Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
c
Slm canim ilk m.tesayi hangi doktor yapti anladigim kadariyla 2 ciyi kaan aydos yapmis bizde simdi kaan hocada tedavideyiz 7 ay boyunca neler yaptin biraz anlatirmisin bu fisch testi varmis lim 15 testi varmis bunlari hangi ayda yaptirdiniz
canm ilk once chiromom iki ay üc ay sonrada merional verdi 7 ay kullandi esim ve 3 ayda bir seperm fish testi yaptirdi. m.teseyi o yapmadi baskent uni. levent piskircioglu yapti. iki tese birbirinden farkliydi ilkini müfit gunel belden uyusturmali yapmis esimde izlemis tabi o anlatti testisleri acip teker teker dokulara bakmis ve sperm buldu dokulari alip laboratuvara gondertmis ama ikincisi de uyutmuslar ogrendigimi gore iki testistende doku alip laboratuvara gondermis ve biz haberi doktordan degil laburativardan aldik. artik hangisi dogru teknik bilemiycem

Anladim canim bizimde 2 ay oldu ilk ay choriomon kullandik 2 ay birde klomen verdi simdi onu kullaniyor ilk tahlili gordugunde cok iyi dedi tedaviye cevap veriyor dedi Fsh 25 den 0.4 dustu igne haftada 3 du simdi ikiye dustu peki bu fisch testi nasil bisey

Kizlar imkansiz bisey düşünüyorum farkındayım ama düşünmekten de kendimi alamiyorum bir de etraftan test al hadi yap denmesi.. En sonn 24 ocakta adet oldum ve hala bekliyorum olmadi hamilelik olabilir mi ki diye dusunuyorum fikir verin bana zaten sizden baska kimseyle konuşamıyorum..

Canim bazen boyle gecikmeler olabiliyor. Banada oldugunda cok heyecanlaniyorum. Bir test alip yap istersen. Olumlu ya da olumsuz icin rahatlar

Canim bazen boyle gecikmeler olabiliyor. Banada oldugunda cok heyecanlaniyorum. Bir test alip yap istersen. Olumlu ya da olumsuz icin rahatlar
Korkuyorum test yapmaya mevsimseldir diyorum kendi kendime.. Ama insan gene de düşünüyor iste bi de baskasi bilmedigi icin yap bi test kac gun gecmis diyo kafasi karışıyor insanin

daha ayrintili bakiliyor yani boyamali diyorlar oyle biliyorum ve haploid gorulmesi gerekiyo, ki bizde haploid bile yokken m.tese olduk sonuc husran oldu tabi. size tavsiyem sabırla tedavinin sonuna kadar gidin. kaan bey size tedavinin ne kadar surecegini soyledimi?

Evet 6 ayin sonunda tup bebegi yapariz Allahin izniyle dedi AZFC delesyonu varmis bazi bolgelerde silinme var demekmis biz yurydisindayiz insallah hocanin dedigi gibi olur 11 sene oldu evleneli sabirla bekliyoruz

Canim bildiğin doktor var mi
Bildiğim doktor benim gittiğim doktor. İki tüp bebek denemem oldu. İkincisi donmuş embriyo transferiydi. 4 embriyomuz vardı. İkisi sağlam çıktı. Doktorda iki tsne transfer yapsak sorun olur mu sizin için dedi. Bizde sorun olmaz dedik. Sanırım embriyoyu tekrar dondurmak istemedi. Ki bilmiyorum tekrar donduruyorlarmı. İki tane transfer etti ama kısmet değilmiş tutmadı. Yani özel durumlara göre ayarlama yapıyorlar. Allah ım hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

canim bizede agri keaici ve antibiyotik verdi doktor on gun istirahat verdi canim sizin ameliyat kac saat surmustu
Canim bunu bana sordun sanirim.
2013 aralikta oldu esim ameliyati.inan suan tam hatirlamiyorum ama 1 saatten fazlaydi.
Arisutu bal polen karisimi da keci boynuzu pekmezinide aktardan aliyorum cnm.
Arisutu bal polen karisimi kucuk bir kavonozda.keci boynuzu pekmezi normal kavanozda cnm.ama doktor özünu almayin pekmezini alin dedi.

Hakkimizda hayirlisi olsun insaallah napalim buyuk bir imtihan. ..Ben yeni dogan yogun bakim hemsiresiydim, ailemde ikizlerimiz cok ama benim cocugum yokkkkk(( durumuma inanamiyorum ama bu sekilde 10 yil olmus....Bi 10 yil daha bi 10 yil.....daha derken omur biter ....

Arkdşlar mrba benim eşimde azosperm 2.5 yıllk ewlyz bizede ameliyat dendi maysda başlayacgz inş o zamana kadar yapmamzı önerdgnz birşy varmı kür falan birde eşi azospermi olup tüp bebk ile çocugu olan varmı acaba

cnm geçmiş olsun eşin maeliyat olmuş inşlh bu varikosel maeliyatının ardından çıkışalrınız olur benim eşimin galiba 45 dk. sürmüştü ameliyatı 2013 ocak ayında olmuştu tam net hatırlayamadım da hatta dr. bize bu ameliyatın ardından beklentiniz olmasın spermle ilgili demişti bak rabbim nasip etti çıkışımız oldu darısı size olsun cnm...
agrılı olmasının sebebi belki genişleme yüzünden olabilir ama bi kaç güne düzelir inşlh cnm şimdi eşin düzgün ve dengeli beslensin kabak çekirdeği yesin inşlh güzel haberlerini alacağım cnm senin

merhaba arkadaşım inşlh sizde evladınıza sağlıkla kavuşursunuz..
tabiki tüp bebekle ve azosperm hastası olup ta çocuğu olan burda bir sürü arkadaşımız vardı tabii şimdi çoğu cocuk pesinde yorgun kaldıkları için sık sık giremiyorlar...
benim sana tavsiyem eşin ameliyat zamanına kadar düzgün ve dengeli beslensin eğer tedavi görüyorsa aksatmadan kullandıklarını devam etsin en önemlisi moral cnm bol bol dua edip o güzel günleri görürsünüz inşlhhh....

