İnsallah canim.Rabbim sana da nasib etsin anne olmayı eşine baba olmayı tüm kalbimle diliyorum
Canim oncelikle her vaka farkli bizim olumsuz sonucumuzdan etkilenme lutfen. Kok hucrenin basladigini biliyorum ama doktorumuz saglikli dogum gerceklesmeden deneme yapmamamuzi tavsiye etti. Bende oyle dusunuyorum. Henuz kanitlanmis bir tedavi degil. Deney asamasinda ve denek olmak istemiyorum acikcasi. Esimin sertoly cell tanisi 12 yil once konmus. Raporlarda herhangibir yuzde yazmiyor. Micro tese sonrasi ozellikle pataloji raporu istedik. Onumuzdeki hafta ici cikarmis sonucu. Bakalim ona gire yapabilecegimiz birseyler varmi gorecegiz. Ama kesinlikle esimin daha fazla igne ilac kullanmasini istemiyorum. Hepimizin hakkinda hayirlisi.Canim ya cok gecmis olsun çok uzuldum inan o cevap banada geldi demistim ya mayisa bizimde 3.mikrotese var simdiden cevap aldim hic umudum kalmadi. .bende 10 yillik evliyim inmemis testis ve certoly cell problemi var igne tedavisine devam 6 ay oldu...canim kokhucre tedavisi ankarada ankalife da var yapiliyor ama inmemis testiste yapilmiyor suan..sorum var canim certoly cell sag ve solda % kac ??? Bizim solda % 88 sagda % 92
Allahın dediği olur canım öyle bişey ki bu şimdi düşünmüyorum dersin sonra bu bütün olumsuzlukları unutup tekrar istersin ve o an Allah isterse olur yine de ümidini kesme.. iste Allahtan... hz. Musa zamanında bir cift varmis o kıssayi sizlerle paylaşmak istiyorum bilmeyen arkadaslarim olabilirAslinda bir sebep soyleyemiyorlar net olarak. Esim cocuklugunda bobrek rahatsizligi gecirmis. Kortizon kullanmis. Bundan kaynakli olabilirmis. Onun disinda bisey yok. Pataloji raporunun cikmasini bekliyoruz simdi. Ama bundan sonra yapilacak bisey oldugunu dusunmuyorum. İgnelerin yan etkileri var daha fazla devam etsin istemiyorum. Zaten 2 yil kullandik.
Canim siz hangi doktorda tedavi goruyorsunuz??Canim ya cok gecmis olsun çok uzuldum inan o cevap banada geldi demistim ya mayisa bizimde 3.mikrotese var simdiden cevap aldim hic umudum kalmadi. .bende 10 yillik evliyim inmemis testis ve certoly cell problemi var igne tedavisine devam 6 ay oldu...canim kokhucre tedavisi ankarada ankalife da var yapiliyor ama inmemis testiste yapilmiyor suan..sorum var canim certoly cell sag ve solda % kac ??? Bizim solda % 88 sagda % 92
Germinal aplazi aynı zamanda Sertoli cell-only sendromu olarak da bilinir. Testis histolojilerinde Seminifer tubüllerin sadece Sertoli hücreleri içerdiği, tüm germ hücrelerinin ise komplet bulunmadığı görülür. İlk defa Del Castillo tarafından 1947'de tanımlanmıştır.Caniim bu certoly cell dedigin ne oluyor merak ettimde
Canim spermi gormus olmaniz cok buyuk bir durum. Demekki esinin vucudunda uretim var. ilaclarla bunu destekleyebilirsiniz. Kaan aydisla bir gorusun derim.burdan hanginizin eşi m.tese olursa sizler kadar heyecanla umutla duayla sonucu bekliyorum olmayincada yasadiklarim aklima gelip cok üzuluyorum. Allah hepimize Sabır versin 2 bucuk yildir evliyim ve yavas yavas tükeniyorum sanki bu iki yilda 5 yas yaslandim :-( benimde esimde sertoly cell onlyy sendromu var ilk m.tese sperm cikmis olsa bile suan olumsuz teseler duydukca umudum azaliyor. Allahım dayanma gücü versin insllh :-(
Germinal aplazi aynı zamanda Sertoli cell-only sendromu olarak da bilinir. Testis histolojilerinde Seminifer tubüllerin sadece Sertoli hücreleri içerdiği, tüm germ hücrelerinin ise komplet bulunmadığı görülür. İlk defa Del Castillo tarafından 1947'de tanımlanmıştır.
