- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
ayy gerçekten mi canım (hiç sperm olmaması), ben hiç bilmiyordum böyle şeyler. ya sanki yaraya tuz basmış gibi oldum. Allah tez zamanda şifa versin canım sizede, yaşanan her şeyi şükürle karşılamak gerek demekkiBenimde eşim çok ilgisizdi istemiyodu saniyodum cogu erkekler kendilerinde problem yok sanıyorlar,Allah yardimciniz olsun.. bi baska doktora gidin bence böyle basindan savar gibi yapmış sanki en az iki spermiogram testi yaptırın hiç olmazsa, bizde hiç sperm olmadığı için test sonuclarinda ileri hareketli falan pek bilmiyorum ama bilen arkadaşlar vardır mutlaka bence çok kötü degil tabi bizlere göre,kürlerle ve iyi bi doktorla bu işin içinden çıkabilirsiniz sanırım ama iyi bir doktor seçin
dediklerini yapacağım canım, çok teşekkürler, bencede başka bir dr.a gideyim. iyi olup olmadığını inan hiç bilmiyorum, biraz arştırdım ama çok ta kaynak bulamadım, yapısal bozukluk çok gibi ama hayırlısı artık
Bizim gibi hiç sperm olmayanlarda ameliyatla sperm araniyo bi arkadaşımizin esi bu amliyata girdi fakat olmamış bi dahakine olacak insallah dualarla ben inanıyorum Allahin izniyle
Canim ben cok kotuyum o kadar kotuyun ki anlatamam basima butun olumsuzluklar geldi. Atesimin yukselmemesi lazimdi dun 38.5 tu gece boyu sabaha iyi oldum. Kullandigim vajinal jel mantar ve iltihap yapti. Kabiz olmamam lazimdi kac gundur tuvalete cikamiyordum bugun biraz zorlandim. Igneler komple sag bacagimi ve kalcami uyusturdu hic hareket edemiyorum agridan agladim tum bunlara ragmen bebegim hala benimle mi bilmiyorum bide gribim oksuruk hapsirik.....Ahhh canimm seninle sevindik ama bugun cok buruk burasi Rabbim cok buyuk gucu yeterr herseye biz aciziz Isteesen nasilsin canim
amın canım amın sende uzulme inş.Rabbım senınde kalbındeki gönlundekını verır en kısa zamanda...ben infertilite bölümüne ilk defa yazdım canım, inan insan yaşamayınca bilemiyor. gerçekten yaşadığınız sıkıntıları bilmiyordum, o yüzden yaraya tuz bastıysam çok özür dilerim. ama dr. öyle negatif konuştuki çok panik oldum. yorumda yapamadım ayrıca hiç bilgim yok sperm testiyle ilgili. Allah yardımcımız olsun.
inş.senınledir canım rahat ol takma kafana bisey.Rabbım yardımcn olsnCanim ben cok kotuyum o kadar kotuyun ki anlatamam basima butun olumsuzluklar geldi. Atesimin yukselmemesi lazimdi dun 38.5 tu gece boyu sabaha iyi oldum. Kullandigim vajinal jel mantar ve iltihap yapti. Kabiz olmamam lazimdi kac gundur tuvalete cikamiyordum bugun biraz zorlandim. Igneler komple sag bacagimi ve kalcami uyusturdu hic hareket edemiyorum agridan agladim tum bunlara ragmen bebegim hala benimle mi bilmiyorum bide gribim oksuruk hapsirik.....
Canimm benim yaa baya bi aksilik olmus.. canim ananas ye bu surecte tup bebektn sonra bebegin tutunmasini sagliyo ve kabizligi onluyormus haberin olsun nettende bakabilirsin baya bi faydali. Cok gecmis olsun dikkat cok agir isler yap vitamin al bol bol maydanoz cok tuketme bu surecte. Insallah 12 gun sonra hamileyim diye yazarsin. Canim bisey sormak istiyorum 2 embriyo transfer yasakmis galiba oyuzdnmi tek embiriyo konuldu.Canim ben cok kotuyum o kadar kotuyun ki anlatamam basima butun olumsuzluklar geldi. Atesimin yukselmemesi lazimdi dun 38.5 tu gece boyu sabaha iyi oldum. Kullandigim vajinal jel mantar ve iltihap yapti. Kabiz olmamam lazimdi kac gundur tuvalete cikamiyordum bugun biraz zorlandim. Igneler komple sag bacagimi ve kalcami uyusturdu hic hareket edemiyorum agridan agladim tum bunlara ragmen bebegim hala benimle mi bilmiyorum bide gribim oksuruk hapsirik.....
