Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim kaan hoca ya yollamistm sonuclari yuksek demisti. 3 veya 4 civarini normal kabul ediyorlar. Emre beyle de gorustum fsh bakarak kesin cikar veya cikmaz diyemeyiz dedi canim Allah bilir yani
Müfit hocanın sitesindeki numaradan arasam direk kendisiyle konusabilir miyim canım bi de onla görüşüp oyle karar versem diyorum

Cok iyi yapmissn canim bende orgu oruyorum cok iyi geliyo ugras oluyo dusunmuyo insan kisa bi surede olsa :)

Müfit hocanın sitesindeki numaradan arasam direk kendisiyle konusabilir miyim canım bi de onla görüşüp oyle karar versem diyorum
Canim ben hic telden gorusmedm.mail attim ordn yazdi. Ariycm bende randevu icin bikac merkezde calisiyomus hangisine gidelm diye

Canim ben hic telden gorusmedm.mail attim ordn yazdi. Ariycm bende randevu icin bikac merkezde calisiyomus hangisine gidelm diye
O daha erken randevu veriyosa ona mi gitsek acaba .. Sizde varikosel olduğu icin mi müfit hocayi tercih ettiniz canim siz?

Destk olmzlr cnm maalsf eşime dügünde bile yardmcı olmdlr li böle birşyde hiç olmzlr anck sormyı bilirler torun ykmu die zaten dügün borcmz olmasydı kimsye minnet etmk zorunda kalmazdk

L
Cok iyi yapmissn canim bende orgu oruyorum cok iyi geliyo ugras oluyo dusunmuyo insan kisa bi surede olsa :)
Yani konusacak kimsem yok aileler arkadaslar kimse bilmiyo cok sukur sizler varsiniz.orgude iyi geliyo iste dusunmemi engrlliyo hemde allah yukarda bebim bebegim icin diye degil bu formda bebisi olacak olanin nasibine diye oruyorum bakalim iste

O daha erken randevu veriyosa ona mi gitsek acaba .. Sizde varikosel olduğu icin mi müfit hocayi tercih ettiniz canim siz?
Varikosel var ama dopplerde derecesi dusuk cikti elle muayene.onemli diye.iyi bi dr kontrol etsin diye gidicez canim zaten var derse ameliyatliksa ameliyat olur esim yoksa tese olacak cnm

L
Yani konusacak kimsem yok aileler arkadaslar kimse bilmiyo cok sukur sizler varsiniz.orgude iyi geliyo iste dusunmemi engrlliyo hemde allah yukarda bebim bebegim icin diye degil bu formda bebisi olacak olanin nasibine diye oruyorum bakalim iste
Cok iyi yapiyosun cnm insallahh Rabbim nasip ederde yavruna kullanirsin. Allahim insallah bizlerede o gunleri gosterir.

Varikosel var ama dopplerde derecesi dusuk cikti elle muayene.onemli diye.iyi bi dr kontrol etsin diye gidicez canim zaten var derse ameliyatliksa ameliyat olur esim yoksa tese olacak cnm
Anladim canım güzel gelişmeler olur insallah sizin icin.. Bende yarin arayim bi bakalim fikrimizi degistiririz belki..

Destk olmzlr cnm maalsf eşime dügünde bile yardmcı olmdlr li böle birşyde hiç olmzlr anck sormyı bilirler torun ykmu die zaten dügün borcmz olmasydı kimsye minnet etmk zorunda kalmazdk
Sende bendensin bizede bir kurus kimse destek olmadi a dan z ye hrrseyimuzi ikimiz yaptik ki o donem isten cikmistim.i yetmezmis gibi kayinvalidemin evinde oturuyoruz evi bastan assa full yaptirdik birsuru masraf sadece 30 bin evin icine borclandik sonra tuttu kayinvalidem bizden kira istedi.hem bole yapio hemde her aradigimda imali imali bebiginuz napio gelesi yok galiba falan diyo.amaan rabbim cok sukur hep verdi rizkimuzi elbet bundada verir nasipleriyle gelirler elbet yavrularimiz takma bosver.hadi bi orgu kap sende kafan dagilsinbebislerimize yegenlerimize orelim.allah verecek burdaki birsuru bebegin kader teyzesi olcaz

Evet muayene sonucu karar veriyorlar ameliyat için ultrason bunun için çok belirleyici değil... Biz müfit beyle muayene ameliyat öncesi sonrası güzel bir iletişim kurduk. Oldukça gerçekçi ve belki de aynı sorulara defalarca izah ederek cevap veren bir doktor.. Bi görüşün tabi herkes aynı yorumu yapamayabilir bilmiyorum biz güxel bir iletişim kurduk :) bakalım şuan biz de bekliyoruz devamı nasıl olacak ... Ama ameliyat Micro olduğu için narkoz almadan ve ameliyat sonrası klinikten hiç kalmadan yürüyerek çıktık ve çok şükür ağrımız bile olmadı :)

Anladm canim cok sagol cvp verdgn icin. Allah yardimcimiz olsun. Insallah sadece varikoselle cozulecek bi durumdur Hayirlisiyla

Maalesf hiç anlamam elişiden denedim ama olmyr evde deli gibi oturup düşnyrm akşama kadar rabbim büyük hepmze hayrlı ewlatlar nasip etsn inş maddiyat hepimzn boynunu büküo ya

Bu arada kızlar kaan aydosun sitesinde okudm 2 tür azosperm varmş damar tıkanıklgı yada hormonel bozklklar tedavi edilir ise normal yoldan bebek olabilrmş ama damar tıkanklgı gözardı edilip mikro yaplrsa damar kanallrı çok ince oldgndan tese onları tahrip edermş ve normal yoldan olmsnı zorlaştrdgı gibi tekrar damar tıkanklgını açma işlemi zor yada başarısız olrmş o yüzden tıkanlk olup olmadgı çok önemli yada bunun araştırılması .. gerçktende ii bir dr a giymk gerek bize dr eşinde var ama çıkmıo demşdi simdi düşndm de damar tıkanklgı olablr ama onlar dirk tese dio şimdi iyice kafam karştı ya

Maalesf hiç anlamam elişiden denedim ama olmyr evde deli gibi oturup düşnyrm akşama kadar rabbim büyük hepmze hayrlı ewlatlar nasip etsn inş maddiyat hepimzn boynunu büküo ya
Bende hiiiiccc anlamazdim dedim ya ipe dokunmus insan degildim sokulen seyleri bile esim yapiyo o derece yani ama iste kendimi dinleyip dinleyip tirnaklarimi dudagimi kemirmektense igreneyim dedim.orgu olmasada bi ugras edin canim kafan dagilir iyi olur senin icin canim

Canim esinin fsh degeri kac fsh degeriyle genelde tikaniklik hakkinda yorum yapilabiliyormus kAan hoca soylemisti bana attigi mailde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…