Olmadi kizlar...
Elbet vardır bir vakti zamanı inş. Sabrımızın mükafatını alırız inş. Allahın izni ileOlmadi kizlar...
Olmadi kizlar...
Canim nolur uzulme senin meleginde biraz nazlaniyo sadece okadar rabbim elbet emeklerinizin karsiligini verirOlmadi kizlar...
Olmadi kizlar...
cabim benim hepimizin olmama ihtimali var bakk bir tek sen degilsin ne olur kendini birakma olurmi yasiniz kac canim evlat edinmeyi dusundunuzmu nacizane fikrimOlmadi kizlar...
Olmadi kizlar...
Canim merhaba yaşıniz kaç bilmiyorum ama burdaki herkes malesef o bi tane spermi gormek için hem caniyla hem maliyla imtihan oluyo gerçekten zor zamanlar geciriyoruz bence hiç moralini bozma tüp bebek için veya aşılama icin yeteri kadar sperm var bunun için sukret ve eşine destek ol derim bizlerden çok ama çok şanslisin gerçekten rabbim bebeğine kavuşmayı nasip etsinmerhabalar,
sorun bendeki pıhtılaşma diye düşünürken, meğer eşimde de problem varmış, çok üzgünüm arkadaşlar2 tane kürtajla sonuçlanan düşüğüm var. pıhtılaşma çıktı bende. sebep bu sanıyordum, normal yolla gebe kalabildim, ilki 3. ayda, diğer gebeliğim 5. ayda kendiliğinden oldu. 3. gebelik için hazırlık yaparken eşimede bakalım dedi dr. test sonuçları bugün çıktı, problem varmış, ben hiç araştırmadım daha önce erkekle ilgili konuları lütfen yorumlarmısınız, önemli olanların üstünü çizdi kızlar yazıyorum, çok kötüyüm gerçekten dr. ya tüp bebek yada aşılama dedi
total sayı: 210 milyon
volum : 10 ml
konsantrasyon : 21 milyon
+4 ileri doğru hızlı hareket :%2
+3 yavaş doğrusal olmayan hareket :%64
normal morfoloji :%3
şiddetli amorf baş anomali :%76
nükleer şekil bozukluğu : %28
Benim canim arkadasim hungur hungur agliyorum burda cok uzuldum... ne olur umudunu yitirme Allah o kadar guzelki zamani varmis demekki ne olur hep aklimdasin ve aglamami durduramiyorum vallahiOlmadi kizlar...
Canim merhaba yaşıniz kaç bilmiyorum ama burdaki herkes malesef o bi tane spermi gormek için hem caniyla hem maliyla imtihan oluyo gerçekten zor zamanlar geciriyoruz bence hiç moralini bozma tüp bebek için veya aşılama icin yeteri kadar sperm var bunun için sukret ve eşine destek ol derim bizlerden çok ama çok şanslisin gerçekten rabbim bebeğine kavuşmayı nasip etsin
Eylul de gel için sevinirken yyy1907 için gerçekten cok uzuldum psikolojim bozuldu suan bile agliyorum üzüntüden malesef hayat bizi hep guldurmuyo Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun sabır versin...
Canim merhaba yaşıniz kaç bilmiyorum ama burdaki herkes malesef o bi tane spermi gormek için hem caniyla hem maliyla imtihan oluyo gerçekten zor zamanlar geciriyoruz bence hiç moralini bozma tüp bebek için veya aşılama icin yeteri kadar sperm var bunun için sukret ve eşine destek ol derim bizlerden çok ama çok şanslisin gerçekten rabbim bebeğine kavuşmayı nasip etsin
Eylul de gel için sevinirken yyy1907 için gerçekten cok uzuldum psikolojim bozuldu suan bile agliyorum üzüntüden malesef hayat bizi hep guldurmuyo Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun sabır versin...