Bence otur sevin haline canim seni buraya yazdirtan da Allah baksana senden cok daha kötü durumda olanlarla konuşuyorsun sukretmelisin vallahi Allah acil şifalar nasip etsin size de kolay olur inşallahayy gerçekten mi canım (hiç sperm olmaması), ben hiç bilmiyordum böyle şeyler. ya sanki yaraya tuz basmış gibi oldum. Allah tez zamanda şifa versin canım sizede, yaşanan her şeyi şükürle karşılamak gerek demekki
Her olumsuzluğa rağmen o bebeği orda tutacak olana hamd olsun. ..canım benimm bence rahat ol ya bu kadar stresle asıl o zaman ters giden bişeyler olur Allah korusun bence feraheymenin dediğini yap ananas vitamin falan gerisini düşünme olacak inşallahhhCanim ben cok kotuyum o kadar kotuyun ki anlatamam basima butun olumsuzluklar geldi. Atesimin yukselmemesi lazimdi dun 38.5 tu gece boyu sabaha iyi oldum. Kullandigim vajinal jel mantar ve iltihap yapti. Kabiz olmamam lazimdi kac gundur tuvalete cikamiyordum bugun biraz zorlandim. Igneler komple sag bacagimi ve kalcami uyusturdu hic hareket edemiyorum agridan agladim tum bunlara ragmen bebegim hala benimle mi bilmiyorum bide gribim oksuruk hapsirik.....
Amin canım amin hepimize tez zamanda şifalar... ama gerçekten ben böyle bir şeyi ilk defa duydum. Allah çifter çifter bebiş nasip etsin sizleredeBence otur sevin haline canim seni buraya yazdirtan da Allah baksana senden cok daha kötü durumda olanlarla konuşuyorsun sukretmelisin vallahi Allah acil şifalar nasip etsin size de kolay olur inşallah
Amin canım hadi inşallah :)Amin canım amin hepimize tez zamanda şifalar... ama gerçekten ben böyle bir şeyi ilk defa duydum. Allah çifter çifter bebiş nasip etsin sizlerede
Evet canim o yuzden tek konuldu denetleniyorlarmis surekli.Canimm benim yaa baya bi aksilik olmus.. canim ananas ye bu surecte tup bebektn sonra bebegin tutunmasini sagliyo ve kabizligi onluyormus haberin olsun nettende bakabilirsin baya bi faydali. Cok gecmis olsun dikkat cok agir isler yap vitamin al bol bol maydanoz cok tuketme bu surecte. Insallah 12 gun sonra hamileyim diye yazarsin. Canim bisey sormak istiyorum 2 embriyo transfer yasakmis galiba oyuzdnmi tek embiriyo konuldu.
Peki bu ikizleri ucuzleri olanlar nasıl oluyo neye göre sayıyi ayarlıyolar merak ettim şimdiEvet canim o yuzden tek konuldu denetleniyorlarmis surekli.
Anladimm canim. Ananasi unutma al ve ye aklinda olsunEvet canim o yuzden tek konuldu denetleniyorlarmis surekli.
Valla bnde merak ettim cnm bunu. Bizim okuldn bi arkadasn esine 2 embryo koymuslrdi 1 i tuttuPeki bu ikizleri ucuzleri olanlar nasıl oluyo neye göre sayıyi ayarlıyolar merak ettim şimdi
Yani bizim gibi tüp bebeği bile zor olan insanlara bi tane koymak saçmalık olur en az iki koyulmaliydi ya neye göre yapmışlar bunu anlamadım bende hep ikizim olsun isterdim hayal kırıklığına uğradım sanırımValla bnde merak ettim cnm bunu. Bizim okuldn bi arkadasn esine 2 embryo koymuslrdi 1 i tuttu
Bide bazi durumlrda cift k0nuluyo galiba cnmYani bizim gibi tüp bebeği bile zor olan insanlara bi tane koymak saçmalık olur en az iki koyulmaliydi ya neye göre yapmışlar bunu anlamadım bende hep ikizim olsun isterdim hayal kırıklığına uğradım sanırım
Ya bende sacmaladim galiba hele bi tane bulunsunda tutsun daaYani bizim gibi tüp bebeği bile zor olan insanlara bi tane koymak saçmalık olur en az iki koyulmaliydi ya neye göre yapmışlar bunu anlamadım bende hep ikizim olsun isterdim hayal kırıklığına uğradım sanırım
Hangi durum acaba bi bilgin var mi canım?Bide bazi durumlrda cift k0nuluyo galiba cnm
Hangi durum acaba bi bilgin var mi canım?
Canim bilemiyorum tam olarak bendeHangi durum acaba bi bilgin var mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?