Canim bilemiyorum tam olarak bende
Şimdi baktimda 35 yaş üzeri bayanlara iki embriyo koyuluyomus bide iki üç tüp bebek tedavisi yapmis ama tutmamis kisilereBenim bildigim türkiEdekilere 1 tane konuluyo yurtdisindan gelenlere 2 tane ablamdan duymusdum onun zamaninda 5 tane falan bile koyuyolarfi ama yeni kanuna göre öyleymis ablam demisdi
Bazen doktorun inisiyatifinede kalıyor. Ama verdikleri kağıtta tek yazıyor.Hangi durum acaba bi bilgin var mi canım?
canim benim cok ama cok üzüldüm inan kiOlmadi kizlar...
Bu yasal olmadan heralde değil mi canımBazen doktorun inisiyatifinede kalıyor. Ama verdikleri kağıtta tek yazıyor.
Şimdi baktimda 35 yaş üzeri bayanlara iki embriyo koyuluyomus bide iki üç tüp bebek tedavisi yapmis ama tutmamis kisilere
Evet yasal olmadan oluyor. Doktor bazen böyle karar verebiliyor.Hakkimizsa hayırlısı olsun ne diyelim
Bu yasal olmadan heralde değil mi canım
Var mıdır öyle bi doktor varsa burda isim vermeyelim de özelden yazalım kızlar.. inşallah o aşamaya da geliriz canım yaOof yaaa zaten bin bir emekle bu asamalara geliyoruz sora bir tane koyuyolar en azindan 2 tane olmali ya insh öyle bi doktora denk gelirizki 2 tane koyar ben en azindan bunu isticem tabi o asamaya bi gelelimde insallah
Canim bildiğin doktor var miEvet yasal olmadan oluyor. Doktor bazen böyle karar verebiliyor.
Var mıdır öyle bi doktor varsa burda isim vermeyelim de özelden yazalım kızlar.. inşallah o aşamaya da geliriz canım ya
Amin inşallahhh inan bende korkmaya başladım artık ama Allahtan ümit kesilmez binbir duayla girelim inşallah o ameliyata dua şart ama el açıp ssadece istemek değil acizligimizi bildirip çeşit çeşit dualarla yakarislarla tesbihlerle kapısını calmaliyiz belkide kapısını calmasini bilmedik istediği şeyleri anlayamadik geceleri kalkıp herkes uyurken kapısını kapatmisken senin kapin kapanmaz Allahım senden istemeye geldim diyemedik..dedirtsin rabbim dedirtsin ki versin de inşallahInsallah caniimm cok korkuyormm böyle arkadaslarimizdanda iyi haberler alamayinca cok üzülüyorm korkuYoruuumm ne biliiymm rabbim kolaylastirsin zorlastrmasin insallah hepimizinkini
Amin inşallahhh inan bende korkmaya başladım artık ama Allahtan ümit kesilmez binbir duayla girelim inşallah o ameliyata dua şart ama el açıp ssadece istemek değil acizligimizi bildirip çeşit çeşit dualarla yakarislarla tesbihlerle kapısını calmaliyiz belkide kapısını calmasini bilmedik istediği şeyleri anlayamadik geceleri kalkıp herkes uyurken kapısını kapatmisken senin kapin kapanmaz Allahım senden istemeye geldim diyemedik..dedirtsin rabbim dedirtsin ki versin de inşallah
Kesinlikle canım neler vermedi ki bize bunu mu vermicek..Ne güzel söylediiin caniiimmm insallah rabbim ol derse olur insallah oluucaak
Bizim yeni kontrole gittik pregnly yerine nebido vermiş Testesteron seviyesini yükselmek için 3civarı yani alt sınıra yakın çıkıyorArkadaslar bişey sorcam celalettin hocada olup pregniyden nebidoya gecen varmi acil cevap
ferah eymen cabun bildigin kadariyla sizdede variskosel vardi ne yaptiniz tedaviyle ilgili bi gekisme varmi biz dun variskosel ameliyati olduk iki bucuk saat surdu ve doktir ilk dega bu kadar grnislrme gordum dedi epey ilerlemis yani bilmiom iyi biseymi dedi kotumu esimin agrisi var kizlar ne olur duaniza ihtiyacim var cok agriki olduu variskosel zor bi ameliyat iki bucuk saat suruyo iki tarafli Rabbim yardim etsin hepimizeBenimde canim cok sıkkın moralim bozuk.. yyy1907 arkadasmz icin onun kdr uzuldum. Sevincleride uzuntuleride hep birlikte yasiyoruz. Allahim dayanma gucu versin.. korkular huzunler hepsi birbirine karismis durumda 2 gundur bi tuhafim
canim guzel dileklerin icin cok sagol Allah hepinizden Razi olsun sendende iki tarafli oldu iki bucuk saat surdu sol taraftaki ilerlrmis cok ameliyati yapan doktor bu kadar ilserliyeni ilk goruyorum demis esimin agrisi cok bt08 ama doktor olumlu basarili gecti demia bi dahaki konturol alti aybekliyelim demis esimin yasi yirmi alti canim benimde bekliycez bu surede neler yedirebilirim destwgine ihtiyacim var inaallh bizdede sperm cikar Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin dualarimizi kabul eylesin hepimizincanim dularimiz seninle...
rabbim once spermlere kavusmayi sonra anne baba olmayi nasip eder insallah.
guzel haberlerini bekliyoruz cnm.
Canimm cokkkk gecmis olsun.
Dilerim bu ameliyat guzel gunlerin baslangici olsun.en kisa zamanda guzel haberlerini alalim insallah.
Canim bizim tek tarafli sol taraftan olmustu ameliyati esim.ve 4 damar baglanmisti.
Cok iyu gecti ameliyat demisti doktor.
Bizede doktorumuzun kendinden emin
tarzi, hep moral vermesi bizi oldukca rahatlatmisti.nitekim basaracagindan eminmis.insallah sizinde oyle olacak cnm
Ne zaman bi dahaki kontrolunuz.
Heyecanlanmadan ve umudunuzu kaybetmeden bekleyin olurmu???
canim dularimiz seninle...
rabbim once spermlere kavusmayi sonra anne baba olmayi nasip eder insallah.
guzel haberlerini bekliyoruz cnm.
Canimm cokkkk gecmis olsun.
Dilerim bu ameliyat guzel gunlerin baslangici olsun.en kisa zamanda guzel haberlerini alalim insallah.
Canim bizim tek tarafli sol taraftan olmustu ameliyati esim.ve 4 damar baglanmisti.
Cok iyu gecti ameliyat demisti doktor.
Bizede doktorumuzun kendinden emin
tarzi, hep moral vermesi bizi oldukca rahatlatmisti.nitekim basaracagindan eminmis.insallah sizinde oyle olacak cnm
Ne zaman bi dahaki kontrolunuz.
Heyecanlanmadan ve umudunuzu kaybetmeden bekleyin olurmu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?