Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok sagoln cewapşdgnz için Sgk ile olrsa nasıl olrki ücret bi bilgnz varmı peki kaan hocaya gitsk aklim çok karştı zaten maddiyatmz olmdgi için 1.5 yldr sgk nın şartlarna uymayı beklyrz mail adresni sölermsn kaan hocanım

kaan aydos un sitesine gir. Oda mesaj gönder var. Üye olup Anketi doldurun o mutlaka döner. Sonra mesaj yazarsınız. Tahlil yaptırdıysanız sonuçlarını gönderirsiniz resmini çekip. Durumunuzu anlatırsınız. O size yol gösterir mutlaka. Biraz geç cevap veriyor ama geri döner. tüp bebek için rapor alınıyor. Ama tam şartlarını bende bilmiyorum. Geçen sene tese ameliyat ve hastane masrafları için 3000 ödemiştik. Dondurma içinde 500 tl almışlardı.

Hemen düsmüyo canimm sürekli dene biz öyle ulasiyoruz heep

ara canım cok mesgul oluyo hayırlı olsun tedavınz Rabbım yardmcnz olsun
Cok sukur ulaşabildim kızlar ama taa haziranın 6sına randevu verdi hem de haziranda hoca izne ayrilabilirmis.. Ama daha once boşalan bi tarih olursa one cekebilirim dedi.. Ilk muayene ucreti 400 tl ve vereceği ilaclara bagli olarak ortalama 400 500 ilaclarmis..

Canim sadece muayene için mi randevu aldin?
micro tese icin ne zamana randevu verilir bilen varmi? Ben hemen olsun istiyorum

Canim o kadar gec tarihemi veriyolar randevuyu bende alcaktim haziranada daha cok var hayirlisi olsun canm

Ben eger o asamaya gelirsem insallah bunu konusucam doktorumlaa cünki cok iyi bi yönteem bence sürekli tutmayan tüp bebekler var
Haklisin canimda acaba ben bu yontemi istiyorum diyen herkese yapiliyo mudur ki.bakalim bi kaan bey ne dicek hos daha o asamaya cok varda daha genetik testimiz bile cikmadi.hayirlisi bakalim ama bende bi konusucam kaan beyle artik ne derse.rabbim ins bu kadar ugrastiklarimizin karsiligini verirde hepimiz kavusuruz minik pitirciklarimiza

Canim sadece muayene için mi randevu aldin?
micro tese icin ne zamana randevu verilir bilen varmi? Ben hemen olsun istiyorum
evet canım ilk defa gidicez biz sadece muayene için randevu aldım..
Canim o kadar gec tarihemi veriyolar randevuyu bende alcaktim haziranada daha cok var hayirlisi olsun canm
ben de en fazla bir ay sonrasına sanmıştım ama 3 ay sonrasıymış ancak canım kısmet bekliycez :/

kızlar bizim hormon sonuçlarımız şöyle : fsh: 9.36 lh:5.10 testesteron:2.97 ... bizim sonuçlara yakın sonucu olanlar var mı varsa nasıl tedavi uyguladınız sperm çıkışı oldu mu ya da tese de bulundu mu ? kafamda deli sorularrrr

Ooo cnm baya masraflymş gidmyz büyük ihtimal ilk muane içinde 400 tl çok gene kaldık desene dewlet hastanelerine

Ooo cnm baya masraflymş gidmyz büyük ihtimal ilk muane içinde 400 tl çok gene kaldık desene dewlet hastanelerine
bizi de bayağı zorlayacak maalesef canım.. ama hazirana kadar para biriktircez inşallah .. Rabbim ol deyince herşey olur canım olumsuz düşünme belki devlet hastanesinde bi doktor size iyi gelecek belli olmaz ..

Canim bizim son cikan sonuclar gibi. Esmn fsh si 7dydi 6 ay igne.kullandi sonra biraktik biraktktn sonraki fsh degeri 9.88 cikti. Tese olmadi esim daha

bizi de bayağı zorlayacak maalesef canım.. ama hazirana kadar para biriktircez inşallah .. Rabbim ol deyince herşey olur canım olumsuz düşünme belki devlet hastanesinde bi doktor size iyi gelecek belli olmaz ..
Aradim canim bizede hazirana verdiler fakat doktr izine de ayrilabilirmis hazuran ayinda ben karasizim aslinda mufit gunel nasil acaba kizlar aranizda giden oldumu hic

Canim bizim son cikan sonuclar gibi. Esmn fsh si 7dydi 6 ay igne.kullandi sonra biraktik biraktktn sonraki fsh degeri 9.88 cikti. Tese olmadi esim daha
canım doktor ne yorum yaptı sonuçlara? hormonlar bu düzeydeyken sperm bulunma ihtimali ne acaba ?

Aradim canim bizede hazirana verdiler fakat doktr izine de ayrilabilirmis hazuran ayinda ben karasizim aslinda mufit gunel nasil acaba kizlar aranizda giden oldumu hic
evet bana da söyledi haziranda izne ayrılabilir diye .. müfit günele giden bi iki arkadaşımız vardı sanırım memnundu onlar da .. aslında bi de onu araştırmak lazım hangisi içimize sinerse :/

Yani yazardi bence hangi kisilere yapilfigi umarim o asamaya geldimizde bizede yapilir cünki okadar ugrasipda tüp bebek tutmaynca yikilir insan burda görüyoruz arkadaslarimizi cok zor bir sürec insallah rabbim herkese saglikli sihhatli evlatlar versiin cümlemize

evet bana da söyledi haziranda izne ayrılabilir diye .. müfit günele giden bi iki arkadaşımız vardı sanırım memnundu onlar da .. aslında bi de onu araştırmak lazım hangisi içimize sinerse :/
merhabalar biz müfit beyin hastasıyız 1 ay oldu tedaviye başlayalı. varikosel ameliyatı ve sonrası çok rahat geçti bizim için herhangi bir sıkıntı yaşamadık çok şükür ilaçları kullanıyoruz bakalım tahlil vermemize daha var sonuçlar nasıl olacak zaten %100 iyileşme beklemiyoruz ama tesede daha sağlıklı spermlerin bulunması ümidimiz :) bizim durummuz epey ümitsiz esasında ama allahtan ümit kesilmez tabi..

hmm.. sizin azospermi sebebiniz neydi canım ? biz daha hiç başlamadık tedaviye sebebini falan bilmiyoruz doktora gidicez ama karar veremedik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…