Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım çünkü bizi en iyi biz anlıyoruz mesela bizim aileler biliyo ama ben ynede kimseyle dertleşemiyorum buraya açık açık derdimi sıkıntımı yazabiliyorum ama başka kimseye anlatamıyorum çünkü anlıyorum uzulme diyolar fakat içimdeki yangını kimse anlamıyo ama burasıda bizim ailemiz sıkıldıkça boşalt içini buraya ben hep öyle yaptım

canim dularimiz seninle...
rabbim once spermlere kavusmayi sonra anne baba olmayi nasip eder insallah.
guzel haberlerini bekliyoruz cnm.
Canimm cokkkk gecmis olsun.
Dilerim bu ameliyat guzel gunlerin baslangici olsun.en kisa zamanda guzel haberlerini alalim insallah.
Canim bizim tek tarafli sol taraftan olmustu ameliyati esim.ve 4 damar baglanmisti.
Cok iyu gecti ameliyat demisti doktor.
Bizede doktorumuzun kendinden emin
tarzi, hep moral vermesi bizi oldukca rahatlatmisti.nitekim basaracagindan eminmis.insallah sizinde oyle olacak cnm
Ne zaman bi dahaki kontrolunuz.
Heyecanlanmadan ve umudunuzu kaybetmeden bekleyin olurmu???

Y yyy1907 canım rabbim yuzunuzu guldursun yureğindekini kucağına versin inşallah dualarımız sizinle

Dualarimiz sizinle canimm.. Insallah guzel gunler sizi bekliyo :)

Kizlar hepinizden allah razi olsun. Esimi simdi aldilar. Bekliyorum.

haklısın canım damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor. Hayatımda her şey zor oldu.. çok şükür Rabbim dermansız dert vermedi bugüne kadar ama bir şeyleri başarmak için hep çok çabalamam gerekti şimdi de bununla imtihan oluyoruz ilk öğrendiğim andan beri içim çok acısa da ağlayamadım bile

ağla canım atma içine biz yeri geldi eşimle sarıldık sabahlara kadar beraber ağladık. Yıpranıyoruz hem maddi hem manevi ama ne yapalım vardır derdi verenin bir bildiği ama bence bu süreçte eşine daha fazla ilgi alaka göster destekçisi ol canım

Ohh iyi tatlim valla bende seni dusunup duruyodum bol bol dinlen rabbim ins muradini tamamina erdirirde bebegin tutunurda iyi haberlerini verirsin.
canım inşallah ama cok kötü grip oldum dün trensferden sonra da ateşim çıktı baya 38,5 tu hep cok zor geciyo benim kullandığım vajinal krem mantar yaptı doktorum iğneye geçti kalçadan o da komple kalçayı ve bacağı uyuşturuyor embriyolar tüm bu olumsuzluklara rağmen hala benimle mı bilmiyorum

burdaki tüm teyzeleri dört gözle bekliyo onu ya da onları :) seninle olsunlar bi zahmet

Hic kotu dusunme canim. Benislerin sana simsiki tutunacak insallah.

burdaki tüm teyzeleri dört gözle bekliyo onu ya da onları :) seninle olsunlar bi zahmet
ayy inşallah canım ama uzun süreli yüksek ateş olumsuzlukmuş dün konuştuğumuz embriyolog ve doktorum öyle söyledi artık hayırlısı bide psikoloji çok önemleymiş sürekli yatmayacakmışım. inşallah sizler hiç hastalanmazsınız ve herseyiniz cok ama çok güzel gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…