Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin arkadasim. Tez zamanda Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
Siz tedavi gördünüz mü malesef o kadar çok kişi var ki herkesin kini akılda tutmak çok zor belkide yazdin ama hatirlayamadim canım ne yaşadın sen direk mi micro tese oluyorsunuz ve hangi doktora olacak esin ?
Hemen bi duzenleme yapayim canım cevabını vermissin zaten arkadasa Tansel beyden memnun musunuz?

Canim Doktorumuz kaan aydos. Esim 2 yildir igne tedavisi goruyordu. Tup bebek icin bahceci klinigini sectik. Esimin doktoru tansel bey benimki erbil bey

Anlafm canim peki teseyi kaan hoca yapmicak yani kaan hocanin önerdigi tüp bebek merkezi varmi peki yoksa size mi birakti

Siz tedavi gördünüz mü malesef o kadar çok kişi var ki herkesin kini akılda tutmak çok zor belkide yazdin ama hatirlayamadim canım ne yaşadın sen direk mi micro tese oluyorsunuz ve hangi doktora olacak esin ?
Canim esimin 3. Microtesesi olacak. İlk iki tesede hic tedavi olmamisti. Bu sefer 2 sene igne tedavisi gordu. Doktorumuz kaan aydos.

Bizede aynisini demisdi kullandik 2 hafta sonuc degismedi sora mikro teseye karar verdi kuyruksuz hücre cikdi simdi igne tedavisi uygulzyo

Anlafm canim peki teseyi kaan hoca yapmicak yani kaan hocanin önerdigi tüp bebek merkezi varmi peki yoksa size mi birakti
Biz yurtdisinda yasiyoruz. İstanbulda kalacak yerimiz vardi. Ve cok arastirdim. Saglik sektorunde tanidiklarim da vardi burayi tavsiye ettiler. Kaan hocanin onerdigi yer mutlaka vardir ama biz ankarada bu kadar uzun kalamayacagimuz icin istanbulu tercih ettik.

Bide caniim tam olarak problem beydi kusura bakma cok soruyorm ama bizde igne tedavisindeyiz korkuyormm acikcasi en az 6 ay dedi cünki uzar diye korkuyormm

Hakkınıza hayırlısı olsun neden kaan aydosu tercih etmediniz bizde araştırma asamasindayiz da

btusss canım micro tese için hemen randevu verdi mi size? Sanırım bizimki genetik eşimin bir dayısının 8 yıl sonra çocuğu olmuş bir dayısı da tüp bebekle çocuk sahibi oldu..

Hakkınıza hayırlısı olsun neden kaan aydosu tercih etmediniz bizde araştırma asamasindayiz da
Ilk once emre bakirciogluna gittik. Direk microtese dedi. Bir sonuc alamadik. Yapacak bisey yok dedi. Sonra kaan hocayi buldum bu forum sayesinde. Gorustuk igne tedavisi onerdi. Bizde son kez denemeye karar verdik.

btusss canım micro tese için hemen randevu verdi mi size? Sanırım bizimki genetik eşimin bir dayısının 8 yıl sonra çocuğu olmuş bir dayısı da tüp bebekle çocuk sahibi oldu..

Biz yurtdisinda oldugunuz icin biz karar verdik randeuya doktorda onayladi hemen maili aldikdan 1 hafta sora tese oldu esim

Bizim microteseyi kaan hoca yapmiyor. Istanbul da tansel bey yapacak. Randevuyu hemen verdiler bir problem olmadi.

Ilk once emre bakirciogluna gittik. Direk microtese dedi. Bir sonuc alamadik. Yapacak bisey yok dedi. Sonra kaan hocayi buldum bu forum sayesinde. Gorustuk igne tedavisi onerdi. Bizde son kez denemeye karar verdik.
Anladım canim çok sağol kaan aydosun mailini bilen var mi? İki mail var da hangisi bilemedim

Bizim microteseyi kaan hoca yapmiyor. Istanbul da tansel bey yapacak. Randevuyu hemen verdiler bir problem olmadi.

Kaan Bey micro tese için çok ileri bi tarih verirse biz de başka doktor bulmak zorunda kalırız..Acaba ne kadar sürecek bu süreç? Gerçekten korkuyorum..

hepimizin yaşadığı ilk şaşkınlık ve kabullenmeme evresindesin canım bizler artık şaşkınlığı atlattık kabullendik ve Allaha dua edip hayırlı doktorlar arıyoruz Kaan hocadan herkes çok memnun inşallah şifanız ondadır ve tez zamanda sperm oluşur bulunurda evlat sahibi olursunuz yıkılmak yok biz azospermi yeneceğiz o bizi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…