Bi
Bizde yeni yaptırdık fish testi ne yazık ki bizde de haploid çıkmadı 3 aydır menagon iğne ve neofortil kullandı eşim test sonucunu hocaya yolladık aynı ilaçları 3 ay daha kullanıp tekrar fish testini yaptırmamızı söyledi inşallah bu defa da hayal kırıklığına uğramayız öğrendiğimiz günden beri mahvolduk üzülmekten Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize canım

Evet 6 ayin sonunda tup bebegi yapariz Allahin izniyle dedi AZFC delesyonu varmis bazi bolgelerde silinme var demekmis biz yurydisindayiz insallah hocanin dedigi gibi olur 11 sene oldu evleneli sabirla bekliyoruz
anladm cnm benim eşimdede azfd bolgesinde delasyon varmis. henuz bu konuda hocayla gorusmedik sadece sorun yok dedi ayrintilari bilmiyorum. insalah tedaviniz guzel sonuclanir

Allah razı olsn inş..tüm isteyenlere rabbim nasip etsn bizde ögreneli 1.5 yıl oldu maddi imkanmz olmadgndn dolayı sgk dan yararlanmyı beklyrz ( benim tüm tahlilerim normal çıktı eşimin ve benimde genetik muanede kromozom testide normal denildi bu fsh die bişy yazıo ama anlmyrm kromozom testinde çıkan birşymi acaba eyer öle ise normal denildi yalnz eşime mikro tese dendi ve olck ilaç falanda hiç söylenilmedi nasip ama korkyrm abisinde de aynı skntı var ve ameliyatda hiç bulunmadı ( bizde de olblr ama eşimin dr bana sperm var eşinde ama çıkmıo hormon testleri ii dedi ama anck tüp bebk yöntemi denldi çok zor süreç bu ya isyan etmyrm asla herkzn bi imtihanı var su dünyada maddi açıdan da gücümz yetmio ankaradym dewlet hastansndr yaptrcgz arabamz yk hastsnede çok uzk eşim isten sürekli de izin alamıo bize dua edermsn ( birde ameliyatda bulunamzsa tıpda çaresi ykmu oluo yada tedavimi başlıo bilen arkdşlr cewap verebilirlermi (

cnm hiç değilse bak genetiğiniz sorunsuz muş fsh hormon testti cnm ama oda iimiş dr. öyle dediğine göre dua edin inşlh çıkış olur.. zaten belleri büken hep maddiyat dr.lar zaten ilaç falan pek vermiyorlar bazı ürologlar veriyo ilaç cnm oda durumlara test sonuçalrına göre değişiyor. bundan sonra sana bol bol dua edeceğim cnm zorlu süreci inşlh kolaylıkalrla atlatırsınız ameliyatta bulunmazsa herşey bitti diye bişey yok cnm
bak ben 9 yıllık evliyim eşim 1 tese 1 micro tese ve 1 varikosel amelyatı oldu hiç birinde sperm çıkışı olmadı herşey bitti derken bi dr.la tanıştık vesile oldu bizde sperm çıkışı oldu ve ben tüp bebek bile denedim gerçi iptal oldu transfer olmadan ama olsun buralara gelebilirmiyim derken geldim bile hayallerim hep benim tüp bebeğe geçemezdi asla ama o günleride mevlam gösterdi yani anlıcan kader de varsa nasip olur ki inşlh kaderinizde evladınıza kavuşmak vardır hepimizinde......
2 kere 3 kere ameliyat olupta tekrar ameliyatta bulunana arkadaşlar var burda ...

Biz de iki bucuk senelik evliyiz canim tedaviye baslayacaz onumuzdeki aylarda .. Insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.. Burdaki arkadaşlarla konusmak gercekten cok iyi geliyo ve en önemlisi de birbirimizi cok iyi anlıyoruz her duamizda birbirimize de ediyoruz insallah canim :)

Rabbim razı olsn kızlar bklm nasip mayıs ayını beklyrz.. ne olck eşimin ve benim ailem hiçbirsy bilmio soran herkze normal diorz insanlar sordkça ve çewremdki benden sonra ewlenen kişilerin hamile oldgnu dynca kötü olyrm çok kısknçlk degl ama tuhaf olyrm eşimde öle birbirmze belli etmemeye çalşyrz insanlrn sorulrdn bıktmm artk olmazsa da rabbim den bi hikmet vardr diorm onlar knştkça bunalma giryrm sorunu bilmedklrri için abuk subuk konşyrlr yada tuhaf tuhaf öneriler başna gelmyn bilemz gerçktn yeni yeni toparlndk daha ilk zamanlar farklı bi dünyaya girdim çünkü hiç duymadgm bişydi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…