- 5 Nisan 2011
- 383
- 191
- 333
Allahim guzel haberler vermeyi nasip etsin insallah...
11.30 da canim.Saat kacta giricek esin cnm teseye. Bize haber ver mutlaka. Dualarimiz seninle bugun
evet canım çünkü bizi en iyi biz anlıyoruz mesela bizim aileler biliyo ama ben ynede kimseyle dertleşemiyorum buraya açık açık derdimi sıkıntımı yazabiliyorum ama başka kimseye anlatamıyorum çünkü anlıyorum uzulme diyolar fakat içimdeki yangını kimse anlamıyo ama burasıda bizim ailemiz sıkıldıkça boşalt içini buraya ben hep öyle yaptımcanım çooook saol Rabbim hepimize acil şifalar versin biz kimseyle paylaşamadık ailelerimiz yakın arkadaş çevremiz doktora gittiğimizi bildikleri için soruyorlar bir sorun yok ama olmuyor diyoruz kimseyle dertleşememek de acımı katlıyor sanırım ama çok şükür ki sizi buldum
canim dularimiz seninle...11.30 da canim.
Canimm cokkkk gecmis olsun.cemrem bt08 bygun biz universite hastanesinde ameliyat olduk variskoseld geen iki tarafli sol tarafta o kadar genisleme varmiski doktor demuski bu kafar derecesini ilk defa yapiom sevinryim mi uzuleyim ni bilemedim by iyiye isaretmi ins.cikisimiz olur stresten uyuyamdim yorumunuzubekliom canlarr hepimizin muradi olsun ins.kul daralmayinca hizir yetismezmis hizir aleyiselan yardimcimiz olsun yarin ki arkadasimda tum azolu arladadlarimizda
Dualarimiz sizinle canimm.. Insallah guzel gunler sizi bekliyo :)11.30 da canim.
Aminnnn insallahDualarimiz sizinle canimm.. Insallah guzel gunler sizi bekliyo :)
canim dularimiz seninle...
rabbim once spermlere kavusmayi sonra anne baba olmayi nasip eder insallah.
guzel haberlerini bekliyoruz cnm.
Canimm cokkkk gecmis olsun.
Dilerim bu ameliyat guzel gunlerin baslangici olsun.en kisa zamanda guzel haberlerini alalim insallah.
Canim bizim tek tarafli sol taraftan olmustu ameliyati esim.ve 4 damar baglanmisti.
Cok iyu gecti ameliyat demisti doktor.
Bizede doktorumuzun kendinden emin
tarzi, hep moral vermesi bizi oldukca rahatlatmisti.nitekim basaracagindan eminmis.insallah sizinde oyle olacak cnm
Ne zaman bi dahaki kontrolunuz.
Heyecanlanmadan ve umudunuzu kaybetmeden bekleyin olurmu???
Dualarimiz sizinle canimm.. Insallah guzel gunler sizi bekliyo :)
canım Allah yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünce olurKizlar hepinizden allah razi olsun. Esimi simdi aldilar. Bekliyorum.
Canimmm dualarimiz seninle Guzel haberler verecen insallahhh..Kizlar hepinizden allah razi olsun. Esimi simdi aldilar. Bekliyorum.
haklısın canım damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor. Hayatımda her şey zor oldu.. çok şükür Rabbim dermansız dert vermedi bugüne kadar ama bir şeyleri başarmak için hep çok çabalamam gerekti şimdi de bununla imtihan oluyoruz ilk öğrendiğim andan beri içim çok acısa da ağlayamadım bileevet canım çünkü bizi en iyi biz anlıyoruz mesela bizim aileler biliyo ama ben ynede kimseyle dertleşemiyorum buraya açık açık derdimi sıkıntımı yazabiliyorum ama başka kimseye anlatamıyorum çünkü anlıyorum uzulme diyolar fakat içimdeki yangını kimse anlamıyo ama burasıda bizim ailemiz sıkıldıkça boşalt içini buraya ben hep öyle yaptım
yyy190 canım inşallah güzel haberler veririsin bizlere doktorlarımız aynı inşallah bulunacak11.30 da canim.
ağla canım atma içine biz yeri geldi eşimle sarıldık sabahlara kadar beraber ağladık. Yıpranıyoruz hem maddi hem manevi ama ne yapalım vardır derdi verenin bir bildiği ama bence bu süreçte eşine daha fazla ilgi alaka göster destekçisi ol canımhaklısın canım damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor. Hayatımda her şey zor oldu.. çok şükür Rabbim dermansız dert vermedi bugüne kadar ama bir şeyleri başarmak için hep çok çabalamam gerekti şimdi de bununla imtihan oluyoruz ilk öğrendiğim andan beri içim çok acısa da ağlayamadım bile
canım inşallah ama cok kötü grip oldum dün trensferden sonra da ateşim çıktı baya 38,5 tu hep cok zor geciyo benim kullandığım vajinal krem mantar yaptı doktorum iğneye geçti kalçadan o da komple kalçayı ve bacağı uyuşturuyor embriyolar tüm bu olumsuzluklara rağmen hala benimle mı bilmiyorumOhh iyi tatlim valla bende seni dusunup duruyodum bol bol dinlen rabbim ins muradini tamamina erdirirde bebegin tutunurda iyi haberlerini verirsin.
burdaki tüm teyzeleri dört gözle bekliyo onu ya da onları :) seninle olsunlar bi zahmetcanım inşallah ama cok kötü grip oldum dün trensferden sonra da ateşim çıktı baya 38,5 tu hep cok zor geciyo benim kullandığım vajinal krem mantar yaptı doktorum iğneye geçti kalçadan o da komple kalçayı ve bacağı uyuşturuyor embriyolar tüm bu olumsuzluklara rağmen hala benimle mı bilmiyorum
Hic kotu dusunme canim. Benislerin sana simsiki tutunacak insallah.canım inşallah ama cok kötü grip oldum dün trensferden sonra da ateşim çıktı baya 38,5 tu hep cok zor geciyo benim kullandığım vajinal krem mantar yaptı doktorum iğneye geçti kalçadan o da komple kalçayı ve bacağı uyuşturuyor embriyolar tüm bu olumsuzluklara rağmen hala benimle mı bilmiyorum
ayy inşallah canım ama uzun süreli yüksek ateş olumsuzlukmuş dün konuştuğumuz embriyolog ve doktorum öyle söyledi artık hayırlısı bide psikoloji çok önemleymiş sürekli yatmayacakmışım. inşallah sizler hiç hastalanmazsınız ve herseyiniz cok ama çok güzel gider.burdaki tüm teyzeleri dört gözle bekliyo onu ya da onları :) seninle olsunlar bi zahmet
inşallah canım. biz senden müjdeli haberi bekliyoruz çıkmadı mı eşin halaHic kotu dusunme canim. Benislerin sana simsiki tutunacak insallah.
Hala cikmadi 1 saat oldu. Cok heyecanliyim.inşallah canım. biz senden müjdeli haberi bekliyoruz çıkmadı mı eşin hala
Ayyyyyy canim benim dua ediyoz sanaHala cikmadi 1 saat oldu. Cok heyecanliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?