canm ilk once chiromom iki ay üc ay sonrada merional verdi 7 ay kullandi esim ve 3 ayda bir seperm fish testi yaptirdi. m.teseyi o yapmadi baskent uni. levent piskircioglu yapti. iki tese birbirinden farkliydi ilkini müfit gunel belden uyusturmali yapmis esimde izlemis tabi o anlatti testisleri acip teker teker dokulara bakmis ve sperm buldu dokulari alip laboratuvara gondertmis ama ikincisi de uyutmuslar ogrendigimi gore iki testistende doku alip laboratuvara gondermis ve biz haberi doktordan degil laburativardan aldik. artik hangisi dogru teknik bilemiycemSlm canim ilk m.tesayi hangi doktor yapti anladigim kadariyla 2 ciyi kaan aydos yapmis bizde simdi kaan hocada tedavideyiz 7 ay boyunca neler yaptin biraz anlatirmisin bu fisch testi varmis lim 15 testi varmis bunlari hangi ayda yaptirdiniz
Canim bazen boyle gecikmeler olabiliyor. Banada oldugunda cok heyecanlaniyorum. Bir test alip yap istersen. Olumlu ya da olumsuz icin rahatlarKizlar imkansiz bisey düşünüyorum farkındayım ama düşünmekten de kendimi alamiyorum bir de etraftan test al hadi yap denmesi.. En sonn 24 ocakta adet oldum ve hala bekliyorum olmadi hamilelik olabilir mi ki diye dusunuyorumfikir verin bana zaten sizden baska kimseyle konuşamıyorum..
Korkuyorum test yapmaya mevsimseldir diyorum kendi kendime.. Ama insan gene de düşünüyor isteCanim bazen boyle gecikmeler olabiliyor. Banada oldugunda cok heyecanlaniyorum. Bir test alip yap istersen. Olumlu ya da olumsuz icin rahatlar
daha ayrintili bakiliyor yani boyamali diyorlar oyle biliyorum ve haploid gorulmesi gerekiyo, ki bizde haploid bile yokken m.tese olduk sonuc husran oldu tabi. size tavsiyem sabırla tedavinin sonuna kadar gidin. kaan bey size tedavinin ne kadar surecegini soyledimi?Anladim canim bizimde 2 ay oldu ilk ay choriomon kullandik 2 ay birde klomen verdi simdi onu kullaniyor ilk tahlili gordugunde cok iyi dedi tedaviye cevap veriyor dedi Fsh 25 den 0.4 dustu igne haftada 3 du simdi ikiye dustu peki bu fisch testi nasil bisey
Evet 6 ayin sonunda tup bebegi yapariz Allahin izniyle dedi AZFC delesyonu varmis bazi bolgelerde silinme var demekmis biz yurydisindayiz insallah hocanin dedigi gibi olur 11 sene oldu evleneli sabirla bekliyoruzdaha ayrintili bakiliyor yani boyamali diyorlar oyle biliyorum ve haploid gorulmesi gerekiyo, ki bizde haploid bile yokken m.tese olduk sonuc husran oldu tabi. size tavsiyem sabırla tedavinin sonuna kadar gidin. kaan bey size tedavinin ne kadar surecegini soyledimi?
Bildiğim doktor benim gittiğim doktor. İki tüp bebek denemem oldu. İkincisi donmuş embriyo transferiydi. 4 embriyomuz vardı. İkisi sağlam çıktı. Doktorda iki tsne transfer yapsak sorun olur mu sizin için dedi. Bizde sorun olmaz dedik. Sanırım embriyoyu tekrar dondurmak istemedi. Ki bilmiyorum tekrar donduruyorlarmı. İki tane transfer etti ama kısmet değilmiş tutmadı. Yani özel durumlara göre ayarlama yapıyorlar. Allah ım hakkınızda hayırlısını nasip etsin.Canim bildiğin doktor var mi
Canim yyy1907 aciklamis sagolsun bi kac sayfa ilerideCaniim bu certoly cell dedigin ne oluyor merak ettimde
Canim bunu bana sordun sanirim.canim bizede agri keaici ve antibiyotik verdi doktor on gun istirahat verdi canim sizin ameliyat kac saat surmustu
Hakkimizda hayirlisi olsun insaallah napalim buyuk bir imtihan. ..Ben yeni dogan yogun bakim hemsiresiydim, ailemde ikizlerimiz cok ama benim cocugum yokkkkkCanim oncelikle her vaka farkli bizim olumsuz sonucumuzdan etkilenme lutfen. Kok hucrenin basladigini biliyorum ama doktorumuz saglikli dogum gerceklesmeden deneme yapmamamuzi tavsiye etti. Bende oyle dusunuyorum. Henuz kanitlanmis bir tedavi degil. Deney asamasinda ve denek olmak istemiyorum acikcasi. Esimin sertoly cell tanisi 12 yil once konmus. Raporlarda herhangibir yuzde yazmiyor. Micro tese sonrasi ozellikle pataloji raporu istedik. Onumuzdeki hafta ici cikarmis sonucu. Bakalim ona gire yapabilecegimiz birseyler varmi gorecegiz. Ama kesinlikle esimin daha fazla igne ilac kullanmasini istemiyorum. Hepimizin hakkinda hayirlisi.
