esinız tedavı falan olmusmuyduRabbim sizinde yardmcnz olsn inş..siz ne zaman başlaycksnz tedaviye
kaan aydos un sitesine gir. Oda mesaj gönder var. Üye olup Anketi doldurun o mutlaka döner. Sonra mesaj yazarsınız. Tahlil yaptırdıysanız sonuçlarını gönderirsiniz resmini çekip. Durumunuzu anlatırsınız. O size yol gösterir mutlaka. Biraz geç cevap veriyor ama geri döner. tüp bebek için rapor alınıyor. Ama tam şartlarını bende bilmiyorum. Geçen sene tese ameliyat ve hastane masrafları için 3000 ödemiştik. Dondurma içinde 500 tl almışlardı.Çok sagoln cewapşdgnz için Sgk ile olrsa nasıl olrkiücret bi bilgnz varmı peki kaan hocaya gitsk aklim çok karştı zaten maddiyatmz olmdgi için 1.5 yldr sgk nın şartlarna uymayı beklyrz mail adresni sölermsn kaan hocanım
Hemen düsmüyo canimm sürekli dene biz öyle ulasiyoruz heep
Cok sukur ulaşabildim kızlarara canım cok mesgul oluyo hayırlı olsun tedavınz Rabbım yardmcnz olsun
Canim sadece muayene için mi randevu aldin?Cok sukur ulaşabildim kızlarama taa haziranın 6sına randevu verdi hem de haziranda hoca izne ayrilabilirmis.. Ama daha once boşalan bi tarih olursa one cekebilirim dedi.. Ilk muayene ucreti 400 tl ve vereceği ilaclara bagli olarak ortalama 400 500 ilaclarmis..
Canim o kadar gec tarihemi veriyolar randevuyu bende alcaktim haziranada daha cok var hayirlisi olsun canmCok sukur ulaşabildim kızlarama taa haziranın 6sına randevu verdi hem de haziranda hoca izne ayrilabilirmis.. Ama daha once boşalan bi tarih olursa one cekebilirim dedi.. Ilk muayene ucreti 400 tl ve vereceği ilaclara bagli olarak ortalama 400 500 ilaclarmis..
Haklisin canimda acaba ben bu yontemi istiyorum diyen herkese yapiliyo mudur ki.bakalim bi kaan bey ne dicek hos daha o asamaya cok varda daha genetik testimiz bile cikmadi.hayirlisi bakalim ama bende bi konusucam kaan beyle artik ne derse.rabbim ins bu kadar ugrastiklarimizin karsiligini verirde hepimiz kavusuruz minik pitirciklarimizaBen eger o asamaya gelirsem insallah bunu konusucam doktorumlaa cünki cok iyi bi yönteem bence sürekli tutmayan tüp bebekler var
Tatlim sitesine uye ol ordan mail at uc dort gune dinus oluyokızlar kaan hocadan randevu almak için arıyorum bi saattir hep meşgulçok yoğun .. nasıl ulaşcam ben ?
evet canım ilk defa gidicez biz sadece muayene için randevu aldım..Canim sadece muayene için mi randevu aldin?
