Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin amin canim insalllh cikis olur cabim hepinizde sadexe kebdine istedigin duam yok canim ayni durunlardayuz hepimiz ne guzel ogretmenmissin tebrik ederim guzel mesleginden dolati bizde 89esimle universitede canim
Insallah canim.. tesekkur ederm.. Rabbim en kisa zamanda nasip eder insallah..

onemli olan elle muayenede ki variskosel teshisi ve diger testlerin normal olmasi cnm insallh siZinde yuksek canim ins sizde olun derim tabi doktorun bakisi onemli bazilari gerek bile gormui kada karisturixi olayyy variskosel azospermik hastalarda ..

onemli olan elle muayenede ki variskosel teshisi ve diger testlerin normal olmasi cnm insallh siZinde yuksek canim ins sizde olun derim tabi doktorun bakisi onemli bazilari gerek bile gormui kada karisturixi olayyy variskosel azospermik hastalarda ..
Eevt cnm onemli olan elle muayene mufit hocayi btd den duyduk insalllah rabbim sifasini onunla bize ulastirir. Evet drlar pek onemsmyor bizim durumdakilerde halbuki boyle bi oran var % 10 %15 varikosel ameliyati sonrasi cikis olan kisiler vsr.

Valla uzul uzul gozume uyku girmiyo yyy1907 arkadasum simdi biz be dersek diyelum sana bos gelir ama nolur uzulne rabbim elbet verrcek zamani biliyo demekki biraz daha adini anmamizi istiyo hepiniz hep dualarimdasiniz valla.burdaki herkese icindede bana yasatsin o mutlulugu.eylulde gel arkadasim sende bozma kalbini bi bildigi vardir rabbimin kuzlarin dedigini yap ananas ye bakalim dinlen bolca.off aman iste sevin uzul kafam gidik artik umudumu yitirmeye basladim sanirim hep olacak derdim simdi olmama ihtimali uzerine planlar yapiyorum.bu arada yeni arkadaslar var hatta bitanesi milyonlardan bahsediyo canim inan sanslisin hem gebe kalabilmissin hemde milyonlarca sperm var rabbim tez zamanda hepimuze nasip etsin mucizelerini.

Vala benimde gozume uyku girmiyo hepimiz cok üzüldük bizde esimle saatlerce aglamistik doktor sperm bulamadim deyince cok zor yaaaa Allahim isteyen herkese nasip etsin

Arkadaslar Allah hepinizden razi olsun. Benimle dua edip benimle uzuldunuz. Biz bu sinavdan cok kere gectik. Esim gectigimiz 12 seneye 1 pesa 1 tese ve 2 micro tese sigdirdi. Biz evlenirken bu problemi kendisi biliyordu ve bana da acik acik soyledi. Aslinda o nedenle psikolojikman hazirlikli oldugum icin cok fazla sarsilmiyorum olumsuz durumlarda. Biz 10 yildir beraberiz. Ve ilk 8 yil hicbirsey yapmadik. Bu konuyu gundeme bile getirmedik. 2 yil once bir deneyelim dedik ve ilk microteseyi oldu esim. Sonuc 0. Sonra tedavi olmaya basladik. 2 yil igne kullandi, kurler yaptik. Ama Olmadi. Ben ben 32 yasindayim esim 35. Artik durmaya karar verdik. Olurda kok hucre cikarsa bize bir umut olur. Olmadi kendimizi psikolojik olarak hazirlayip, kimsesiz bir cocuga anne baba olacagiz. Tekrar tekrar hepinize tesekkur ederim. Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah.

Alla
Allahim bana nasip etmedi. Senin umudunu sondurmesin insallah. Tum zorluklara olumsuzluklara ragmen bebisin sana siki siki tutunsun. Hepimize umut olsun mutluluk olsun insallah.

Cânim bize doktor 1 ay sonra bi kontrole gelin demisti.aslinda ameliya yeri icindi.once sadece total testosterona bakalin bi dedi.ameliyattan once 3.18di.ameliyattan sonra artmasini hedefliyorum dedi.ameliyatin faydasini net gozlemlemek icin olsa gerek ilac falan vermedi.sadece agri kesici bide antibiyotik verdi ameliyat yeri icin.keci boynuzunu sordum ben.pekmezini kullanin dedi.onu icti esim.bide arisutu bal polen karisumi cnm.baska bisey kullanmadik biz.

Sonra tam kapidan cikarken hadi bide sperm testi verin dedi.aslunda 6 ay olayini bizde konusmustuk basta.
Sonra eve geldik tekrar aradim ben.hocam 1 ay sonraya test isteyince siz umutlandik cikis olurmu ki dedik.yok hemen heyrcanlanmayin oylesine istedim bi bakicam dedim.ama yok cikmaz da demedi.cikarda demedi.

