- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim evet ama dopplerde cok cikmadi solda 2.6mm sagda 1.5mm cikmsti. Biz ankarada mufit hocaya gidicez hocaya mail attm esimn testesteron en son testte 2.18 cikti alt sinirda varikosel kaynakli dusuk.cikiyor olabilir dedi. Elle muayene onemli varikoselde gecen hafta esim burda baska bi.hastanede baktrdi doktor once dusunmus sonra yok demis varikosel Kafamiz karisti. sizin dopplerde kac cikti yada doppler cektrdnzmi.. canim eger varikosel kaynakli azospermiyse sizin ki cikis olabilir 3 ay sonra bi test yaptirin. Yoksa bi 3 ay sonra tekrat test yaptrn. Testesteron ameliyat oncesi.kacti.canim. demekki baya fazlaymis. Yalniz ameliyati uzun surmusferah eymen cabun bildigin kadariyla sizdede variskosel vardi ne yaptiniz tedaviyle ilgili bi gekisme varmi biz dun variskosel ameliyati olduk iki bucuk saat surdu ve doktir ilk dega bu kadar grnislrme gordum dedi epey ilerlemis yani bilmiom iyi biseymi dedi kotumu esimin agrisi var kizlar ne olur duaniza ihtiyacim var cok agriki olduu variskosel zor bi ameliyat iki bucuk saat suruyo iki tarafli Rabbim yardim etsin hepimize
bitNem tum testleri normaldi testoranda normaldi renkli doplorda sol taraf 4,5mm sag tarafta 2,5mm yani iki buxuk saat tam srudu ve iki dokor doktorlar cikinca hayret ne kadar ilerlemia yasida genslc desi yani gercektwn onemli variskosel bi yazida okumustum doktorun variakosel iki ve uxuncu derece olan azospermia hastalarinda belli bi kisminda sperm cikisi oluyomua insallh canim olur Rabbim ol derse neden olmasin siz isatnbuldami oturuyosunuz canimCanim evet ama dopplerde cok cikmadi solda 2.6mm sagda 1.5mm cikmsti. Biz ankarada mufit hocaya gidicez hocaya mail attm esimn testesteron en son testte 2.18 cikti alt sinirda varikosel kaynakli dusuk.cikiyor olabilir dedi. Elle muayene onemli varikoselde gecen hafta esim burda baska bi.hastanede baktrdi doktor once dusunmus sonra yok demis varikosel Kafamiz karisti. sizin dopplerde kac cikti yada doppler cektrdnzmi.. canim eger varikosel kaynakli azospermiyse sizin ki cikis olabilir 3 ay sonra bi test yaptirin. Yoksa bi 3 ay sonra tekrat test yaptrn. Testesteron ameliyat oncesi.kacti.canim. demekki baya fazlaymis. Yalniz ameliyati uzun surmus
yani hep anlatirlar ya variakosel iste yarim saat suruyo filan ben resmen agac oldum iki bucuk saat ve agrili bir ameliyat snrasi zor biras hassas bolge ya canim Rabbim heoimizin muradini versin emeklerimizin sizin diger testler nasil canim fsh filan yani insallh variakoseldendir ihmal etmeyin bakalim bize alti ay snra test yapin anca toparlanir desibitNem tum testleri normaldi testoranda normaldi renkli doplorda sol taraf 4,5mm sag tarafta 2,5mm yani iki buxuk saat tam srudu ve iki dokor doktorlar cikinca hayret ne kadar ilerlemia yasida genslc desi yani gercektwn onemli variskosel bi yazida okumustum doktorun variakosel iki ve uxuncu derece olan azospermia hastalarinda belli bi kisminda sperm cikisi oluyomua insallh canim olur Rabbim ol derse neden olmasin siz isatnbuldami oturuyosunuz canim
Yok canim biz diyarbakirdayiz Ankaraya gidicez varikosel varsa doktor ameliyatlik derse ameliyat olur esim eger yok derse microtesebitNem tum testleri normaldi testoranda normaldi renkli doplorda sol taraf 4,5mm sag tarafta 2,5mm yani iki buxuk saat tam srudu ve iki dokor doktorlar cikinca hayret ne kadar ilerlemia yasida genslc desi yani gercektwn onemli variskosel bi yazida okumustum doktorun variakosel iki ve uxuncu derece olan azospermia hastalarinda belli bi kisminda sperm cikisi oluyomua insallh canim olur Rabbim ol derse neden olmasin siz isatnbuldami oturuyosunuz canim
Canim rabbim sifa versn insallah 6 ay sonra spermler cikar :) cnm genetik testler temiz cikti. Fsh 9 olmus en son testte testesteron 2.18 cikmis boyle iste bakalim dr ne diyecek tatlimyani hep anlatirlar ya variakosel iste yarim saat suruyo filan ben resmen agac oldum iki bucuk saat ve agrili bir ameliyat snrasi zor biras hassas bolge ya canim Rabbim heoimizin muradini versin emeklerimizin sizin diger testler nasil canim fsh filan yani insallh variakoseldendir ihmal etmeyin bakalim bize alti ay snra test yapin anca toparlanir desi
sızde mi 6ay tedavı görekceksnzCanim rabbim sifa versn insallah 6 ay sonra spermler cikar :) cnm genetik testler temiz cikti. Fsh 9 olmus en son testte testesteron 2.18 cikmis boyle iste bakalim dr ne diyecek tatlim
kuzum biz istanbulda olduk yakiniz istanbula izmite oturuyoruz univeriste hastanesinde olduk sizin elle muaynede cikiosa olabilr cabin ihtimaller biliosunj bizde hic sperm testlerinde bir tane bilel gormediik sizinhormon tedavisi olabili hic igne tedavi bilolabilirCanim rabbim sifa versn insallah 6 ay sonra spermler cikar :) cnm genetik testler temiz cikti. Fsh 9 olmus en son testte testesteron 2.18 cikmis boyle iste bakalim dr ne diyecek tatlim
olabilirmi yani doktor hormonlarla ilgili tedaviye alabilir teseden once vizim normal ciktigi icin yapmadilar tedavi nr kadarlik evlisiniz gonlundeki versin Rabvim gonlumuzdeki...kuzum biz istanbulda olduk yakiniz istanbula izmite oturuyoruz univeriste hastanesinde olduk sizin elle muaynede cikiosa olabilr cabin ihtimaller biliosunj bizde hic sperm testlerinde bir tane bilel gormediik sizinhormon tedavisi olabili hic igne tedavi bilolabilir
canim bide hani en alta grade derecesi yaziyo ya kac yazio sizdeolabilirmi yani doktor hormonlarla ilgili tedaviye alabilir teseden once vizim normal ciktigi icin yapmadilar tedavi nr kadarlik evlisiniz gonlundeki versin Rabvim gonlumuzdeki...