İnsallah ameliyatinizdan olumlu haberler gelir..
cnm geçmiş olsun eşin maeliyat olmuş inşlh bu varikosel maeliyatının ardından çıkışalrınız olur benim eşimin galiba 45 dk. sürmüştü ameliyatı 2013 ocak ayında olmuştu tam net hatırlayamadım da hatta dr. bize bu ameliyatın ardından beklentiniz olmasın spermle ilgili demişti bak rabbim nasip etti çıkışımız oldu darısı size olsun cnm...ferah eymen cabun bildigin kadariyla sizdede variskosel vardi ne yaptiniz tedaviyle ilgili bi gekisme varmi biz dun variskosel ameliyati olduk iki bucuk saat surdu ve doktir ilk dega bu kadar grnislrme gordum dedi epey ilerlemis yani bilmiom iyi biseymi dedi kotumu esimin agrisi var kizlar ne olur duaniza ihtiyacim var cok agriki olduu variskosel zor bi ameliyat iki bucuk saat suruyo iki tarafli Rabbim yardim etsin hepimize
merhaba arkadaşım inşlh sizde evladınıza sağlıkla kavuşursunuz..Arkdşlar mrba benim eşimde azosperm 2.5 yıllk ewlyz bizede ameliyat dendi maysda başlayacgz inş o zamana kadar yapmamzı önerdgnz birşy varmı kür falan birde eşi azospermi olup tüp bebk ile çocugu olan varmı acaba
Bizde yeni yaptırdık fish testi ne yazık ki bizde de haploid çıkmadı 3 aydır menagon iğne ve neofortil kullandı eşim test sonucunu hocaya yolladık aynı ilaçları 3 ay daha kullanıp tekrar fish testini yaptırmamızı söyledi inşallah bu defa da hayal kırıklığına uğramayız öğrendiğimiz günden beri mahvolduk üzülmektendaha ayrintili bakiliyor yani boyamali diyorlar oyle biliyorum ve haploid gorulmesi gerekiyo, ki bizde haploid bile yokken m.tese olduk sonuc husran oldu tabi. size tavsiyem sabırla tedavinin sonuna kadar gidin. kaan bey size tedavinin ne kadar surecegini soyledimi?
anladm cnm benim eşimdede azfd bolgesinde delasyon varmis. henuz bu konuda hocayla gorusmedik sadece sorun yok dedi ayrintilari bilmiyorum. insalah tedaviniz guzel sonuclanirEvet 6 ayin sonunda tup bebegi yapariz Allahin izniyle dedi AZFC delesyonu varmis bazi bolgelerde silinme var demekmis biz yurydisindayiz insallah hocanin dedigi gibi olur 11 sene oldu evleneli sabirla bekliyoruz
cnm hiç değilse bak genetiğiniz sorunsuz muş fsh hormon testti cnm ama oda iimiş dr. öyle dediğine göre dua edin inşlh çıkış olur.. zaten belleri büken hep maddiyat dr.lar zaten ilaç falan pek vermiyorlar bazı ürologlar veriyo ilaç cnm oda durumlara test sonuçalrına göre değişiyor. bundan sonra sana bol bol dua edeceğim cnm zorlu süreci inşlh kolaylıkalrla atlatırsınız ameliyatta bulunmazsa herşey bitti diye bişey yok cnmAllah razı olsn inş..tüm isteyenlere rabbim nasip etsn bizde ögreneli 1.5 yıl oldu maddi imkanmz olmadgndn dolayı sgk dan yararlanmyı beklyrz( benim tüm tahlilerim normal çıktı eşimin ve benimde genetik muanede kromozom testide normal denildi bu fsh die bişy yazıo ama anlmyrm kromozom testinde çıkan birşymi acaba eyer öle ise normal denildi yalnz eşime mikro tese dendi ve olck ilaç falanda hiç söylenilmedi nasip ama korkyrm abisinde de aynı skntı var ve ameliyatda hiç bulunmadı ( bizde de olblr ama eşimin dr bana sperm var eşinde ama çıkmıo hormon testleri ii dedi ama anck tüp bebk yöntemi denldi çok zor süreç bu ya isyan etmyrm asla herkzn bi imtihanı var su dünyada maddi açıdan da gücümz yetmio ankaradym dewlet hastansndr yaptrcgz arabamz yk hastsnede çok uzk eşim isten sürekli de izin alamıo bize dua edermsn ( birde ameliyatda bulunamzsa tıpda çaresi ykmu oluo yada tedavimi başlıo bilen arkdşlr cewap verebilirlermi (
Biz de iki bucuk senelik evliyiz canim tedaviye baslayacaz onumuzdeki aylarda .. Insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.. Burdaki arkadaşlarla konusmak gercekten cok iyi geliyo ve en önemlisi de birbirimizi cok iyi anlıyoruz her duamizda birbirimize de ediyoruz insallah canim :)Allah razı olsn inş..tüm isteyenlere rabbim nasip etsn bizde ögreneli 1.5 yıl oldu maddi imkanmz olmadgndn dolayı sgk dan yararlanmyı beklyrz( benim tüm tahlilerim normal çıktı eşimin ve benimde genetik muanede kromozom testide normal denildi bu fsh die bişy yazıo ama anlmyrm kromozom testinde çıkan birşymi acaba eyer öle ise normal denildi yalnz eşime mikro tese dendi ve olck ilaç falanda hiç söylenilmedi nasip ama korkyrm abisinde de aynı skntı var ve ameliyatda hiç bulunmadı ( bizde de olblr ama eşimin dr bana sperm var eşinde ama çıkmıo hormon testleri ii dedi ama anck tüp bebk yöntemi denldi çok zor süreç bu ya isyan etmyrm asla herkzn bi imtihanı var su dünyada maddi açıdan da gücümz yetmio ankaradym dewlet hastansndr yaptrcgz arabamz yk hastsnede çok uzk eşim isten sürekli de izin alamıo bize dua edermsn ( birde ameliyatda bulunamzsa tıpda çaresi ykmu oluo yada tedavimi başlıo bilen arkdşlr cewap verebilirlermi (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?