Komplet ya da fokal olabilir. Komplet formunda seminifer tubüller sadece Sertoli hücreleri ile döşeliyken, hiç germ hücre bulunmaz. Fokal de ise bazı tubüller germ hücreleri içerirler ama bunlarda da spermatogenez sıklıkla gerek kalitatif gerkese kantitatif bozulma gösterir.
canm ilk m.tesede tedavi olmamistik esim m.tese oldu bulundu ama tutmadi. sonra kaan aydosta 7 ay kadar tedavi olduk ve yine m.tese oldu bu defa hic bulunmadi. simdide celalettin peruda tedavi oluyoruz. bizde kendimizi ilk cikan spermlerle teselli ediyoruz ama tuhaf birsey varki doktorumuz sperm cikmamistir diyor ki esim gozleriyle gormüş. simdi tek umudumuz 3 m.teseCanim spermi gormus olmaniz cok buyuk bir durum. Demekki esinin vucudunda uretim var. ilaclarla bunu destekleyebilirsiniz. Kaan aydisla bir gorusun derim.
canim brnim evlat edinmek icin bes yillik evli olman gerkiyomus ve sira oluyomus sitede evlat edinme die bir blog var ordan edindigim bilgiler bende esime bahsetmedim ama olumlu bakar kayinvalidem filanda konusuyoruz bu konuyu ailemizfe alirsiniz dir yani ama m.tese olup hic umiy kalmada bence ealerin sicak bakicagini dusunuom kotu bisey degil dunyaca iyi birsey yapioruz eslerimize biz bu surecte yardim edioz onlarda bize yardim edicek die dusunuom o siteyi bi okuderim bide elif adanin annesi die bir blog var ona da bakk ben okufukca fikrim tamamen oturdu bir degil iki tane bile istiorum Rabbim nasip ederse simdi yegenimi uyutum icime sokasim geldi can olucak yavrularimiz canimizarkadaslar evlatlık alırız demıssınız ya eslerınz ne dusunuyo ben esıme söyleyemıyorum da uzulmesn dıye bende olmassa cok istıyorum almayı
Slm canim ilk m.tesayi hangi doktor yapti anladigim kadariyla 2 ciyi kaan aydos yapmis bizde simdi kaan hocada tedavideyiz 7 ay boyunca neler yaptin biraz anlatirmisin bu fisch testi varmis lim 15 testi varmis bunlari hangi ayda yaptirdinizcanm ilk m.tesede tedavi olmamistik esim m.tese oldu bulundu ama tutmadi. sonra kaan aydosta 7 ay kadar tedavi olduk ve yine m.tese oldu bu defa hic bulunmadi. simdide celalettin peruda tedavi oluyoruz. bizde kendimizi ilk cikan spermlerle teselli ediyoruz ama tuhaf birsey varki doktorumuz sperm cikmamistir diyor ki esim gozleriyle gormüş. simdi tek umudumuz 3 m.tese
Benim esim sicak bakiyor fakat bize vermiyolar yurtdisinda oldugumuz icin insallah kendi yavrularimizi aliriz kucagimizaarkadaslar evlatlık alırız demıssınız ya eslerınz ne dusunuyo ben esıme söyleyemıyorum da uzulmesn dıye bende olmassa cok istıyorum almayı
insallah canimBenim esim sicak bakiyor fakat bize vermiyolar yurtdisinda oldugumuz icin insallah kendi yavrularimizi aliriz kucagimiza
Maalesef oyle...Yani sizin durum bizlerinkinden daha zor anladigim kadaryla germ hücre falan hic yok sizde öylemi kusura bakma canim merak ettim bilgi amacli soruyorumm
Insallah cikar bu sefer. Valla benim artik merkezlere de pek guvenim yok. Para almak icin mi bu kadar hirpaliyorlar bizi diye dusunmeden edemiyorum.canm ilk m.tesede tedavi olmamistik esim m.tese oldu bulundu ama tutmadi. sonra kaan aydosta 7 ay kadar tedavi olduk ve yine m.tese oldu bu defa hic bulunmadi. simdide celalettin peruda tedavi oluyoruz. bizde kendimizi ilk cikan spermlerle teselli ediyoruz ama tuhaf birsey varki doktorumuz sperm cikmamistir diyor ki esim gozleriyle gormüş. simdi tek umudumuz 3 m.tese
Slm canim üzülme nolur Allahdan ümit kesilmez dua edelim bol bolMaalesef oyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?