Ahhh canimm seninle sevindik ama bugun cok buruk burasi Rabbim cok buyuk gucu yeterr herseye biz aciziz IsteeBenim canim arkadasim hungur hungur agliyorum burda cok uzuldum... ne olur umudunu yitirme Allah o kadar guzelki zamani varmis demekki ne olur hep aklimdasin ve aglamami durduramiyorum vallahi
im merhabalar,
sorun bendeki pıhtılaşma diye düşünürken, meğer eşimde de problem varmış, çok üzgünüm arkadaşlar2 tane kürtajla sonuçlanan düşüğüm var. pıhtılaşma çıktı bende. sebep bu sanıyordum, normal yolla gebe kalabildim, ilki 3. ayda, diğer gebeliğim 5. ayda kendiliğinden oldu. 3. gebelik için hazırlık yaparken eşimede bakalım dedi dr. test sonuçları bugün çıktı, problem varmış, ben hiç araştırmadım daha önce erkekle ilgili konuları lütfen yorumlarmısınız, önemli olanların üstünü çizdi kızlar yazıyorum, çok kötüyüm gerçekten dr. ya tüp bebek yada aşılama dedi
total sayı: 210 milyon
volum : 10 ml
konsantrasyon : 21 milyon
+4 ileri doğru hızlı hareket :%2
+3 yavaş doğrusal olmayan hareket :%64
normal morfoloji :%3
şiddetli amorf baş anomali :%76
nükleer şekil bozukluğu : %28
sağol canım çok, inan ben bu gün ciddi hayal kırıklığı yaşadım, dr. çok negatif konuştu, ben de şimdi biraz para için mi acaba diyorum. bir de burada bişi olmuş, insanlar üzgün, ben kendi derdimle hiç okumamıştım şimdi okuyacağım, hiç sperm test SONUÇ örneğide görmedim. ÇOK PANİK OLDUM oyüzden.. Allah herkese acil şifalar versin.Canım öncelikle çok geçmiş olsun naçizane fikrim bir kaç doktora danış mutlaka bazen ticari amaçlı yaklaşılabiliyor ayrıca tüp bebek ya da aşılama yaptıracağın merkezin tecrübesi bu konudaki başarısı çok önemli başka yerlerde zaman kaybetmemelisin bence. Ve şunu da belirtmeliyim ki buradaki bir çok kişiden çok daha şanslısın...
Benimde eşim çok ilgisizdi istemiyodu saniyodum cogu erkekler kendilerinde problem yok sanıyorlar,Allah yardimciniz olsun.. bi baska doktora gidin bence böyle basindan savar gibi yapmış sanki en az iki spermiogram testi yaptırın hiç olmazsa, bizde hiç sperm olmadığı için test sonuclarinda ileri hareketli falan pek bilmiyorum ama bilen arkadaşlar vardır mutlaka bence çok kötü degil tabi bizlere göre,kürlerle ve iyi bi doktorla bu işin içinden çıkabilirsiniz sanırım ama iyi bir doktor seçincanım ya benim hiç bilgim yok inan sperm testleriyle ilgili, dr. direk aşılama yada tüp deyince dünyam yıkıldı. 2 defa bebek kaybettim ama hep şükrettim gebe kalabildiğim için, dr. çok negatif konuştu, para için mi bilmiyorum.
1 yıldır ben yaptırmadığım şey kalmadı, hsg bile çekildim, eşimde bu süreçte çok ilgisizdi. sağlıktır birşey demiyorum tabiki ama zamnında ben ona okadar çok söyledimki bak sende bi test yaptır diye ama umursamadı. 1 yılı aştı bizim ilk gebelikten buyana canım, yaşım 30, Allah herkese nasip etsin, şifa versin
Bizim gibi hiç sperm olmayanlarda ameliyatla sperm araniyo bi arkadaşımizin esi bu amliyata girdi fakat olmamış bi dahakine olacak insallah dualarla ben inanıyorum Allahin izniyleönceki mesaJLARı da hiç okumadım canım, neye üzüldünüz anlmadım ama okuyacağım mesajları, şimdi müsait değilim ama artık bende burda size ve kendime destek olucam.
ben infertilite bölümüne ilk defa yazdım canım, inan insan yaşamayınca bilemiyor. gerçekten yaşadığınız sıkıntıları bilmiyordum, o yüzden yaraya tuz bastıysam çok özür dilerim. ama dr. öyle negatif konuştuki çok panik oldum. yorumda yapamadım ayrıca hiç bilgim yok sperm testiyle ilgili. Allah yardımcımız olsun.canım nıye uzuluyonkı beterın beterı var sukur et Allaha spermın varmıs dusukte yapmıssın bıde bızlere bak yoktan var eden Rabbım verecekmı dıye dualar edıyoz tedavıler göruyoz uzulme sende kac senedır bekliyoz kım bılır dahada kac seneler bekleyecez insanı yasatan umutlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?