1 ay sonra gittik.once kan tahlili cikmisti.baktikki testosteron 3.18 den 5.66 ya cikmisti.sonra elimize sperm testinin kagidini bi verdiler.degerler milyon olarak ifade ediliyor ya 0 yazarak iniyordu.once uzulduk cikmamis diye.sonra bi baktik altta not.yikama sonra sonrasi 50.000 sperm hucresi gorulmustur diye.
Dilerim aynisini yasarsiniz cnm.

Canım gerçekten seninle çok üzüldük umut kapısı kapanmış gibi oldu hepimizin yüzüne sizde üzülmeyin belkide rabbim kimsesiz sahipsiz bir yetimi sevindirmek icin sizi bu dünyaya göndermiştir ki bir yetimi sevindirmenin sevabini Efendimiz hadislerde söylüyo... nacizane eger gerçekten öyle bi niyetiniz varsa hemen başvurun çünkü sıra gelene kadar yıllar geçiyo bu sefer de onunla imtihan olunuyo bizde de eger cikmazsa bizde basvurucaz inşallah
Sizin tam problem neydi canim neyiniz vardı öğrenmek istiyorum rahatsiz etmiyosam neden çıkmamış olabilir

Alla

Allahim bana nasip etmedi. Senin umudunu sondurmesin insallah. Tum zorluklara olumsuzluklara ragmen bebisin sana siki siki tutunsun. Hepimize umut olsun mutluluk olsun insallah.
canım inşallah ama dün de cok ateşim vardı kalçadan yapılan iğne kalçamı ve bacağımı mahvetti uyuyamıyotum oturamıyorum gezemiyorum doktorum da bozuldu bu olumsuzluklara...

canım inşallah ama dün de cok ateşim vardı kalçadan yapılan iğne kalçamı ve bacağımı mahvetti uyuyamıyotum oturamıyorum gezemiyorum doktorum da bozuldu bu olumsuzluklara...
Kuzum nolur umutsuz olma belki rabbim bile verecek mucizeni.rabbim kimseyi evlatla intihan etmesin.daha yolun basindayiz 2 bucuk yillik evliyiz ama uzun seneler beklemeden bizde evlat edinmeyi dusunuyoruz.eger bi evlat diyosak ve rabbim vermezse bi bebege anne baba olalim diyoruz.ama rabbim herkese nasip etsin

tesekkur ederim. Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah.[/QUOTE]

Canım öncelikle çok geçmiş olsun ben hep dikkat etmişimdir evlatlık alındığında allahu teâlâ kendi çocuğunu nasip etmiş oluyor bende mesela tedaviler sonuç vermezse ben evlatlık almayi dusunuyorum geçen hafta yeğenim severken anne demesi çok mutlu etti beni inş. Hayirlisiyla rabbim bizlere nasip vakti zamanı varsa sabrını nasip eyler inş.

Rabbim sana da nasib etsin anne olmayı eşine baba olmayı tüm kalbimle diliyorum

Canim ya cok gecmis olsun çok uzuldum inan o cevap banada geldi demistim ya mayisa bizimde 3.mikrotese var simdiden cevap aldim hic umudum kalmadi. .bende 10 yillik evliyim inmemis testis ve certoly cell problemi var igne tedavisine devam 6 ay oldu...canim kokhucre tedavisi ankarada ankalife da var yapiliyor ama inmemis testiste yapilmiyor suan..sorum var canim certoly cell sag ve solda % kac ??? Bizim solda % 88 sagda % 92

Caniim bu certoly cell dedigin ne oluyor merak ettimde

Allah Razi olsun canim insallh evlat edinmeye sicak bakiyorum Rabbimin bi bildigi var nihat hatipoglunun desigi gibi belki sizde bir cocugu sevindirmk icin bu dunyaya geldiniz Allah neyi nasip edivek yasiyip gorcez esimie destek olalim da simdi variskosel ameliyati oldu yatio agrilari var ins.sperm cikar askim die ins cikmasada ben olene kadar seninleyim diyorum iyi gunde kotu gunde eslerimizleyiz insallhbor omir hepimiz mutlu olaliguzel yurwkli arkadaslar canim poleni aktardan mi alcaz

canim bizede agri keaici ve antibiyotik verdi doktor on gun istirahat verdi canim sizin ameliyat kac saat surmustu

Aslinda bir sebep soyleyemiyorlar net olarak. Esim cocuklugunda bobrek rahatsizligi gecirmis. Kortizon kullanmis. Bundan kaynakli olabilirmis. Onun disinda bisey yok. Pataloji raporunun cikmasini bekliyoruz simdi. Ama bundan sonra yapilacak bisey oldugunu dusunmuyorum. İgnelerin yan etkileri var daha fazla devam etsin istemiyorum. Zaten 2 yil kullandik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…