- 5 Ocak 2015
- 231
- 530
- 88
ahh ahh o ne heyecandır yaaa bilmez miyim insallah cok iyi olacak canım insallahhHala cikmadi 1 saat oldu. Cok heyecanliyim.
Ayy canim benim uzulme sakin rabbim belki bole zorluklara ragmen verecek nolur iyice dinlen dualarimdasin arkadasimcanım inşallah ama cok kötü grip oldum dün trensferden sonra da ateşim çıktı baya 38,5 tu hep cok zor geciyo benim kullandığım vajinal krem mantar yaptı doktorum iğneye geçti kalçadan o da komple kalçayı ve bacağı uyuşturuyor embriyolar tüm bu olumsuzluklara rağmen hala benimle mı bilmiyorum
ucanım inşallah ama cok kötü grip oldum dün trensferden sonra da ateşim çıktı baya 38,5 tu hep cok zor geciyo benim kullandığım vajinal krem mantar yaptı doktorum iğneye geçti kalçadan o da komple kalçayı ve bacağı uyuşturuyor embriyolar tüm bu olumsuzluklara rağmen hala benimle mı bilmiyorum
Canim bi enin ol esin ciksinda guzel haberler ver ins canimKizlar cikmadi galiba... Doktordan once psikolog geldi sacma sacma konustu. Tekrar deneyecekmisiniz falan diye.
ayy inşallah canım ama uzun süreli yüksek ateş olumsuzlukmuş dün konuştuğumuz embriyolog ve doktorum öyle söyledi artık hayırlısı bide psikoloji çok önemleymiş sürekli yatmayacakmışım. inşallah sizler hiç hastalanmazsınız ve herseyiniz cok ama çok güzel gider.
Kizlar cikmadi galiba... Doktordan once psikolog geldi sacma sacma konustu. Tekrar deneyecekmisiniz falan diye.
Canim valla ailecek dua ediyoruz annemdeyim o da dua ediyo inşallah bulunur yaa ağıt bogazima çöküyo vallahiHala cikmadi 1 saat oldu. Cok heyecanliyim.
Hala cikmadi 1 saat oldu. Cok heyecanliyim.
Allah razi olsun hepinizden.Canim valla ailecek dua ediyoruz annemdeyim o da dua ediyo inşallah bulunur yaa ağıt bogazima çöküyo vallahi
İnsallah çıkar onda .. Ihtimal olmasa doktor neden gondersin ki yıkamaya :/Doktor geldi maalesef sperm bulamamis. Dokulari yikamaya yollamis. 2 saat kadar bekleyeceksiniz dedi. Belki birkac tane cikabilir diyor ama hic umudum yok.
Canimmm iyi bi haber diye baktim insallah yikamada cikar. Rabbim yuzunuzu guldursunDoktor geldi maalesef sperm bulamamis. Dokulari yikamaya yollamis. 2 saat kadar bekleyeceksiniz dedi. Belki birkac tane cikabilir diyor ama hic umudum yok.
Doktor geldi maalesef sperm bulamamis. Dokulari yikamaya yollamis. 2 saat kadar bekleyeceksiniz dedi. Belki birkac tane cikabilir diyor ama hic umudum yok.
Üzülme canim Allahtan ümitkesilmez insallah yikamadan iyi haber gelirDoktor geldi maalesef sperm bulamamis. Dokulari yikamaya yollamis. 2 saat kadar bekleyeceksiniz dedi. Belki birkac tane cikabilir diyor ama hic umudum yok.
Olmadi kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?