micro tese icin ne zamana randevu verilir bilen varmi? Ben hemen olsun istiyorum
ben de en fazla bir ay sonrasına sanmıştım ama 3 ay sonrasıymış ancak canım kısmet bekliycez :/Canim o kadar gec tarihemi veriyolar randevuyu bende alcaktim haziranada daha cok var hayirlisi olsun canm
bizi de bayağı zorlayacak maalesef canım.. ama hazirana kadar para biriktircez inşallah .. Rabbim ol deyince herşey olur canım olumsuz düşünme belki devlet hastanesinde bi doktor size iyi gelecek belli olmaz ..Ooo cnm baya masraflymşgidmyz büyük ihtimal ilk muane içinde 400 tl çok gene kaldık desene dewlet hastanelerine
Canim bizim son cikan sonuclar gibi. Esmn fsh si 7dydi 6 ay igne.kullandi sonra biraktik biraktktn sonraki fsh degeri 9.88 cikti. Tese olmadi esim dahakızlar bizim hormon sonuçlarımız şöyle : fsh: 9.36 lh:5.10 testesteron:2.97 ... bizim sonuçlara yakın sonucu olanlar var mı varsa nasıl tedavi uyguladınız sperm çıkışı oldu mu ya da tese de bulundu mu ? kafamda deli sorularrrr
ailenızın haberı yokmu yardmcı olsalar Rabbım hepımizn yardımcsı olsunOoo cnm baya masraflymşgidmyz büyük ihtimal ilk muane içinde 400 tl çok gene kaldık desene dewlet hastanelerine
Aradim canim bizede hazirana verdiler fakat doktr izine de ayrilabilirmis hazuran ayinda ben karasizim aslinda mufit gunel nasil acaba kizlar aranizda giden oldumu hicbizi de bayağı zorlayacak maalesef canım.. ama hazirana kadar para biriktircez inşallah .. Rabbim ol deyince herşey olur canım olumsuz düşünme belki devlet hastanesinde bi doktor size iyi gelecek belli olmaz ..
canım doktor ne yorum yaptı sonuçlara? hormonlar bu düzeydeyken sperm bulunma ihtimali ne acaba ?Canim bizim son cikan sonuclar gibi. Esmn fsh si 7dydi 6 ay igne.kullandi sonra biraktik biraktktn sonraki fsh degeri 9.88 cikti. Tese olmadi esim daha
evet bana da söyledi haziranda izne ayrılabilir diye .. müfit günele giden bi iki arkadaşımız vardı sanırım memnundu onlar da .. aslında bi de onu araştırmak lazım hangisi içimize sinerse :/Aradim canim bizede hazirana verdiler fakat doktr izine de ayrilabilirmis hazuran ayinda ben karasizim aslinda mufit gunel nasil acaba kizlar aranizda giden oldumu hic
Haklisin canimda acaba ben bu yontemi istiyorum diyen herkese yapiliyo mudur ki.bakalim bi kaan bey ne dicek hos daha o asamaya cok varda daha genetik testimiz bile cikmadi.hayirlisi bakalim ama bende bi konusucam kaan beyle artik ne derse.rabbim ins bu kadar ugrastiklarimizin karsiligini verirde hepimiz kavusuruz minik pitirciklarimiza
merhabalar biz müfit beyin hastasıyız 1 ay oldu tedaviye başlayalı. varikosel ameliyatı ve sonrası çok rahat geçti bizim için herhangi bir sıkıntı yaşamadık çok şükür ilaçları kullanıyoruz bakalım tahlil vermemize daha var sonuçlar nasıl olacak zaten %100 iyileşme beklemiyoruz ama tesede daha sağlıklı spermlerin bulunması ümidimiz :) bizim durummuz epey ümitsiz esasında ama allahtan ümit kesilmez tabi..evet bana da söyledi haziranda izne ayrılabilir diye .. müfit günele giden bi iki arkadaşımız vardı sanırım memnundu onlar da .. aslında bi de onu araştırmak lazım hangisi içimize sinerse :/
hmm.. sizin azospermi sebebiniz neydi canım ? biz daha hiç başlamadık tedaviye sebebini falan bilmiyoruz doktora gidicez ama karar veremedik ..merhabalar biz müfit beyin hastasıyız 1 ay oldu tedaviye başlayalı. varikosel ameliyatı ve sonrası çok rahat geçti bizim için herhangi bir sıkıntı yaşamadık çok şükür ilaçları kullanıyoruz bakalım tahlil vermemize daha var sonuçlar nasıl olacak zaten %100 iyileşme beklemiyoruz ama tesede daha sağlıklı spermlerin bulunması ümidimiz :) bizim durummuz epey ümitsiz esasında ama allahtan ümit kesilmez tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?