kuzum biz istanbulda olduk yakiniz istanbula izmite oturuyoruz univeriste hastanesinde olduk sizin elle muaynede cikiosa olabilr cabin ihtimaller biliosunj bizde hic sperm testlerinde bir tane bilel gormediik sizinhormon tedavisi olabili hic igne tedavi bilolabilir
Aa siz cok yakinsinz ne guzel biz uzaktayiz. esim 6 ay igne tedavisi gordu sonra biraktik igneyi zaten mufit hocada emre hocada sizde igneye gerek yok dedi. Normal de ilkin fsh 7 civariydi simdi 9.88 igneyi biraktiktn sonra yukseldi fsh yukselince testesteron dustu haliyleolabilirmi yani doktor hormonlarla ilgili tedaviye alabilir teseden once vizim normal ciktigi icin yapmadilar tedavi nr kadarlik evlisiniz gonlundeki versin Rabvim gonlumuzdeki...
Canim grade 1 yaziyo bizdecanim bide hani en alta grade derecesi yaziyo ya kac yazio sizde
Hayir cnm arkdasn esi varikosel ameliyati olmusta 6 ay sonra test vermeleri lazim onu yazmistim :)sızde mi 6ay tedavı görekceksnz
canim mayisin yirmi besinde iki yil olcak bizimde yirmi alti yasinsayiz siz bizim grade uc canim kader arkadasiyiz hepimizin duaya ihtiyaci var siz is dolayisiylami diyarbakirdasiniz yoksa hayirlisi gulun bekliyip gorce paylasueim zaten snraki teat sonucunu heralde sperm gorsek dilin tutulurCanim grade 1 yaziyo bizde
anladım cnm kusura bakmaHayir cnm arkdasn esi varikosel ameliyati olmusta 6 ay sonra test vermeleri lazim onu yazmistim :)
dilim tutulur sevincten hemen bi tatil plani yaparim psikolojimiz coktu yanicanim mayisin yirmi besinde iki yil olcak bizimde yirmi alti yasinsayiz siz bizim grade uc canim kader arkadasiyiz hepimizin duaya ihtiyaci var siz is dolayisiylami diyarbakirdasiniz yoksa hayirlisi gulun bekliyip gorce paylasueim zaten snraki teat sonucunu heralde sperm gorsek dilin tutulur
canim mayisin yirmi besinde iki yil olcak bizimde yirmi alti yasinsayiz siz bizim grade uc canim kader arkadasiyiz hepimizin duaya ihtiyaci var siz is dolayisiylami diyarbakirdasiniz yoksa hayirlisi gulun bekliyip gorce paylasueim zaten snraki teat sonucunu heralde sperm gorsek dilin tutulur
dilim tutulur sevincten hemen bi tatil plani yaparim psikolojimiz coktu yani
amin amin canim insalllh cikis olur cabim hepinizde sadexe kebdine istedigin duam yok canim ayni durunlardayuz hepimiz ne guzel ogretmenmissin tebrik ederim guzel mesleginden dolati bizde 89esimle universitede canimCanim bizim de mayisin 21 inde 2 yil olck ayni zamanlrda evlenmsz. Ben 87 liyim canim :) esim 86 li . bizim memleket diyarbakir ogretmenim ben :) evet bu topik arkadaslr olmasa herhlde bukdr cabuk toparlanamazdim cnm. Destk.oldu burdaki arkadaslr.. hep bi mucize bekliyorum dua ediyorum hepimize Rabbimm guzel gunler gostersn. Canim sizde cikis olabilir ameliyat sonrasi. Btdlerin de 2.5mm mis dopplerde grade 1 ama dr elle muayene de yuksek oldgunu soylemis ve.ameliyt sonrasi cikis basladi rabbim bizede nasip etsin. Insallah hepimiz mis.kokulu evlatlarmza kavusurz
universitede tanistik bingolluyum bende canim veb hep burayi takip ediom acilari mutkuluklari kendimi sevinenin yeribe koyup seviniom uzulenle uzuluom Rabbime sginiom hepimize nasip etsin amin mesleginiz cok guzel sizi kutlarim guzel meslegindeb dolayiamin amin canim insalllh cikis olur cabim hepinizde sadexe kebdine istedigin duam yok canim ayni durunlardayuz hepimiz ne guzel ogretmenmissin tebrik ederim guzel mesleginden dolati bizde 89esimle universitede canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?