genetik eşimin bir dayısının 8 yıl sonra çocuğu olmuş bir dayısı da tüp bebekle çocuk sahibi oldu..
Anladım canim çok sağol kaan aydosun mailini bilen var mi? İki mail var da hangisi bilemedimIlk once emre bakirciogluna gittik. Direk microtese dedi. Bir sonuc alamadik. Yapacak bisey yok dedi. Sonra kaan hocayi buldum bu forum sayesinde. Gorustuk igne tedavisi onerdi. Bizde son kez denemeye karar verdik.
Bizim microteseyi kaan hoca yapmiyor. Istanbul da tansel bey yapacak. Randevuyu hemen verdiler bir problem olmadi.
Biz sitesinden kaydolduk oradan yolluyoruz mesajlari. Mailini bilmiyorumAnladım canim çok sağol kaan aydosun mailini bilen var mi? İki mail var da hangisi bilemedim
hepimizin yaşadığı ilk şaşkınlık ve kabullenmeme evresindesin canım bizler artık şaşkınlığı atlattık kabullendik ve Allaha dua edip hayırlı doktorlar arıyoruz Kaan hocadan herkes çok memnun inşallah şifanız ondadır ve tez zamanda sperm oluşur bulunurda evlat sahibi olursunuz yıkılmak yok biz azospermi yeneceğiz o bizi değilArkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar ve geçmiş olsun...Bize de 2 ay kadar önce azospermi teşhisi kondu. Önce yıkıldık tabi herkes gibi sonra internetten araştırmalarımız sonunda Kaan Hoca'dan randevu aldık mayıs ayı için. Sitesine üye olup mail attık o da fsh hormonu yüksek gelmiş sperm üretiminde bozukluk olabilir gibi bir mail attı. Tabi iki haftalık soğuk algınlığında kullanılan ilaç verdi sonunda tekrar sperm testi yaptırıp sonucuna göre tedavi belirleyelim dedi. Eşim ilaçları kullandı bugün tekrar test yaptırdık sonuçta değişiklik yok bakalım ne diyecek Kaan Bey. Bizi neler bekliyor hiç bilmiyorum ve gerçekten çok çok moralsizim öyle şaşkınım ki ne yapsam bilmiyorum sanırım beklemekten ve dua etmekten başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?