Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayy gerçekten mi canım (hiç sperm olmaması), ben hiç bilmiyordum böyle şeyler. ya sanki yaraya tuz basmış gibi oldum. Allah tez zamanda şifa versin canım sizede, yaşanan her şeyi şükürle karşılamak gerek demekki

Ahhh canimm seninle sevindik ama bugun cok buruk burasi Rabbim cok buyuk gucu yeterr herseye biz aciziz Istee sen nasilsin canim
Canim ben cok kotuyum o kadar kotuyun ki anlatamam basima butun olumsuzluklar geldi. Atesimin yukselmemesi lazimdi dun 38.5 tu gece boyu sabaha iyi oldum. Kullandigim vajinal jel mantar ve iltihap yapti. Kabiz olmamam lazimdi kac gundur tuvalete cikamiyordum bugun biraz zorlandim. Igneler komple sag bacagimi ve kalcami uyusturdu hic hareket edemiyorum agridan agladim tum bunlara ragmen bebegim hala benimle mi bilmiyorum bide gribim oksuruk hapsirik.....

amın canım amın sende uzulme inş.Rabbım senınde kalbındeki gönlundekını verır en kısa zamanda...

inş.senınledir canım rahat ol takma kafana bisey.Rabbım yardımcn olsn

Canimm benim yaa baya bi aksilik olmus.. canim ananas ye bu surecte tup bebektn sonra bebegin tutunmasini sagliyo ve kabizligi onluyormus haberin olsun nettende bakabilirsin baya bi faydali. Cok gecmis olsun dikkat cok agir isler yap vitamin al bol bol maydanoz cok tuketme bu surecte. Insallah 12 gun sonra hamileyim diye yazarsin. Canim bisey sormak istiyorum 2 embriyo transfer yasakmis galiba oyuzdnmi tek embiriyo konuldu.

Bence otur sevin haline canim seni buraya yazdirtan da Allah baksana senden cok daha kötü durumda olanlarla konuşuyorsun sukretmelisin vallahi Allah acil şifalar nasip etsin size de kolay olur inşallah

Her olumsuzluğa rağmen o bebeği orda tutacak olana hamd olsun. ..canım benimm bence rahat ol ya bu kadar stresle asıl o zaman ters giden bişeyler olur Allah korusun bence feraheymenin dediğini yap ananas vitamin falan gerisini düşünme olacak inşallahhh

Bence otur sevin haline canim seni buraya yazdirtan da Allah baksana senden cok daha kötü durumda olanlarla konuşuyorsun sukretmelisin vallahi Allah acil şifalar nasip etsin size de kolay olur inşallah
Amin canım amin hepimize tez zamanda şifalar... ama gerçekten ben böyle bir şeyi ilk defa duydum. Allah çifter çifter bebiş nasip etsin sizlerede

Evet canim o yuzden tek konuldu denetleniyorlarmis surekli.

Valla bnde merak ettim cnm bunu. Bizim okuldn bi arkadasn esine 2 embryo koymuslrdi 1 i tuttu
Yani bizim gibi tüp bebeği bile zor olan insanlara bi tane koymak saçmalık olur en az iki koyulmaliydi ya neye göre yapmışlar bunu anlamadım bende hep ikizim olsun isterdim hayal kırıklığına uğradım sanırım

Bide bazi durumlrda cift k0nuluyo galiba cnm

Ya bende sacmaladim galiba hele bi tane bulunsunda tutsun daa doyumsuzluk iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…