Evet Canım soru mesaj gonder diye bi bolum var ordan yazabilirsin..canım kaan aydosa nerden kayıt olunuyokı sıtesındn mi
saol canım yaEvet Canım soru mesaj gonder diye bi bolum var ordan yazabilirsin..
Rica ederim :) ben de kurcalaya kurcalaya buldumsaol canım ya
Ayyy canim ya sizinle okadar cok benziyoki bizede certoly cell only dediler inan bende senin kadar heycanliyim rabbin yardimciniz olsun emeklerimizi bosa cikarmasin bizleri habersiz birakma:)Bizim sertoly cell only. Daha once hic sperm goremedik maalesef. Sadece fish testinde %2 haploid gorduk.
cnm bizde 2toz bi su ile yapıyoruz menapuru senin kafan karışmasın suları bn önceleri sakladım lazım olur diye ama baktım birkti bi işe yaramadı attım ama istersen bi kutu bitince içine gene bi kaç tane suyundan koy sakla n olur ne olmazArkadaşlar celalettin bey 1 sene sonra eşimin iğne oranlarını değiştirmiş. pregnly iğne 2500-5000-2500 hafta da 3 kere.Menapur ise 150-75-150 hafta 3 kere. Diğer haftada ise 5000-5000 pregnly menapur ise 150-150 olacakmış.Ama eşim 2 toz bir su diye not almış. O zaman kutu içindeki tozlar çabuk biter sular elimizde kalır diye düşündük daha vurulmadan kafamız karıştı.Eski arkadaşlardan vardı bu şekilde kullanan ama kimdi bulamadım.Bize toz ve su hakkında bilgisi olan varsa yazar mı.Yarın başlayacağız iğnelere yanlış yapmak istemiyorum.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
cnm yarın inşl sevinçten ağlarsın ve bizede güzel haberlerinizi yazarsın cnm allaha emanet ol duaları dasınBiz yurtdisinda yasiyoruz. İstanbulda kalacak yerimiz vardi. Ve cok arastirdim. Saglik sektorunde tanidiklarim da vardi burayi tavsiye ettiler. Kaan hocanin onerdigi yer mutlaka vardir ama biz ankarada bu kadar uzun kalamayacagimuz icin istanbulu tercih ettik.
Canim bence doktorunuzu arayip danismaniz en iyisi olacaktir.ama benim anladigim pregly leri 2500 luk menapurlari 75 lik alin.ve pregly 5000 olan gunlerde 2 toz 1 su.menapur 150 olan gunlerde yine 2 toz 1 su vurun demek istemistir.Arkadaşlar celalettin bey 1 sene sonra eşimin iğne oranlarını değiştirmiş. pregnly iğne 2500-5000-2500 hafta da 3 kere.Menapur ise 150-75-150 hafta 3 kere. Diğer haftada ise 5000-5000 pregnly menapur ise 150-150 olacakmış.Ama eşim 2 toz bir su diye not almış. O zaman kutu içindeki tozlar çabuk biter sular elimizde kalır diye düşündük daha vurulmadan kafamız karıştı.Eski arkadaşlardan vardı bu şekilde kullanan ama kimdi bulamadım.Bize toz ve su hakkında bilgisi olan varsa yazar mı.Yarın başlayacağız iğnelere yanlış yapmak istemiyorum.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Rabbim yardimciniz olsun, bizimde mayis ayinda 3.cu mikrotese insaallah Rabbim bizide guldurur. ..Kizlar bugun cok heyecanliyim. Esim yarin 3. Microtese ameliyatini olacak. Bende hazirlandim. Sperm cikarsa yumurtalarim toplanacak. Bizim icin dua edin lutfen. Cok ihtiyacimiz var. İnsallah iyi haberler yazmayi nasip eder Allahim.
canım çooook saol Rabbim hepimize acil şifalar versin biz kimseyle paylaşamadık ailelerimiz yakın arkadaş çevremiz doktora gittiğimizi bildikleri için soruyorlar bir sorun yok ama olmuyor diyoruz kimseyle dertleşememek de acımı katlıyor sanırım ama çok şükür ki sizi buldumhepimizin yaşadığı ilk şaşkınlık ve kabullenmeme evresindesin canım bizler artık şaşkınlığı atlattık kabullendik ve Allaha dua edip hayırlı doktorlar arıyoruz Kaan hocadan herkes çok memnun inşallah şifanız ondadır ve tez zamanda sperm oluşur bulunurda evlat sahibi olursunuz yıkılmak yok biz azospermi yeneceğiz o bizi değil
yy1907 Canim Rabbim muradini versin insallh dualrimiz seninle hayatinim en guzel gunu olsun ins sevincten aglayarakk buraya yaxx bulundu diee insYYY1907 Rabbim yüzünüzü güldürsün,hayırlı haberlerle karşılaştırsın sizi
cemrem bt08 bygun biz universite hastanesinde ameliyat olduk variskoseld geen iki tarafli sol tarafta o kadar genisleme varmiski doktor demuski bu kafar derecesini ilk defa yapiom sevinryim mi uzuleyim ni bilemedim by iyiye isaretmi ins.cikisimiz olur stresten uyuyamdim yorumunuzubekliom canlarr hepimizin muradi olsun ins.kul daralmayinca hizir yetismezmis hizir aleyiselan yardimcimiz olsun yarin ki arkadasimda tum azolu arladadlarimizdacnm bizde 2toz bi su ile yapıyoruz menapuru senin kafan karışmasın suları bn önceleri sakladım lazım olur diye ama baktım birkti bi işe yaramadı attım ama istersen bi kutu bitince içine gene bi kaç tane suyundan koy sakla n olur ne olmaz
Amin canim. Cok sagolRabbim yardimciniz olsun, bizimde mayis ayinda 3.cu mikrotese insaallah Rabbim bizide guldurur. ..
Allahim guzel haberler vermeyi nasip etsin insallah...Ayyy canim ya sizinle okadar cok benziyoki bizede certoly cell only dediler inan bende senin kadar heycanliyim rabbin yardimciniz olsun emeklerimizi bosa cikarmasin bizleri habersiz birakma:)
cnm yarın inşl sevinçten ağlarsın ve bizede güzel haberlerinizi yazarsın cnm allaha emanet ol duaları dasın
yyy1907 güzel haberlerle dön canım Rabbim yardımcın olsun hepimize umut olursun inş.
YYY1907 Rabbim yüzünüzü güldürsün,hayırlı haberlerle karşılaştırsın sizi
yy1907 Canim Rabbim muradini versin insallh dualrimiz seninle hayatinim en guzel gunu olsun ins sevincten aglayarakk buraya yaxx bulundu diee ins
canımmm bizde başladık artık diyebilirimm.. Çoook şükürr.. Emre beyle görüşük.. nisanda mikrotese olacak eşim.. bende başlıyorum birdahaki regli dönemimden sonra hazırlanmaya inşallah.. hem heyecan hem tedirginlik ve endişeyi birarada yaşıyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?